Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz agy73p #34783 üzenetére

    :) Bocs, de ez a módszer most is működött, úgy sejtem!
    Provokatív impulzus hatására a tevékenységek sorba rendezésének kényszere, hogy ezeket röviden logikailag összefoglald, más, akár azonnal vagy később jelentkező összefüggéseket hoz létre. Ezt nem könnyen lehet direkt akarattal előhívni.

    Huha, no mindegy, a lényeg, hogy mostantól kezdve egyre gyorsabban fog összeállni a kép, összefüggéseket fogsz felfedezni majd és nem érted, ez honnan ugorhatott be! Az agy megértési és alkotási folyamata sok módon befolyásolható, kár, hogy nem értek ehhez, mert ez igazán maga a csoda!

    Manjaro az tényleg pörgős, remélem stable változatot telepítettél, mert Manjaronál hajlamosak ontani magukból a pre- változatokat!

    Most nem ártana egy vonalon maradnod, mert a katyvazhoz nagyban hozzájárult, hogy kezdőként Ubuntu alapok, Fedora és openSuse követték egymást, mind más alapokra épít. Most meg jön az Arch alap, maradj most már ezen, amíg nem szerzel egy stabil kezdő rutint!

    (#34785) CPT.Pirk Nem vagyok túl képben, de a ft- nak ntfs-3g hiánya is lehet, nem tudom mi van fenn a gépén, de a meghajtó ntfs- t használ.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák