Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djyuri

    őstag

    üdv

    Korábbi problémámmal kifolyólag megpróbálkoztam linux telepítésével,hogy hátha az látja majd a mountolás után a hdd felvevőm vinyóját.
    Nos eddig el se jutottam...gyakorlatilag nem tudom rábírni az ubuntu-t normális működésre. Gyakorlatilag vagy befagy,vagy szétcsíkozza a képernyőt és befagy. Direkt egy szűz vinyóra húztam rá a saját autómatikus beállításaival (tehát a tovább-tovább gomb a telepítésnél :) ). Már ott verte nálam a biztosítékot a dolog,hogy hiába kapcsoltam ki a biosban a meghajtókat (SATA.IDE..),a linux a telepítéskor rendre mindet mégis látta.
    Inkább lehúztam mindent a gépről,csak az üres vinyó maradt rajta.
    KB egy kicsit gyorsabb az XP telepítésénél,így most csak 4-szer tudtam délelőtt újrahúzni. De ugyanott megáll a dolog...befagy teljesen amikor az asztal bejön. Az XP-vel nincs gond,mert még gamákat is visz a régi gépecske. Egyébként egy 8 éves kétmagos egyszerű konfig. Live linuxxal próbálkoztam már a múltkor,de azzal képtelen vagyok mountolni,mert csak partícionált vinyókat lát.

    Sajna mindenképpen az ubuntut olvason,hogy az jó a felvevőgépek vinyóihoz,úgyhogy valami ésszerű magyarázatot valaki tud adni? :)

    köszönöm ;) :R

Új hozzászólás Aktív témák