Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
Adva van régi gép 10 éves AMD barton és Ati Radeon 9600 Pro. Ezen egy Linux Mint 17. (XP helyett) Sikerült beállítgatni és apám (aki használja meg van vele elégedve.)
Aztán gondoltunk egy nagyot és tegnap vettünk egy 23 colos IPS panelon LG t. Mi nagyon meg vagyunk vele elégedve, mivel előtte csak egy 17 colos CRT volt kb. 20 évig.
GOND: A linux szépen felismerte a monitort és beállította FULL HD ra 1920x1080 ra. Szóval minden simán ment.
Aztán megnyitottuk a Firefoxot és egyes oldalak csak 4:3 ban akarnak megjelenni. Én úgy tudom régen ez gond volt. Anno mondjuk 2010 ben, hogy az oldalakat még nem 16:9 be programozták, de most már ezt nehéz elhinnem. Egy két oldal bejön teljesen: pl youtube google, de pl port.hu index vagy CNN már nem.
Nem hiszem el csomó oldalról, hogy csak 4:3 ban elérhető. Ráadásul rákötöttem a saját gépemre is és Win alatt fel se tűnt nekem ilyen probléma. (bár keveset használtam).
Nem lehet valamit kéne állítani a Firefoxon belül, hogy mindig 16:9 es képet küldjön az adott oldal. Vagy ne adj isten valamit beállítani a Linuxon belül?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OLED TV topic
- Trollok komolyan
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Zinwa Q25
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Riasztó topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest