Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz Rowon #106221 üzenetére

Ez teljesen ígaz amit éppen most mondasz.
    A facét nem használom,mert vannak jó forumok ahól korrekten lehetséges beszélgetni és információkat tapasztalatokat is cserélni,mint itt ezen a forumom - mindenki jó szándékkal segít ha éppen ideje is engedi.
    Azt mondják sokan akik nem akarnak tanulni,hogy a linuxdisztrok rosszak és semmire sem jó.
    Azt tudom mondani,erre amit itt mindenki is tudja,Win-n rendszerét is tanulásnélkül lehetséges is használni,de ezzel a felhasználók sok problémát okoz is maguknak,mem ismerik a saját gépüket,jelzem én nem vagyok hardveres guru,de gépemnek a user manuálját jól átolvastam és neten olvasok is ha valamit nem értenék.
    Én Xp-t W7-et használtam a megszűnéséig, sokat kellet tanulnom,mert érdekelnek a hardvereknek az installálása, amit nem mindegy hogy hogyan installájúk a gépünkre.
    A linuxdisztrokról régebben sokat hallottam,itt ezen a forrumon kérdeztemés kaptam sok segítséget,hogy hogyan ajánlott is megtanulni a használatát.
    A 2015-óta sok olvasás tanulás is meghozta a kedvemet,mert minden is érdekel és ezért mára már ott tartok hogy őrőmmel tudom használni a rendszeremet.

Ami a legfontósabb én sóhasem fogóm degradálni eggyik rendszert - sem,tömöritve ezt tudom mondani az emlitett pcforum cikkére,komojan nem értem miért kellet degradáljúk a linusdisztroknak a rendszerét,de ezt ő rájúk is hagyom,írjanak amit akarnak engemet ez hídegen is fog hagyni,ők igen és a a cikkíró következtetése azt mutatja is be hogy butaságokat mond,ezzel most zárom a soraimat.

Tudom hósszú a válaszom,remélem ezzel itt nem okozok problémát.
    További jókat kivánok.

Új hozzászólás Aktív témák