-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edorn
senior tag
Remélhetőleg utolsó nyűgöm linuxra való áttérésben.
Mert minden egyéb tökéletesen, sőt jobban működik, mint windows-on.
Ami meglepett, hogy a játékok nem hogy jobban, de hibamentesebben működnek, mint windows-on!Ami még nem működik: a hangfalam.
A fejhallgatóm-mikrofonom a ház csatlakozójába van bedugva, az működik rendesen.
Viszont van az MSI B450 GAMING PLUS alaplapi hangkártya (Realtek® ALC892 - 7.1-Channel High Definition Audio) csatlakozójába dugva egy Edifier hangfal (1jackdugós, nincs kihasználva a 7.1). Az nem működik sehogysem.Linux tálcán az óra mellett a hangerőszabályzónál át tudok váltani fejhallgatóról vonalkimenetre a portoknál, de semmi.
Google keresés alapján erre akadtam több helyen is: [link]
De a kezelőfelületén nem tudok elmenni, hogy mit-hogy kellene átállítani, bár próbálkoztam pár variációval, de nem jártam sikerrel...hdajackretask kezelőfelület:
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest