Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Petya XT #100136 üzenetére

Ez a nyuszi nagyon cuki! :)

Köszi, tényleg haláli kis cukiság, de rettenet dolgokat művel, illetve csak épp úgy viselkedik, mint egy nyuszi! Kitapétáz, kábelt elharap, széklábakat formáz, ketrecéből kihudinizi magát(ezért inkább leszereltem a ketrec ajtaját), szóval működik rendesen. ;] Tibikomám majd viszi magával villanyszerelő segédnek a zsebiben. :D

Jól mondod, a Linux Mint még erre a matuzsálem SSD-re a legjobb! Ezt a Timeshift dolgot viszont hiába kérdezed tőlem, ismerem ugyan, de seha nem használtam még, de azt látom, hogy tényleg elég felhasználóbarát a kezelőfelülete. A lényeg, ha több mentést állítasz be, akkor legyen neki tárhely bőven, mert azt megeszi hamar. Ezt csak azért tudom, mert egyszer felraktam és akaratomon kívül szerintem aktiváltam és azt vettem észre, hogy alig van helyem a meghajtón! :Y

Viszont úgy látom a másik topikban tévedtünk a kollégával, mert jól mutatja a hőfokot az alsó képen! Azért kíváncsi vagyok, meddig lehet nyúzni még az az SSD-t!

Tényleg jó az a btop, egyszer próbálgattam elég sok ilyen top alternatív monitorozót, csak új Mint felrakásakor nem jut eszembe mindent felrakni. :N

Új hozzászólás Aktív témák