Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Ez van a Ph-n es szerintem mas forumokon is.
Te elmondod 20x es mindig lesznek emberek akik jonnek es megkerdezik ismet ugyanazt.
Ha ehhez nincs turelmed, tenyleg nem valo a forum neked.
Vagy alternativa atolvasod ezeket a kerdeseket es nem reagalsz ra.
CSakis akkor ragadsz ''tollat'' ha szerinted vmi uj infot kell leirni. -
Bandus99
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jo az info koszonjuk.
Kerdesem nem tudtam megnezni csak kerdezem. Ahol az LSt szerkeszted nincs valami custom meret allitasi lehetoseg? Sztem ott lesz a gond, ez a csik az alap beallitas es at kell allitani vhol. -
Bandus99
őstag
Hogyan dagasszuk ertelmetlen kerdesekkel a topicot cimu reszt lathatjuk.
-
Bandus99
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
-
Bandus99
őstag
Azt magyarazza el nekem valaki pl az Alien oldalan
[link]
Az akciosok kozott szereplo dolog hogy is van akkor?
NEC ND-4551A
Labelflash (LightScribe)
Multi DVD Író
-R/RW/DL 16X/8X/6X
+R/RW/DL 16X/8X/8X
DVD-RAM 5X !!
Vagy en tudok vmit rosszul, vagy Alien nem ert hozza. Sajnalom azt aki ezen hirdetes alapjan vasarol egy irot es utana tuszkolja bele az LS lemezt azt nem megy vele semmire. -
Bandus99
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
kezd az az erzesem lenni szivatnak

Na ha lassan nem leszunk kitiltva innen, valaszolok meg erre is
Tahat ket oldalra szelesedo fekete savra gondolsz? az arnyek szerintem tehat ugy kepzeld el ha mozditanal a lemezen akkor mashova esne ez az arnyek. Magyaran alapban az egesz lemez szine ez a kek szin -
Bandus99
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
a kek a lemez szine. Ez a technologia tud irni az adat teruletre is persze csokken a felirhato adat mennyisege pl a kepen lathato cdre semmi adatot nem tudsz mar felirni
-
Bandus99
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
mit latsz azon szinesnek?
kek alapon van a feher felirat nem? esetleg lehet hogy a felvetel csillogasat latod szinesnek? -
Bandus99
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az adat oldalra is lehet egetni csak nem LS technologiaval az a NEC fele technologia.
Gondolom azt nem erted mit keres az LS topicban az LF ill DiscT@2 technologia, miert hivatkozik ra mikor a kettonek koze nincs egyímashoz.
Talan azt probalja magyarazni, hogz meg a masik (DT@2) technologianal ahol nincs semmi pozicionalast segito cuccos ott is kepes az iro ugy megoldani az irasokat, hogy ne legyen csuszas, akkor az LS technologianal aminel meg van segitsege is a pozicionalasnal ott mindenkeppen mukodnie kell a dolognak.
Tehat ha nem mukodik, ott valoszinuleg hibas az iro.
(esetleg koszos a pozticionalast segito csik. Csakhogy ha nem csak 1-1 esetben fordul ez elo hanem eltero lemezekkel is, akkor ez nem johet szoba.)
A gond ezzel meg az, hogy szvsz erre hiatkozva nem lehet garancias cseret kerni, hiszen ezt hivatalosan nem kell tudnia az ironak.
remelem segitettem -
Bandus99
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Probalok segiteni:
Elozo HSZ-ben olvashato a kovetkezo mondtat
Ui: Vettem egy NEC 4551 -est is és az adatoldalra is égettem (DicT@2) és ott sem csúszik el akárhányszor pörköltem is.
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
Sziasztok segitsetek picit nekem
Elvileg amit adtak a dvd irohoz telepito lemezt feltettem, ha megprobalok LS lemezt kesziteni csak egy pici csikra enged abrat tenni, hogy lehetne full LS abrat tenni? vagy ahhoz mondjuk teljes erteku Nero kellene ?
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
AAA egyszeru van ott lent az a kis vazze!!! nyomsz utana 1-2 space azt beirod a linket.
Persze ez is csak ugy 60%
Ja es jelentem keresgelem a neten azt a Pioneer DVD iro modellt, ami tud LightScribe funkciot, de eddig meg nem sikerult konkretan ratalalnom. Lehet velem van a baj
PPeter weblapja nagyon jo kb 5 perce csinaltam instrukcioi alapjan a 110D-bol 110-et.
Ugyan baromira nincs szuksegem DVD-RAM irasra, de megcsinaltam
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
Na erre is valszolok

Most raerek napkozben mikor az info erdekelt eppen sajna nem ertem ra
Nem akarlak en farasztani ne is haragudj ha ugy erzed nem birod cernaval ott van oldal a kis gorgeto savocska es haladj szepen lefele. Majd vki mas talan valaszol a kerdesre
De igazad van
Ja es a valaszt koszonom tokeletes
Igazabol 1 kerdes maradt meg szamomra nyitott, csak nem is tudom feltegyem e vgy keresgeljek a neten hatha
eh mindig elfelejtek vmit
Dehogy utalunk van mikor nalam is elszakad a cerna emberek vagyunk
Csak egy 5let mi lenne ha ezt a kis progit kiraknad egy nyilvanos szerverre, idonkent ide a forumba beirogatva a linket lehet nem kellene napi 5 levelet kuldozgetned
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
Kosszi....
Igazabol jogos amit irsz ..
A kerdes azert merult fel bennem, mert egy ''boltos'' emberketol [link]
kerdeztem mifele felhozatal van LS irokbol es erre valaszkent ott szerepelt LF iro is na akkor hirtelen elbizonytalanodtam, hogy a ketto eltero dolog. Ezert irtam ide a kerdest
Tudom unalmas dolog 50x leirni ugyanazt
Viszont sajnos en nem elek ebben a topickban
Na azert ha mar itt tartunk en sem hagyom szo nelkul
az te hozzaszolasod igencsak megerdemelt volna egy off topic gombocskat
de azertt nincs harag ugye?
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
-
Bandus99
őstag
Senki nem jar erre?
-
Bandus99
őstag
Jol ertelmezem a LightScribe es a LabelFlash ket kulon dolog?
Vagy csak ket ceg eltero elnevezese ugyanarra a dologra?
Ha eltero miben ter el?
Alapanyag is mas? -
Bandus99
őstag
Pionnerbol nem tudjatok varhato mostansag LS verzio?
Nem szivesen vennek LG-t de ugy nezem az lesz a vege
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest