-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Djuree #88934 üzenetére
És sportot űzöl mások kritizálásából? Mert ezen egy kommenten belül két tök agresszív, bullying színvonalú mondatos is van, amikor óvodásnak titulálsz, illetve olyannak, aki azért hord ilyen órát, mert elvárja a főnöke. Lehetnél egy csöppet szerényebb, nem?
#Llew: bármilyen kombinációban.
gyűjtöm az órákat, 10e € - 5e Ft között van minden a gyűjteményben, de ez a leginkább fun watch az összes közül.
De álmomban nem gondoltam, hogy pont egy Lego topikban talál be egy sport -troll. 🤷A többiektől bocs az off miatt, az első legós poszt simán elfér itt, nem gondoltam, hogy Zsűri ennyire ráugrik a zaklató vonatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest