Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Dell notebook topic
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Lehet nem fog tetszeni, de elegge kiakadtam par lego minifilm megnezese utan. 20-30 eve meg volt jatekelmeny bennuk. De most veszem a keszletet osszerakja srac pifpuffozik parat johet a kovetkezo keszlet. Regen harom marek legokockaval honapokig jatszottunk ha meg volt kerek is akkor meg mar kiralysag volt. Most neztuk meg a sarkvideki felfedezok 1-2 meg a mamut kiolvadas 1-2 minifilmet yutubon. Lehet en vagyok lemaradva de nem is tudtam ezekrol. De ami ezeknek a tortenete az mar annyira gaz hogy ki kel irnom magambol
mar ettol a keszlet orulettol is kezdett a pohar telni a harom marek legos emlekeim utan de ez a agyrohaszto film mar tenyleg sok. Dragan add az eleted stilusban total ertelmetlen logikatlan tortenesek de a mammut kiolvados reszekben ahogy osszekotik a lego city temakat az szerintem mar beteges
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- Jövedelem
- Ukrajnai háború
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest