Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Braintek
csendes tag
Bocsi, nem akarok értetlenkedni lehet akkor valamit féreértettél, elmondom rendesen.
Amikor xp van fent a gépemen akkor az alaplapi integrált hangkártyával működik kép hang minden rendesen a pvr2 be, és a beállításoknál látszik is a hangkártya be tudom állítani, de win7 be a pvr2 beállításánál az analóg audio eszköznél csak a mic meg a line in van, nem lehet kiválasztani hogy auxról szóljon, mert xp- az volt beállítva és volt hang. Itt egy kép meg tudod nézni lehet mi nem jó.
http://www.freeweb.hu/djbrain/pvr.jpg
Az alaplapi audio össze van kötve rendesen a tunerral.
Segítséged előre is köszi. -
Braintek
csendes tag
válasz
Braintek #5493 üzenetére
Felmentem a hjelpsite ra ami az aláírásodban van.
- WinFast TV2000 XP Expert:
EagleXT driver 6.0.109.7000 (08/10/2009), Windows 7 Windows Update available *
ezt letölteném de van mellette egy kis csillag**: The PCI audio (audio stream via PCI bus) must be enabled in the EEPROM of these analog TV cards to support Windows Media Center.
The PCI audio is enabled in the latest version of TV2000 XP Global and TV2000 XP Expert NTSC model.Ami ezt írja de nem tudom mit jelent?????? Valamit az eeprom- al kell csinálni? Tud valaki segíteni?
-
Braintek
csendes tag
Tudna segíteni nekem valaki?
Van egy Leadtek Winfast TV2000XP Expertem és Windows 7 x64 alatt használnám. Felraktam a driverét ami a honlapján van fent és a pvr 2-t. Szuperul megy a kép de valami miatt nincs hang. A PVR2 beállításaiba viszont ki se lehet választani a hangkártyámat hogy azon jöjjön a hang. felraktam az xp-t azzal tutiul megy minden de win 7-el sehogy nincs hangom. Valaki esetleg valami ötlet? Előre is köszönöm. -
Kosztinho
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, hátha tud rá valaki valami megoldást
Win7 64bit alá feltettem a pvr2-t (2.0.3.28), működik minden ahogy kell. A gondom az, hogy ha lenémítom, akkor lenémít minden más hangot is
A tuner egy leadtek tv2100, alaplap Abit AV8, alaplapi hangkártya van, a driver fenn van mindenhez. -
azbest
félisten
Bár kicsit off ebben a topicban:
milyen progit használtok a pvr2 által rögzített .ts fájlok szerkesztésére?
Ma próbáltam többfélét is, de egyik sem tűnt használhatónak, pedig csak annyi elvárásom lenne, hogy kiválaszthassam melyik videó és audió sáv kell nekem és azt esetleg kijelölt helyről kivágjam.
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
#65675776 #5482 üzenetére
Amikor tettem egy próbát a Win7-tel, akkor ott kikeverte a sztereo jelet az 5.1-re. Persze ez Ms progikkal volt, igaz, hangkártya driver fel volt telepítve.
Ja, még annyi, XP alatt ez soha nem sikerült, az előző hozzászólásomban az 5.1-re kikeverés nem is ennek szólt, hanem annak, hogy ha indítottam a tunert, megszűnt az 5.1 (tehát más, amúgy ezt kihasználó programból nem volt elérhető). Visszavettem a hangkártyán a belső órajelet 44,1 kHz-re, azóta ez rendben van: tuner indítása után látja a többi program mind a 6 hangszórót. -
törölt tag
válasz
Adrian Mole #5480 üzenetére
Egyébként miért is kellene egy sztereo vagy mono jelnek 5.1-en szólnia?
A hangkártyák driverei pedig tipikusan nem képesek semmiféle külső bemenetről jövő jelet felkeverni.
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
gyerecske #5479 üzenetére
Én a biztonság kedvéért kötöttem rá (lásd jelen topic, 1. hozzászólás). Én is tartottam tőle, mert korábbi tapasztalatom az volt, hogy nem fog működni a tuner távirányítóján és a tuner programjában a hangerő és a némítás gomb, illetve a hangkártya mixerében tudok csak hangerőt állítani, ami nagyon kényelmetlen.
De a Leadtek megoldotta, hogy ha a megfelelő hangkártya bemenetet választom ki a tuner beállításai között, akkor azt tudom vezérelni a tuner távirányítóján! Tehát magát a hangkártya mixert vezérlem a frontenden és a távirányítón keresztül! Szerintem nagyon elegáns megoldás, és remekül működik.
Egy kis gubanc van csak: a hangkártyára hiába van az 5.1 direkt rádugva, nem keveri ki a hangot rá. Sőt, valamiért nem tudom beállítani a hangkártya mixerben az 5.1 surroundot, de még nyomozok. -
gyerecske
senior tag
válasz
Adrian Mole #5478 üzenetére
Azt hittem ezt a kártyát nem kell külön rákötni a hangkártyára.Pedig már majdnem megvettem, nekem olyan kéne amihez nem kell még egy plussz kábel.
-
Adrian Mole
senior tag
Megvan a szép, új PxDVR3200H. Minden működik elsőre, egy dolgot kellett levadásznom: a belső hangátkötés megfelelő bemenetét (túl sok van belőle a hangkártyán, de a tuner nem jelzi őket külön névvel "analóg bemenet" mindegyik). De miután ez megvan, már a tuner távirányítóval vezérlődik a hangkártya keverője. Thx Leadtek
Egyelőre XP hajtja, de Win7 próba és átállás hamarosan. -
fagy53
nagyúr
válasz
#65675776 #5476 üzenetére
A "vagy"-ot arra értem, hogy vagy lejátszik, vagy felvesz. Normális az lenne, ha a TV hallgatása közben felvenné a hangot is, és a külső hangforrás jelének felvételekor hallgassam a gép hangszóróin vagy fejhallgatón keresztül egyidejűleg a hangot.
Ezt az XP minden hókuszpókusz nélkül tudja, a Win 7 nem. Már nem tudok semmit állítani, mert mindent kipróbáltam, egy maradt még el, hogy a tuner hangkimenetet közvetlen a Line-in bemenetre kössem, de ha ez működne, akkor sem normális a dolog, mert a külső hangfelvétel problémáját ez nem oldhatja meg. -
fagy53
nagyúr
válasz
shakwill #5471 üzenetére
Tökmindegy milyen drivert használsz. mert rendesen a legfrissebbel sem fog menni. Én a novemberi Win 7 Realtek drivert használom az alaplapi chiphez, nekem ez kell és a Win 7 csak "vagy" kapcsolatot ismer a felvétel - lejátszás viszonylatában. Az XP ugyanazon gépen simán megy, de a Win 7 ha nézem, hallgatom a TV-t és közben felveszem a műsort, akkor azt hang nélkül veszi fel, ha külső forrásból hangot akarok felvenni, akkor azt felveszi, de közben nem hallható csak a kivezérlésjelző alapján lehet leállítani a felvételt.
Korábban azért írtam a topikba, mert a tunert , ill a drivert okoltam a hang nélküli videófájlokért, de egyre inkább a Win 7-et tartom ludasnak ezért a helyzetért. Remélhetőleg az SP1 majd megoldja ezt a gondot, ha az XP tökéletesen tudja ezt, akkor ennek is kellene. -
shakwill
csendes tag
Sziasztok! Ahhoz, hogy működjön rendesen a tv tunerem, w7 kompatibilis hangkártya meghajtót kellene levadásznom a netről. Ha tudnátok w7 divert, esetleg linket is ajánlani a letöltéshez az örömbódottság lenne. Egy órája keresem, de csak a sok reklám xart, meg az inkompatibilis driverek tucatjait találtam idáig. Az a baj, hogy jelenleg hulla fáradt vagyok, iq 20, de szexuál az ideg, hogy a hibát megjobbítsam.
A lényeg: Alaplapi hangkártya
Alaplap: Asus M2N
Hangkártya:nVIDIA MCP61 - High Definition Audio Controller PCI
Előre is köszi a tippeket! -
-
rumkola
nagyúr
Msn-ben sajna semmit nem lehet beállítani, csak egy pipa a webkamerám képének mutatása mások részére. Ennyi a nagy beállítási lehetőség.
A kamera jó, más szoftverekkel jól műxik, ad képet, stb...
Tuner amióta megvan ezt produkálja, hogy msn-ben az látszik ha webkamerás kapcsolatot kezdeményezek. XP, Win7, 32 vagy 64 bit tökmindegy. Driver is sok volt már fent, most XP 32 van, driver: 6.0.109.66 (2008/12/25) -
bzoley
veterán
válasz
rumkola #5465 üzenetére
A kettőnek kevés köze van egymáshoz. Az, hogy az msn-ben látszik a tuner, még nem hiba, engedélyezted. Viszont a kamerád a tunertől függetlenül nem működik az msn-ben, és előbb ezt kell megoldanod. Ez viszont már nem ebbe a topikba tartozik. Majd utána, ha nem tudod beállítani defaultnak, lesz aktuális újra a dolog. Először vedd ki a trunert, és úgy kísérletezz. Lehet, hogy ennyit tud a kamerád.
Az, hogy a driver friss, nem információ. Ennek melyik része a verzió? -
rumkola
nagyúr
driver friss, msn-ben nem lehet kamrát váltogatni...
am amióta megvan a tuner (eddig nem volt webkamerám), azóta a tuner képét adta be webkamerás képnek, röhögtünk is egy párszor
sőt, ha elindítom utána a pvr2-t, és bezárom akkor még hangja is lesz
viszont a képet 180 fokban fordítva adja bemegőrülök
-
bzoley
veterán
válasz
rumkola #5463 üzenetére
Frissítsd a tuner driverét, és msn-ben állítsd be rendesen a megfelelő eszközt. Ha nem látja a kamerát, előbb azt próbáld rendbe rakni.
daa-raa:
Már hónapok óta Compro-ként üzemel az Expert. PVR2-vel használható, igaz ma próbáltam először, a hang miatt. Az új DTV4-et még nem próbáltam. Nem sürgős, sok újat úgy sem ad. -
rumkola
nagyúr
Segítsetek tudorok!
MSN-en a 2000XP Globalt hozza be ha kamerás képet akarok megosztani (a tv adás megy a kisablakban és azt látja a beszélgetőtársam is), tök mindegy hogy a PVR2 fut vagy nem. Ellenben a webkamerát nem látja... Eszközkezelőben jó, de egyszerűen nem tudok képet adni msn-en a webkamerán kersztül. Segítsetek már mert megőrülök.... -
shakwill
csendes tag
Hali! Az én hangkártya drájverem nem jó. Ez az oka a hibának. Most jutok el oda, hogy időt szakíthatok a megjobbításra.-A számítógép kiválóan alkalmas azon problémák megoldására, amelyek számítógép nélkül nem léteznének...A számítógép azt hajtja végre, amire utasítjuk, nem azt amit szeretnénk...
-
fagy53
nagyúr
válasz
#65675776 #5454 üzenetére
Tudom, hogy nem a tuner driver okozza és megbeszéltem már a Realtek novemberi Win 7-hez készült driverével a dolgot, de eredménytelen. Hallván most, hogy másnak, más hangkártyája, más chippel ugyanúgy nem működik felvételnél a Win 7 alatt, mint nekem, akkor mire gondoljak?
-
Dzsekó
addikt
válasz
#65675776 #5430 üzenetére
Részben igazad van, csak sztem túl magas az ár, nem beszélve arról, hogy a politikailag támogatott ATV meg Hírtv ingyen megkapta ezt 2,9Mbiten, egy vasukba sem kerül, és még évi 6000-et is kérnek érte antennáék (talán pont ezért, ergo úgy néz ki mi fizetjük meg). Olyan rossz a szájízem, mint a Danubius és Sláger rádiók kitúrásánál. Persze RTL-re meg TV2-re is mérges vagyok, hogy skótok és közben degeszre keresik magukat. Később talán jobb lesz. Állítólag ha nagyobb lesz a nézettség és leállnak az analóggal, akkor vesznek még sávszélt, legalábbis ezt mondták a vezetőik.
Én ritka, dvd-n nem beszerezhető filmet szoktam felvenni persze nem csak RTL/TV2-ről, haverom meg forma1-et.
-
shakwill
csendes tag
Mer' annyit szoptunk a WDM drájverekkel, hogy a "v"-t mán duplán láttyuk....
-
fagy53
nagyúr
válasz
shakwill #5445 üzenetére
Grat, megszenvedtél vele. Nekem simán felment a driver és a PWR2 is, a hang is remek, de a felvétel néma.
Alaplapi Realtek hangchip működik nálam a legutolsó driverrel és ami XP-n jó volt az itt nem működik. Nézni lehet TV-t a Win 7-tel, de a felvétel az marad az XP privilégiuma.
-
shakwill
csendes tag
Végig elég zavaros volt amit előadtam, ezért most röviden összefoglalom a dolgot, hogy esetleg másoknak is segítség lehessen. Tehát: winfast tv 2000 xp expert kártyát kellett windows7 alá telepíteni. Előtte xp-ALATT kiválóan működött.
A gép amire telepíteni kellett: Alaplap neve Asus M2N; CPU típusa DualCore AMD Athlon 64 X2, 2500 MHz (12.5 x 200) 4800+(duplára felhúzva...); Memória 2GB DDR2; Videokártya Sapphire Radeon HD 2600 Pro;Alaplapi hangkártya: nVIDIA MCP61 - High Definition Audio Controller I Oprendszer: Windows7 ultimate 32
Sok kínlódás és tanulás után végül sikerült.
A telepítő fájlok: Driver telepítő: Eaglext.6.0.109.7002 Innen töltöttem le: [link]
A kezelőprogram: WinfastPVR2-setup-20328
Innen töltöttem le:
[link]
Tanulságok: A windows által automatikusan installált eszközillesztöket le kell cserélni a legújabb, az eszköz gyártója-forgalmazója által kiadottra.
Végül: Piszok nagy szerencse kell, hogy rátalálj a megfelelő topikra (erre) és a két vén iszapszemű mélytengeri rájára segítsen, akik nekem is segítettek. Ha nem tévedek ide, most bután bámulva nyalogathatnám a tunerkártyámat.
Nah menek tévét nézni.... -
shakwill
csendes tag
Minden tökéletesen működik. Köszönöm a segítséget!
-
shakwill
csendes tag
Elírás volt ebben a tajtékos szituációban. Már van kép, csak a hangot kell még beállítanom. Eddig nagyon sokat segítettetek! Köszi!
-
shakwill
csendes tag
Nah, most felment a vas. A hang, video és játékvezérlők között winfast tv2000 xp expert (FM1216MK3) néven jelenik meg. Most egyetlen hardverként látja a Billy gyerek. Remélem ez működni fog. Viszont a pwr2000 telepítő megáll ";;7600.win7_rtm.090713-1255 üzenettel.
-
shakwill
csendes tag
több verziót is kipróbáltam. A 4.0.107.3210.vista.whql nál a tuner wdm telepítés 42. hibakóddal leáll. a crossbar .s a wdm captur felmegy. ugyanez a helyzet a windows7 7232 verziónál, a 6108 whql nál, tv2kxpex nél is. Hibakód 42.
-
shakwill
csendes tag
Salve!
Valószínűleg már sokan megoldották azt, hogy a Leadtek winfast tv 2000 xp expert tv kártya fusson win 7 alatt. Nekem még nem jött össze idáig. A (Leadtek oldaláról letöltött w7 drivert letiltja a win. kompatibilitási hibára hivatkozva. A pwr2 mindig lefagy. w7 32bit(ultimat) oprendszerem van. Utolsó nekifutásra a dv2000(win7x86)-ot telepítettem, de "alles scheisse".
Minden tanácsot szívesen fogadok. Végső esetben veszek egy másik tunerkártyát, amelyet hajlandó a w7 futtatni.
További jó napot mindenkinek! : -
törölt tag
Mert szerinted egy digitális átviteli rendszert mi alapján kellene értékesíteni? A neted is sávszél alapján vásárlod. A kertvk meg szokás szerint megint ingyen akarnak mindent, miközben milliárdos bevételeik vannak így is. Hát leszophatnak. Kb annyi sávszélt használnak most, mint amennyit megérdemelnek (talán "kicsit" többet is) a műsoraik színvonalával.
Egyébként a kertvkből mit lenne értelme felvenni?
-
Dzsekó
addikt
Haverom most mesélte ezt. De szemétség, mert megabitenként adják Antenna digital-ék állítólag és 1 Mbit több milla, ezért beintettek RTL-ék, meg a többiek, hogy akkor ennyin sugároznak. Ez kitolás az emberekkel, főleg, ha az analóg megszűnik. Így nem lehet rendesen se felvenni TV-ből. Lehet, hogy nem pontosan írtam, de kb. ez van. Köszi az infókat. Akkor nem lesz erősítő.
-
Dzsekó
addikt
válasz
#65675776 #5426 üzenetére
Most pl. a Csillag születikben a mozgalmas részeknél nem lehet elolvasni az sms számot, mert szétesik/kockásodik a kép gyors mozgásnál, vagy amikor villódznak a diszkófények. Ilyen rondaságot régen az 1 cd-s divx 3-as low motion tömörítéseknél láttam. Analógnál nem volt sose képgondom. A 12-es karika is ilyenkor nagyon ronda lesz. Szal tulajdonképpen az lenne a kérdés, hogy alacsony bitrátával tolják a jelet, azért lesz vacak, vagy én erősítsek még a jelen, hogy elég sávszél legyen? Másnál is ilyen a kép? Feleslegesen nem szeretnék kiadni kb. 6 rugót erősítőre.
-
Dzsekó
addikt
Ha DVB-T-nél a gyors mozgásnál baromira bekockásodik a kép, szinte élvezhetetlenül, akkor segíthet egy erősítő? Vagy ez mindenkinél ilyen?
Álló vagy lassú mozgásnál gyönyörű a kép.
Leadtek 1800 H a tunerem. TSReader-el a legfelső, leghosszabb zöld csík mellett 7,35Mbit/s szerepelt. 8,5GB-os DVD-nél láttam gyors mozgásnál 8Mbit feletti bitrátát is.
Köszi! -
kovy79
őstag
válasz
#65675776 #5417 üzenetére
BIOS frissítés rulez!
Már letiltottam mindent a BIOS-ban, WinXP-t újratettem, majd a hiba ugyanúgy megvolt, mint előtte.
Majd hirtelen felindulásból megnéztem, hogy ennek a nyamvadt lapnak van e friss BIOS-a és találtam...
Lehet, hogy hamarabb is eszembe juthatott volna, de jobb későn, mint soha.
Már kb fél órája szépen megy. Köszi a segítséget! -
kovy79
őstag
válasz
#65675776 #5410 üzenetére
A lap egy Asrock AliveNF7-HDready és mivel nincs több x16, sem x1 PCI-e slot, ezért nem tudom megnézni.
Vajon van sansz rá, hogy másik oprendszerrel menjen?
Mindenesetre most megnézem, hogy Radeon nélkül mit lép a gép. -
törölt tag
válasz
modflow #5414 üzenetére
Inkább vidd be kézzel azokat amiket tényleg meg is akarsz tartani... Igy legalább nem kell később vesződni a rendezéssel sem, eleve a kívánt sorrendben kel bevinni őket. Egyébként meg egyszer kell megcsinálni, utána Export, majd legközelebb Import.
Egyébként ha az összeset egyszerre akarod törölni, akkor indíts egy új keresést és egyből állítsd is le.
-
kovy79
őstag
Szép napot az uraknak!
Lenne egy kérdésem.Elnézést, ha már le vagyon valahol írva, de a keresésem nem vezetett eredményre, 5000 hsz-t pedig nem tudok visszaolvasni.
Adott egy PxDVR3200 H kártya (+ analóg kábeltv) + egy HTPC (x2 3600+, 2GB DDR2, HD2400...).
Külön-külön mindketten elvannak, de amint beteszem a kártyát a gépbe, feltelepítem a legújabb drivert + PVR2-t és újraindítom a gépet, az 1-2 percen belöl "csontrafagy".
Ha az automatikus indításból kiszedem a PVR2-t, akkor szépen megy a gép, ám mihelyst elindítom manuálisan, újra csak "fagyi" van.
Próbáltam már minden nélkülözhető cucc nélkül (ODD, WLAN, egyéb usb-s eszközök) a gépet, de ugyanaz a helyzet.
Találkozott már valaki hasonlóval? Ha igen, kész vagyok jópár sört fizetni annak, aki meg is osztja velem a megoldás részleteit! -
modflow
veterán
Egyéb problémák miatt újratelepítettem a W7-et. Nincs fent még csak az oprendszer, és a driverek.
Ekkor felraktam a PVR 2-t és gond van vele.
A működése érdekes módon mindig leáll. Eddig nem csinált ilyet. Még a beállításai is furcsák, mert korábban más volt benne. Most semmi hangkártya dolgot nem lehet állítani benne, pl. hogy honnan jön a hang, mit vegyen fel, stb.
Valami még kellene neki ,hogy a gépen legyen? Codec, vagy valami? Vagy ezt mi okozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest