Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Az AI-ra fókuszál az új Arc meghajtó
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Braintek
csendes tag
Bocsi, nem akarok értetlenkedni lehet akkor valamit féreértettél, elmondom rendesen.
Amikor xp van fent a gépemen akkor az alaplapi integrált hangkártyával működik kép hang minden rendesen a pvr2 be, és a beállításoknál látszik is a hangkártya be tudom állítani, de win7 be a pvr2 beállításánál az analóg audio eszköznél csak a mic meg a line in van, nem lehet kiválasztani hogy auxról szóljon, mert xp- az volt beállítva és volt hang. Itt egy kép meg tudod nézni lehet mi nem jó.
http://www.freeweb.hu/djbrain/pvr.jpg
Az alaplapi audio össze van kötve rendesen a tunerral.
Segítséged előre is köszi. -
Braintek
csendes tag
válasz
Braintek #5493 üzenetére
Felmentem a hjelpsite ra ami az aláírásodban van.
- WinFast TV2000 XP Expert:
EagleXT driver 6.0.109.7000 (08/10/2009), Windows 7 Windows Update available *
ezt letölteném de van mellette egy kis csillag**: The PCI audio (audio stream via PCI bus) must be enabled in the EEPROM of these analog TV cards to support Windows Media Center.
The PCI audio is enabled in the latest version of TV2000 XP Global and TV2000 XP Expert NTSC model.Ami ezt írja de nem tudom mit jelent?????? Valamit az eeprom- al kell csinálni? Tud valaki segíteni?
-
Braintek
csendes tag
Tudna segíteni nekem valaki?
Van egy Leadtek Winfast TV2000XP Expertem és Windows 7 x64 alatt használnám. Felraktam a driverét ami a honlapján van fent és a pvr 2-t. Szuperul megy a kép de valami miatt nincs hang. A PVR2 beállításaiba viszont ki se lehet választani a hangkártyámat hogy azon jöjjön a hang. felraktam az xp-t azzal tutiul megy minden de win 7-el sehogy nincs hangom. Valaki esetleg valami ötlet? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest