Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
Sziasztok!
Beüzemeltem a már meglévő PVR2000-es kártyám mellé egy TV2000XP Global-t.
Sajnos csak úgy tudtam a gépbe szerelni (egy Gigabyte EP35C-DS3R az alaplap, 3 PCI foglalattal), hogy a legfelső PCI-ba került egy Audigy 4, alatta a Global (ez az alaplapi Realtek ALC889-re van kötve belsőleg), és legalul van a PVR2000 (ez az Audigy4-gyel van összekötve belső kábellel). Máshogy nem tudtam melgoldani, mert a PVR2000 belső csatlakozója a kártyára függőlegesen van felszerelve
és a PVR alá nem tudok betenni egy kártyát sem.
Az oprendszer Vista Business 32bit, feltelepítettem a Global-t, majd újraindítás után az eszközkezelőben a Global kap egy szép sárga felkiáltójelet, mert az erőforrásokkal van valami probléma.
Van ötletek erre? Meg lehet ezt oldani valahogy, vagy már annyira sok hardver van a gépben, hogy elfogyott a szabad erőforrás?
-
S e t h
nagyúr
Vmi elkerülte a figyelmemet.
Otthagytam a gépet adaptív keresésen , egy óra múlva mentem vissza és kettő csatornát talált és ekkor megpróbáltam a beltéri távirányítóját az egyik csatonránál használni és bingó, ott volt a többi csatorna.
Azaz rátalált a beltérire adaptívnál és így a beltérit irányítva lehet váltan ia csatornák között.
Most arra próbálok rájönni ,hogy miért nincs hang, mert bár úgy raktam össze a kábelt ahogyan le van írva, de meg sem akar szólalni.
Láttam korábban , hogy sokaknak volt problémája a hanggal, most ennek nézek utána, de ha vki löki csípőből az ne sajnáljon : -
S e t h
nagyúr
Az előző kártya esetében a beltéri távirányítójával tudtam váltani csatornát azaz nem a pvr-en.Minden csatornát gyorsan megtalált és nem is volt vele gond.
Adaptív kereséssel talál négy darab csatornát de azokon nem látható semmi csak katyvasz illetve egyiken a roxy rádió megy.
A hatágú kábelt még nem is csatlakoztattam a hang miatt mert először képet illetve csatornát akartam találni ,de az istennek sem megy.
[link]Amit baromira nem értek az az ,hogy reggel vissza raktam az xp-t a régi kártyával és tökéletesen mentek a csatornák, most meg az új kártya, szemben a régi 6-7 évessel nem akarja az igazságot.
-
bzoley
veterán
válasz
S e t h #4594 üzenetére
Korábban hogy működött? a PVR megtalált minden csatornát, és abban váltottál csatornát, vagy az STB-n kellett?
Esetleg írd le a megtalált csatornák frekvenciáit, majd a PVR2-ben add hozzá kézzel egyenként.
Adaptív kereséssel sem talált semmit?
A "V"-t meg nem kell nyomogatni, csak átállítani analógra. -
S e t h
nagyúr
Nem gyorsan nyomogatom hanem keresek aztán váltok, de sehol sem talál semmit.
Viszont most tapasztaltam vmit amit pláne nem értek.
Vissza raktam az xp-t arra fel az új lejátszót ami a gyári lemezen van és nem talátl csítornát semmilyne beállítással.
Vissza a régi winfast kártya(32 bites) és azzal sincs csatorna.Akkor már kezdtem azt hinni, hogy a beltéri adta meg magát, aztán leszedtem az új lejátszót és felraktam a régit.Azaz régi kártya, régi lejátszó és meg is lettek a csatornák.Az új meghajtóval viszont a régi kártya sem jelenítette meg a csatornákat.
Most vissza raktam a 64 bites vindows 7 rc-t és próbálkozom ,de nem tudom mi igazából a gond. -
S e t h
nagyúr
Sziasztok.
A következő problémával fordulok hozzátok.
Vásároltam egy Winfast DTV2000 H Plus kártyát, de azzal egy darab csatornát sem tudok találni, amelynek az okát nem tudom.Itt a régi kártyám, amellyel nem volt semmi, de semmi problémám.(kivéve , hogy 64 bites rendszeren már nem működött)
[link]Itt az új kártyám.
[link]A digi tévé beltéri egysége a kábellel.
[link]És végül az 5-össel jelzett gomb amelyet bőszen állítgatok, de egyszerűen egy darab csatornát sem talál, semelyik beállítási módban.
[link]Várom az esetleges tippjeiteket mi okozhatja a problmát, előre is köszönöm!
-
lakatosturbo
aktív tag
Eddig xp-n úgy használtam pvr2-őt hogy a tunerhez adott kábel amin van svideo compozit meg stereo rca és egy jack dugó a hangnak. SZóval a kékszínű jackdugót bedugtam a mikrofon bemenetre és így szépen volt hang mind két hangfalból jött a hang.(cmedias hangarim van egy nagyon egyszerű)
Mikor áttértem vistára akkor egy csomó szabályzógomb eltűnt de betuttam állítani a mikrofon bemenetet a úgy hogy jobb gomb az óra mellet a kis hangszóró ikonra rögzítő eszközök itt beletuttam mennni a mikrofonra mindent beállítottam és láttam is hogy kapja rendesen hangot de itt már egyik hangszóró se szólalt meg. Ha átdugtam mikrofon bemenetről a mellete lévő kékre akkor meg csak az egyik hangszóró adott hangot. Kipróbáltam hogy az alaplapi kábelllel kötöm össze a tv tunert az aux kábellel itt meg a másik hangszóróból szól a hang a jobboldaliból nem.
Ha erre tud valaki valami megoldást azt nagyon megköszönném!Előre is kössz a válaszokat!
-
törölt tag
Vista alatt pl tökéletesen működött a PVR2 és az Expert...
W7 már egy másik kérdés, azzal még a legfrissebb PVR2-nek is vannak problémái.
Az, hogy össze vissza változik a dolog, lehet akár magának a Win-nek is a problémája (ugye nem valami torrentes mutra?), de lehet csak a hozzáférési jogokkal van baj.
-
Finwe
őstag
Hello!
Miért van az, hogy a pvr2 (tv2000 xp expert) elveszíti a hangbeállításokat 2 indítás között és ezért nem működik a hangerőszabályzó? Most w7rc-x86 alatt csinálja ezt de régebben vista-n is ugyan ez volt (azt végül nem használtam). Olyan szintű a helyzet, hogy nem tudom kiválasztani az "Audió vezérlése" legördülő menüből a megfelelőt, azaz nem mindig. Van, hogy hosszú a lista, máskor csak 2 választás van de egyikkel sem működi. Továbbá vadul zúg csatornaváltáskor, és teljes képernyőből kiszedve a keret megzizzen, néha a kép is elkezd villogni. (gyakorlatilag vistan is ez volt....)
Driverből a vista-32bit legújabb a pvr2-ből a 2.0.3.19 verzió van telepítve.
finwe
-
törölt tag
válasz
lakatosturbo #4583 üzenetére
És az a kék jack stereo, vagy mono?
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek most tettem fel vistát és van egy t-hoem set-top boxom ami svideo és rca audio kábellel csatlakozik a tv tunnere és az átalakító kábelen lévő kék jack dugót bedugtam a hangkari kék csatlakozójába de csak az egyik hangfal szól ha az alaplapon dugom be a hangkábelt akkor csak fele szól de amikor xp-n a kék jack-et a rózsaszín mikrofon bemeneten csatlakoztattam akkor stereoban szólt de vistánál a mikrofon bemeneten meg se szólal.
PLS segítsetek!
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
bzoley
veterán
válasz
aramis00 #4579 üzenetére
Pedig párszor már volt róla szó.
A Premium változathoz mellékelnek egy kiegészítő panelt(CardMate), amire egyszerre csatlakoztathatod az analóg, a digitális, valamint az FM antennát.Nálunk mindenki foglalkozhat mindennel, függetlenül attól, hogy ért-e hozzá, vagy sem. És foglalkoznak is.
fradi81:
Így megoldhatod, ha elég ügyes vagy, és meg tudod csinálni a szükséges kábelt. De ha belül nem megy, kétlem, hogy line-in-en jobb lenne. A hangkártyák nagyjából egyformán kezelik a bemeneteiket.
-
fradi81
veterán
hello
Global kártyám ban, az a verzió amelyiknél a házon belül kell összekötni a hangkártyával, nálam az alaplap CD jumperére van kötve. Így működik windowsban. Linuxban viszont nem tudom még megoldani ezt, rá lehetne valahogy kötni a hangkártya line-in csatlakozójára kívülről hogy átvigye a hangot? Csak egy s-video vagy milyen csatlakozó van a tuner hátulján amit használhatnék.
-
aramis00
tag
[OFF]A kereskedőknél megtalálható listázva PxDVR3200H és ugyanez PREMIUM változatban.
Kérdésem az, hogy mi a különbség?
Természetesen semelyik bolt nem tudta, akit eddig hívtam! És gugli sem segített sajnos.Gyári oldalon meg eleve nincs ilyen hogy "prémium".ui.: Ez valami magyarországi betegség, hogy egyik kereskedő sem ismeri a termékét, amit árul?[/OFF]
-
-
pokol ura
senior tag
sziasztok!
lenne egy kis gondom történetesen, vagy egy Leadtek Winfast TV2100 TV tunerem, 8800GT videókarival ment tökéletesen minden. átcseréltem a karit ati 4770-re, na ott kezdődtek a bajok, ugyanis megy egy ideig az adás kb 2-5 perc és utána megfagy a kép, hang van, de a kép nem megy tovább. visszacseréltem a 8800gt-re a szitu ugyan az. viszont ha kikapcsolom és utána ujra be akkor megint megy kb 2-5 percig. haldoklik a tuner? vagy szar az adás?
válaszokat előre is köszi
-
törölt tag
válasz
Looserke #4573 üzenetére
Igen, a PCIa tunerfüggő (mondjuk az Expert egys szériái is moddolhatóak). Az előző hsz-om két fele külön kezelendő. Normális hangkártyánk van, azért működik a belső átkötés hibátlanul. Csak nem használjuk, mert PCIa-val nyomulunk. (Már csak a kényelem miatt is.)
Egyébként mintha X-Fi esetén a Analog Mix lenne a jó beállítás. De lehet csak Vista alatt.
-
Looserke
őstag
Eddig egy SB Live hangkártyám volt amit ugyanúgy kötöttem össze a tunerral mint a X-Fi-t, a PVRben ugyanúgy AUX, AUX volt beállítva hang bemenetre és a keverőpulton nincs letiltva az AUX, szal minden ugyanaz mint a Live hangkártyánál, még sincs hang PVR2-őn...
utánaolvastam, a régebbi x-fi driverokkal még ment de egy kér driver óta egyszerűen nincs hang az AUX in-en...nem tudom miért... -
-
Looserke
őstag
Sziasztok!
Mivel nem nagyon kaptam segítséget a 4546os hsz-re ezért az jutott eszembe hogy ha a TV tuner audio out kimenetét a hangkártya line-in csatlakozójára kötném úgy működhetne-e a dolog és kapnék-e hangot a x-fi hangarimmal, mert sajna az aux-aux belső kábeles dolog nem működik. Esetleg tudnátok segíteni hogy olyan kábelt, mint amit itt is említenek:
[link]
hol tudnék beszerezni? -
Kormi76
aktív tag
heló!
Nem találtam jobb helyet, úgyhogy itt kérdezősködök. Nem leadtek a tunerem, de szeretnék VHS-eket digizni. Milyen bitrátát, felbontást ajánlotok lehet lőeg *.avi formátumhoz, hogy lehetőleg ne legyen mindőségromlás (VHS-hez képest)? Milyen kodeket, esetleg tömörítő, felvevő progit ajánlotok?
köszi
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
#65675776 #4549 üzenetére
Köszi!
Azzal már próbálkoztam, önmagától is azokra a mhz-ekre állt be, de nem talált nézhető csatornát. Próbáltam kézzel hozzáadni, ugye úgy kell, hogy frekvencia hozzáadása, beírtam de semmi nem változott, mármint ugyan azon a frekin maradt.
Ha a jel gyenge, (bár a pár méterre odébb lévő tv-n simán bejönnek a csatornák), hogyan tudnám felerősíteni van erre valami hatékony eszköz, módszer?Köszi
-
törölt tag
-
t19joc10
csendes tag
winfast tv2000 rm re van mód hogy működjön win7 64 bites oprendszerrel????
már 1 napja keresgélek és semmi, hiába rakok fel sok drivert, az eszközkezelőbe ugyanúgy ismeretlen multimedia video ..... marad. xp32bit , vista 32bit en ment , tud valaki drivert ???? win7 64 bitre? ??? -
bzoley
veterán
-
Csapi007
veterán
Hello
Olyan problémám lenne hogy 20316-ről frissítettem 20319-re. (WinFast PVR 2 és TV2000 XP)
És most ha rányomok az időcsúsztatás gombra egyből kifagy az egész program. Van erre vmi megoldás vagy rakjam vissza a régit? -
sonaj0203
aktív tag
Hali!
Légyszi segítsetek!
Sógorom koros gépéből (pIII.) megörököltem egy winfast tv 2000 xp rm tuner kártyát, nagy nehezen életet leheltem beléje. Így most visztás gépemen megy pvr2 legújabb verziójával, (legalábbis remélem) a live update már nem talál frissítést. A gond az, hogy a kb 60 csatornából kb.10-et ha lát ill. beállít, akárhogy keresgéltem.
Mivel próbálkozhatnék még, mi lehet a problém?
Ja itt vidéken fibernet kábel van, ha ez számít.Előre is köszi és bocs ha már kérdezték, nagyon sokat utána olvastam, de még nem találtam megoldást.
-
Looserke
őstag
Sziasztok!
A mai nap lecseréltem öregecske SB Live! hangkártyámat egy X-Fi Xtreme gamer-re és azóta a Leadtek TV2000 Expert tv tuneremből nem bírok hangot előcsalni. Ugyanúgy egy belső kábellel van összekötve a 2 kártya, mint az SB Live esetén ahol is a tuner kimenetét a hangkártya aux bemenetére kötöttem. Játékokban, zenehallgatásnál és filmeknél minden stimmel egyedül a TV tuner hallgat. A tuner programjában (WinFast PVR2) próbáltam már minden hangbemenet és felvételi bemenet között (Line-in, CD-in, Wave...) változtatni, alapból AUX-AUXnak kellene jónak lennie, de az eredmény ugyanaz, hallgat mint a sír...
Driverek a legfrissebbek amik a creative oldalán voltak, ja és Win XP alatt használom.Köszi a segítséget...
-
törölt tag
válasz
#65675776 #4544 üzenetére
az enyém valamiért szoftveresen nem megy vista x64 alatt - akadozik a kép - a cpu terhelés nálam nem gond, szinte észre sem veszi a gépem!
Nem nagyon fájlalom a dolgot, mert hardveres módban tökéletes, főleg amióta a tanácsod szerint készítettem egy egyedi hardveres profilt és felhúztam a bitrátákat :-)
CBR 10000 KB/sec kép és 48KHz 384Kb/sec hang melett is gyönyörűen, akadás mentesen nyomul PCIaudió módban is. A felvétel is tökéletes ebben a beállításban
(nálam a fájlméret nem számít, csak visszanézem és letörlöm).Ez a leadtek tuner sokkal jobb mint az előző ASUS tunerem (igaz az egy régebbi PCI-os kártya volt.
-
brownus
veterán
sikerült; kipróbáltam a pvr2 programot xp kompatibilis módban és mint rendszergazda elindítani és tökéletesen működik minden, csak azt nem értem, hogy miért ez kellett neki? nem tudta elmenteni a beállításokat?
(#4539) daa-raa, ott csak a speakert lehet beállítani. bár most már mindegy. a lényeg, hogy mőködik
az az érdekes, hogy kb féléve kipróbáltam a w7 bétáját is, akkor még egy sb audigy 1 volt a gépben, és ugyanez volt a probléma. (aztán visszatettem a vistát.) pedig lehet akkor is ezt kellett volna kipróbálni. igaz vista alatt csatorna váltáskor mindig "reccsent" a hang, most ez nincs.szerencsére.
-
brownus
veterán
szia,
feltettem a windows 7 rc-ét, és nem sikerül a hangot elővarázsolnom a tv tunerhez...
- tv2100, asus lap amiben egy integrált realtek /alc1200/ hd audio van.
a line in-re dugtam a tuner hangját, de néma. a honlapodról szedtem le a legfrissebb pvr2-őt. a kártyához a vista driverét tettem fel.
mi lehet a baj?szerk:
analóg audio eszköz: line in(hidh def. aud.)
keverő eszköz(lejátszás): speakers
audio vezérlése: volume
keverő eszköz(felvétel):line in
felvétel vezérlése master volume
hangkártya típusa: auto -> itt még lehet választani: C-Media HD audio, de ha ezt választom akkor sincs hang -
törölt tag
Nekem úgy tűnik, hogy Vista x64 alatt a szoftveres üzemmódot még a PVR2 esetén is teljesen el lehet felejteni, hardware üzemmódban viszont jól működik még a PCIaudio is.
Felfedezés: az FM rádió PCIaudio képes változata Vista x64 alatt is működik, ennél nem jelentkezik az általam leírt hiba!
-
törölt tag
Érdekes, hogy az ugyan abban a gépben levő két Leadtek tuner gond nélkül működött, stabilan és szép képpel. Ez a retek meg...
Olvastam én már tesztet, ehol az akkori gépemnél erősebb konfigon tesztelt Hauppauge tunernek dícsérték az alacsony erőforráshasználatát: 20% CPU, 100MiB RAM. Az én gépemen meg a PVR3000 8% CPU, 45MiB RAM-mel elvolt. Ennyire adok ezekre a tesztekre.
-
törölt tag
Nem, erre a rettenetre. (Nyilván nincs már gyártásban, de nem is kár érte...) Komolyan mondom, szerintem fizettek a tesztereknek, mert mindenhol jót írnak róla. Viszont több valódi felhasználóval is beszéltem már, mind eladta nagyon rövid idő után, vagy csak simán bekúrta a sarokba.
A cikk PowerCinema-t ír, mondjuk nem ez járt hozzá. A PowerCinema sem egy komoly valami, gyakorlatilag konfigurálhatatlan (szinte csak be lehet hangolni vele a tunert), és rettenet bita. A Terratec féle Hulladék sw meg egyszerűen egy bughalmaz, arra sem volt képes, hogy 15-20'-nél tovább fusson, és ne veszítse el a kapcsolatot a tunerrel. Emellett erőforrászabáló. A tuner képminősége meg botrányos.
-
schumifun5ma
csendes tag
Köszönöm.
Ez a TMPGEnc Xpress egész jó.
A DVB-s topikban legutóbb linkelt két rtlklub-os .ts felvétel hangját egyenlőre csak vlc player segítségével tudtam előcsalni.
Pedig van fent AAC audio codec...
De éppen ezért (gondolom én) a TMPEGEnc már megnyitáskor anyázik az audio rész miatt.
Erre esetleg valami megoldást tudsz?Mégis csak egy 15 000 Ft-os beruházást tervezek, így inkább biztosra megyek, mintsem feleslegesen megvegyem.
-
bzoley
veterán
válasz
schumifun5ma #4522 üzenetére
Csak .ts lehetséges, és létezik jó néhány program hozzá, pl. Super(R), TMPGEnc Xpress.
A dvd minősége nem lehet a forrás minőségénél jobb, és minden újratömörítéssel romlik. -
schumifun5ma
csendes tag
Sziasztok!
Egy Leadtek DTV2000H Plus megvételét tervezem.
Az lenne a kérdésem, hogy a digitális adást csak *.TS-ként lehet elmenteni, vagy van lehetőség mpeg, esetleg avi formátumba is rögzíteni?Főleg F1-es hétvégék rögzítésére lenne a kártya, és a reklámok kivágására alkalmas programot még nem találtam a ts fájlokhoz. Ha esetleg ti tudtok ilyet, akkor az még jobb volna.
Sőt akkor még lenne egy újabb kérdésem. Létezik olyan TS to DVD program, ami nagyon jó minőséget produkál és van valakinek tapasztalata is vele?A válasz(oka)t előre is köszönöm!
schumifun
-
bzoley
veterán
-
törölt tag
Miért akadozik? És úgy egyáltalán: milyen profillal veszel fel? Mert ott van a hw encoder a kártyán, szóval értelemszerűen hw MPEG2 a legjobb megoldás. Az meg biztos nem fog szaggatni.
Vista okosság meg kizárva, bzoley egy időben Xonar-t használt Vista alatt, és nem panaszkodott ilyesmire.
-
khron
tag
Sziasztok!
Problémám, az, hogy Vista 32 bit alatt baromi halk a tv, pedig minde a maxra húzva.
Felvétel jó, és a win teszthang is ordít, egyedül a pvr2 halk, még 100%-on is.
KártyaxDVR3200 H
Audio eszk Aux Xonar DX
2.0.3.20 pvr2 verzió
6.0.1012.49 driver verzió
A kép is elég fűrészes -
Sz.Miki
őstag
-
bzoley
veterán
válasz
Sz.Miki #4506 üzenetére
Scart-on van kompozit, és audió kimenet is. Ehhez csak a megfelelő kábelt kell beszerezni(gyk: scart-kompozit).
Olyan nincs, hogy rca jön ki a boxból. Minden kimenetnek van neve.Peregrinator:
Win7-en nálam is ez van. Vista32-n még az előző verzió működött, most egyik sem.
Attól te még próbálkozhatsz velük. -
Sz.Miki
őstag
Még egy utolsó kérdés, rákötök a tunerre egy DVD-lejátszót a CVBS-re akkor miért nem tudom azt beállítani, hogy a képernyőn széltől szélig legyen a kép! Be van kapcsolva, hogy 16:9, és videó nyújtás! Monitorom 24" 1920X1200 felbontás.
-
Sz.Miki
őstag
Még egy kérdés, a hang hogy jön át a Set-Top-Box-ból a tv-tunerbe?
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Jövőhéttől digitális adást fogok kapni a t-kábeltől, Set top Box-al. Kérdésem az lenne, mivel fogom összekötni a set top boxot a tv-tuneremmel, csak mert úgy tudom, rca-vagy Scart jön ki a boxból. (Leadtek PVR3000) továbbá, nem jelent-e problémát, hogy analóg a tunerem.
Válaszokat előre is köszönöm!!
-
törölt tag
válasz
attila.86 #4504 üzenetére
A PxDVR3200H kártyámat kipróbáltam Vista x64 oprendszerrel. Minden jól működik, de amikor rádióra váltok kiírja hogy "cannot open recording device". Ezután bár a rádió jól működik, ha megnyomom a felvételt azonal leáll és hibával kilép.
XP alatt teljesen jól megy ezekkel a beállításokkal:
Ha újra indítom a rádiót, az audio recording line mindíg visszavált mikrofonra, a compression format pedig wma-ra. ha mindent vissza állítok a kép szerint, a test sound
funkcióra nem csinál semmit.A Vista x64 teljesen új telepítés, a Leadtek griverekből is a legújabb van fenn. Adjatok ötletet ha tudtok.
-
törölt tag
válasz
attila.86 #4499 üzenetére
A probléma gyakorlatilag csak a Sonora családot érinti, azaz a PxTV1200, PxPVR2200 és PxDVR3200 H-t. Régi probléma, szerintem tudják is a Leadtek-nél. Változó az intenzitása, nálam 22-vel már csak nagyon ritkán fordul elő. Az utolsó három driververzió is kell hozzá. Az okát nem találom még, de az OS energiagazdálkodása nagyon gyanús nekem, mint kiváltó ok. Ha le van tiltva, akkor gyakorlatilag sosem jelentkezik nálam.
A probléma egyébként a hw előnézettel kikerülhető. Csak akkor kicsit lassabban vált csatornát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- Hyundai, Kia topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest