Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
shakwill
üzenetére
Tökmindegy milyen drivert használsz. mert rendesen a legfrissebbel sem fog menni. Én a novemberi Win 7 Realtek drivert használom az alaplapi chiphez, nekem ez kell és a Win 7 csak "vagy" kapcsolatot ismer a felvétel - lejátszás viszonylatában. Az XP ugyanazon gépen simán megy, de a Win 7 ha nézem, hallgatom a TV-t és közben felveszem a műsort, akkor azt hang nélkül veszi fel, ha külső forrásból hangot akarok felvenni, akkor azt felveszi, de közben nem hallható csak a kivezérlésjelző alapján lehet leállítani a felvételt.

Korábban azért írtam a topikba, mert a tunert , ill a drivert okoltam a hang nélküli videófájlokért, de egyre inkább a Win 7-et tartom ludasnak ezért a helyzetért. Remélhetőleg az SP1 majd megoldja ezt a gondot, ha az XP tökéletesen tudja ezt, akkor ennek is kellene. -
fagy53
nagyúr
válasz
shakwill
üzenetére
Grat, megszenvedtél vele. Nekem simán felment a driver és a PWR2 is, a hang is remek, de a felvétel néma.
Alaplapi Realtek hangchip működik nálam a legutolsó driverrel és ami XP-n jó volt az itt nem működik. Nézni lehet TV-t a Win 7-tel, de a felvétel az marad az XP privilégiuma. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Borderlands 4
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Call of Duty: Black Ops 7
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Apple iPhone 17 - alap
- MILC felhasználók szakmai topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Alaplapi Realtek hangchip működik nálam a legutolsó driverrel és ami XP-n jó volt az itt nem működik. Nézni lehet TV-t a Win 7-tel, de a felvétel az marad az XP privilégiuma.