-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz
#65675776 #5417 üzenetére
BIOS frissítés rulez!
Már letiltottam mindent a BIOS-ban, WinXP-t újratettem, majd a hiba ugyanúgy megvolt, mint előtte.
Majd hirtelen felindulásból megnéztem, hogy ennek a nyamvadt lapnak van e friss BIOS-a és találtam...
Lehet, hogy hamarabb is eszembe juthatott volna, de jobb későn, mint soha.
Már kb fél órája szépen megy. Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest