Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Feri86
csendes tag
Hali!
Meg új vagyok itt. Már egy jó ideje van egy Leadtek WinFast TV2000 XP Expert kártyám, de mostanában kezdtem el igazán használni. A legújabb driver és PVR2 van fönt.
Sorozatokat szoktam felvenni. A PVR2vel lehet valahogy 352x288 és 720x576 közötti felbontásban felvenni, de nem 480x576os álló képben? Vagy ez program függő? Mondjuk jó lenne 576x352.
Miért van az hogy ha a videón a hangot mp3ban legyen akkor, ha elindítom a felvételt azt a program jelzi, hogy veszi, de véletlen szerűen abba hagyja és nem veszi tovább de a számláló pörög tovább. Az idő amit felvesz 1 és 30 másodperc között van.A válasz előre is köszi!
-
bucilali
aktív tag
Hát nálam még mindig nem megy a műsorletöltés
Ráadásul ma már a config.bat fájl sem fut le...
elindul, aztán valami proxy hibát jelez, és bezárul az ablak.Ötlet?
-
ropogós
tag
Üdv mindenkinek. Segítséget szeretnék kérni.
Leadtek DTV 1800H tunerem van.
Hosszas, tökéletes működés után egyszer csak lefagyott, mikor el kívántam indítani a felvételt. Garanciában kicserélték.
A második kártyánál a sikeres telepítés után, az a felirat jelent meg a kezelő felület közepén: "lejátszó eszköz nem található".No, bolt felhív, segíteni nem tudtak, ismét cserélték.
Harmadszor () feltelepítettem, majd valami inicializálási hibát írt ki, szintén nem működött, nem kívánta betölteni még az alap képernyőjét sem a tv tuner karinak.
Nosza, újrahúztuk a XP-t, drivereket egyesével raktuk föl a tuner karihoz, működött, camcorderről bemásoltam felvételt, vissza is tudtam nézni, happy. Hazahoztam a gépet, láss csodát, kezdődik az egész elölről, ugyanis mikor tv cábel ráköt, adások megkeres, majd rec gomb: LEFAGY!
Járt már valaki így? Mi lehet a bibi? Amúgy a gép minden más szempontból tökéletesen üzemel.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
szumo
senior tag
egy érdekes problémára lettem figyelmes a hétvégén. Az tudom, hogy beállítási gond, csak azt nem mit kellene állítani. A gépem két monitorral van szerelve, egy Samsung 22" LCD és egy Philips E5 19".
A 22"-oson dolgozok, a 19" on szokott menni a tv, vagy ha sok az ablak, a tv összemegy, és oda is a munka kerül. De a probléma az, hogy ha teljes képernyőre teszem a tv.t, akkor az eltűnő vezérlőpult nem tűnik el teljesen, hanem egy jó ujjnyi látszik belőle, valamint, mikor megmozgatom az egeret az ablakban, nem a képernyő aljáig jön fel, hanem, egy ujjnyival feljebb, és ez kicsit zavaró.
Ha valaki látott már ilyet, és van tanácsa, azt megköszönném.A 22"-os monitoron, és xp alatt egyiken sem csinálja ezt , csak most W7 alatt vettem észre a 19" monitoromon. Ha kértek, este csinálok pillanatképet róla.
-
törölt tag
válasz
modflow #5381 üzenetére
Ez kábelhibának tűnik. Esetleg földhurok. (Nagyobb kép egyébként nem volt?)
A 28-nak meg egy beépített feature-e, hogy nincs hang indításkor ha PCI Audio-t használ az ember. Plusz le is némítja egy rövid időre.
Balu77: Egy dolog, hogy látod a tornyot. A másik meg a jelszint. DVB-T-hez ebben az országban tipikusan nem elég az a kis botantenna, amit a tunerek mellé adnak egyes cégek.
-
modflow
veterán
Na ilyen a kép, pedig a tuti frekvencián van.
Ezt mi okozza? -
Sziasztok!
Felraktam a legújabb pvr2-őt. Mivel Pécsen vagyok és rálátni a tv-toronyra
sima asztali antennát kötöttem rá. Sima analóg műsorál semmi gond, viszont a digitálisnál van hogy akadozik az egész, vagy egyáltalán nincs kép, de olyan is van hogy csatorna váltás után egyáltalán semmi. Ha újraindítom a progit az sem segít, így gőzöm sincs mi lehet.
PxDVR3200H karim van. A gépem (lásd az infómban)az tuti nem lassú hozzá, a procit nem terheli meg túlzottan. Annyit még próbáltam hogy a kódolónál az nvidia pure videot használja, hátha a vga kari számol az segít, de az sem segített...
-
modflow
veterán
Felraktam az új, 28-as PVR2-t, és fekete - fehér lett a kép.
Hogy lehet a színt előcsalni? -
modflow
veterán
Na tudja valaki, hova menti ez a a készített képeket? Mármint a PVR2.
-
szumo
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket.
Majdnem feladtam, mert követtem egy képleírást, de miután nem csak a hibás részt távolítottam el, és azt mondtam a telepítőnek, hogy saját lemezről telepítek, már nem volt gond, és nem dobott a w7 kékhalált, mint 2x előtte. A hangot is sikerült a szokásos beállítással 2mp alatt aktiválni, és a mentett castornalistámmal már használom is az eszközt.Mégegyszer köszönöm a segítséget.
-
akos86
aktív tag
esetleg valaki megtudná e mondani hogy földelt e a konnektor hogyan tudnám letesztelni panelban lakom a gépház nem ráz szal elvileg földelt nem?esetleg vmi teszt van e erre van itthon multiméterem is thx előre is
-
szumo
senior tag
Az eszköz szoftverét nem lehet elindítani, mert ismert problémája van a Windows-zal. Új illesztőprogramért lépjen kapcsolatba a hardver szállítójával. (Kód: 48)
A 'Megoldások keresése' lehetőségre kattintva információkat küldhet az eszközről a Microsoft számára, és ellenőrizheti, van-e megoldás a problémára.
Az illesztő program verziója: 4.0.107.3210 elvileg ezt töltöttem le mint vista driver, de most látom, hogy 2006.10.18-as dátummal van. Az illesztő progtam adatainál pedig van egy piros áthúzott kör a cx88tune.sys elérési útjánál.
-
-
akos86
aktív tag
kedves fórumtársak olyan problémával állok szemben hogy rezeg a monitorom képe ha a pxdvr3200H kártyámba bedugom a koax kábelt ha kiveszem megszűnik, a rezgés kb úgy néz ki mintha 60hz re állítanám a monitorom esetleg egy szűrő segítene e ? válaszotokat előre is köszönöm
-
szumo
senior tag
Üdv!
Feltettem a win7-et, és a telepítés után azt tapasztaltam, hogy nincs meg a PVR2 ben a kis antenna a beállításoknál mint fül. Az eszközkezelőben a WinFast TV2000 XP Expert WDM TVTuner.(Pal-IBGDK/Secam-LBGDK) kapott egy sárga háromszöges felkiáltójelet. Mind a driver mind a PVR2 a leadtek gyári oldaláról származik a jelenleg legfrissebb. Olvasgattam vagy egy órát a fórumot, de konkrét választ nem találtam a kérdésemre.
Bármi ötletet szívesen fogadnék, mert munka közben jó lenne, ha mehetne a tv.
Köszönöm válaszotokat előre is. -
modflow
veterán
Csináltam képeket is, de nem tudom hova menti.
A beállított WinFast WorkArea az üres. -
modflow
veterán
Oké, köszi! Akkor jó.
Amúgy 2.0.3.24-es aPVR2-m, viszont frissítettem a hangkari driverét a honlapról és most már nem némítja le a hangot.
Amit viszont csinálni szokott az az, hogy a tv2 képe elromlik, olyna mintha el lenne hangolni, de nem, mert finomhangolással se megy vissza. Ha újraindítom a gépet akkor jó, más megoldás nincs.
Ez miért lehet?
-
toto76
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, mert olyat kérdezek, ami volt már, de nem találom a választ. Szóval vettem fel a tunerrel antennáról (digitális) m2 adást, de amikor megnyitja a wm akkor az m1-et látom (úgy emlékszem, hogy streamben mindent felvesz és nekem kell kiválasztani?). Hogyan tudom megnézni a felvett műsor?
köszi
toto -
vmawrun
csendes tag
A bemeneteket végigpróbálgattam (gondolom jól), de sehogy sem működött.
Az előbb írt beállításokkal az "amcap_wu_x86_20090711.exe" nevű "TestTool"-t elindítottam, akkor rendesen volt hang (ebből gondolom, hogy össze van kötve a tuner a hangkártyával & Win XP-vel jó volt, a gépet nem szedtem szét soha), de amikor a PVR2-t elindítom, nincs.
Mi az a "mixer"? Ha a hangbeállításnál a Keverő, akkor nálam ott három oszlop van (Speakers, Rendszerhangok, WinFast Wizard), mindegyik maxra húzva. -
bzoley
veterán
válasz
modflow #5362 üzenetére
Teljesen normális mechanikus hang. Egy kapcsoló, sőt több kapcsoló.. Akkor van baj, ha nem kattog, de ezt odaát már nagyon sokszor leírtuk.
daa-raa a PVR2 verziója felől érdeklődött. A 2.0.3.28 Win7-en indításkor némítja a hangot. Ez van, ezt is írtuk már párszor. Majd egy következőben talán jó lesz. -
modflow
veterán
Windows 7-et használok, most vettem egy Asus Xonar D1-et. A tunerem Leadtek WinFast PxDVR 3200H.
Amikor elindítom a PVR2-t az némítja a hangot. Ez miért lehet?
Valamint az normális, hogy pattog a kártya a házban?
Pl. a Felvételi eszközök menüpontban ha váltogatok, pattan a kártya. Mintha váltana egy fizikai kapcsoló, olyan hangja van. De magától is pattan egyet néha néha. -
amdni
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Sajnos egy olyan problémával fordulok hozzátok amit már biztosan sokat lehetett hallani.
A tv 2000 xp expert kártyám nem működik 64 bites windows 7 alatt. A 32 bitessel működik.
Hiába töltöttem le a leadtek oldaláról a drivert, nem települt, manuálisan fel sikerült a drivereket telepíteni, de mindegyiknél hibát jelzett. Lényeg hogy nem látja egy program sem a kártyát a pc-ben. Elég régi darab 2003 környékén vettem, a gyári pvr program már egy ideje nem is ment a kártyával, de egyéb programokkal működött.Tudnátok tanácsot adni ezzel kapcsolatban?
Ha most vennék egy új xp expertet, gondolom újabb verziót kapnék nem azt ami már lassan 7 éves? -
bzoley
veterán
Nem valószínű, inkább nem szereti az Audigy. Esetleg földelés prbléma? De igazán egy másik gépben lehetne kideríteni ezt-azt.
kjany:
Mennyi az az olcsó? Mert egy hiánytalan sem ér igazán többet 2-3 ezernél.
Amúgy venni nem nagyon lehet ilyet, esetleg szervizeket felhívhatsz. Vagy építesz egyet, ha értesz hozzá. -
kjany
tag
Sikerült nagyon olcsón hozzájutni egy Leadtek Winfast TV 2000-XP -hez.
A kártya tökéletesen működik.
Azért adták jóárasan mert nem lehet távirányítani, mivel hiányzik a táv. vevője (darab vezeték végén a kis kütyü)
Az lenne a kérdésem, hogy külön lehet -e ilyen vevőt venni, illetve érdemes -e, fog -e működni a meglévő távirányítóval ami, járt a kártya mellé, és még érintetlen ? -
bzoley
veterán
válasz
vmawrun #5348 üzenetére
1001: rossz bemenetet állítottál be, vagy össze sincs kötve a tuner a hangkártyával, esetleg a mixer beállításai nem megfelelőek. De mindenről írtál, csak ezekről nem.
Dzseko:
Lehet ilyen szarul kezeli a hangkártya a bemenetét. Esetleg próbálkozz másikkal, vagy vedd lejjebb a hangerőt. Egy PCIa képes FM létezik, nálam megtalálható. De az utóbbi időben Win7-en már nem sikerült működésre bírnom. -
Dzsekó
addikt
Azt meg lehet valahogy szüntetni, hogy win bootkor ne adjon recsegő hangokat a hangfal, ha az 1800 H rá van kötve a hangkari Line in-jére?
Most kihúztam, így nem recseg bootkor, de így nem is szól a rádió. TV szól, mert ott gondolom PCI-on keresztül megy a hang. Nekem az is megoldás lenne, ha a rádió hangját is be lehetne röffenteni PCI-on keresztül, és akkor végleg kihúznám a kábelt.
Most egyelőre ott lóg, csak a jack-et húztam ki a hangkariból.
Köszi! -
vmawrun
csendes tag
Azért csináltam ennyi marhaságot, mert nem értek hozzá.
A Win7-tel is csak most ismerkedek, az internettel (mobilnet) sem régi a kapcsolatom.
Továbbá nem vagyok rutinos fórumozó sem, talán ezért nem találom a válaszokat, amiket keresek.
Nekem a problémákra adott válaszok 70%-a kínaiul van, akár az ő kalligráfiájukkal is írhatnák.
Saját gépem is csak egy éve van.Aktuális helyzetem:
Leszedtem (uninstall) mindent.
Újratelepítettem a drivert ("WinFastPVR2_setup_20328.exe" és "TV2000 XP Global(Win7x86).exe").
Ezután azt írta: BDA eszköz nem található.
Ezért az eszközkezelőben telepítettem az "EagleXT.6.0.109.7000.WHQL"-ben a "32bitX86"-ből az illesztőprogramot (már nem tudom, hogy honnan szedtem le ezeket),
így a két ismeretlen dolog immár :
WinFast TV2000 XP Global/Global TV (Audio)
WinFast TV2000 XP Global/Global TV (XC2028)
A Vezérlőpult-ban a hageszközök beállításainál a "Line in" az alapértelmezett, a jelszintje 100%, és a program (PVR2) beállításainál is ez van kiválasztva "Analóg audio eszköz"-ként. "Lejátszó eszköz": Speakers.A probléma megmaradt: Nincs hang sem az adás nézésekor, sem a felvételeken, sem a rádió módban.
Lehet, hogy ezerszer leírtad már a megoldást, és Te unod, de én nem találom.
Ha nincs kedved még egyszer leírni, azt megadnád, hogy pontosan hogyan juthatok el olyan oldalakra, ahol már ott van? -
vmawrun
csendes tag
Sziasztok!
Windows7 Ultimate fut a gépemen. WinFast TV2000 XP Global a tunerem.
Aktuális driver: WinFastPVR2_setup_20328.exe
Ehhez még: TV2000 XP Global(Win7x86).exe
És még: LiveUpdate_Codec.exeIlyen hibaüzeneteket kapok:
Első:Súlyos kompatibilitási probléma miatt letiltva:
Illesztőprogram: CxVCap, Video Capture Driver
Gyártó: Conexant
Hely: Nem érhető elMásodik:
A Win7 egyszerű színösszeállításaira váltott vissza:
Program: WinFast DTV Application
Gyártó: Leadtek Research Inc.
Folyamatazonosító (PID): 2360Conexant illesztőprogram a gyártó honlapján sincs!!!
Továbbá nincs hang! Sem akkor, amikor tv-t próbálok nézni, sem akkor, amikor felvételt készítek, és azt lejátszom.Létezik megoldás? (Azon kívül, hogy vegyek egy másik kártyát, mert arra nem telik!)
-
Daffni2
addikt
Úgy próbáltad,hogy a tuner távírányító vevőjét kihúzod az aljzatából?
Mert ha úgy működik a "ház" távirányítással, akkor ott valami összeveszés van,és lehet,hogy amikor csatlakoztatva van a tuner vevője az vesz valami jelet a ház távjáról ami összezavarja a PVR2 működését.
Ez esetben sajna le kell mondanod a tuner távirányításáról.
Hirtelen erre tudok gondolni.
-
toto76
tag
#5315-re senki nem tud válaszolni?
-
Alkalmas
csendes tag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyan gonddal, hogy a PVR2 csatornakeresés közben lefagy? De úgy hogy a képernyő feketére vált és utána csak a resetre reagál? Ha otthagyom hangyafocit nézni akkor működik bármeddig, ha csatornát váltok akkor hol fagy, hol nem.
A tuner egy Leadtek PVR2000 az oprendszer pedig win7, a driverek elméletileg a legfrissebbek. Az alaplap 780G chipset-es. A tuner másik gépben XP alól tökéletesen működött.
Köszi
-
-
-
noranti
csendes tag
Tehát az a kicsit ha nem akarom akkor ki is vehetem, mivel csak egy antenna veszi az analóg és a digitális műsort is, míg még nyomják mind a kettőt. Az osztrákon már kb, két éve csak digi van az analóg már akkor megszűnt.
Jobb gombbal állítgattam 19:9 -re is meg 4:3 -ra is de ki nem tölti! Majd ha lesz lehetőséged nézd meg a képeket és majd meglátod. Pedig a képernyő felbontást is állítgattam de az sem segített. Legfeljebb marad így, hiszen közelről így is jó.Csak hogy megy!
Még zárójelben kérdezném; a legújabb szoftwer a 2.0.3.26 -as mivel tud többet?
Nagyon szépen köszönöm! -
bzoley
veterán
-
noranti
csendes tag
Csak azért bátorkodtam megjegyezni, mert az előbbi verzióval melyen csak az osztrák jött, ott kitöltötte az egész kijelzőt a kép, de most az osztrák sem tölti ki.
Nem kukacoskodni akarok, csak szeretném tudni ezeket a dolgokat.
A PVR2 csomagjában nem csak az az egy hardwer volt hanem egy kisebb is melyen valójában az antenna ment át. De ha nem kötöm azt rá akkor is éppen úgy működik mint vele, a jel sem kisebb. nem tudom mi célt szolgál. -
-
bzoley
veterán
válasz
noranti #5316 üzenetére
Nem ártana, ha mind a két részt részleteznéd. Talán a gyártóknak előre meg kell tudni jósolni, hogy a magyarok mit fognak kitalálni, és aszerint árulni, mikor még most is változik minden? Azért vannak a frissítések.
Mi nem teljes képernyős? Nálam minden ok?
Az epg hibás, csak kérdőjelek vannak. -
noranti
csendes tag
Nagyon-nagyon köszönöm a segítségedet!!!
Nem is értem hogyan hozhatnak forgalomba egy dolgot ami úgy nem működik, csak hozzáértők segítségivel. Úgy gondolom, hogy ha itt csak pl. a hajszárítók között lenne olyan ami 230V helyett 127V-tal működne, aki nem ért hozzá az hazaviszi és tönkre megy! Legalább egy figyelmeztetés, egy felirat, csak így vagy úgy használható! De Hála a Jó Istennek vannak segítőkész emberek így nekem is megy, nem dobtam ki feleslegesen a pénzem.
Bár még igénybe venném a türelmedet, vannak apró kis hibák, amit talán tudsz orvosolni!
Pl.: a teljes képernyő nem az, mert kisebb a kép, az osztrákon is és a magyaron is. a műsorfüzet sem megy a magyaron, viszont az osztrákon megy, amit ha sikerül képpel mutatom is! -
toto76
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem! Van egy PxDVR 3200 H kártyám (nem rég vettem, tehát még ismerkedünk egymással). A következő a problémám: a kártya egy Thermaltake DH202-es házban van. A házhoz kapott távirányítóval a teljesen kikapcsolt gépet is be tudtam kapcsolni egészen addig míg fel nem telepítettem a tuner driver-ét és a PVR2-t (2.0.3.28, ami elég gyakran kifagy, tehát ma megpróbálom a 2.0.3.24-et). Ettől kezdve nem lehet a távirányítóval bekapcsolni, ami még nem is volna akkora probléma, de a tápnyomó gombbal sem tudom bekapcsolni. Úgy tudom a pc-t bekapcsolni, ha kikapcsolom a tápegységet, megvárom amíg a tuneren kialszik a zöld kis ledecske és visszakapcsolom a tápe-t.
Előfordult már valakinél hasonló? Van valami megoldás erre?
köszi,
toto -
bzoley
veterán
válasz
noranti #5310 üzenetére
Annak a szoftvernek a neve, amivel tévézni próbálsz, WinFast PVR2. Ez nagy betűkkel oda is van írva a tetejére, sőt a vezérlő pultra is. Gondoltam, ez azért már feltűnt.
A jobbgombos menüben, a névjegyre kattintva megnézhető az aktuális verzió szám.
Valószínűleg régebbi, mint amire szükség van, azért frissíteni kell. Ehhez le kell tölteni egy friss verziót, majd kétszer futtatni. Először eltávolítja a mostanit, majd telepíti saját magát. Letöltheted a gyártó oldaláról is, de az én oldalamról gyorsabban lejön(aláírásom).
Nem feltétlenül ajánlom a legfrissebb 2.0.3.28-at, kicsit instabil. Inkább a 2.0.3.24-et, ugyanott megtalálható. -
noranti
csendes tag
Légyszíves vedd figyelembe, hogy én csak annyit tudok a PC-ről amire magamtól rájöttem! Mikor megvettem a készüléket az üzletben kérdeztem meg az eladótól, mutassa meg hogyan kell bekapcsolni a gépet. Rámutatott a gombra, s azt mondta a többit majd meglátom és rájövök hogyan megy. Sajnos nyugdíjas vagyok még nehezebben értek! Mi az a PVR2 és hogyan hol lehet frissíteni. Köszönöm a türelmedet!
-
bzoley
veterán
-
noranti
csendes tag
Szeretném, ha segítenétek, mert én már teljesen tehetetlen vagyok!
Már próbálkoztam itt segítséget kérni, de annyira jutottam, hogy a gépemet teljesen újból kellett telepíteni, de az sem oldotta meg a problémámat!
Volt egy WinFast 2000 XP-s TV-tunerem ai 5évig tisztelettel és becsülettel szolgált, tökéletesen működött. Gondoltam feljebb lépünk, a digitálisé a jövő.
Vettem WinFast DVR3100 H tunert, amin az osztrák digi és a magyar analóg jönnek, de a magyar DVB-T nem. Bemenetek: CVBS működik, S-videó működik, de a Component sem!
Előre is nagyon köszönöm a segítséget, mert már máshonnan nem várhatok !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- Hyundai, Kia topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest