Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapidus
tag
Aha tényleg, köszönöm a segítségedet, működik.
Én valamiért felette lévő gombot nyomkodtam.
Az egész úgy jött elő, hogy a rendes szobai TV-m kezdi elhagyni magát, ezért arra gondoltam, hogy egy 1200-1500 körüli celeron gépet rakok össze, és beleteszem a Winfast. Így egyből meg lenne oldva a felvétel is, meg az FM is. A képe pedig nálam nagyon szép, simán van olyan mint a TV képminősége. Igen ám, de a kényelmes TV nézés (esetenként ágyból) miatt a minél nagyobb mértékű távirányítás fontos lenne, ezért görcsölök a TXT-n, a ki-be kapcsoláson, az egér mozgatáson. Ha előtte ülnék, ezek nem igazán lennének fontosak.
Apropó: egy 1500-2000-es celeron (még nem vetem meg, de ilyesmire gondoltam, mert olcsó) 256, esetleg 512Mb memóriával képes akadásmentesen működni szerinted a TV kártyával XP alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Macska topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- PlayStation 5
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én valamiért felette lévő gombot nyomkodtam.