Hirdetés
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DDesign
csendes tag
Sziasztok!!!
Nagyon fontos lenne.
Vettem egy ilyen karit, minden tökéletes rajta, müxik minden, egy nem vis nem értem h mi a baj...
Bekapcsolom a webcamot, és a tv képe jön rajta be.
Ilyenkor mit lehet csinálni??!!mi a teendő?Köszi előre is, naon fontos!
sziasztok! -
ZSOOLT2
tag
Hello, egy nagy kérdésem lenne: használható ez a kártya, ha csak egy szobaantennát kötök hozzá?
-
DJ.Gróf
aktív tag
Tud valaki esetleg valami módolt drivert,amivel életre lehet kelteni 64bites vistán a Tv2000Xp kártyát? Köszönöm!
-
Balee22
csendes tag
Helló,
Nemrég vettem egy új gépet, a tuneremet az előző gépemből beraktam az újba, XP2000Expert, semmi hibája nem volt, de pár napja tuningoltam a gépet és ha TV-zek kb 5-10 perc után megáll a kép, a hang megy tovább. Ha kilépek, és újra belépek a PVR2-be akkor megint megy 5-10 percig. Már addig eljutottam, hogy már nem lépek ki, hanem videómódot váltok (VRC, S-Video, Tuner) és megint megy a kép...
A gép amúgy primestabil, semmi más probléma nem szokott előfordulni.
Volt már valakinek ilyen gondja? Ha igen, akkor meg tudná valaki mondani hogy mi a megoldás? Előre is köszönöm. -
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Olyan bajom van, hogy van egy 2000xp deluxem, és kép van, de hang nincsen... hogyan kell beállítani vagy mit csináljak, h jó legyen a hang??
A konfigom az adatlapon ha ez segít 
-
Bazsy
aktív tag
Sziasztok,
Problémám továbbra is hogy a PVR2 vista 64en folyton 50% os cpu-t eszik. Közben a kép folyamatos és működik minden, de nem szeretem hogy emiatt zabálja az áramot...
Mitől lehet?
Legujabb vista 64 driver, legujabb PVR
-
bzoley
veterán
válasz
p.black
üzenetére
Nem rég én is belefutottam egy ilyen jelenségbe. Egy ezer éves, agyonhasznált XP-vel magáldott laptopra telepítettem. Overlay módban ugyanez fogadott. Átállítva VMR-re már ment. Szerintem takarítsd ki a rendszert, esetleg vga driver körül lehetnek gondok, vag telepítsd az egész OS-t újra. De előbb próbáld meg a PVR2-ben a megjelenítést átállítani.
-
p.black
csendes tag
Jah és a poén az egészben hogy ezen a gépen ugyanezzel a vinfos telepítéssel kb 3 héttel ezelőttig gond nélkül ment. szóval nemtudom mibaja. Gondolkoztam h veszek inkább külső tunert ami közvetlenül a monitorra csatlakozik de az a gond h 2 monitorom van és így nem tudnám áthuzogatni az ablakot a másikra:S
azért vettem leadteket mert azzal nem szokott gond lenni
-
p.black
csendes tag
Hello!
olyan bajom van h adott egy tv2000 xp global kártya valamint egy vista 64bit sp1.
Elindítom a pvr2-t és amint elkezd keresni csatornát befagy a gép, olyan szinten h csak a kikapcs/bekapcs segít neki. Olvastam olyat h a többmagos prociknál megoldás lehet h egy maghoz állítom az affinitást de nekem nem oldotta meg a problémát.
Másik gépben is hasonlót művelt

Esetleg van valami ötleted rá? vagy mehet a kukába a kártya?
-
Vadafak
tag
válasz
üzenetére
deszarrr, akkor magyarul lófaszt se ér.
azt hittem ez úgy működik mint a tvnél pip van ráítrva és tudja is azt, utasításba nem volt iylen hogy 2 tuner kéne hozzá az tuti mert 3szor végigolvastam.
no mind1 nem halok bele, cska jó lett volna, mind1 marad a kapcsolgatás.
köszi a gyors választ!
jóéjt pá -
törölt tag
válasz
Vadafak
üzenetére
Az, hogy nem olvastál vissza. PiP csak felvett, vagy megnyitott videoval van. Ha egyszerre két csatornát akarsz nézni, akor két tunert kell venned.
Még mielőtt félretájékoztatást vagy átbaszást emlegetnél: eme információ fent van a Leadtek oldalán és ha minden igaz a kártya dobozán is. De a kézikönyvben biztosan.
-
Vadafak
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Leadtek Winfast TV2000 XP Globalt nagy nehezen sikerült hangot is rtakni a kép mellé. De a PIPet nem tudom használni, bárhogy nyomkodom nem jön be semmi.
Mi lehet az oka? -
törölt tag
Nem lehet, hogy Overlay-re van állítva a megjelenítő? MErt akkor annyival áthidalhatod a problémát, hogy átállítod VMR(9)-re (PVR2 beállítások 3. lapján bal felül).
Az Aero pedig nem 3D (csak egy-két effekt), hanem használja a GPU-t.
LGA 911: Amíg Creative termékekkel próbálkozol garantált a szopás.
-
bpityusz
csendes tag
Hali!
Nem tud valaki egy olyan "plugin"-féleséget, ha egy csatornára váltok, akkor kiírja az aktuális műsort címét? Olyan EPG féle, csak pl. netről, vagy txt-ből. -
FarkasAtis
csendes tag
Segitsetek pls. nemtalálom hova dugjam a hang kábelt

Integrált Realtek hd audio hangkártyám van és van képem is meg midnen csak náj hang

-
Bazsy
aktív tag
válasz
üzenetére
Winfast oldaláról letölthető legujabb PVR2t használom.
Én ugy tudom, hogy az aeronak az a lényege h az egész asztalt 3Dben rendereli, ezért gondoltam, hogy a videojelet is megpróbálja és azért öli le a procit...
Ha kikapcsolom az Aerot, akkor a szokásos nevetséges 7-8% proci használaton marad...Egyébként megy szépen Aeroval is csak nem akarom Paksot a gépem után kötni

-
LGA 911
tag
sziasztok!
még a nyáron volt az a bajom hogy x64-es vista alatt nem volt hangja az x-fi xtreme audio és a leadtek tv2000 global párosításnak
a problémát nem tudtam megoldani gyanakodtam minden szoftverre amire lehetett de sehogy sem ment
most lecseréltem az xtreme audio-t xtreme music-ra és tökéletesen megy majdnem minden
úgyhogy nem a tuner és nem is a k-lite codec volt a hibás hanem a hangkarivan még egy furcsaság ami végülis nem zavar csak érdekel hogy a pvr2 hangerőszabályzója mért nem működik
akárhova tolom 0-tól 100-ig a hangerő nem változik
én megnéztem a console launcherben a leadtek program nem az aux hangerejéhez van szinkronizálva hanem a felvételhez és azt változtatja én végülis tudom a hangerőt változtatni ha a creative progiban húzgálom az aux hangerejéta másik már komolyabb bajom hogy nem tudom a falból kijövő rádiójelet bedugni a kártyába
sajnos a hozzá adott antenna nekem nemjó mert nagyon sok kábel mellett tudom csak futtatni és rengeteg zajt összeszed
a falban van egy tv és egy rádió csatlakozó a rádió pont ellenkezője a tv-nek
viszont a kártyába rca megy be
találnom kéne egy megoldást hogy tudjak rádiót hallgatniha van ötletetek szívesen veszem

köszi! -
Bazsy
aktív tag
Sziasztok. A következő a gondom.
A vista nem nyomja ki az aerot mikor indul a PVR2, és 60% proci használat van, mert gondolom ezerrel rendereli 3Dben a pvr2 képét is...
Hol lehetne beállítani, hogy a PVRnél automatikusan kapcsoljon ki?
Vista 64em van.
-
k_petya
tag
Én vagyok figyelmetlen vagy tényleg nincs driver szekcio az lhsite.hu-n?
-
törölt tag
válasz
mokuskerek01
üzenetére
Nem kötötted össze a hangkártyával. Mellékelik hozzá a kábelt.
Esetleg nincs jól beállítva a PVR2-ben a hang rész.
-
mokuskerek01
csendes tag
Sziasztok!
Ma vásároltam egy TV2000 XP GLOBAL tvkártyát. Feltelepítettem, a kép jó, de nincs hang. Mi lehet az oka?
-
szumo
senior tag
válasz
üzenetére
Az MSI P45D3 -on lévő alaplapi realtek. A régi pvr-el nem is volt gond, de az nem vista kompatibilis. Lehet, hogy csak beállítási gondom van, de egyenlőre nem látom mi.
A pip-et időeltolásos nézéshez akartam használni, mármint amit felvettem azt megnézni, amíg a reklám tart, csak azt is akartam látni, mikor van a reklámnak vége. Bár hang nélkül élvezhetetlen lett a felvétel.
-
törölt tag
Milyen hangkártya?
PiP-et milyen formában akarod használni? Mert azt felejtsd el, hogy egyszerre két csatornát nézel egy tunerrel.
CarrGomm: És pontosan melyik kábellel kötötted össze a SCART-ot és a break-out kábelt? HA a három RCA-ssal, akkor azt nem is fogod látni S-Video-n, lévén ez a kompozit (CVBS). Ha a kép élvezhetetlen, akkor annak az oka valószínűleg a képnorma nem megfelelő beállítása. Állítsd át PAL-ra.
-
CarrGomm
aktív tag
Hi. Expert kártyám van és olyan kérdésem lenne vele kapcs., h erre ugye rá lehet kötni dvd lejátszót vagy videot? Ha igen akkor azt melyik csatornán tudom nézni? Gondolom a távirányító "video" gombjával kéne ráállnom az s-video-ra... Mi van ha, nem látok semmit?
A dvd-t és és a videot is scart-tal csatlakoztattam, na meg a tunerhez adott átalakítóval.
...
CVBS-re állítva látok vmit, de azt képnek nem igazán lehetne nevezni (összevissza vonalak, videonál meg zölden látom a képet).
Mi a gond? Lehet vmit én nem állítottam be normálisan? -
szumo
senior tag
válasz
dvdbackuper
üzenetére
Lejárt az öt perc

És arra mit mondasz ha van hang, csak a felvételhez nem tudok semmit beállítani, és így csak a kép kerül felvételre.
Ahoz is kell valami extra cucc?Ja ez vista, xp-re ma próbálom meg a pvr2-őt feltenni, mert eddig a gyárit használtam, xp alatt, nagyobb gond nem volt vele, csak a digitv 64 csatornáját végigkattogtatni, hogy a helyére kerüljön minden csatorna ahogy én szeretném, az egy gonosz dolog.
Az új progiból, pedig a léptetést hiányolom, mert nem mindig sikerül oda rakni (behúzni) a csatornát, ahova szeretném, és egy-egy léptetésre pont jó lenne. -
szumo
senior tag
Üdv!
Tegnap feltettem a legfrissebb nem beta drivert, és azt vettem észre, hogy nem megy a csatornák előnézete (amikor a monitoron 5x5 csatorna műsora egyszerre látható(nem tudom a hivatalos nevét)).
A PIP-et sem tudtam életre lehelni, és az időcsúsztatást sem.
Ha valaki tudna ebben segíteni, azt megköszönném, vagy ha ezek a funkciók a beta verzión újra működnek, és erről infót ad valaki, azt is megköszönném. -
SirRasor
addikt
Lehet nem pont ide tartozik, de semmiképpen se off: xmltv miért nem megy már kb 2 hónapja? (PVR-be ezzel lehet készíteni műsorfüzetet a port.hu-n keresztül, de valamiért nem tudja leszedni a műsorokat).
-
bzoley
veterán
válasz
lakatosturbo
üzenetére
WFFM.exe
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek a PVR-ben lehet az fm rádiónak ikont csinálni vagy valami exe ahonnan el lehet indítani?
-
dvdbackuper
őstag
Vista alatt énis sokat szenvedtem, mire hangot csiholtam belőle...nekem az alaplapi cd bementre van kötve a hang, ahova a cd audio kábelt kellene dugni...utána a rögzítőeszközöknél engedélyezni kell a 'letiltott eszközök megjelenítése' menüt, és a 'zenei cd' bemenetet engedélyezni kell...a PVR2-ben is be kell állítani a bemeneti eszközt...xp-m már rég volt, de úgy emlékszem, ott egyszerűbb a beállítása...64bites vistám van...
-
bzoley
veterán
Mondtam, hogy a tunerhez egy friss beta drivert tegyél fel, az nem telepítős. Ettől függetlenül, ha gond volt vele, akkor az egész géppel van gond, és az hogy nincs hang , már nem is meglepő. Ebben az esetben nem ártana keresni egy ismerőst, aki érti mit csinál.
Driver telepítés után ellenőrizd az eszközkezelőt, mindkét eszköz a helyén van-e. Ellenőrizd a kábelezést, jól, ill. jó helyre van-e dugva. Nem ártana tudni, milyen hangkártyáról van szó, lehet úgy, szar, ahogy van, bár ez csak kevés esetben jellemző.
Nézd meg, hogy a tunerhez kapott kábelcsokron van-e audio kimenet, próbáld meg azon keresztül, kívül összekötni a két kártyát. Jó lenne, ha leírnád a PVR2 beállításait, még jobb lenne egy kép(linkelve, nem kiplakátolva). -
codric
csendes tag
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem. Múltkor voltam olyan marha, hogy miután sikerült feltelepítenem mindent, nem próbáltam ki rendesen a kártyát. Kép volt, oszt csókolom, a hangszórókat nem kapcsoltam be. Ennyiben maradtunk. Majd néhány nap múlva szólt az asszony, hogy nincs hangja a tuner kártyának.
Ezidáig nem foglalkoztam vele, de most neki ugrottam, hogy rendbe rakjam, de teljesen tanácstalan vagyok.
Amit eddig próbáltam:
Lesikáltam a drivert, és a pvr2-t, és a legújabb verziókat raktam fel. (Csak halkan jegyzem meg, az exe-be csomagolt drivert, most sem ismerte fel, ki kellett az exe-t csomagolnom egy mappába, és úgy tudtam megetetni az eszközkezelővel.) A registry-t kipucoltam, hogy nehogy az bekavarjon. Az eredmény egy nagy nulla, még mindig nincs hang.
A hangkártya driverét frissítettem. Eredmény nincs.
A vezérlőpult hangok és audioeszközök menüjében a cd és a vonalbemenetet ki-bekapcsolgattam, de semmilyen beállítása nem vezetett eredményre. Közben a Pvr2-ben is beállítottam, a vonalbemenetről legyen hang. Ez sem segített.
Na most itt tartok, és szeretnék további ötleteket, hogy mit próbáljak meg. A legutolsó lehetőség az lesz, hogy átrakom a kártyát egy másik gépbe, és megpróbálom ott beüzemelni, hogy működik-e a hang, csak ezt nem szívesen tenném, a másik gép korára való tekintettel.
-
Debilon
addikt
hali!
az mitől lehet, hogy van egy global kártyám 2.0.2.31-es pvr2-vel.ha valamit rögzítek, mpeg2 jó/legjobb minőségbe, és utána szét akarom végni a file-t, mert 8gb lett, azt írja rá a splitter progi, hogy not valid mpg file..
ez mitől lehet? -
Symbio
senior tag
Sziasztok! Megkergült a WinFast TV2000XP Expert kártyám. Kifagyott a kép, a hang ment tovább normálisan. Csatornát nem váltott, becsuktam. Elindítottam volna újra, de nem látja a hardvert, ezért uninstal (PVR2 és Leadtek Driver Clean Sweep Application), majd driver telepítés. Ez viszont This device not support hibával leállt, tehát az eszközt nem tudom telepíteni. Nincs másik gép, amibe beledughatnám, hogy kipróbáljam, a kártya ment-e tönkre.
Van valakinek ötlete, hogy mit tehetek
-
törölt tag
válasz
lakatosturbo
üzenetére
Nem sok. Alapvetően a bitrate és a GOP struktúra.
-
lakatosturbo
aktív tag
Mi a külömbség az mpg 2 normál jó minőség és a DVD profilos mpg között?
-
kpk777
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van és nem találtám másnál ilyet a fórumban, hogy a PVR2000-emet használva csatornaléptetés közben (billentyűzetről vagy távirányítóról egyformán) hajlamos egyszerűen bezárulni a PVR2. Az indítóikonra kattintva ismét elindul, és tökéletesen jó. Ugyanígy néha a felvételindításnál is egyszerűen bezár, ezért néha az ütemezett felvételem sem sikerül, na és ez már bosszant...
Drivert nem frissítettem már rég, PVR2-t néha-néha, de nem tudom, hogy melyik verzió óta csinálja, mindenesetre nem túl régóta, de hiába tettem vissza az egyik régebbit, mégsem javult meg.Most akkor szerintetek ez inkább driver vagy PVR2-probléma lehet?
Konfig:
Intel Core2 Duo, 2 GB ram
Windows Xp Prof. Sp3, 2.0.3.11 (beta) verziójú PVR2 (most éppen) és 5.13.22.6115 verziójú driver. -
codric
csendes tag
bzoley, innen szedtem le a drivert:
ftp://ftp.leadtek.nl/mirror/tv_tuner/TV2000XP_Global/20080527/WinXP.zipez pedig exe fájl miután kibontod.
probáltam egy másikkal is, az is exe volt.
és pont ez volt a legnagyobb gondom, hogy nem találtam olyat, ami nem exe. valószínűleg találtam volna más milyet is, ha ráfordítok még időt, de nem tököltem vele, miután felment a gyári cd-ről. -
bzoley
veterán
Értem én, de nem különíted el a drivert, és a PVR2-t. Azt, hogy gond volt az eszközkezelőben, csak a végén írtad. Az első hiba után, addig kell a drivert fel-le pakolgatni, amíg az eszközkezelőben minden rendben nem lesz. Addig fölösleges PVR2-t telepíteni. A legfrissebb drivereket meg kézzel kell telepíteni, nincs exe, így azonnal észre veszed, ha gond van. Ha meg gond van, annak oka van, és annak kell utána járni, hogy mi okozza.
-
codric
csendes tag
Nya, úgy látszik nem voltam egyértelmű.
Elsőnek telepítettem a pvr2-t. BDA hibát kaptam, mikor indítottam. Ez logikus, mert nem volt driver.
Ezután uninstaláltam a pvr2-t. Felraktam a drivert (exe volt, nem találtam más milyet), majd feltettem a pvr2-t. Ismét BDA hibát kaptam. Ekkor megnéztem az eszközkezelőt, és nagy sárga kérdőjel volt a mutlimédiás meghajtó mellett.
Ezután leszedtem mind a kettőt (drivert és a programot), probáltam régebbi verziókat felrakni, amit a neten találtam. Ismét csak BDA hibát kaptam.
És ekkor jött a gyári cd. Itt már telepítés közben jobb alul kidobta, hogy új eszközt talált a windows, majd a telepítés után szépen meg is jelent az eszközkezelőben.
-
bzoley
veterán
Hogy telepitetted a letöltött drivert, ha méégsem volt jelen az eszközkezelőben. Amig az nincs a helyén, addig semmi értelme tovább lépni. Arról viszont nem irtál, hogy gond lett volna a driver telepitésével. Ha mégis, előbb annak kell utána járni, hogy mi okozza. Ha valaki elboldogul egy nlite-tal, annak egy driver sem okozhat gondot, és ez visszafelé is igaz. Ha nem boldogulsz a driverrel, az nlite-tal is hibázhattál. Szerintem használj normális os-t, és akkor egy kérdéssel kevesebb.
-
codric
csendes tag
Sziasztok,
Következőképpen jártam, jártunk: az asszony gépét ki kellett cserélni, mert megadta magát, és van egy winfast 2000 xp global kártyánk. Az audio vagy milyen kábelt csatlakoztattam az alaplapon a megfelelő helyre. első körben felinstalálltuk pvr2-t, mert elfelejtetük a drivert. Utána leszedtem, felment a leadtek oldaláról letöltött driver, és pvr2. És BDA hibát dobott, mikor probáltuk elinditani. Az eszközkezelőben sem ismerte fel a tuner kártyát. Ezután probáltam leadtektől és lhsite-ról letöltött drivereket és pvr2 régebbi verzióival is telepíteni, de nem sikerült. Végül asszonynak eszébe jutott, hogy mikor a régi gépén egyszer újra raktuk a windowst, ugyan ezt produkálta, és csak a gyári cd-ről felnyomott driver és pvr2-vel adta az igazságot. Most is ez volt a megoldás, így simán felismerte az eszközkezelő, és azóta megint jó. Kérdésem, mitől lehet, hogy csak a gyári cd driverét ismeri fel, a friss ropogós drivert nem?
Amikor megvettük a kártyát, előtte körbejártam a kérdést (itt a fórumot is olvastam és az lhsite-ot is) így döntöttünk ez mellett a kártya mellett. Az egyik tesztben olvastam, hogy a gyári cd-n a programok nagy valószínűleg bugosak, így rögtön a netről szedtem hozzá cuccot. Akkor simán müködött első használatba vételkor a kártya, viszont mikor újra raktam a windowst, illetve most alaplap cserénél gond volt vele.
Még egy adalék, ami most ugrott be. Van egy eredeti xp-m, de nlite-al módosítottam rajta néhány dolgot. Lehet, hogy kidobtam olyan komponenst, amit nem szabadott volna? Viszont, akkor a gyári cd driver, hogy ment fel?
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek a zzEPG progiban hogy tudom elmenteni beállítasaimat ha újabb verzió jön majd ki?
-
Oraculus
tag
Hát.......igen
Bocs nem szokásom, de most nincs annyi időm. Gyorsan kellett beraknom és feltelepítenem a cuccot a párom gépébe, hogy használhassa.
A hangot is megoldóttam, megtaláltam hol kell beállítani.
Majd a kép finomításokra stb. vasárnapra lesz időm akkor majd részletesebben elolvasom a hozzászólásokat.
Köszönöm eddigi segítségedet
-
bzoley
veterán
válasz
Oraculus
üzenetére
Gondolom, a korábbi hozzászólásokból egyetlen egyet sem olvastál el, nem beszélve a keresőről, és most lehet századszor is megkérdezni, hogy össze kötötted-e belül a tunert a hangkártyával a megfelelő kábel segítségével, beállítottad-e a megfelelő bemenetet a PVR2-ben?
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg életem első tv-tunere (Leadtek WinFast TV2000XP Global/FM). Igazából egy WinFast DVR3100H rendeltem, de csak ezt tudták beszerezni.
Sajnos már a program indításánál vannak próblémaim
minden feltelepítettem amit kellett, de a WinFast PVR2 progi inditáskor azt írja, hogy "Hiba a képalkotás során".
Ha rá megyek a "Videó bement" gombra azt írja, hogy "Elérhető WDM eszköz nem található".
A beállításoknál pedig hiába keresek TV, vagy FM rádió csatornát nem történik semmi akármilyen érzékenységre állítottam.
UPC kábeltévénk van (Családi csomag)
Help Please

-
lakatosturbo
aktív tag
Na tömörítetlne aviba már tudok felvenni de azt letudom xvidbe nyomni tettem k-lite codec packot de a többi formátumot még mindig nem lehet használni de nekem az avi untig elég.
-
lakatosturbo
aktív tag
Egyel régebbi PVR2 verzó van fenn és semmi codec pack nincs fenn csak egy xvid codec
igaz eddig csak rádiót halgattam most meg nem tok felvenni érdekes lehet hogy valamelyik codec-et hiányolja? -
bzoley
veterán
válasz
lakatosturbo
üzenetére
Leginkább valamilyen profil hiba. Rossz codec, rossz felbontás, etc. Esetleg egy hibás PVR2 verzió, de ez kevésbé jellemző. Valamint lehet még rendszerhiba, ha összeférhetetlen codecek tömkelege van a gépen.
-
lakatosturbo
aktív tag
Na rájöttem hogy ekll felvenni de most az a gondom amikor elakarok csak simán indítani a felvételt zzEPG nélkül az írja ki a PVR2 hogy a video folyamat nem rögzíthető valakinek van erre valami tippje?
-
bzoley
veterán
válasz
lakatosturbo
üzenetére
"betuttam"?
Szerintem Wacha Zolit kérdezd meg, ha más nem, ő biztos tudja. Én már elég rég használtam a programot. -
lakatosturbo
aktív tag
Emberek gondom van a zzEPg-vel már betuttam állítani azt hogy emélkeztessen a műsorra meg minden dde hogy tudom azt beállítani hogy magától indítsa el a felvételt és álítsa le?
Mit kell ahhoz tenni hogy működjön? -
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenMediaVault
- Elektromos autók - motorok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Horgász topik
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sziasztok!
vagy te másra gondolsz?
Mitől van ez? vagy mit lehetne neki csinálni??
A konfigom az adatlapon ha ez segít 
úgyhogy marad az a felállás h a kártya ludas a dologban.

, de hang sehol