Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
ha a boráros tér környékén jársz, ugorj be egy sörre

- WinFast TV2000 XP Global : EagleXT driver version 6.0.109.35 (04/02/2008) - Release Candidate
ezzel a driverrel és a leírtak szerint működik, a line-in beállítást is lenéztem az oldalról

szerk: a Beállítások/Eszközök beállítása alatt a probléma fennállásakor nem is jelent meg a capture eszköz a listában

-
bzoley
veterán
-
shteer
titán
sajnos problémával kell hozzátok fordulnom... ma vettem egy Global tunert
vista32 sp1 alatt pvr2 indításakor a már többször hallott "Hiba a képalkotás során" hibaüzenetet kapom
drivert próbáltam az újat + ami a cd-n is van, pvr2 legújabb a leadtek site-ról - nv drivert is frissítettem, dx9 is frissítve, au4-hez daniel_k vista drivert használok
egyéb cuccok adatlapomon, XP alatt tökéletesen sikerült belőnöm, de pont a vistára való átállás miatt váltottam az ST-lab tuneremről
szerk: a problémának utánaolvastam, de mindeddig nem sikerült használható információt találnom
-
zsotesz81
senior tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek még lenne olyan problémája mint ATi_1-nek (vagy nekem), akkor érdemes ezt is megpróbálni:
A Vista telepítése során szerencsétlen esetben, felismeri a tunert, viszont pl. a WinFast TV2000XP Expert esetében csak félig telepíti hozzá a driver-t. Egy Conexant 2388x tunert és a winfast tv 2000 xp expert wdm video capture-t. Egy "ismeretlen eszköz" marad telepítetlenül. A két telepített eszközt nyom nélkül távolítsuk el, és ha sikerül elérnünk, hogy újra meglegyen a három ismeretlen eszköz, töltsük le az aktuális Vista driver-t a driver oldalról, csomagoljuk ki valahova, majd manuálisan telepítsük egyenként az eszközöket, forrásnak a kicsomagolt driver mappáját megadva. Ha a Vista minden áron a saját driver-ét akarja visszarakni, segítség lehet, ha letöröljük a c:\windows\inf\ mappából az összes "cx" kezdetű fájlt, de minimum a "cx88tune_ibv32.inf"-et. Persze, miután jogot szereztünk a törléshez. Ha mindhárom eszköz(tuner, capture, crossbar) sikeresen feltelepült, mehet fel a PVR2 is.
-
Invi
aktív tag
Nem kifejezetten TV2000, hanem DTV1800,de TV2000-nél is ez volt. Miért van az, hogy halk a tuner? Ha MP3-t hallgatok, az sokkal hangosabb. Ha a belső audio kábellel kötöm össze, akkor halkabb a hang, mintha a külső LINE-IN-es módszert használnám. Ez miért van? Amúgy az Oprendszer Vista. Köszi!
-
lakatosturbo
aktív tag
Így már minden világos köx szépen segítséget akkor globalt veszek.
-
törölt tag
válasz
lakatosturbo
üzenetére
RF - rádiofrekvenciás. Jelen esetben a hagyomágyos RLC (ellenállás, induktivitás, kondenzátor felépítésű) tunert jelenti.
PCB - Printed Circuit Board = NYÁK - Nyomtatott Áramköri Kártya
-
lakatosturbo
aktív tag
És az RF tuner meg a PCB mit takar?
-
törölt tag
válasz
lakatosturbo
üzenetére
Nem teljesen. Az Expert némileg drágább az RF tuner és az emiatti nagyobb PCB miatt. A Global jobban megéri, ráadásul mára már szépenn kiforrt az is, némileg jobb minőséget is produkál, és a Situner miatt a zajokra is kevésbé érzékeny.
-
lakatosturbo
aktív tag
Akkor tök mind1 melyiket veszem expertet vagy globalt nem?
-
törölt tag
válasz
lakatosturbo
üzenetére
Már az Expertet sem. Ezeken már Conexant CX2388x chipek vannak. [link]
-
lakatosturbo
aktív tag
A Leadtek WinFast TV 2000 XP Global-t is a Bt878 chippel szerelték fel?
-
Ninoka
tag
Köszi, majd ha hazamegyek akkor megnézem, de nem hiszem, hogy nagyon le lenne terhelve a gép, mert akkor (én úgy tartom logikusnak) a terheltség függvényében változna a hang elcsúszása, ez viszint állandóan ennyi, 100 perc után 1 mp, 200 perc után 2 mp. Már sokszor vettem fel vele, és mindig ilyen a hang. Egyébként egy gyári beállítást választottam a felvételhez, ha jól emlékszem akkor valami DVD minőség (a felbontásra pontosan nem emlékszem, de talán 720x576 vagy ilyesmi), és a felvétel mpeg kiterjesztésű lesz, nem avi. A hangformátumra már nem emlékszem, hogy mi van beállírva, de talán az mp3. Próbáljak meg más beállítást hangnak?
-
Ninoka
tag
Hello!
Van egy TV2000XP expert kártyám, és van vele egy kis problémám. Lehet, hogy valaki már feltette a kérdést, de most nem olvasnám el a több 1000 HSZ-t...
Szóval, a jelenség a következő:
Felvételnél van gond, méghozzá az, hogy minél hosszabb a felvétel, annál nagyobb a csúszás a kép és a hang között, egészen pontosan a hang késik a képhez képest, 100 perc felvétel alatt kb 1 mp-et. Ami eléggé zavaró tud lenni egy másfél órás filmnél, mert ugye akkor is kb 1 mp-et csúszik a hang a felvétel végére. Az elejénél még nincs semmi gond, hanem folyamatosan növekszik ez a csúszás, olyan, mintha a kép és a hang sebessége nem egyezne meg valamiért. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj? -
bzoley
veterán
válasz
MRaptor
üzenetére
CSak a szokásos, ami ezerszer le lett már írva. Összekötő kábel a megfelelő helyre, friss hangkártya driver, vagy hangkártyacsere, megfelelő bemenet beállítása PVR2-ben. (AUX konnektor esetén AUX választása, stb.) Vista-ban letiltott eszközök engedélyezése, ha hiányzik(lásd:lhsite.hu)
-
MRaptor
tag
válasz
copperhead
üzenetére
Lejart
az idölimit itt folytatom!
Ha 2* klikkelsz az ablakra, magatol teljesképernyös lesz és par pillanat mulva eltünik a vezérlösav is. -
MRaptor
tag
válasz
copperhead
üzenetére
Hi, el lehet tüntetni, ha raklikkelsz a jobb felso sarokban lévö, (jobbrol a 4. ) [...] ablakvezérlöre.
Üdv -
törölt tag
válasz
copperhead
üzenetére
Semmilyennel. Legalábbis én nem tudok róla. Talán létezhet ilyen CLI paraméter, de azok meg nincsenek dokumentálva.
-
copperhead
aktív tag
Sziasztok!Milyen beállítással lehet azt elérni, hogy a Win Fast PVR 2, teljes képernyőn induljon?
-
MRaptor
tag
Hi mindenkinek!
Par napja van uj konfigom Asus P5KC lappal. Beraktam a tvtunert minden rendben van, csak hang nincs :'(. Sehogy nem lehet rabirni, szerintem! Elötte asus m2n-e sli volt azzal semmi gond. Amugy Vista home premium az OS. HELP-HELP-HELP -
partymaci
aktív tag
Üdv népek!
Egy kis segitseg kellene. Tegnap a gepembe gyömöszöltem egy SB x-fi music hangkarit, minden okes vista alatt muxik, a tv kari kanocat is ranyomtam hangkari auxra, viszont mikor beallitom neki Winfast PVR 2-ben, hogy aux-on van a hang akkor a hangero csuszka nem vezerli a hangot. Vistaban ha megnyitom az eszkoz tulajdonsagait ott siman muxik a csuszka. Hogy is van ez? Mit kell meg beallitanom?
-
_ATi_1
senior tag
köszi szépen, sikerült

-
_ATi_1
senior tag
válasz
üzenetére
Köszi szépen, tanulságos link

Ez áll fenn nálam is:
"A régi Leadtek kártyákon(jellemzően BT878-asokon) még nem volt írásvédett az EEPROM, és szerencsétlen esetben a rossz manók, a DsCaler bizonyos verziói, de volt már arra is példa, hogy egy játék, a BattleField2+PunkBuster páros piszkított bele az EEPROM-ba, aminek a végeredménye ismert. Hogy ezt történt-e velünk is, ellenőrizhetjük az eszközkezelőben. Az ''ismeretlen eszközön'' nyomjunk egy jobbgombot, majd válasszuk a tulajdonságokat. A részletek lapon, a listát legördítve válasszuk a hardverazonosítót(XP-n lehet, hogy másképp hívják), és figyeljük a SUBSYS_ utáni számokat. Ezek a TV2000XP / Deluxe esetében 6606107D. Ha ez első négy szám helyett FF06, esetleg 0006 van, akkor lehet szidni a manókat."Leírja a megoldást is, majd írom, hogy iskerült-e
köszi mégegyszer
MOD: floppy kell hozzá
(természetesen nincs
) -
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Valakinek volt már problémája Winfast TV2000 XP Deluxe TV-tuner telepítésével??
A windows kirja, hogy uj hardver (Multimédiás videovezérlő), rámegyek arra, hogy én adom meg hogy honnan telepítse a drivert és azt írja, hogy nem lehet telepíteni, mert a windows nem találta meg a szügséges drivert. Ha a CD-ről telepítem, akkor egy hibaüzit dob: "Doesn't support"
Valakinek van ötlete?? -
Invi
aktív tag
Hali!
Ez a PC power up érdekelne, hogy hogyan működik. A Faq-ban láttam, hogy az BIOS-ban az ACPI-ben kell aktiválni a power on by PCI-t, de ilyet az új lapokon nem találok. Mi lett ennek a neve, vagy ez a funkció már nem működik? Ehy intel 965-ös lapban akarom használni )GA-965p-DS3), de néztem P35 biosban és P31-ben is, de sehol sem találtam ilyen opciót csak a régi VIA KT400-as lapomon.
-
-
-
bzoley
veterán
válasz
as_Rock
üzenetére
Ha nem tervezel továbblépni, akkor a PVR200 tökéletes lehet. Elég régi ahhoz, hogy sok helyen támogatva legyen. Azt, hogy konkrétan a Meedio, vagy más támogatja-e, nem tudom, őszintén szólva túlzottan nem is érdekel, de elég valószínű. Az adott szoftver oldalán kell szétnézni "supported cards" ügyben.
Egyébként nem minden frontend követel hw-s kártyát, lásd: előző mondat. A Media Center is rávehető, hogy működjön sw kártyákkal, csak kérdés, van-e értelme. MC csak XP MCE-ben van, a többi sima XP-re telepíthető. -
as_Rock
őstag
Zolibácsi!

Most olvasgattam picit HTPC témában és látom, hogy a frontendek pl. meedio általában csak a hw-s TV-kártyákat támogatják, eszerint, ha majd összerakok egyet, akkor a mostani global-omat le kell cserélnem?
PVR2000 jó lesz nekem, vagy használtam 10k körül kifogható ennél jobb is?
Vista 1-2 évig biztos nem lesz, tehát XP 32bit MCE-ben gondolkodom alapvetően (vagy a sim a XP-n is fut a frontend?
) -
searosin
csendes tag
Ez valami egészen hihetetlen!!!
Lehúztam mindkét optikai meghajtót, és valóban, már átkapcsolható a pvr2 analóg módba, ahol meg is találta a csatornákat, amiknek azonban csak hangjuk van, nincs kép...
De gondolom, innen már csak vmi codec probléma lehet...
Azért azt légyszíves áruld el, mi a magyarázat erre az optikai meghajtós jelenségre, és hogyan tudnám kiküszöbölni, ha esetleg szeretnék dvd-t is használni!
Mindenesetre nagyon köszi a szakértelmet!!!
-
searosin
csendes tag
Ja, és azt még elfelejtettem leírni, hogy általában az a hiba is társul még a dologgal, hogy ha elindítom a PVR2-t, akkor miután bezárom, utána bármilyen progit, ha el akarok indítani, semmi sem történik, és miután megelégelem, és kikapcsolnám a gépet, hosszú ideig semmi, majd szól, hogy a pvr2 beragadt, azt lelövöm, utána egyenként felsorolja azokat a progikat is, amiket utána indítottam, azokat is lelövöm, majd hosszan megpróbál kikapcsolni, végül power gomb...
Elég idegesítő...
-
searosin
csendes tag
Sziasztok!
Van egy idegesítő problémám, hátha tudtok segíteni...
Vettem kb fél éve egy leadtek dtv2000 H-t, amit be is raktam a gépbe, és működött is rendben minden. Aztán a Windowst ujraraktam, és azóta nem működik a kártya. Egész pontosan azt csinálja, hogy nem tudom a digitális adásról elállítani, márpedig én analóg kábeltévét szeretnék használni. Az antennához semmi sincs bedugva, így az nem is csoda, hogy digitális adókat nem talál, de ha rákkattintok a video input jelre, vagy jobb egér/video bemenet/analóg, akkor semmi nem történik (egyébként s-video és CVBS esetén is ugyanez a helyzet).
Úgy érzem, már mindent megpróbáltam, kb 5ször telepítettem újra a Windowst, volt, amikor minden prohit felraktam, és utána a kártyaát, volt, hogy teljesen szűz Windowsra rögtön a kártyát, sőt, még azt is megcsináltam (arra gondolva, hátha a VIVO-s videokártya WDM drivere szarakszik), hogy kiszereltem a kártyát, fel a Windowst + minden dcrivert meg progit, majd be a kártyát, és úgy a leadtek driver + PVR2. Használtam a gyári cd-t is, de letöltöttem mindenből a legfrissebbet is, de ugyanaz az eredmény...
Egyszerűen fogalmam sincs, mi lehet a baj...
Remélem, van vkinek vmi ötlete...
-
Vószem
csendes tag
-
Vószem
csendes tag
Üdv fórum!
Segítség kellene, laptophoz vettem usb-s Leadtek DTV Dongle H tv tunert.
A probléma, hogy a Winfast PVR2 akad a windowsal, kilép hibaüzenettel, letöltöttem a legújabb verziót a gyártótól, de a laptopon is és sima PC-n is akad a windowsal.
Mi lehet a probléma?
Feltettem a windows frissítéseket is.
Milyen másik tv-tuner szoftverrel lehetne helyetesíteni a PVR2-t? -
bzoley
veterán
válasz
NoMagix
üzenetére
Egyre körülményesebb hibátlan műsorhoz jutni, főleg ellenőrizetlenül futtatva a programokat. A héten kivettem(most visszaraktam) a csatornák újrarendezését intéző parancsot, és így a hibásan grabbelt műsor is feltöltésre került. Eddig legalább az utolsó hibátlan került feltöltésre, még ha az nem is volt a legfrissebb. Ha még ennél is rosszabb lesz, a végén még fel kell függeszteni a "szolgáltatást". Addig is, nem árt ellenőrizni a letöltött fájl méretét. Ha nem 6-7Mb körül van, akkor gyanús lehet.
-
NoMagix
addikt
sziasztok!
van valakinek 5lete, miért nem működik az xmltv.zip amit az lhsite.hu-ról töltök le?
idáig simán betöltöttem a PVR2 és szuperált, de most semmi sem történik(tök üres), gondoltam nem jó valamiért a programom és ezért lecseréltem a 2.45-re, de ezzel is u.a.!előre is köszönöm
-
-
dni
őstag
Sziasztok!
Láttam a lhs-en, h megjelentek az új verziók EPG ügyben, letöltöttem az xmltv-t, de csak egy felvillanó ablak ugrik elő az új valamint a régebbi verzió esetében is. Megtudnátok mondani, h tudnám elindítani rendesen, h bekonfiguráljam?
Előre is köszi!
-
NoMagix
addikt
válasz
üzenetére
Szia daa-raa! képzeld új fejleményeim vannak a "rossz" tunerremmel kapcsolatban!
említettem, hogy több gép is megbolondúlt a tunertől...
visszavittem az üzletbe, ott bevizsgálták és jónak titulálták!
és ez igaz is!!! a gépemet is visszavittem, az is renben volt, de amint hazahoztam újra csippantak a ramok a tuner nélkül is!
A RÁDIÓS LABTEC BILLENYTŰM VOLT A LUDAS! ilyet még soha nem tapasztaltam egy billentyű miatt, azóta minden rendben...viszont azt nem értem, hogy ha a PVR2-őt egérrel indítom, akkor nem műxik a táviránító.
csak akkor, ha kikapcsolom a távirányítóval és újra be, vagy ha azzal inídítom el!köszi
üdv Ftomm -
mapalka
csendes tag
Sziasztok!
Nem tartozik a fórumhoz (Winfast TV2000 XP Expert tunerem van), de máshol már kérdeztem, választ nem kaptam, esetleg valaki tud segíteni.
Xvid 1.1.3 kodekkel digitalizált TV műsorokból Easy Video Splitter 2.01-el vágom ki a reklámokat, de a létrejött avinál az asztali DVD lejátszó (többnél is próbáltam) nem ad hangot. Az eredeti vágás nélkülit hibátlanul lejátsza.
Mi lehet a hiba, vagy milyen egyszerű progival lehet a kivágásokat megoldani. -
djreal
csendes tag
Az a baj, hogy ha valamelyik működik, felrakom a másikat, akkor amelyik működött az nem működik. Tehát ment a webcamera, beraktam a tunert, webcamera megszünt, és vista indulásnál a vimicro leállt üzenet fogad (minden bekapcsolásnál). ami webcamerát használ, az berakja a tv aktuális képét, ilyen a messenger, saját programja. Valami megoldás???
-
djreal
csendes tag
Hali. Olyan problémám van, hogy valamiért összeakad a tv tunerrem( Leadtek WinFast TV2000XP Global) a webkamerával (genius look316). Vista ultimate-om van. Segítsetek légyszi!!!!
-
NoMagix
addikt
válasz
üzenetére
Persze, többszőr is átraktam másik PCI-ba.
P4-es 3Ghz 775-ös gépek, ASUS P5LD2-VM vagy MSI P6NGM, Dualos P4 2.8Ghz, ezek az új gépek, és volt kettő Fujitsu-Siemens mATX D1931 P4-es 478-as 2.8Ghz procis.
többnyire egy, de a legitulosó az 2 gb rammal, videokari nélkül, nincs rá szükségem, mert nem játszom a gépeken. -
törölt tag
válasz
NoMagix
üzenetére
Kipróbáltad több PCI-ban is?
Egyébként valóban nem tapasztaltam ilyesmit eddig. Viszotn ha valami zárlatos, akkor lehet ilyesmi az eredménye. Előfordulhat persze, hogy rossz a tuner. De lehet akár chipsetkompatibilitási probléma is. Lévén a konkrét konfigodról és a tesztelt környezetekről semmit sem tudunk, erre nem lehet mit mondani.
-
NoMagix
addikt
válasz
üzenetére
Okés!! daa-raa:De, van még valami elképesztő, szerintem!
3 gépben próbáltam ki a tunert az elmúlt 3-4 hétben, + most a zsír új gépben.
A tuner nélkül remekül mennek a dolgok minden gépben... volt asus, fujitsu(több is), msi alaplap
amint beépítem és használni kezdem, akkor bizonyos idő elteltével csippannak a ramok.
hol 1-et hol 2-őt, vagy rejtélyes fagyások vannak...
minden gépen futott a memtest, hiba nélkül lefutott...
cserélgettem a memóriákat, de a hiba minig megvolt...
most tuner nélkül írom a levelet az új gépemen és láss csodát, nincs semmi baja!!!gondolom ilyesmit még nem tapasztaltál...
-
törölt tag
válasz
NoMagix
üzenetére
Azt is próbáld meg, hogy kihúzod az érzékelőt a kártyából. Ha az kontakthibás/zárlatos, az szintén okozhat hasonló tüneteket.
szaborosi: Capture Profile Settings -> kiválasztod az Uncompressed avi-t, majd ADD. Adsz neki nevet, aztán Modify. (Magyarul tán Felvételi profil beállítása, Tömörítetlen avi, Hozzáadás, Módisítás. A PVR-hez van magyar kézikönyv, a képek viszont abban is angolul beszélnek, PVR-t meg már azt se tudom mióta nem használok...)
-
szaborosi
csendes tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni.Leadtek WinFast tv2000 xp expert tv tunerem van.Kérdésem hogyan tudok beállitani új Capture Format Profile-t hogy AVI-ba tudjak TV müsort a merevlemezre rögziteni.A WINFAST PVR program van felrakva.
Köszönöm.szaborosi
-
4d
aktív tag
Melyiket drivert és pvr2-őt ajánljátok Xp Experthez?? Op rendszer xp sp2. Felraktam a hivatalos legújabbat de szívok vele. Asszem a winwizard rendetlenkedik, feltelepítem a pvr2-t és egyből elkezd villogni nekem a wizard-os logó. Találkozott már valaki hasonló problémával?
-
NoMagix
addikt
válasz
üzenetére
Szia daa-raa! Átpakoltam egy teljesen szűz gépbe és windows-xp-re a kártyámat. A 2.40 PVR2 van telepítve.
a hibák ugyan úgy jelentkeznek... sőt a távirányítóból kivettük az elemeket, de a menü szintén időnként feltünik, felbukkan a tv műsor, csatornaváltás, és a hangosodás...
megpróbálom kicseréltetni, de ebből elegem van.
jobbnak látom egy tuneres monitor használatát... -
apro
senior tag
hali
a vista már fent van kb 6 hónapja, az SP1 is fent van csak ez a ki..b.. tv kártya nem megy fel akár mit csinálok vele.(mellesleg agy Op.rendszert nem nagy kunc feltelepíteni,
az eszközkezelőben :ismeretlen eszköz. van.Az alapján probáltam megoldani de nekem meg em jelenik az amit leírtál.daa-rea. köszi a linket
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(természetesen nincs