Aktív témák
-
Pópa
senior tag
válasz
body007 #33756 üzenetére
El kéne már felejteni ezt a kamionról hullós témát.
Nem hullik semmi, mert olyan kártérítést kell fizetnem utána, hogy a boltban kisker bruttó áron olcsóbban kihozom, mintha az egyik kamionomról veszem le. Hamburgban a kínaiktól kapsz 100 euróért tévét, konténerből lopva, adnak hozzá kézfogást és sok szerencsét. De emberek, ébredjetek már, dobozos pótkocsival visszük a tévét, rajta plomba, rajta számmal, minden ki / belépéskor ellenőrzés, és 1 forintnyi hiánynál rámvernek 10 másik forintot.Elmúlt már a hullós világ. De el ám.
-
Drag77
senior tag
válasz
H4CKmyM1ND #33798 üzenetére
Köszi:-). De nem bírsz aludni? Sorry hogy el állítódot.
-
H4CKmyM1ND
tag
válasz
Drag77 #33793 üzenetére
Na most jól elállítottam. Szóval tudsz választani hogy Analóg csatornákat vagy digitálist vagy is-is keressen a kábelen. De ez a trágya, ahogy elléptem az Egyesült Királyságról máris kitörölte az összes faszán beállított csatit. Ennyit a kibasz*tt samsungról.
És nem 2 perc amíg végigkeresi őket...
Most áttettem Magyarországra a digitálist, lehet betalálja így is őket, nem tudom most már mindegy, fél egyig ezt a sz*rt fogom állítgatni. 10%-nál tart eddig semmi, szóval lehet kipróbálok vmi saját időzónást utána, pl. szlovákot. Ráérek... *szák meg.
-
Drag77
senior tag
válasz
H4CKmyM1ND #33795 üzenetére
köszi!
Azért vicces hogy trüközni kell az országgal:-(. Nem értem mért nem használhatjuk legálisan a tv összes lehetőségét, ha már van szolgáltató is.
-
H4CKmyM1ND
tag
válasz
Drag77 #33793 üzenetére
Persze, be kell kapcsolni a TV-t és nyomni egy Menü/Csatorna/Automata tárolás/Start-ot. Behúzza az összes digitális és analóg csatornát. Így lesz mondjuk 50 DTV és 60 ATV (na nem az az ATV
) csatornád, utána meg úgy szervezed, ahogy jólesik.
Ja igen, van trükk, a digitális országát Egyesült Királyságnak tettem be. Annyi a hátrány, hogy az EPG-ben eltolódik 2 órával a valós és EPG adásidőpont, vagy valami kavar van azt tudom, meg ha TV-re akarsz ébredni akkor is el kell tolni az időt 2 órával az időzített bekapcsolásban.
-
blackvinyl
tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung LE40M86BDR/XEU tv és egy T-s ADB 5800 S Set Top Box, összekötöttem őket hdmi kábellel és a 3 hdmi bemeneten "nincs jel". Mi lehet a probléma?
SCART-on működikKöszi, Laci
-
Drag77
senior tag
válasz
H4CKmyM1ND #33792 üzenetére
van valami trükje?
holnap jön a tv már nagyon várom -)
-
Drag77
senior tag
Sziasztok!
Digi tv kábel szolgáltatását használja valaki Samu B650-nel? Jönnek rendesen a digi csatornák is?
Köszi Drag
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Velemenyt szeretnek kerni egy 32LG2100 LG lcd tv-rol.
Akcios arban van 97000 Ft korul es a csomagban van egy DVX 440 dvd lejatszo.
Szerintetek megeri ezt a penzt, esetleg tud valaki jobbat hasonlo arban(dvd lejatszo nem szukseges)
Koszi! -
filipsz
csendes tag
Sziasztok!
HELP! Ma meghozták a Philips 42PFL5604H LCD-tévémet. Az a gond, hogy nem tudom behangolni a Digikábel-en szabadon fogható DVB-C csatornákat. Valahol olvastam korábban, hogy át kell állítani másik országra a beállítást, mert Mo.-n nem engedélyezi a DVB-C-t /már ez egy röhej/ , ezt megtettem, a tv hátulján Németo., Hollandia, Dánia van feltüntetve MPEG-4 DVB-C-re, de el sem indul a keresés. Legalábbis 10 percig sem történik semmi, pedig ennyi idő alatt a 65 analóg adót behangolja. Ha valakinek van ilyen vagy hasonló tv-je, és/vagy Digikábelen DVB-C-n nézi az adásokat, segítsen már legyen szíves! Az egész délutánomat elqrtam ezzel, mégsem mentem semmire, tök csalódott vagyok, mert este 9-kor már szerettem volna életem első igazi HD-műsorát megnézni a DunaTV-n, egy Michelangelo-ról szóló ismeret-terjesztő fimet. Köszönöm! -
hedgehog01
tag
Sziasztok!
Ismét kérdeznék néhány butát:
Hosszas nézelődés után 3 készülékre szűkítettem az érdeklődési körömet. Ezek beleférnek a pénzügyi keretembe:
LG 32LH3000
Philips 32PFL7403H
Samsung LE32B460Mindhárom kb egy árban van. A Philips tud 100 Hz-et, az LG pedig full HD. A Samsung egyiket se tudja, az csak az a kedvenc márkám...
A kérdésem az lenne, hogy vajon mennyit számít ez a 100 Hz? Jelentős a látványbeli különbség, mondjuk egy normál tv-adás közben? Főleg arra használnám ugyanis. A képméret és a nézési távolság miatt a felbontás nem érdekel.
Ha számít a frekvencia, akkor esetleg tud valaki még olyan tévét, ami 32"-os, HD ready és 100 Hz-es? Én eddig csak ezt a Philipset találtam.Előre is köszi, ha válaszoltok!
Üdv!
-
knbs
senior tag
válasz
sanko7777 #33465 üzenetére
"köszönöm a válaszotokat, knbs kiváncsian várom a teszt eredményét előreis köszi,"
Na picit megkesve, nem figyeltem, hogy azota megvetted-e. Eleg sokat jatszottam a ps3-al a samsung 46B650-n es nem tapasztaltam semmilyen utanhuzast. Meg regebben cod1-el is kiprobaltam par percre PC-rol, ott se volt gond. PS3-n gran tourismo, cod waw, infamous... es jopar demot leszedtem kiprobaltam.
JOMAGAM nem lattam semmi utanhuzast,akadast,szellemkepet ki hogy nevezi. Bar a pc-t annyira nem teszteltem,de a PS3-hoz nyugodt szivvel tudom ajanlani! -
Kodam
csendes tag
Hello!
150k alatt milyen 32" FullHD LCD TV-t érdemes jelenleg venni?
Márka mindegy, lényeg a szép kép, és az alacsony válaszidő(játék+TV+DVD/Bluray)Kodam
-
Márk
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek személyes tapasztalata az LG 42LH4000-es LCD TV-vel kapcsolatban?
Én most váltanék egy 32" 16:9-es Panasonic CRT-ről (TX-32PM11P) egy ilyenre, és "hosszú" távra (minimum 3 év, de az sem baj hogyha több) terveznék vele. Ahogy néztem minden manapság fontosat tud: FullHD felbontás, 100Hz, 24p Real Cinema lejátszás, stb, az ára az meg nagyon baráti (205.300 Ft).
A felhasználási terület az Xbox360, DVD film (esetleg később Blu-Ray) illetve T-Home Sat TV nézése lenne, magyarul analóg adással nem lenne nézve.
Köszönettel: Munkácsi Márk
-
Majstor
senior tag
válasz
zoltannemeth #33763 üzenetére
Milyen Panasonic-od van, illetve milyen HD adásokat tesztelted/néztél vele?
-
rako
csendes tag
válasz
Alex91 #33773 üzenetére
Egy korábbi hozzászólásba olvastam, hogy rá lehet kötni a pc-t (routeren keresztül) a tv-re utp kábel segítségével és filmeket osszak meg a tv-re share mnanagerrel.
de sajnos amint írtam is az előbb amit kinéztem tv-t azon nincsen utp csatlakozó.
Ezért próbálok valami alternatív megoldáson gondolkozni.
Üdv: RAko
-
rako
csendes tag
-
Z.Frank
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon sok LCD tv-t sasoltam a neten az utóbbi napokban és elmentem szaküzletbe is személyes benyomásokat szerezni a készülékekről. Az üzletben leginkább a Philips 32PFL5604H (infó: [link] ) képe tetszett az összes közül ebben a kategóriában. A neten is sok jót hallottam róla, főleg az SD nagyszerű megjelenítést emelték ki mint egyik legjobb tulajdonságát, ugyanakkor előző évekbeli Philipseknél a HD képről már nem mondtak ilyen jókat. (Én inkább tévézésre, dvd-, divx-filmek nézésére használnám, de HD csatornák is érdekelnének majd ha pár éven belül igazán beindulnának.) Mi a valós helyzet ezen a téren? Egyébként az amazon.de LCD tv eladási listáját is ez a készülék vezeti. 133 ezerért már rendelhető neten. Ár-érték arányban, megbízhatóságban mi a véleményetek róla? Esetleg év végéig még zuhanhat az ára?
Egyébként ha futárral hozatom a tv-t netes áruházból rendelve és az első 3 napban valami hiba miatt cserélni kellene, ezt hogyan lehet megoldani (visszaszállítást)?Köszi a segítséget!
-
Drizzt
nagyúr
-
zoltannemeth
csendes tag
válasz
multimelon #33762 üzenetére
Ha ténylegesen 15 méter kellene, akkor csak minőségi kábelt vegyél!Hang Dvi-on nincs,csak hangkártyáról tudsz hangot kicsalni a tévére(érdemes a vonalkimenetet használni,persze ha van a hangkártyádon).A HDMI verziós kérdésedre nem tudom a választ.
-
multimelon
tag
A 8800gt vga karin csak dvi van a Philips lcd amit vettem azon meg 1.3 hdmi csatik vannak. Van egy hdmi átalakító a kártyához azon milyen minőségben lehet továbbítani a jelet, érdemes minőségi kábelt venni kb 15 méter kellene.
A másik dolog tud vki módszert arra, hogy dvi-n is tudjak hangot továbbítani a tv hez, vagy leírást róla, vagy maradjon rca mert más lehetőség nincs míg nincs erősítőm.
Amit a vga dvi on kiad jelet az milyen hdmi verziónak felel meg, most csak egy noname 2 méteres hdmi kábelele van összekötve, azzal tűéles a kép akármilyen felbontásban. -
Majstor
senior tag
válasz
Symbio #33759 üzenetére
Van 42-es LCD is (ahogy zoltannemeth elvtárs is mutatja
), de szerintem a 37-es TV is bőven elég egy átlagember lakásába... sőt, sok embernek 32-es LCD is megteszi.
Philips-ek továbbra is ígéretesek - főleg az egekig dicsért "Incredible Surround" miatt.zoltannemeth: Pontosan milyen Pana LCD-éd van - x10, s10 vagy g10?
-
zoltannemeth
csendes tag
-
zoltannemeth
csendes tag
válasz
Majstor #33757 üzenetére
Nem a te szemed béna!
Nekem is Pana tv-m van és teljességgel megvagyok vele elégedve!
Amikor elmentünk a feleségemmel televíziót venni, nem volt elhatározott elképzelésünk hogy milyet is vegyünk.Az eladó Samut akart nagyon ránk erőltetni, de ahogy megnéztük az egymás mellett álló tévék "képét", az összes közül a Pana adta vissza azt az igazi "természetes" színt.Persze ezt vettük meg, lehet drágább volt mint a Samu, de rááldoztuk azt a kis pénzt(vagyis a bank, mi meg nyöghetjük).Ezzel nem azt akarom mondani hogy a Samsung vagy más márka nem lenne jó kijelzős, csak nekem illetve nekünk ez jobban bejött!
-
Majstor
senior tag
Minap benéztem egy "xyzs" boltba, főleg Samsung + Philips LCD-ék miatt, de valahogy a végén mégis a Panasonic LCD-éknél kötöttem ki.
Samsung + Philips tévék káprázatos élénk színűek, nagyon stílusosak illetve formabontóak, de a Panasonic összképe valahogy természetesebb hatást kelt. (szerintem)Ahogy látom nem sok Panasonic tulaj ír ide, így lehet csak az én szemem "béna".
-
válasz
Drizzt #33755 üzenetére
Kicsit félre értettük egymást
Teljesen megbízható a beszállító (unoka öcsém) Ö csak egy úgymond felvásárló (most inkább nem taglalnám, h kitől veszi, de magyarországi hipermárketekből származik) Ez okból nem lehet gariztatni, de telejesen bontatlan a TV. Csak mint mondtam, kicsit érdekesnek találom, h a rendes ára 260 és rákeresve az első hátom találat 160-180
Ebből gondoltam, h van valami "típus" hibája. Vagy lehet csak sok hullik le a "kamionról"
De ezek szerint nyugodtan megvehetem, már csak a jószerencse dolga, h kibirja a 3 évet (lényeg az optimizmus
)
-
Drizzt
nagyúr
válasz
body007 #33754 üzenetére
Hát, lelked rajta, hogy mit csinálsz, de én tuti nem venném meg ennyiért a tv-t, mivel ezer százalék, hogy át akarnak verni. Nem lehetsz ennyire naiv. GOndolj bele, ha lenne egy teljesen jó tv-d, csak gari nélkül, amit el akarsz adni, akkor az árának harmadában, felében hirdetnéd-e, vagy sokkal többen?
Ezt se árthat elolvasni:
Akikkel érdemes vigyázni topicEgyébként a tv-nek úgy tudom semmi baja, típushibája. Akkor már rég kivonták volna, vagy megbízható helyeken is le lenne szállítva az ára.
-
válasz
Drizzt #33752 üzenetére
Boltból van kihozva
Igaz gari nem lesz rajta, de most is egy 3 éves LCDt nézek (boltba vettem garival, újonnan ) és semmi baja.
Trava elolvastam a topikot, de nem látom sok közét a tvhez
A kérdés még mindig áll, jó a cucc vagy van valami "rejtett" hibája, h ilyen akciós? (tipus hibára gondolok)
szerk.: Jah, és nem látom én sehol 100ért, az csak egy privát ajánlat
-
Petiqe
tag
válasz
Pityke78 #33715 üzenetére
Szerintem B650 az kb egy A656 csak talán újabb képjavító cuccokkal meg ilyen beépített marhaságokkal hogy lehet rajta netezni gép nélkül,nemtudom mennyire használható a B550 meg egyel kisebb széria gondolom szarabb panel meg az előbbi szolgáltatások nélkül.
Nekem a sima A656os van eddigtök fasza volt,még játékokra is pcvel,filmekre meg főleg,sd adást nemigen nézek rajta de többnyire jó upc sima analóg kábel tv-vel. -
Drizzt
nagyúr
Amúgy szerintem nekem úgy dől el végülis a kérdés, hogy veszek egy 32lh4000-et, rátolom az usb-divx hacket, s kész. Dlnanál egyelőre túl sok a kérdés, s túl sok az ártöbblet, meg nagyrészt úgyis csak nb1-es meccseket fogok nézni.
-
Plutor
aktív tag
Hali!
Van valakinek tapasztalata Thomson tv-vel?
Most láttam az egyik áruházban 40"-s Full HD-s tv-t 150k-ért. -
hdmi
tag
válasz
luciferk #33739 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a B650 megeszi-e, de itt is van pár 720p és 1080p trailer: [link]
Viszont ha olyat szeretnél, amitől tényleg leesik az állad, akkor próbáld megszerezni a Planet Earth című David Attenborough féle sorozatot, 11 részben mutatja be a Földet lélegzetelállító felvételekkel. (Létezik sima SD, 720p, és 1080p felbontásban is az interneten). Nyilván elsősorban 720p és 1080p-ben van értelme. [link]
-
Hali
Mi a véleményetek erről: Phillips 37PFL8694H
Miért látom mindenhol leakciózva? 100ért hoznának gondolom annyit megér, vagy van vele valami probléma? -
Mozso26
senior tag
válasz
plaszy #33725 üzenetére
Huu én is ezt akarom venni , de még nem most. Te mikorra tervezed a megvételét?
Amugy szerintem nagyon jo tv , habár multimédiás képességi nem a legjobbak. Div-x et , avi-t kizárt hogy lejátszik és nincs ethernet. Mondanám hogy vedd a samsung 40b650 , de az a két coll nekem nagyon sokat számit, amivel kisebb -
-
Overdose.
csendes tag
A kép árnyalása céljából más listákat is küldhetünk a tanácstalanok összezavarására, pl.
100 legnépszerűbb tv az amazon.de eladásai alapján:http://www.amazon.de/gp/bestsellers/ce-de/294236011/ref=pd_ts_ce_nav
Vagy a 40-42 collosok legnépszerűbb típusai:
http://www.amazon.de/s?ie=UTF8&rh=n%3A1197292%2C%3A%2C%3A%2Cp_n_size_browse-bin%3A497873011%2C%3A
Egy apró észrevétel: 42 collos Toshiba fogyasztása 69-144W
Tulajdonosai szerint mért értékek: 75W, 90W, 110W,
Csak nekem furcsa, vagy a gyártók kezdenek egyre jobban odafigyelni erre? -
Overdose.
csendes tag
Ha valakit érdekelne az előbbi listám forrása, részletei, + más hasznos tesztek;
http://www.avaxhome.ws/magazines/language/m_german/Chip_Test_und_Kauf_Magazin_Nr_08_2009.html
-
Bazs-
tag
Hali
Milyen TV-t ajánlotok 130 ezer Ft-ig ? Kizárólag TV nézésre kellene. Méretben jó lenne a 37-es, de gondolom ilyen áron max 32-es lesz.
Köszi előre is.
-
killer04
csendes tag
válasz
Overdose. #33729 üzenetére
Chip teszt: 40-42" LCD TV-k mindenféle tulajdonságok alapján.
40-42" LCD TV -
Overdose.
csendes tag
Chip Magazin Test & Kauf 2009/08 LCD TV test 40/42 zoll:
1. Sony KDL-40W4500
2. Sony KDL-40Z4500
3. Samsung LE40B650T2W
4. LG 42LH7000
5. Toshiba 42ZV555D
6. Sony KDL-40W4000
7. Samsung LE40A659A
8. Sony KDL-40V5500
9. LG 42LG7000
10. JVC LT-42DR9BUA teszt vélhetően nem a Philips támogatásával készült.
-
Rick4
félisten
válasz
sfmgeorge89 #33727 üzenetére
fogsz egy zseblámpát, és megnézed egészen közelről rávilágítva (kb 5-10 cm, de a fejed is legyen ott), hogy a háttérvilágítással van-e gond. Gondolom garis a tévé, miért nem hívod a garijegyen látható telszámot?
-
sfmgeorge89
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőm nagyszüleinél ilyen LG 32LB76 TV-jük van, és tegnap óta amikor bekapcsolják a TV-t, legkésőbb 1 perc múlva elsötétül a kép. Be van kapcsolva a TV, Menük működnek, viszont se kép, se hang nincs.
Ha csatornát váltunk, akkor van kép is, és hang is, viszont fél perc, és sötétség.
Mindent végignyomkodtunk, elolvastam a kezelési útmutatót, de semmi. :S
Próbáltam a "Gyári Üzemmódot" beállítani, de kérte a jelszót (4 számjegyű, persze senki nem tudja mi az). Megnéztem más honlapokon, ott 0-0-0-0 -t írnak, még megpróbálom, mert nem náluk vagyok.
Ha valaki már találkozott hasonló problémával, kérem segítsen!
Üdv, sfmgeorge -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az újracsomagolt, elvileg új, de refurbished, tehát felújított, javított modellekről? Egy LE32B650-est a B530as áráért tudnék megvenni... Holnap fogom megnézni, elvileg dobozos, minden gyári tartozékkal, makulátlan kivül-belül, és vanna hozzá egy év bolti garancia... Érdemes lenne belevágni? Mire figyeljek amikor megnézem? Megeshet, hogy gyengébb minőségű képet ad, mint a tök új? -
plaszy
őstag
Sziasztok!
LCD TV vásárlás előtt állok.
Legfőbb szempontjaim:
- 42"
- Full HD
- 100Hz
- USB csatlakozó (MP3, képek)
- 24pEzt a Philips 42PFL7404H-t néztem ki elsősorban. Úgy gondolom, hogy ez megfelene a fent leítaknak.
Viszont honlapjukon olvastam azt is, hogy ez már az USB-ről csatlakoztatott videókat is lejátsza. Tapasztalatok alapján milyen formátumokkal boldogul? Milyen codekkel kell, hogy legyenek konvertálva? Esetleg USB-s memóriakártyákat / wincsesztereket is kezel?
Köszi előre is a válaszokat.
-
Capella
senior tag
válasz
adriankoooo #33719 üzenetére
Utoljára LG HD Ready tévében láttam merevlemezest. Azóta valahogy kevésbé divat.
Ettől még elvileg lehetne. -
altntvx
tag
válasz
média center HDDvel
-
hdmi
tag
válasz
A UPC-nél havi 5200 Ft-ot fizetek a digitális gold dvr csomagért, ahol ezért adnak 76 digitális SD csatornát, s egy olyan set-top boxot, amivel felvehető, megállitható a tv műsor. Szerintem fölösleges tv-ben ilyet keresni.
-
adriankoooo
senior tag
Van olyan TV- amely a B650 kepessegeivel rendelkezik, de van merevlemeze is (felvenni, megallitani a musort)? Esetleg valami dragabb SAMU tudja ezt? Vagy mivel lehetne megoldani ezt a problemat?
-
wesson
csendes tag
válasz
EasyLife #33717 üzenetére
Szió
Köszi a választ! De én nem arra gondolok, hanem hogy "vibrál" a kép tehát így kicsit villódzik mintha monjuk egy crt monitort néznél ami 40 hz-es képfrissítésre van beállítva úgy képzeld el. Tehát nem konstans a kép hanem mintha látszana az interlacing... vagy nemis tudom hogy magyarázzam...
-
wesson
csendes tag
Van egy 40b650-em... A kérdésem az lenne, hogy akinek b650-e van, ti is érzékeltek egy bizonyos "villogást" néha a tévén? Pl. ha belébek a content library-ba, és amíg tölt, akkor "vibrál" a képernyő, (a világosabb részeken jobban látszik) mintha kb 25 hz lenne a képfrissítés? Vagy lehet hogy az enyémmel van a baj? Nem akarom visszavinni a tvt ha ez normális, azért hülyének ne nézzenek
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Egy kis info kellene:
Mi a különbség a következő TV között és hol van olyan oldal, ahol össze lehet hasonlítani egyes TV-k tudását, paramétereit?
Samsung LE40A656
Samsung LE40B650
Samsung LE40B550Gondolom a B650 a legjobb. Az A656 és a B550 között mi a különbség, azon kívűl hogy az A-2008, B-2009?
100Hz, Mpeg 4 tuner?
Köszi
-
fila
senior tag
-
kisJack
aktív tag
Nem tudja vki véletlenül hogy a hdmi drótok közül melyik támogatja az xvYCC-t? Mert ha mondjuk csak 1.3-tól felfele akkor már van egy sejtésem miért lehet nálam inaktív.
RGB támogatja? -
werk
csendes tag
Üdv guruk,
Segitségeteket kérném a 2 tv közti választásban
A egyik versenyző: Philips 42PFL7603H 195k
A másik: LG 42LG5000 199k
Tulajdon képpen csak tv nézésre lenne használva (kábel tv+ műhold).
Lg-ről már fentebb olvastam pár dicsérő hozzászólást de ezzel a philips-sel még nem találkoztam, ellenben ambilight-os ami személy szerint nekem eléggé bejön...
-
wocsok
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene lcd tv vásárláshoz... A két jelölt:
Samsung LE32B550
Lg 32LH4000
Árban kb. egyformák, tudásban is ahogy nézem, de azért tudtok pro-kontrát? -
ambrus14
tag
Véleményeket szeretnék kérni az LG 32lg2100-asról akinek van, vagy láttátok mit tudtok róla? Megéri meg venni, elég szép képe van?
-
pityeszka
őstag
Sziasztok.
A közeljövőben LCD-t szeretnék venni.Tudtok ajánlani olyat amely,olcsó,megbízható és játékra is alkalmas?Nem akarok nagyot mert kicsi a szobám(4x5 aszem)és pénzem sincs túl sok rá.Egy kikötésem van,hogy ragaszkodok a Panasonic termékekhez! -
c41r0^
őstag
válasz
Strangerpro #33706 üzenetére
nekem 3.0.8 firmware van a 32LH4010-emen, de annak ellenére, hogy a kisker, akitől vettem azt mondta, hogy FW frissítés garivesztéssel jár ( már ha értették egyáltalán a kérdést
), ma meg fogom csinálni az upgrade-et v3.15-re
kérdem én, akkor egy alaplap garija is elveszik, ha új BIOS-t flashelek rá? nem...akkormeg? a másik, hogy nem is tudják, milyen firmware-el adták el nekem a TV-t, ha esetleg valami baj miatt visszaviszem gariba, nem tudja ellenőrizni, hogy milyen firm-öt frissítettem (hacsak nem logolja valami belső memóriába a TV ezt, de egy kisker szvsz nem ért annyira hozzá, hogy megnézze, csak egy szerviz). és mivel külföldről hozták a TV-t, ezért a kisker egy szervizhez továbbítaná a TV-t gond esetén, ahol meg látják, hogy hivatalos firmware van rajta, ezért nem veszteném el a garit, nem?
másrészt minek publikálná a neten akkor az LG a TV-k szoftvereit, ha egy user ne tudná megcsinálni a frissítést
sztem egyértelműen "megijeszteni" akartak, hogy ne csináljam meg, ne próbálkozzak, mert abból csak baj sülhet ki
egyébként a Cobra Comp. LG szerviz ingyen megcsinálja a FW frissítést, garanciálisan, felhívtam őket, ők is a 3.15öt tennék fel (3.24 még nincs meg nekik, de nem baj, legalább én is aktiválom a HD lejátszást USBről), de nem fogom csak emiatt a TV-t szállítgatni
-
Strangerpro
tag
Hi
Muxik minden!!!!! Mostmar 3.15fw van rajta
Elkurtam en belementem az opcio menube de nem KELL!!!
Kosz mindenkinek a segitseget! folleg :Halo , Tel Elek , gaben75 neked is, de addigra megoldodott
bb
-
gaben75
tag
a google fordítóval " Fordítás: angol » magyar
Quote: Originally Posted by zarko View Post I have 32LG2100 with new firmware and I can't access service menu. Does anyone have old firmware for that model, because on that polish site 32lg2100 is not mentioned. Maybe firmware is same with some other model? for models after June with new firmware with the new firmware does not to enter the service menu The Official LG LH4000 LCD Thread # post10013683 to be able to enter the service menu is required daungrade / return of the old software / DOWNGRADE software LG LH2000, 3000,4000 series of 3.24 to 3.15: 1.Save this: http://www.2shared.com/file/6026424/...097_flash.html 2.Transfer the "LG_DTV" folder and containing file to your USB flash device 3.Turn on your TV and insert your USB flash drive in the USB socket on your TV and press the MENU button on the remote then place the cursor on the icon OPTIONS /without comingin sub-menu/ and press seven times the button FAV (at lower right) Menu 4.Will out version of flash software (in this case 3.15) 5.Press the OK button on the TV, started as an installation reaches 100% and ready to restart -now you have access to service menu 6.After log in service menu (by pressing the OK button to remote control and TV together) go only to ToolOption 3 JPEG/MP3 and set a value of 1 DIVX HD valueIdézet:
Originally Posted by Zarko View Post
Van 32LG2100 új firmware és nem hozzáférési szolgáltatás menüben. Csinál akárki volna a régi firmware-e modell, mert ezen a lengyel oldalon található 32lg2100 nem említették. Lehet, hogy a firmware is ugyanaz valami más modell?
A modellek után június új firmware
Az új firmware nem lépnek be a szolgáltatás menü
Hivatalos LG LH4000 LCD Thread # post10013683
ahhoz, hogy adjuk meg a szolgáltatás menü szükséges daungrade / visszatérni a régi szoftver /
Visszalépés LG LH2000 szoftver, 3000,4000 sor 3,24-3,15:1.Save ezt: http://www.2shared.com/file/6026424/...097_flash.html
2.Transfer a "LG_DTV" mappát tartalmazó fájlt az USB flash eszköz
3.Turn be a TV, és illessze be az USB flash meghajtót az USB-aljzat be a TV, és nyomjuk meg a MENU gombot a távirányítón, majd helyezze a kurzort az ikonra OPCIÓK / nem comingin almenübe / és nyomja meg hétszer a gombot FAV ( A jobb alsó)
Menü
4.Will ki változata Flash szoftver (jelen esetben 3,15)
5.Press az OK gombot a TV-ben indult, mint egy berendezés eléri a 100% és kész restart-most a szolgáltató menü
6.After belépés szolgáltatás menüben (nyomja meg az OK gombot a távirányítón és a TV együtt) megy csak a ToolOption 3
JPEG/MP3 és értéke 1 DIVX HD érték" -
hiperion
csendes tag
Üdv!
Le akarom cserélni a régi CRT monitoromat LCD-re, de jó lenne két legyet ütni egy csapásra, és tévét is kapni vele egyúttal. A LG M227WD tv-tuneres monitort néztem ki, de azt írták egy tesztben, hogy játékra kifejezetten kerülendő a rendkívül magas bemeneti késése miatt. Ha valakinek van ez a típus, tudna véleményt mondani róla ilyen szempontból? Tényleg nem jó játékra?
Esetleg ha valaki tud ajánlani tapasztalat alapján egy másik monitort/tévét, ami megfelel a 22"/kb 70 ezer Ft/filmre/játékra/munkára/tvtuneres/ feltételeknek, azt is szívesen veszem! -
Strangerpro
tag
Hali
a 10 hsz-t kellene tokeletesen leforditani
Ha minden igaz, igy visszalehetne tenni a 3.15firm...-t.
udv
-
Gaabe
tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni,hogy lcd tvnél milyen méretű készüléket érdemes venni, kb 2m-2.3 m távolságról néznénk.(hálószobába)üdv
Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest