Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
Sanyabá
senior tag
32969link-hez kérnék nagyon gyorsan véleményt,mert érdekelne a tv
[ Szerkesztve ]
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
PNP
őstag
#32987 Valaki?
-
Trava
tag
Olvastam az avforums-on, hogy a samsung xxB550-es tvken is belehet kapcsolni szervizmenüből a média lejátszást. Pendrivot kell használni.
[ Szerkesztve ]
-
Trava
tag
A nagy SONY is ott rakja össze az lcd tv-it, Nitra mellett van a gyár.
A Samsung Galanta mellett van, a Panasonic Trnava szélén van.[ Szerkesztve ]
-
wutuka
aktív tag
A szlovák gyárhoz szeretnék hozzászólni.Talán jó előre tudni,hogy hazánkban kapható Panasosnic LCD TV-k is ott gyártódnak.Nem mintha ez okvetlen hátrány volna,csak éppen a Japán feelingért kár.
Egyébként LCD-ben is kezd feljönni a Pana szerintem,érdemes ajánlataik között nézelődni!Lionel Messi : The Best !
-
VGYke
addikt
Ezek szerint "ahány hely, annyi szokás"? A te b650-ed szlovák, de valakinek kínai van, ki tudja hogy Amerikában vagy Angliában forgalmazott típust hol gyártják. Elképzelhető, hogy ugyan azon TV típusba más gyárban más panelt raknak?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
wesson
csendes tag
Samusng B650 tulajok! Próbálta már valaki összekötni peer to peer-ben a tvt pc-vel?
Vagy akár routeren keresztül. A Samsung Share Manager-t használva UTP-n keresztül rendesen lejátssza a tv a 720p vagy 1080p mkv filmeket? Pendrive-ról már próbáltam, úgy faszán megy minden...
Valakinek tapasztalat? -
shez
tag
LCD TV témakörben is egészen jó hozzászólások találhatók az alábbi helyen.
-
PNP
őstag
Biztos sokszor felmerült a kérdés, de egyértelmű választ nem találtam rá: kiváltható-e a monitor egy LCD TV-vel? Vettem egy LG W2600HP-BF monitort, ami elvben a jobbak közé tartozik, TN paneleset nem akartam, mert elsősorban fotók feldolgozására használom a gépet, filmnézés, játék csak sokadlagos szempont. A monitor viszont gyárilag hibás volt, és nem is cserélik ki, hanem visszafizetik az árát. Közben elkezdtem tévéket nézegetni (mivel egyébként nincs, és TV tunert vettem volna, de mégiscsak kényelmesebb, ha nem kell a gépet bekapcsolni egy adás miatt).
Samsung 32B550 vagy 650, ami szimpatikus (tehát nem a legolcsóbbakat nézem, nem tudom ez mennyit számít, mivel paneltípust sehol nem látom megemlítve). Gondolom páran felröhögnek, ha valaki grafikai felhasználást és a televíziót egy mondatban említi, de tényleg ENNYIVEL szarabbak az LCD TV-k? Árból ez következne, viszont a TV-k feltételezem a TN panelnél jobb kijelzővel vannak felszerelve, nekem pedig csak az lenne kizáró ok. Milyen egyéb paraméter miatt ne vegyem meg monitornak? Háttérvilágítás? Nem láttam még gépre kötve, azért is kérdezem ezeket.
Kösz! -
Trava
tag
válasz Drizzt #32980 üzenetére
Vettünk 1 ismerősnek philips 32pfl8404-es TV-t. Bekötöttem a lan-t is.
Tapasztalat: sd adás nagyon jó (upc kábel tv van neki ) scart kábelen kapcsolódik a boxhoz.
A képarány átalakítás 4:3-ról 16:9-re a legjobb amit valaha láttam.(itthon 3 fajta 16:9-es tv van)
HD filmek popcornról szuper.
Menü magyar, nagyon jó, help funkcióval.
Lan... és a media lejátszás:
1, fényképek teljesen jó
2, zene mp3 megy többi nem érdekes úgyis kicsik a hangszórók
3,film csak avi megy, divx,xvid aztán ennyi. Felirat nem megy, dual audionál nem lehet hangsávot váltani. Tehát problémás.
Internet tv semmit nem ér.
Ambilight csak akkor jó ha mögötte sima a fal és világos színű!!!!!!!!!!!!
Egyébként sz@r zavaró.
Náluk a könyvespolc van a tv bal oldalánál a másik szabad, itt elvilágít a szoba végéig bal oldalon alig látszik. A fal bordó, nehezen verődik vissza sok árnyalat róla.
Az üzletben a fehér falra szerelve sokkal jobb volt a hatása.
Ezek után magamnak inkább 46b650 samut vettem, pedig az üzletben majdnem megvettem a 47"8404-t, csak gondoltam előbb letesztelem az övékét, meg nem voltam oda a tükröződő samu panelért.
Szerintem samu jobb tv összeségében,[OFF] de számomra legjobb továbbra is a plazmám marad hiába a mindenféle javító áramkör, messze vannak még ezek annak a képétől.[/OFF] -
denes123s
tag
Üdv!
LG 42LF2510 erről a tv-ről kérnék véleményt. (50.000:1 kontraszt, DVB-T Mpeg-4 Tuner) -
Sanyabá
senior tag
Erről kérnék véleményeket:Sony KDL-40E4030K (102cm Full HD LCD,MPEG4 tuner, 3 év garancia)
32969 hsz.hírdetve.[ Szerkesztve ]
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
ANT
addikt
Nem kell tőlük semmi papírt kapnod. Ez kb. úgy működik, mint amikor veszel egy nagy háztartási gépet házhoz szállítással, és elviteted a szállítókkal a régit. Ott sem kapsz semmi elismervényt (ha erre gondolsz), egyszerűen fogják a használt kacatot, oszt viszik. Ezt biztosan tudom, mert így vettünk hűtőszekrényt. Ennél a tv leadásnál csak annyi a különbség, hogy te viszed "házhoz", nem jönnek el érte.
A MM problémás megközelítéséhez annyit: sztem még kérhetsz kiskocsit is az eladóktól, amivel beviszed a tv-t az üzletbe. De ezt esetleg meg kell érdeklődni.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Drizzt
nagyúr
Mostmár végre el kéne döntenem, hogy mit szeretnék, a következő a helyzet:
Kiszemelt: 32PFL8404H.
És a cél:
Számítógépem a másik szobában van, mint a tv, van köztük jó 15m. Én szeretnék lejátszani mindenféle csodát a tv-n. Erre dlna olyan szempontból ideális, hogy csak utp kábel kell hozzá, az olcsó.Más lehetőségem mi lenne?
Igazából szép az Ambilight, meg menő a 100Hz, meg minden, de ha sokkal olcsóbban ki tudok úgy jönni, hogy nincsenek ilyen cécók, de mesziről le tudok játszani a tv-n dolgokat, akkor őszintén szólva nem igazán zavarna, ha nincsenek ezek meg.I am having fun staying poor.
-
AtHoS
nagyúr
Aha én is valami hasonlóra gondoltam, mert a múltkoriban vettem valamit MM-ben, aztán míg a jótállás elrendezésére várakoztam egy srác beállított használt monitorral a kezében, lerakta a sarokba majd szólt a pult túloldalán levőknek, hogy ezt most Ő itt hagyja. Azok meg bólintottak.
Szóval azt mondod TV-kre is ugyanígy működik a dolog. Ezt jó hallani. Na majd kitalálom hova kell kevesebbet cipelni a Tesco, Euronics, Cora, stb... áruházak közül. MM kiesett mivel Miskolcon erősen emeletre kell feljuttatni bár a lifthez közel van csak jó parkolóhelyet kellene akkor találni. Aztán semmi papírt nem kell rajtuk követelni igaz? Mert a srác nemigen kért semmit sem.
read-only mode on the forum
-
politomi
tag
Sziasztok. Azt tudja valaki hogy az AA01-es jelőléssel ellátott 40B650 lcd tv milyen panelt tartalmaz?
[ Szerkesztve ]
-
Riker
csendes tag
Pedig ez a mostani készülékről készült.
Olvastam külföldi fórumokat, Google-lal kerestem, de semmi pontosat nem találtam. Csak annyit hogy valószínűleg a régebbi típusokban az SQ01 és 02 lehet hogy Samsung S-PVA paneles, de hogy a mostaniak milyenek? Az SQ04-ről csak német és orosz nyelven volt találat, de azokat nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
EasyLife
aktív tag
válasz Digitalboy #32971 üzenetére
pedig pont hogy ott a legfrissebb!
-
Digitalboy
senior tag
Ja és honnan lehet a legújabb Samsung firmware-ket letölteni, mert a samsung.hu szerintem nem valami friss.
www.momogsm.hu
-
wesson
csendes tag
Sziasztok
Van egy Samsung le40b650-es tvm. Az a kérdésem, hogy kell valamit beállítani rajta, hogy csatlakozzon az internetre? Kábelmodemból UTP-n egyenesen megy bele a net. De valamiért nem csatlakozik. A másik kérdésem, hogy normális, hogy mikor mondta a tv, hogy válasszam ki a régiót, nem volt közte Magyarország... Másnak sincs, vagy csak nekem? -
tuso
tag
Ha valakit esetleg érdekel:
[link] -
Digitalboy
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet megtudni hogya Samsung 32A551-es lcd-men melyik firmware van fent illetve érdemes e frissiteni?Előre is köszi!
www.momogsm.hu
-
törölt tag
Üdv!
Ugyebár van egy LG 37LH3000 Tv-m, de a hangszórói elég idegesítően sisteregnek.
Valaki nem tapasztalt ilyet? Szerintetek ez garanciális ügy? -
AtHoS
nagyúr
Bocs, hogy kicsit OFF leszek most
Nemrég vásároltam LCD TV-t és most felmerült bennem, hogy a régi tönkrement CRT-k csak a helyet foglalják.
Hogyan tudnék megszabadulni tőlük környezetbarát módon?
Biztos van itt olyan, aki jártas már az ilyen ügyekben is.
read-only mode on the forum
-
zhagyma
őstag
Nincs más szabadon fogható HD adó, de azok sem azonos a földfelszíni DVB-T sugárzással. Az m1HD adataira konkrétan emlékszem amit a DIGI tömörít és egy kicsit jobb a DVB-T verziónál
Digikábel: DVB-C, m1HD, 1920x1080i, 8,1 Mbps
Antenna Hungária: DVB-T, m1HD, 1440x1080i, 7 Mbps -
Jose73
tag
-
-
zhagyma
őstag
Nem tudom belinkelte-e valaki korábban, de szerintem érdemes elolvasni: LE40B650 teszt magyarul
-
tikhunter
tag
Szevasztok!
LCD TV-t keresnék ami passzolna a szobámba.
A kritériumok:
- 37"-42" közötti kb. 2-3 m távolságból fogom használni.
- Elég a sima HD ready (1366*768) egy ideig nem lesz blue-rayem + az x boxom se fog megtáltosodni ,hogy full HD ba nyomassa a dolgokat.
- Mivel analóg adás nem lesz rákötve ,csak x360 meg Pc- ről filmek. Ezért fontos lenne, hogy PC vel összekötve(DVI-HDMI) meglegyen az 1:1 pixelhez arány.Itthon van egy kisebb 66 centis gagyibb LCD és az istennek se tudtam rávenni, hogy egy World dokumentumot eltudjak rajta olvasni. A pixelek nem voltak a helyükön ezért homályosak voltak a betűk.Kedvenc MMORPG játékom is használhatatlan volt vele hiába is néztem egy 66 centis "monitoron".
A héten ellátogattam egy utbaeső MM ba. Samsungokat + LG ket próbálják mindenkire rásózni jó drágán. Egyik sarokba kicsit eldugottabb helyen találtam egy nekem tetszetős Sharpot : Sharp LC-37D44 ez az Aquos sorozat legnagyobbik darabja ahogy néztem. Kis srácok a játék részlegen ilyen fajta TV ken nyomják az x360/PS3 játékokat nonstop.
A képzeletbeli plafon olyan 160K. Akinek lenne valami javaslata szívesen várom!A lényeg ,hogy tapadjon a bélyeg!
-
VGYke
addikt
8-10 bites panelek: 256-1024 színárnyalat, elvileg 10 sokkal jobb. Sokszor 8bites szebb, jobb és drágább. Hogy van ez???
Samsung 46,55" B650 és 46,52" B750 milyen panel, honnan lehet kideríteni? (gugliztam eredménytelenül vagy 45 percet). Köszönöm ha valaki segít!
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Létezik a Sony pl. ZX1 sorozatánál egy jó megoldás, "HD vezeték nélkül (Bravaria 1080 Wireless)". Kütyübe megy pl. HD jel, rádió jel lesz belőle, a TV vevője meg fogja és 1080i jel lesz belőle.
Hallott már valaki a fentiek analógiájára olyan megoldásról, hogy van egy (márkafüggetlen) adó és vevő kütyü pár, (a vevő nem a TV-ben van hanem külön egység) és lehetőleg nem 1080i-s, hanem 1080p-s?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Riker
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna felvilágosítást adni, hogy mit jelent a 40B650 oldalán a típusnál, az alábbi felirat: SQ01, illetve újabban SQ04-et is láttam rajtuk. Vajon mind samsung S-PVA panelesek.
Van ugyanis egy SQ01-esem, de van rajta két apró világító-pixelhiba. Megnéztem egy másikat is, az már SQ04-es volt azon meg három megint csak nagyon kicsi fekete pixel-hiba volt. A harmadik készüléken, az is SQ04-es már csak egy fehéren világító pixel-hiba volt. Azért kérdezem, mert lehet az utóbbira kicserélem az elsőt amit azért otthon már jól megnéztem. Az üzletbe, meg nem lehet annyira alaposan megnézni, hogy van e bevilágítás, vagy ilyesmi.
Ha tudja valaki szegítsen.
Köszönöm. -
Bali222
tag
válasz Dexar007 #32937 üzenetére
Na, akkor már rövidül a lista, végülis az A656-os Samsung-ról megtudtam, hogy nincs benne Mpeg 4-es tuner (ahol előtte néztem, nem volt egyértelmű, hogy van-e, vagy nincs), és 100 W-tal többet is fogyaszt mint a B650. Panasonic TX-L42S10E-ról lenne jó egy tesztet találni, vagy véleményt hallani, a 200 hz-es LG meg elég erősen reklámfogásnak tűnik, mert eddig még nem mondta senki, hogy mennyivel jobb. (Közben sokkal drágább) Philipsről egyébként én azt hittem mind ambilightos, nem hittem volna, hogy ezen spórolnak az olcsóbb tv-kben
-
PNP
őstag
100Hz mennyire látszik LCD kijelzőnél? CRT-nél számított, de az ugye tök más elven működik. Konkrétan a Samsung B550 és B650 között vacilálok, árban elég nagy különbség van (és elvileg az 550-est is rá lehet venni USB-ről való filmnézésre).
-
DigitEfendi
csendes tag
Nem tudom, ti gondolkodtatok-e rajta, hogy a mi a bánatosat fityfenét kezd a Philips Cinema 21:9 a szuper széles képernyőjével a jó magyar 4:3 adással. Hát én agyaltam rajta. A philips-blog.hu oldalán aztán most megjelent egy cikk, ami részletesen tárgyalja, hogy mit kezd ez a tévé a különböző oldalarányú adásokkal.
http://philips-blog.hu
-
Bali222
tag
válasz SaiyanJin #32938 üzenetére
"You will also have to make sure the ''Scan only'' setting is activated (found under the ''Size'' option in the ‘‘Image’’ menu to avoid cutting the edges."
Ezt egy Samsung LE-40A656-ra írták, de gondolom ugyanezért van nálad is levágva a kép. Egyébként HDMI-n kellene kapnod elvileg a legjobb képet, a többi analóg kábel, legalábbis a leírás alapján űgy tűnik Egyébként S-video az = VGA. a Több színben végződő kábel pedig valószínűleg kompozit. -
SaiyanJin
csendes tag
Sziasztok,
Arra lennék kíváncsi hogy vga-mon EVGA 8800GTS és van rajta 2db dvi és a tv-out.
Vettem egy Samsung full hd-s tv-t és jelenleg egy Hama DVI to HDMI kábellel van kirakva a kép.Viszont az evga a tv-out-ra írja a hd-tv supportot.És azt hallottam hogy ezen jobb képet kapok.Nem tudom mi az igazság.És avval sem vagyok tisztában hogy az asztal képe miért csak 1680x1050 ben van full screenen és ettől nagyobb felbontásokban már nem látom az asztal széleit.Pedig a vga most nézem 2560x1600-at is tudja a DVI-n.Adtak hozzá S-video kábelt(ez sem tudom mi) és hdtv kábelt.Látok itt egy 7pólusú kábelt aminek 3db színben végződik (piros,zöld,kék)ez gondolom az rgb
Van itt ami sima fekete de csak 4pólus van benne ez mindkét vége ua.
És van egy szürke 7pólusú ami egy 4pólusúban végződik és egy db rca-ban (gondolom eza sárga rca video)Kérlek segítsetek melyik lenne a legjobb megoldás illetve homályosítson fel vki ezeket illetően,tudom kicsit sok, de jobban éreznémn magam és nagyon megköszönném
Üdv,
S -
Dexar007
veterán
válasz Bali222 #32933 üzenetére
Néhány tv-t megnéztem a media marktban 1héttel ezelőtt..
LE37B650 vékony üveg vagy plexi vagy nemtom milyen réteg van a képernyő előtt ,és sajnos eléggé tükröződik,ha közvetlenül rá is süt a nap akkor szerintem nappal szinte esélytelen nézni , de amúgy elég szép képet produkál.
LG37LH5000 -ugyan azt tudja mint a samsung DLNA kivételével asszem, szemre én nem láttam különbséget 100hz és 200hz között , pedig szinte egymás mellett volt a két tv
Philips 42PFL7403D -ez sajnos nem Ambilight-os de egyébként nem lenne rossz választás sőőt,inkább vennék Philips 42"-osat mint LG 42eset.
LG Electronics 42LH4000- Mint írtam inkább philips még olcsóbb is valamivel.
Régebben a 37"-os modellekre hajaztam de most már inkább azt mondom h inkább nagyobb ,és kevesebb tudású -papíron- szemre semmi különbség , mint kisebb ,de nagyobb tudású.
És egy 107centis tv-re szívesebben néznék rá mint egy 94centisre..nem mindegy...Give me your cum,bull!
-
multimelon
tag
Szerintetek milyen kábelt érdemes venni ha a VGA n DVI csati van. HDMI-HDMI vagy HDMI-DVI kábelt, amin már gyárilag DVI van a másik végén. Meg olyat olvastam hogy osztályozva vannak pl [link]
-
Bali222
tag
Sziasztok!
Szeretnék én is elhádésedni, úgyhogy elkezdtem nézegetni review-kat, véleményeket TV-kről, így sikerült is kiválasztani pár lehetségeset, de itt megáll a tudomány, mert egymáshoz nem nagyon hasonlítgatták a tv-ket, így tényleg nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a tuti. Szóval oylanok véleményét kérném, akiknek van a listán szereplő tévéjük, vagy esetleg több tv-vel is van tapasztalatuk.
A lista:Samsung LE-40A656 Tavalyi modell, ugyan, de korrekt tv-nek tűnik, viszont panaszkodnak az input lagra, és állítólag elég hangosan is búg a tv. Ezekről tud valaki mondani valamit? Megállja egyáltalán a helyét a többi tévével szemben, vagy tényleg sokat fejlődtek az idei modellek?
Samsung LE37B650 Sajnos B650-esből csak 37"-osra futná. A Tv-t nagyon sokan dícsérik, de nekem a netre, és a körülményes streamelésre nem lenne szükségem, mert a PC-t . Viszont nem tudom, hogy így is van-e benne annyi plusz, van-e annyival jobb a képe, hogy megérje még ha kisebb is.
Panasonic TX-L42S10E Belépő kategóriásként emlegetik ezt a tv-t, de tesztekben azért dícsérik a képét, és tetszik, hogy minimális az input lag. Tud valaki valamit mondani erről a tv-ről, főleg a többihez viszonyítva?
LG Electronics 42LH7000 Itt a kérdés főleg arra irányul, hogy mennyire rossz az a fekete, amiről mindenhol azt mondják, hogy annyira rossz Egyébként ennél a TV-nél tetszik, hogy vékony, mert falra lenne szerelve, és jókat is mondanak róla. Viszont van még egy probléma, az LG-k minőségéről lehet olvasni elég sok rosszat iylenekre gondolok, hogy pixelhiba, nagy %-ban elromló tv-k, ez mennyire lehet reális? Tulajdonképpen én is sok elromlott LG-ről olavstam már, de azért reménykedem, hogy a drágább kategóriában nem ennyire rossz a helyzet.
LG Electronics 37LH5000 Ennél a tv-nél a 200hz az érdekes, ennek mennyi a gyakorlati haszna? Mennyire szemmellátható a különbség? És negatív részről ugyanaz megy rá mint a 7000-es LG-re, de ez megint egy 37"-os.
LG Electronics 42LH4000 Erről a TV-ről pedig nem találtam még tesztet, tud valaki mondani valamit róla? A többihez képest jó ára van, és mindent tud is amit kell.
Philips 42PFL7403D És ugyanez megy erre a Philipsre is, a minőséggel kapcsolatban viszont a Philipsnek sincs túl jó híre, esetleg erről tud valaki valami megnyugtatót mondani? És még külön plusz lenne az Ambilight is, mert éjszaka is használnám a tv-t, és közelről elég zavaró a magas fényerő.
Bocs a hosszú kommentért, és a hosszú listáért, de ha már elköltök ennyi pénzt, akkor szeretnék biztosra menni, és nem oylat venni, amit később megbánhatok.
-
hedzs
csendes tag
Szia,
Elvileg mindent tud, amit egy 5000-es tehát *.dat/*.mpg/*.mpeg/*.ts/*.trp/*.tp/*.vob/*.mp4/*.mkv/*.avi/*.divx. Nekem egy 42'-es van és szépen visz minden HD filmet (720-ast, 1080-ast egyaránt), eddig egyedül a dts hang fogott ki rajta, mert azt nem ismeri, de megfelelő progival negyed óra alatt át lehet rakni ac3-ba
h.
-
SaiyanJin
csendes tag
Sziasztok,
Arra lennék kíváncsi hogy vga-mon EVGA 8800GTS és van rajta 2db dvi és a tv-out.
Vettem egy Samsung full hd-s tv-t és jelenleg egy Hama DVI to HDMI kábellel van kirakva a kép.Viszont az evga a tv-out-ra írja a hd-tv supportot.És azt hallottam hogy ezen jobb képet kapok.Nem tudom mi az igazság.És avval sem vagyok tisztában hogy az asztal képe miért csak 1680x1050 ben van full screenen és ettől nagyobb felbontásokban már nem látom az asztal széleit.Pedig a vga most nézem 2560x1600-at is tudja a DVI-n.Adtak hozzá S-video kábelt(ez sem tudom mi) és hdtv kábelt.Látok itt egy 7pólusú kábelt aminek 3db színben végződik (piros,zöld,kék)ez gondolom az rgb
Van itt ami sima fekete de csak 4pólus van benne ez mindkét vége ua.
És van egy szürke 7pólusú ami egy 4pólusúban végződik és egy db rca-ban (gondolom eza sárga rca video)Kérlek segítsetek melyik lenne a legjobb megoldás illetve homályosítson fel vki ezeket illetően,tudom kicsit sok, de jobban éreznémn magam és nagyon megköszönném
Üdv,
S -
anrab
addikt
ha bevan kapcsolva a 200Hz akkor az azon megy! ha kikapcsolod és úgy küldöd a számítógépről akkor csak 60Hz megy! ha a pc-ről 24Hz-n küldöd a filmet és bevan kapcsolva a 200Hz akkor is 200x frissít. ha kikapcsolod akkor 60x frissít. de ha van benne 24p cinema lejátszási lehetőség akkor nézed mint a moziban, vagyis 24 képkocka/s.
ha full HD-s filmet játszól le az mindig full HD mert az csak a pixelekre vonatkozik. -
veterán
Az lenne a kérdésem,ha veszek egy 32" Lg LCD tv-t ami 200HZ-es,akkor vajon ha számítógépre dugom akkor is megy Full Hd be és ott is tudja a 200HZ-et.
Egy csomó boltban megkérdeztem az eladókat,de mindenki mást mondott.
Valakinek esetleg van valami tapasztalata?Esetleg holtbiztos információja?duree54
-
FRN
tag
Azt hiszem feladom, mert spdif ki hangkártyát nem sikerült szerezni, a videokártya csere pedig nem oldotta meg a próblémámat.
Azt hiszem maradok a külön hang megoldásnál, de nem találom, hol lehet hozzárendelni a HDMI1-hez valamelyik hangbemenetet.
Én hiszek benne, hogy az idegenek köztünk élnek. Ma is csupa idegennel utaztam a metrón...
-
anrab
addikt
beszart a gépem vagy valóban nincs fórum!
-
VGYke
addikt
Samsung B650 tulajoktól kérdezem:
1.) 32 "-tól 52 "-ig ugyan az a specifikáció (tudás)?
2.) Multimédiás része lejátsza az ISO fájlokat (netalán Blue-Ray-t, lemezképként elmentve)?
Bocsánat ha a 2. nagyon hozzá nem értő kérdés....[ Szerkesztve ]
-
FRN
tag
Hát nem a legújabb processzor, de ez egy kétmagos 2GHz-es Dual Core processzor, amin zenelejátszáskor szinte nincs is terhelés, mégis akad a zene a TV-n. Tehát nem a processzor lesz az.
luciferk: igen, az integrálttal. Most kérek hétvégére kölcsön egy hangkártyát iletve egy Radeon kártyát (a direkt digitális hang miatt) a tesztelhetőség végett. Jelenleg XP-t használok a legújjabb gyártói driverekkel, de már felraktam a Vistát is üresen a tesztelés végett, de ott is ugyanez van.
Én hiszek benne, hogy az idegenek köztünk élnek. Ma is csupa idegennel utaztam a metrón...
-
x64
aktív tag
Sziasztok!
Azt olvastam pár száz hsz-el odébb, hogy az LG LH4000-esek a szervízmenüben "megokosíthatók", aminek hatására képesek lesznek lejátszani a divX HD tartalmakat pendriveról (az LH5000-hez hasonlóan).
A kérdésem az lenne, hogy ez csak a 720p vagy az 1080p felbontású filmekre is vonatkozik, illetve milyen kiterjesztésekkel boldogul (avi, mkv)?
Másik kérdés: a konfigom (AMD X2 4000 proci, 2 GB RAM, hd3850 videokari) újabban szaggatva játsza le már a 720p felbontású mkv-kat is (SP3 WinXP, mkv playert használok). Mivel eddig csak egy 22"-os monitoron néztem, ezért nem annyira érdekelt, főleg sima divxet néztem rajta. A 37"-os LH4000-es beszerzése miatt "átállnék" a HD tartalomra - milyen lejátszót javasolnátok amivel frankón menne az 1080p is?Köszi!
-
FRN
tag
Köszönöm!
Az első linken lévő dolgokat végig is csináltam, de úgy néz ki nem oldja meg a próblémát.
Ráadásul azt elfelejtettem leírni, hogy ez nállam egy állandósult próbléma. Nem csak videolejátszásnál van, hanem zene hallgatás, és játék alatt is.
Más ötlet?Én hiszek benne, hogy az idegenek köztünk élnek. Ma is csupa idegennel utaztam a metrón...
-
antonyo
csendes tag
LG 32lg6000-nek mennyi az élettartama?
-
-
FRN
tag
Segítséget kérek!
A számítógépről kivezetett hang még mindig akadozik, pedig már szinte mindent kipróbáltam, ami eszembe jutott. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?
A konfig:
Gigabyte GA-P35-DS3P S/PDIF-ki koax
Gigabyte NV9600GT S/PDIF-be DVI ki
DVI-HDMI
HDMI-HDMIHiába frissítem a drivert, állítom a mintavételi frekvenciát, ugyanúgy akad.
Minden segítséget előre is köszönök!
[ Szerkesztve ]
-
atoka1
tag
válasz Symbio #32905 üzenetére
Igen en is lattam, de azona a 360' -os nezetnel ranagyitottam a scart bemenetekre es feltunk hogy nem latom a csatlakozora jellemzo torest mint pl itt [link] a Philips oldalon a kepen meg ugy nez ki mintha tekjesen egyenes lenne.
FRN: utanhuzast lattatok ez engem elegge elszomorit, most kicsit elbizonytalanodtam pedig nagyon kineztem magamnak ez a TV-t, ezen kivul meg a Samsung LE32B530P7WXXH johet szoba.
[ Szerkesztve ]
-
atoka1
tag
A Philips 32PFL5604H tv-n van sima SCART csatlakozo az E-digital on azt irjak nincs, de Philips honlatjan azt irjak van. En egy sima T-Home os dekodert szeretnek rakotni majd scart csatlakozon.
-
sb5100
csendes tag
válasz EasyLife #32852 üzenetére
Ez jó hír akkor versenyben marad, amúgy az LG-ket is nézem erősen, de a Samsung jobbnak tűnik legalább is annyit foglalkoznak vele minden fórumon, hogy a firmware fejlesztők "rá vannak kényszerítve" hogy egyre jobb legyen. Vagy nem...
Néztem a Samsung magyar oldalán a B650 content library oldalát és le lehet tölteni vmi fájlokat amik foglamam sincs mik, meg nincs is min kipróbálni de érdekes. Vmi fitness meg gyerek mese angolul meg szakácskönyv vagy mi.
Lassan tényleg így fogunk filmet meg könyvet kölcsönözniA youtube amúgy használható lehet keresni is vagy csak kidobja a top favorites, most viewed és társait?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest