Hirdetés
Aktív témák
-
vlaho
aktív tag
válasz
adriankoooo #46703 üzenetére
Nekem lengyel garipapir van a tv-hez,a PcDream-tól vettem,és simán beregiztem a samsung oldalán.
-
vlaho
aktív tag
válasz
sztomika123 #42634 üzenetére
Kép akadást még nem tapasztaltam,fekete nálam jó,számítógép még nincs tesztelve(rövid a hdmi kábelem),avit tökéletesen viszi usb-ről,hd demot probáltam:gyönyörű.Tömören ennyi
-
vlaho
aktív tag
Na én is beszálltam a Samsung 40B650-es tulajok sorába.Pcdreamtól rendeltem,ma hozták.Versio:SQ04-es.
Menű szerintem kifejezetten jól átlátható,könnyű kezelni.
Műholdas digink van,úgyhogy kicsit féltem milyen lesz a kép.De egy kis állítgatás után azt mondom,teljesen nézhető.Gyorsba kipróbáltam hd demoval,majd leesett az álam, egyszerűen gyönyörű.A hang tévézéshez tökéletesen megfelel.
Csináltam egy kis fogyasztás mérést(kiváncsiságból):gyári beállításon sima tv adásnál 135W,a nekem megfelelő beállítás után ez lement 95W-ra.Hd demonál nagyon világos jeleneteknél bizony megeszi a 200W-ot.Összehasonlítás képpen a régi 70cm-es crt tévénk is bekajált 90W-ot.
Elösször 37-est akartam,de asszonykám azt monda inkább a nagyobb legyen,mert nem akarja azt hallgatni később tőlem,hogy "mégis a nagyobbat kellett volna venni".
Fél óra tévézés után már azt mondom,hogy bizony igaza volt,sőt,akár még nagyobbat is el tudnák képzelni
Na most így hirtelen ennyi,szerintem nagyon jó kis készülék. -
vlaho
aktív tag
válasz
woodpaul #41605 üzenetére
Szia!
Én pont ezen rágodtam,és a Pcdream mellett döntöttem,meg is rendeltem tölük a tv-t.
Még nem hívtak,hogy mikor hoznák a tv-t
#41607: A futár köteles megvárni míg te kibontod a dobozt,és ellenőrződ a készülék épségét valamit,hogy megvan minden a dobozba aminek benne kell lennie -
vlaho
aktív tag
válasz
woodpaul #41089 üzenetére
PC Dream: Cégünk a forgalmazott termékekre gyári garanciát vállal!
Az általunk forgalmazott készülékek az Eu területéről származnak, tehát az uniós garancia érvényes rájuk. A garancia érvényesíthető itthoni márkaszervizekben is!Tehát ez is kétséges,vagy elfogadja a hazai samsung szervíz,vagy nem.
Jó lenne ha már letisztázódna,ez a garancia kérdés
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest