Aktív témák
-
ambrus14
tag
Véleményeket szeretnék kérni az LG 32lg2100-asról akinek van, vagy láttátok mit tudtok róla? Megéri meg venni, elég szép képe van?
-
ambrus14
tag
válasz
dabadab #33641 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítségedet, de úgy értem, hogy most jelenleg egy Lg CRT-m van ami haldoklik erősen és azon gondolkoztam, hogy mivel a tv-m se mai darab ezért mindkettő kiváltására lenne egy LCD tv amire rákötném mindkettőt! Ezért kéne, hogy úgy tudjam használni mintha csak egy sima monitor lenne, de adott esetben a tv-s funkciója is teljes értékü legyen! A mostani CRT tv-mre ha kivetítem az szgépem képét akkor az nagyon homályos és olvashatatlan lesz! Ez nem lenne korlátozó tényező ha LCD tvvel használnám a gépet?
Remélem így érthető!
Egyelőre ezek között gondolkozom: Lg 32LG2100 vagy Sharp Lc32rd8bk mindkettő hd ready-s!
Van valami jobb ajánlatotok? -
ambrus14
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy olyan lcd tv-t szeretnék vásárolni amit teljes értékü monitorként is tudnék használni a jelenlegi leváltásával! Kérlek segítsetek olyan típusokat és márkákat írni amik közül válogathatnék! A felhasználási területe ugye főként szgép monitor, filmnézés és xbox 360-on játék lenne! A keret pedig 100 környéke lenne! Egy picivel több még amennyiben megéri, beleférne!
Várom a hasznos infokat!
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Gitáros topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest