- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atteszveszpr
csendes tag
Sziasztok,
van egy régebbi LG 42PC1RR plazmám, amin nincs kép
egyszer már lett benne valami gyújtótrafó(?) cserélve 60e-ért de most megint eltűnt róla a kép
van értelme ezt még javíttatni? annyit már nem költenék rá mint múltkor, de 10-20e-t megér ha meg lehet csináltatni
üdv, Attesz -
m1lan
őstag
Került hozzánk egy PHILIPS márkájú TV a következő hibákkal:
Van egy fekete folt a képernyő közepétől egy kicsit balra. Bekapcsoláskor élénken látszik, aztán egy idő után szépen kifakul, és akkor már annyira nem zavaró, de persze nem tűnik el, és ha sokáig megy egyhuzamban, vissza is erősödik. Itt egy kép róla:
Egy kicsit nagyobb probléma, hogy néha gondol egyet, és a képernyő közepétől elkezd feketén elfolyni a kép, ilyenkor vörösesen ott marad a tartalom, aztán helyrejön, és kezdi újra. Volt, hogy egy egész délután nem csinálta, de olyan is előfordult, hogy egyfolytában. Erről nem tudtam jó képet csinálni, de valahogy így néz ki:
Azt szeretném kérdezni, hogy ezekkel lehet-e valamit gazdaságos keretek között kezdeni? A folt elviselhető lenne, de a "képelfolyás" elég zavaró.
-
narumon
őstag
Teljesen friss hiba, kb fél órája produkálja:
Samsung LE46B620 nem mai darab de idáig kitűnően tette a dolgát. Most egyszer csak furcsa lett a kép, olyan mintha túl sok lenne a fényerő, nem korrektek a szinek.
Ötlet?
-
Muerte68
addikt
Samsung lcd tv- a háttér nem fekete hanem kék szellemképes az árnyék rajta idővel csökken vagy megint fekete
-
esztár
csendes tag
Sziasztok.
Van egy 2 éves LG 32 LN570R LED TV-nk.Tegnap este elment a kép és azóta csak villódzik.Hang van rajta.
Köszi előre is. -
Rahaga
csendes tag
Vagy is pont az kell ami a fentti képen van
Köszönöm
-
XPS
csendes tag
Sziasztok!
Samsung LedTV-be szeretnék tasztatúrát cserélni.
Mindegy a típus szám?
Csak mert régebbi a TV de újabbakat találok csak hozzá...kinézetre egyformának tűnnek?
Mit kell néznem hozzá?
A TV-m samsung UE32D5500. -
ldanita
újonc
-
buci868
csendes tag
Sziasztok
KB 1,5 hete vettem egy Samsung 40H7000-et de most volt időm vele foglalkozni és valahogy nem tetszik a fehér háttér rajta azt vettem észre mintha a sarkoknál sötétedne a kép , próbáltam képet csinálni hogy milyen is a fehér háttérrel a tv, néznétek rá egy pillantás hogy van e gond ? pl felhősödés.....
Köszi a segítséget előre is .....
-
skarlik
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek!Van egy Philips LCD TV 37!A hiba jellege: bekapcsolás után pár perc múlva kifakul a kép. Hang az van!tcon,vagy ez kijelző hiba?Milehet ez!Előre is köszönném!
-
bazsi7808
csendes tag
-
kisp113
tag
Hello!
Apósom vett egy új samsungot, a régi(kb 6-7 éves 7-es szériás 42-es Samu) pedig leköltözött a nyaralóba.
A hdmi kábel otthon maradt, ezért két hétvégén scarton hajtotta meg a Wayteq box.
Most hétvégén megkapta a hdmi-t és elkezdett ki-be kapcsolgatni meg furcsa volt a képe, aztán úgy is maradt!A saját menüje is zizis, szellemképes. Néha a szürke részek teljesen lilába borulnak aztán kitisztul. Olyan mintha egy gyenge kompozit jelről lenne hajtva.
Mi történhetett? Javítható?
Köszi! -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Az alairasomban levo panelt keresem, lassan mar egy eve, de nem sok sikerrel. Szerintetek van eselye, hogy meg rafutok erre idehaza vagy mar olyan szinten kifutott modell, hogy hasznaltan is mar alig van a haztartasokban s igy inkabb adjam fel?
(ujonnan kaphato, de vicc kategoria aron (140ezer korul az LG-nel), illetve az utangyartott(?) fele, az Aswo cegtol is olyan aron van, amiert mar nem erdemes egy ilyen LCD TV-t felujitani...Koszonom elore is a tippeket!
UI.:
MODEL: LG 42LD465-ZA
PRODUCT CODE: 42LD465 - ZA.AEUWLJG
PANEL: LC420WUG-SCA1 vagy LC420WUYUI2.: axlrose32 forumtars regota probal keriteni egyet, de sajnos nem sok sikerrel (meg mivelott valaki azt ajanlana, hogy ot zaklassam ezzel. Zaklattam mar eleget
)
-
axlrose32
őstag
válasz
todidani #5679 üzenetére
Szia!
Pontosítsunk....ez nedves portörlés volt, ráfújtad a tisztítószert a kijelzőre.
Gratulálok!
Írj privátot!
Addig is készülék kikapcs és nem használ.
Minél előbb el kellene hozni, mert a folyamat felgyorsul, a rézfóliák a nyákon nem sokáig lesznek meg...ha egyáltalán még nem tűntek el. -
wounton
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 5 éves Samsung LN37B530 tv-m. Tegnap mikor hazaértem, már nem világított a készenléti led rajta. Próbáltam bekapcsolni, de nem ment. Átdugtam másik aljzatba, ekkor a piros lámpa elkezdett ugyan világítani, de ahogy nyomtam egy gombot, el is aludt (utána random több perccel viszont pár másodpercre megint elkezdett világítani, de gombnyomásra ismét kialudt).
Azaz nem tudom bekapcsolni a tv-t, még a "relé" sem kattan (remélem jó kifejezést loptam a régiektől), ergo semmi nem történik.
Ötlet esetleg?Előre is köszönöm!
-
Batib
őstag
Helló!
Van egy Samsung LE32C450 tipusú tv-m. Alulról megjelentek rajta hajszálvékony sötét csíkok. Mostmár kb 2/3-ig terjedtek.Valszeg COF? hiba. Érdeklődöm, hogy van-e gazdaságos javítási lehetőség, ill., érdekel-e valakit a megvétele.Két méterről nem látszik. -
königsee
tag
válasz
axlrose32 #5669 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ! Nem tudom hogy a meleg befolyásolja a dolgot eddig 2napja csinált ilyet amikor kb 30fok volt a szobában. Tegnap hogy lehűlt a levegő semmi gond nem volt, még kiderül hogy mi lesz.
Én nem nyúltam hozzá. Ha még lesz probléma írok ide is és privátot is, addig is még egyszer köszi és ha szükséges a további segítséget is! -
axlrose32
őstag
válasz
königsee #5668 üzenetére
Szia!
Bővebben a török chassis Vestel vagy Profilo bélés.
Jelen esetben a kollégának egy vestel 17PW16 vagy PW20 táppal és egy feltehetőleg 17MB15 mainborddal szerelt készüléket takar.
Nálad pedig egy 17MB62-1 mainnal szerelt készülék van, ami kicsit más a megoldás is más...
Ha írsz privátot szívesen megoldom, amennyiben még nem cseszték szét a lapot.
(sok kolléga hangvég ic-t cserél, pedig az ok nem az.) -
königsee
tag
válasz
axlrose32 #5665 üzenetére
Szia!
Ha nem lenne túl nagy kérés írhatnál kicsit részletesebben is róla, hogy mi ez a török chassis. Tudom hogy a google a barátom, így talán gyorsabb.
Mert én is hasonlott vettem észre mint lazado003 csak nekem 1 JVC LT-32HG35E típusú tv-m van.
A választ előre is köszönöm! -
lazado003
újonc
Helló! Van egy videoton l26w20-av tv amin a hang kis recsegés után néha elmegy idő után magától vagy kikapcsolás-visszakapcsolás után vissza jön.Erre valami ötlet? Köszi: Attila
-
axlrose32
őstag
válasz
weresgyufa #5662 üzenetére
Szia!
Ha garos, akkor nincs más teendő, be kell vinni a szervizbe. -
weresgyufa
tag
Erre van tippetek?
Menet közben leköszönt a LAN/wifi kapcsolatomazóta sincs hálózat, természetesen minden máson van.
-
saurus30
újonc
Sziasztok! Mi lehet a baja SAMSUNG SMART LED 3D INTERNET TV 40" 400HZ,csak sima kek a képernyö,semmit nem mutat ki,ha emelem a hangeröt,ha programot váltok,csak a ki be kapcsolás müködik! Elöre köszönöm,ha tudtok segiteni!Pontos tipus LED LCD UE-40H6500
-
Bizo28
csendes tag
sajnos a service menüben sem találtam rá segítséget.minden rendben tűnik ott amennyire utánna olvasgattam.próbáltam szoftverfrissítést kiírja hogy elkezdte beolvasni a fájlt a pendrivról de aztán semmi.
-
Bizo28
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Nem találtam erről a hotel módról semmi olyat amivel kezdeni tudtam volna valamit. Esetleg van olyan szervíz vagy bármi akikhez fordulni tudnék ezzel a dologgal?
-
moonguru
őstag
Ez nem lesz egyszerű menet, mert a hotel mód pont azért hotel mód, mert rejtett! (ha nem az lenne akkor nem sokat érne)
Én a Google keresővel próbálkoznék a a tévé típusszámával és a hotel szóval!
És igen 99% hogy hotel módban van, és a recepción adnák meg a kódot (térítés fejében)!
-
Bizo28
csendes tag
Szép napot!
Vettem egy ismerőstől egy Philips smart led tv-t. A dobozán az van hogy németországból van és a menüje is német.
Nekem olyan gondom van vele hogy a távirányító nem mindent tud kapcsolni rajta de viszont minden gomb megnyomásánál vissza jelez a tv hogy megynyomtam egy also kis piros leddel.szóval a távirányító jo de csak például hangot tudok állítani,1-2 beállítást meg még pár dolgot.fele müködik fele nem.A smart része egyáltalán nem. Valaki tudna ebben segíteni hogy miért van? szoftver hiba lehet vagy valami más? Azt mondták hogy ha ennyit is enged akkor nem lehet a vevö egység rossz a tévében de akkor nem értem. Tud valaki segíteni? -
axlrose32
őstag
válasz
eladovilag #5650 üzenetére
Szia!
Kijelzőhiba, típushiba, orvosolható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux haladóknak
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest