Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyzoo
aktív tag
válasz
MADKING #9438 üzenetére
@oil120
@MADKING
Köszönöm a gyors válaszokat. Akkor 1x cserélem az alkatrészeket. Ha nem éled akkor bevizsgáltatom az a biztos. A maint néztem, szemmel nem látható rajta semmi, jónak tűnik (mérni nem tudtam). Tudon hogy mérés nélkül nem lehet biztosat mondani. Csak gondoltam van egy átlag hogy nagyrészt kukázza a másikat vagy sem. -
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy Samsung LE32R81B tv-t hibásan. Előző tulaj annyit mondott hogy pukkant egyet és azótta nem kapcsol be. Készenléti fény van. Szétkaptam. A táp panelen látszik hogy áthúzott a puffer mellet egy ellenállás és egy kondi között a delej. A melegtől megolvadt a csumiz rajta ahogy az összes többin.
A kérdésem az lenne hogy érdemes megpróbálni cserélni a kondikat az ellenállást meg a feteket, vagy vegyek bele egy új táp panelt. 12 ezer kürül már van. Annyit még megér nekem. Vagy lehet hogy a main panelt is vitte magával? Ha még gazdaságosan javítaná valaki természetesen az is érdekel Debrecen környékén.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok!
Kérdéssel fordulnék hozzátok. Ismerősömnek van egy LG 32LH2000 TV-je.
Egy gyors ki és bekapcdolás után ezt a hibát produkálta: VIDEOElőször csinált ilyet. Egy áramtalanítás után megszűnt a hiba, de azótta nem kapcsolták be a tv-t.
Érdemes vele foglalkozni vagy ez komolyabb hiba előjele?A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux haladóknak
- Politika
- Nintendo Switch 2
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest