Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
buga83
újonc
Szia! Segítségre lenne szükségem. A birtokomba került egy Samsung LE40A536 típusú tv. A probléma, hogy nem működnek az oldalsó gombjai (csak a menü gomb funkcionál), Van hozzá egy távirányító egy utángyártott a száma alapján nem hozzá való, de váltig állítják, hogy működött vele. Típusa AK59-00124A ez szerintem 3d-s smart tv-hez való. Tehát se ezzel a távirányítóval, se az oldalán lévő gombokkal nem tudok állítani semmit, csak ki- be tudom kapcsolni, illetve a menü gombbal tudok a hdmi, külső 1, külső 2 , kábel között váltogatni. Kép, hang van, csak nem tudok állítani semmit se, se hangerőt se semmilyen beállítást.. Nem merem megvenni a hozzá való távirányítót, mert ha komolyabb baja van a tv-nek akkor felesleges pénzkidobás. Bízom benne, hogy tud valaki segíteni, mert így használhatatlan a tv. Gondoltam arra is, hogy nem e frissítettek rajta valamit és azért nem működnek a gombok,esetleg valami gomb beragadt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Árcsökkenés: eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- SMSL SU-8 DAC, 2xESS9038QM + XLR
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest