Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv.nekem UE46ES8000 van.2013.11.07 vásároltuk.3hét múlva a kijelző bal oldalán négy tenyérnyi folt jelent meg fekete háttérnél.nagyon idegesítő volt.bejelentettem a SAMSUNGNAK.Debrecenből kijött a Szervizes.azt mondta cserés az egész kijelző.csak lestünk!!!mivel az én TV-m prémium kategóriába tartozik 24óra alatt meg kellett volna javítani.ez nem így volt.kettő hetet vártunk az új kijelzőre.meg is jött.itta helyszínen lett előttem kibontva az új kijelző és be is építve.munka elvégezve Gari papír lepecsételve.tök szép lett a kijelző teljesen új.és most jön a pláne!!!!!!!!!kettő hétig és négy napig jó is volt aztán a jobb odalán függőleges Pixelcsík a tv-n mint ahogyan neked is.csak nekem még egy van belőle.azt hittem Rosszul leszek.SAMSUNG felhívtam.ők a szervízt.megint az a csávó.azt mondta pekhes vagyok.2014.01.30 körűl érkezik a 2-ik kijelzőm.hát rövide ennyi.már nem remélek semmi jót.neked mizu a kijelzővel?Garis a készüléked?érdekelne hogy neked hogy alakúlt azóta?és amúgy megvoltál elégedve vele?Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - Xeon I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest