Új hozzászólás Aktív témák
-
togateam
senior tag
Sziasztok szakértők.
kb 1 éve kiszuperáltam egy kb 7- vagy 8 éves Samsung LE27S71BX/XEC tipusú ldt tv-t.Gondoltam hogy beüzemelem és jó lesz a konyhába a sarokba. Dvb-t vevőt dugtam bele HDMI-n keresztül.Az a hibája hogy hang van az LCD világit képet nem ad.Szétszedtem kondik mind szépek épek.Viszont azt észre vettem hogyha a kijelzőhöz érek(kopogtatás) akkor hevesen reagál,fehéren dereng,gyorsan körbeszaladtam a lakásba és végig tapogattam minden kijelzőt a többit jóval erősebben kell megkopogtatnom hogy valami hasonlót lássak.
A kérdésem hogy milyen hibával állok szemben és hogy érdemes e megjavítani.Ahogy olvasgattam lehet hogy t-con hibája van,de hol az istenbe szerzek bele egyet.
Előre is köszönöm a lehetséges válaszokat.
Videó :
http://youtu.be/KJWpIv0RSZs -
d.véderjoe
tag
LG 42ls5600-as TV kijelzője milyen típusú és cseréje mennyibe fáj?
-
axlrose32
őstag
válasz
weresgyufa #2545 üzenetére
Szia!
Tegyétek fel a youtube-ra a videót...
A linket meg ide. -
Kernel
nagyúr
Pedig akkor szokott ilyen lenni, amikor ütést kap a kijelző, a képen látszanak is a repedések. Beledobnak valamit például, vagy olyan is volt, hogy egy idős ember megszédült, nekiesett kijelzőnek, az is ilyen lett.
Csak neked azért nem tűnik fel, mert kívül van egy műanyag bevonat, alatta az LCD üveglapja, az van eltörve.
Berajzoltam piros vonallal a valószínű repedéseket:
-
weresgyufa
tag
Sziasztok.
Egy kedves ismerősömnek akadt a napokban egy érdekes hibája az LCD tv-n, ami abban mutatkozik meg, hogy bizonyos idő eltelte után, kb 1-2 óra (gondolom míg bemelegszik, vagy mi), a képernyő felső harmada szellemképes, majd ez a harmad a fél képernyőre növekszik és ugrik vissza 1/3-ra. (vízszintesen természetesen)
Adatok:
Blaupunkt (UMC) BW32D189B1BKUE558, ha kell levideózzuk a hibát és feltöltjük valahova.
Az érdekelné ismerősömet, hogy meg lehet javítani és mennyiért vállalható.
Köszönöm a figyelmet. -
vjanika
csendes tag
Szia,
Egy hatéves Samsung LCD TV-ben szellemképes lett a kép, de úgy, hogy az előző képek percekig látszanak még világosan a háttérben.
Például az RTL logója más csatornára váltva is még hosszú percekig látszik, de ha bemész a TV menüjébe, akkor visszaváltva TV-nézésre a háttérban továbbra is látszik a menü. Mi mehetett ki, és ennek kb mennyi a javítása?Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pioneer SX-229
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Eladó GARANCIÁLIS Razer Barracuda X Quartz Pink
- Apple TV 4K (Ethernet + 128GB tárhely) alig használt
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest