- ASUS blog: B650 alapokon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
togateam
senior tag
Mire megtaláltam
original 8.1 DE a 8i-hez,de elméletileg működnie kell,ha van kísérletező kedvű.( de miért "csak" én vagyok hajlandó olvasni meg használni a keresőt?(meg csak egy páran) ) -
togateam
senior tag
válasz
Darth_Revan #3094 üzenetére
Most miért is szenvedsz? Mi a cél? Itt a tökéletes win 10 miért nem ezt használod? Azért kérdezem hogy mi a cél.Ha az Office kell akkor megértem ha nem kell ha inkább ezt használsz,olvashatod hogy 30 perc és kész (rendes netnél)
-
Én továbbra is keresem a gyári 8.1 IMAGE-t!. Kérem aki vesz egy ilyen gépet, ne frissítse fel 10-re, amíg le nem mentette PEN-re a gyári rendszert!!!
Most raktam fel az office 365-t, de sajnos csak júniusig él az előfizetésem, nem hosszabbodott meg egy évvel. Pedig reménykedtem...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
togateam #3088 üzenetére
En nem tudom, de mar kezdek pipa lenni...biztos ami biztos, csinaltam 8.1-en belul pendrivera visszaallitasi meghajtot, erre meg nem mukodik...bebootol, kivalasztom a nyelvet, de aztan semmi felirat, csak 3 ikon a folytatashoz, eszkoz kivalasztashoz es kikapcsolashoz...nincs visszallitas gomb, igy 8.1et sem tudom visszaallitani a mentesbol
-
válasz
togateam #3089 üzenetére
Fél óra alatt felraktam az általad linkelt ISO-t, szóval amíg a BIOSba be tudok jutni, addig ezzel a kis TABbal nagy baj nem lesz. A gyári 10es telepítőt is csak azért vetettem el, mert nem volt kedvem és időm drivereket hajkurászni. Szóval még 1x köszönöm a 10es telepítőt! SD kártyát kihagyom, kedvem sincsen költeni rá, másrészt úgysem fogok a táblára semmit telepíteni. Adattárolásra ott a NASom, 8TB-ból még akad egy kis szabad hely
-
-
togateam
senior tag
válasz
Darth_Revan #3082 üzenetére
cpu 400 mhzre csökkenti magát és 3%-on megy,néz jobban körül az energia gazdálkodásban.Vagy talán a vírusíró futja az első köreit?
-
válasz
Darth_Revan #3082 üzenetére
-
gabor_01
senior tag
Nem tudom volt-e:
SDXC kártyákat tud kezelni a 7i? -
Ja igen, még egy kérdés. Elég kevéske a hely a gépen. Lemezkezelőben nézem, van egy 3.5GB-s helyreállítási partíció (Win10). Muszáj az oda? Ha beszarik a Windows, úgy is pendrive-ról raknám újra. Nem lehetne azt valahogyan gyalulni, és beépíteni a C meghajtóba? Sőt még az is jó lenne, ha formázhatnám és adnék neki betűjelet második partíciónak. Bootnál kell az a partíció?
-
Darth_Revan
veterán
Felment a Win10 es eddig csalodas...CPU es memoria hasznalat 70-100%,, ami miatt a 8.1 sokkal simabbnak tunt.
Csak en tapasztalom ezt? -
válasz
togateam #3080 üzenetére
Egyébként beszarás, milyen kis f@sza cucc. OTG-ről bill+egér, miniHDMI kimeneten meg ott lóg a monitoron, simán elég egy netezős gépnek. Youtube 720p-t kisujjból, fullHD-s mkv-t is simán viszi
Egy dologra kell csak figyelni, hogy a böngészőben azért ne legyen sok ablak megnyitva. Az 1GB rendszermemória gyorsan elfogy.
-
Basszus, annyian veszenk új tabot, senki nem tudná valahogy lementeni a gyári 8.1-t? Az office miatt vissza kellene raknom a gépre
-
eurofeco
újonc
Sziasztok!
Van egy Lark ultimate 7i tabletem, frissíteni szerettem volna Windows 10-re,le is töltötte a Win 10-et egy 16 GB SD kártyára, de 39%-nál megállt a frissítés, vissza állt az eredeti Win 8.1-re, szerettem volna vissza állítani gyári állapotra a tabletet és azt írta ki hogy " Hiányzó helyreállítási környezet "
Tudna valaki segíteni? Valami megoldást? -
togateam
senior tag
-
togateam
senior tag
válasz
Darth_Revan #3065 üzenetére
Igen ugyanúgy vagy egy pocakja meg keze lába
-
falikep
csendes tag
Megjöttek a kábelek ebay-ról, és most időm is volt, feltelepítettem az itt linkelt Win10-et. Ha nem is 20 perc, de két óra alatt fel is települt minden gond nélkül. Köszönöm a készítőknek a telepítő csomagot!
Viszont amit még telepítés előtt elfelejtettem: letölteni az Office-t. Elindítva már el volt, és írta, hogy aktiválható/telepíthet 2016 júliusig. Most ezzel a friss telepítéssel viszont csak 1 hónap próbaidőt akar adni. Lehet valahogy ezen is érvényesíteni a géphez kapott 1 évet, vagy az már innen bukó (esetleg vissza 8.1-re, letöltés/aktiválás, aztán újra win10)?
Én ebay-en ezt a kábelt találtam:
http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-Charging-Power-OTG-Hub-Adapter-Cable-For-Samsung-Galaxy-S3-S4-Tablet-/361423396520?hash=item5426835ea8:g:bwcAAOSwT5tWF2xzA leírásban itt írnak külön windows és android töltés/otg funkcióról. Kicsit drágább, igaz. Ezzel valakinek van tapasztalata? Nálam az Y kábellel nem működik egyszerre töltés és otg.
-
3shae
aktív tag
válasz
Darth_Revan #3062 üzenetére
Media Marktban néztem billentyűzetet, de olyan bluetooth bill nem volt amin lett volna touchpad is. Írd meg milyen az elosztó, kíváncsi vagyok!
-
togateam
senior tag
válasz
Darth_Revan #3062 üzenetére
most ugyanilyet vagy nem ilyet ?
Vagy hasonlót,de lehet hogy más,habár mégis hasonló .
-
motoflug
őstag
válasz
forest_ns #2876 üzenetére
Én is lecsaptam a tab-ra. Visszaolvastam, és ez a hsz. tűnt a legjobban összeszedettnek frissítés terén. Sajna még nincs nálam a kütyü, de ha több időm lesz, visszaolvasok, hogy egyáltalán kell-e nekem a win10. Olvasgatni, netezni, filmezni használnám a kütyüt.
UI: szerintem a megnövekedett létszám miatt lehetne 1. hsz, amibe mehetne is ez, amire épp válaszolok.
-
tibor72
tag
válasz
togateam #3051 üzenetére
Felteszem, csak most nagyon összejött minden, tab (kötelező) szerviz járaton, a laptop "idegállapot" miatt 8.1 települ jelenleg is és ez korai képfájl lapján lassan halad, az asztalit meg nem gazdaságos járatni, droid egyéb területen használatban. Megoldom a hétvége felé.
Az OTG hub esetében a kábel a lényeg, igaz? Maga a hub már lehet akármilyen?[link]
-
encoder
tag
válasz
Darth_Revan #3053 üzenetére
Én egy ilyen otg hubot rendeltem hozzá. Úgy voltam vele, hogy valamelyik módban csak jó lesz, de ha megjön, majd megírom mit tud...
-
Darth_Revan
veterán
Valaki tudna ajanlani otg kabelt vagy hubot, amivel egeret es billentyuzetet tudnek csatlakoztatni a tabhoz+a tab toltojet, amin keresztul a tabot is tudja tolteni (tehat nem csak a csatlakoztatott usb eszkozok kapnanak aramot, hanem a tab is)?
-
kj421
csendes tag
IconBIT Toucan Omnicast Wifi Display HDMI adapter menyire lenne jó a
8i-hez ?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: B650 alapokon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Metal topik
- Óra topik
- Bluetooth hangszórók
- NBA és kosárlabda topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest