- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Nem tudom ti mire, de én a lark i7-et nem tudom semmire használni jóformán, legutóbb visszavittem, mert vacakolt töltés közben, de szerintem ez gyárilag ilyen, mert annyi történt vele, hogy 8.1-et raktak rá javítás gyanánt... Ugyanúgy forrósodik. Az érintést a széleken nagyon nehezen érzékeli. Még ebook olvasásra sem tudom használni, mert nem találtam hozzá appot rendeset. Eladni el lehet, vagy nincs áruk? Esetleg tudtok valami ebook olvasó appot?
-
motoflug
őstag
Rég jártam erre, a nagy akciózás időszakában vettük a 7i-t. Azonban nem tudom én jártam-e pórul, de konkrétan 20 percig használható a tab. Utána lemerült, felraktam tölteni, de felforrósodott és elkezdett önállóan működni. Wiifje sem volt egy nagy betyár, szépen visszavittem a tescoba gariztatni. Ezeket cserélik/javítják, mire számítsak?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Tudnátok valamilyen megoldást ajánlani arra, hogy éjszaka min. fényerőn ne égesse ki a retinám a készülék? Valami alkalmazás vagy bármi jól jönne.
Lark 7i.[ Szerkesztve ]
-
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
WIN10 mizéria a 7-esen: egyszer felajánlotta a hivatalos 10-est, amit akkor ignoraltam, erre togateam kolléga belinkelte a hivatalos elérést,amit köszönök is. Sajna azonban az letölt egy .exe filet, amivel tudom frissíteni. A probléma, hogy itt nem jelent meg semmiféle D: partíció, ahogy korábban mekkGyver írta:
"Beledugsz egy legalább 8GB SD kártyát, és amikor a frissítés reklamál, hogy nincs hely, akkor megadod neki a D: meghajtót. Ennyi, és akkor nem kell szórakozni a kábelekkel."
Nem szeretnék sem billentyűzetet, sem egeret venni. Valakinek valami tipp? -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Tegnap feldobta a hivatalos WIN10 update-t a készülék, de ignoráltam céges netről. Mostanra azonban nem találja, ha frissítéseket keresek (csak 8.1-hez szedett le pár cuccot). Mi lehet a megoldás?
-
motoflug
őstag
Kezemben a 7-es, jó kis ketyere így első blikkre. Láma kérdés: pontosan mi a neve a hdmi-nek amit vennem kell hozzá? Érdemes ebay-ről, vagy vannak itthon is korrektebb darabok?
A héten megpróbálom sd kártyával a hivatalos windows update-t, remélem menni fog...
-
motoflug
őstag
Ez igaz. Azonban sok dolog, ami nem feltétlenül egyértelmű, az meg lenne egy helyen. Pl. GY.I.K. ezeket megoldaná.
Pl.: én elég sok bogarászás után jöttem rá, hogy a win 8.1-en elfogy a tárhely, többek között ezért is éri meg a 10-est feldobni. Már várom, hogy a kezemben legyen a cucc, remélem menni fog egy amatőrnek is,mint én.
-
motoflug
őstag
válasz forest_ns #2876 üzenetére
Én is lecsaptam a tab-ra. Visszaolvastam, és ez a hsz. tűnt a legjobban összeszedettnek frissítés terén. Sajna még nincs nálam a kütyü, de ha több időm lesz, visszaolvasok, hogy egyáltalán kell-e nekem a win10. Olvasgatni, netezni, filmezni használnám a kütyüt.
UI: szerintem a megnövekedett létszám miatt lehetne 1. hsz, amibe mehetne is ez, amire épp válaszolok.
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
válasz thespilertm #2740 üzenetére
Én a kistesót a 7i-t néztem ki, netezésre, filmnézésre. Szerintetek az jó még erre a célra? Sajna nem ismerem ezt a márkát/windows tablet vonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Lenovo Yoga tablet 11 (4GB 128GB YT-J706X)
- iPad 10th. 64GB Wifi Mint Az Új/2025.06.11.Apple Gar./Akku 99%/p3986
- iPad Pro 12.9" 4Gen. 2020/256GB Wifi/1 hónap gar./Akku 89%/p3980