- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
togateam
senior tag
válasz cabriobarat #4488 üzenetére
Azért fokozták jóval lejjebb mert égetné a kis lányok combját facebook közben. És az ámerikában perrel jár.
A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.
-
togateam
senior tag
-
togateam
senior tag
Ha nagyon vastag a lemez,akkor a hátlapra tegyél ragasztós alufóliát,és tegyél gap-pad-ot a cpura,Az rugalmas összenyomható és nagyon jó hővezető.
Én nála vásárolok[ Szerkesztve ]
-
tibor72
tag
....Nyugodjunk meg, nagyon bírja a melegedést. Amikor van időm és leginkább kedvem bekapcsolom, és remélem, nem én leszek aki megunja vagy megadja magát......Most jön a jó idő igazán, és speciel a sajátom nagyon melegszik üresben is, de nem eléggé sajnos....még mindig él.
-
cabriobarat
tag
válasz togateam #4476 üzenetére
Köszi, igen tudom állítható a hőfok.Tudom nem olvad meg, csak nem szeretném ha hosszú távon ennyire meleg lenne.Nem ismerem ezt a procit, szerintem a 90fok nem egészséges neki. Gondolom a vezérlője is ezért van így megírva.A takarólemezt leszedem amint megtalálom a hűtőpasztám legalább.Köszi a tanácsokat.
-
cabriobarat
tag
Akku van amelyikben van.A hordozhatóság nálam már nem szempont.7i n külsö billentyű és egér nélkül nekem nem jön be a kezelés.Sok félrekattintás, a virt.bilkentyüzet a fél képet kitajarja.Eleve nem a kijelző miatt vettem 7i-t, hanem mert ez tűnt a legolcsóbb megoldásnak egy kicsi netezős konfig megoldáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
togateam
senior tag
Igazad van,az update sok gondot okoz,főleg amíg nem volt 1511-es. Azóta javult a helyzet,de tárhely nem marad.Azért kellet wimbootot csinálni,mert a tabra az a "leggazdaságosabb" a f@szom se akarta ezt megtanulni.A tablet előtt nem is tudtam hogy létezik ilyen jó megoldás.De vettem a fáradságot hogy ne "dobjátok" ki a cuccosotokat.Pár 100 tabot sikerült megmenteni,és ez elég.1-2 elégedetlenkedő mindig van,és persze sose ő a hibás hanem a windóóózzz a baj.
-
d@vee
őstag
válasz togateam #4480 üzenetére
7i-m van. Mellesleg abszolút félreértetted. Mikor kiírta, hogy 8.1-ről lehet frissíteni win10-re a windows updaten keresztül, majd miután a folyamat végbement, utána lett kaksi a gép.
Azt, hogy a csodát nem a togateam verzió hozta, hanem az újrarakás, azt arra értettem, hogy a problémát már magában az megoldja ilyenkor, ha egy teljesen új windowst raksz rá, ami lepucolja az előtte lévő, updatelt rendszert.
Zárásnak meg igazad van, vágd be a durcát és töröld a topikot egy félreértés miatt[ Szerkesztve ]
Ja
-
togateam
senior tag
Javitott 8i wimboot win 10 kipróbálható és kérek visszajelzést,hogyha valami nem stimmel.
Köszönöm.A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.
-
togateam
senior tag
Ha jól tudom neked 8i-d van,azt nem én csináltam(egyedül a touchal van gond mert ott csere történt a kinai gyártónál,gondolom elfogyott az alap kivitel) (azt tegnap éjjel csináltam meg,de még nem tudtam kipróbáltatni,mivel nekem nincs 8i-m.) Nem beszélve hogy a én fele oprendszer kb 10 gigával kisebb mint egy szűz telepítés.Elég ha megnézed a pc-den az oprendszer méretét 2 hét után,az egy 16 gb-os hdd-n bizony nem alkalmazható.
Egyébként meg igazad van mert neked nem sikerült megoldani a gondot így le is veszem a picsába ,mindenki oldja meg magának a saját gondját.[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
válasz nyuszi123456 #4477 üzenetére
Togateam rendszere valakinek a gépét tönkretette?
Inkább az van, hogy a win10 frissítés összesz*rta magát és togateam wimboot összeállítása hozta helyre!
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz cabriobarat #4469 üzenetére
Jó, érdekel. Szerintem nem kell nekiesni, főzött rendszerrel buherálni. Mi sokat használjuk, menet közben is töltjük, mindig tokban van. Tiszteljük egymást, mi engedjük őt jól működni, ő pedig jól működik.
Ezek a kísérleti rendszerek, amiket togateam feltesz, sokak szabadidejét és gépét tették már tönkre az idők során itt a fórumon. Teljesen fölösleges, mivel eredeti állapotában megbízható.A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
togateam
senior tag
válasz cabriobarat #4470 üzenetére
A biosban állítható a hőfok manegment,állítsd feljebb nyugodtan teheted 90 fokra Nem olvad meg.
-
Syl
nagyúr
válasz togateam #4472 üzenetére
Én a közelmúltban dolgoztam ilyen mini pécékkel (üzemeltem be párat egy irodában). Hááááát....
Igaz hogy 4 GB a RAM, nem kettő, meg 500 GB de csak lassú HDD és eggyel(kettővel?) régebbi Atom generáció. Jogtiszta OS nem jár hozzá és érezhetően lassabb, mint a Lark 10i.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
togateam
senior tag
válasz cabriobarat #4470 üzenetére
Inkább az a gond hogy nem közvetlenül a cpu-t hűtöd hanem a cpu fedlapot(habár nem ismerem a 7i belsejét de a 10i-ben is levettem a gyári sipkát,igy most max 40-50 c a gép) ,inkább tegyél rá egy gap padet
-
togateam
senior tag
Mini pc,
Nézegetem a képeket de egyiken sem látom az érintő képernyőt és/vagy a bill+egér kombót,tehát nem mobil eszköz,így nincs miről beszélni.A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.
-
Syl
nagyúr
És 34 ezerért a mini pc-hez jár akkumulátor meg touch screen is, hogy akár a klotyóról is lehessen netezni?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
cabriobarat
tag
válasz togateam #4455 üzenetére
Ezt a megoldást próbáltam, de csak 1es lemezem van.7i ben kevés a hely, egyszerűen nem elég a felület amit még úgy belerakhatok, hogy a hátlap még visszamegy.Így is nyomja az lcd t, foltosodik.Így kicsit tovább bírja, de fél óra alatt a lemezzel is eléri amin már leszabályoz.Mivel gari nincs, marad a hátlap kivágás és nagyobb hűtőfelület.El nem adom már...Szeretném 60fok alatt tartani, a szimpatikus hőmérkséklet 45-50fok lenne.
-
cabriobarat
tag
válasz togateam #4455 üzenetére
Köszönöm! Sajnos a nagy szerelem múlóban a tab és köztem, pedig akartam a dolgot.Jó ez 7i nem 10i. (Na ez off, meg nem is tablet, nem is 7i árkategória, de 34e ft ért van mini pc amiben jó a gyári hűtés, új, magyar cég árulja.És usb 3.0 is van.Vagy használtan 128gb 4gb ram... Ezek felé kacsingatok már.Te azért jobb helyzetben cagy a 10i vel.
-
nyuszi123456
aktív tag
7i a kedvenc kis királyom
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
togateam
senior tag
Mivel megcsinálja a particiót de nem kezdi el a másolást,ezért javaslom 1. újra tedd fel a pendrájvra,2 cserélj pendrájvot,3 cserélj kábelt,4 töltsd le újra, 5 stb
A 8.1-se menne fel ha hiba van a hardverben .[ Szerkesztve ]
-
togateam
senior tag
8i tulajokat keresek önkéntes tesztre,most kreálom az uj win 10-et( új integrált driverekkel) csak kikéne próbálni hogy jó-e.
Csak aki bátor És nem fáj neki ha pár órára elszarodik a gépe
Jelentkezni privátban a hétvégén lehet.
Köszönöm.A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.
-
Jovanny2
őstag
Kerestem, hátha linkelt itt valaki gyári 8.1 macrium/bármi mentést a 7i-hez, de nem találom. Esetleg feltöltené, ha megvan valakinek? Fel tudok ajánlani helyette egy 8i mentést. Köszi.
@Togateam: nem él már a 800. hsz. linkje.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
d@vee
őstag
Naszóval....minden rádug az i7-re. Megy a telepítő, mikor kiiíja hogy hátralévő idő kb. 12 perc, stb...onnan nem megy tovább...40 perce áll ott és semmi. háromszor is nekikzdtem. Ötlet?
Ja
-
Jovanny2
őstag
-
hajdouczy
tag
Sziasztok.
A silead touchpad helyreállítása: Lark ult.Win8I tableten.
Én így csináltam, és működik. Mindenképpen kell usb hub, billentyűzet, és egér.
1. KMDF HID Minidriver for Touch I2C Device illesztőprogramot eltávolítottam, törölje az illesztőprogram fájljait - pipa. Egy kép az illesztóprogram eltávolitásáról.
2. Majd a lark_8i_win10_x86_touch drivert feltelepítettem - Readme.txt-ben írtak szerint. Tabletet újra indítottam. Ezután működnie kell.
Tapicskolást kipróbáltam. Nem működött rendesen.
3. Eszközkezelőben illesztőprogram frissítését választottam, betallóztam, megkerestem a C\Windows\System32\Driverstore\FileReposity mappát, le okéztam, elindult a driverkeresés, és találat után már kész is volt.
Ha így sem akar működni, próbáld ki ezt a megoldást.
Ha fenti dolgokat végig csináltad, hagyd úgy, ne távolítsd el, ne töröld.
4. (Ez a fájl a Lark ultimate Win8I tablet Windows 8.1 rendszerből van kimentve.) Töltsd le, csomagold ki, és másold be a sileadtouch.inf_x86_6bc711ea30dd77e0 nevű mappát, és tartalmát ide: - C\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\
Elsőre nem fog sikerülni, mert az eredeti mappa írásvédet. "Hozzáférés le van tiltva" Fel kell venni a hozzáférési jogosultságokat.
5. A FileRepository mappán jobb klikk - tulajdonságok - fent Biztonság fül - speciális gomb - Engedélyek módosítása gomb - Hozzáadás gomb - speciális gomb - keresés most gomb - Saját fiókod nevét keresd ki, okézd le, a következőt is okézd le. Az engedélyezés sor alatt pipáld ki a teljes hozzáférés négyzetet, okézd le, majd alkalmaz gomb, ekkor egy hibaüzenet jelez, okézd le, majd mégsem, fejezd be az összes ablak bezárását oké gombokkal.
Ezután már, tudod másolni a Windows 8.1-ből kimentett sileadtouch.inf mappát a FileRepository mappába.
6. A FileReposity mappában töröld az sileadtouch.inf mappát.
7. Másold be a letöltött sileadtouch inf mappát (más a rendszáma, de így is használható
8. Utána ismételd meg a fentiek szerint az illesztőprogram frissítését.[ Szerkesztve ]
Murphy: Ami el tud romlani, az el is romlik.
-
renamed
csendes tag
Sziasztok,
Táblagép particiojat teljesen toroltem és nem indul el, ilyen esetben hogy tudom újra telepíteni a rendszert? Van hozzá leírás legyszi linkeljetek. Koszonom!
-
hajdouczy
tag
válasz Sunnyxpress #4448 üzenetére
Kösz, letöltöttem, most jól jön. Megnézem mi a különbség az én drivereimben. Remélem az Intel (R) dynamic framework dolgot meg tudom javítani. Javítottam de rosszul, emiatt elszállt a tab, nem tudtam másként helyre állítani, csak a gép alaphelyzetbe állításával, mert egy fontos dolgot nem csináltam meg előtte, nem hoztam létre rendszer visszaállítást. Tiszta telepítést raktam fel a tabra eredeti Windows iso-val, recovery nélkül, ezért az Inteles driverek nincsenek benne. (meg más sem).
-
togateam
senior tag
válasz cabriobarat #4451 üzenetére
Ez nagyon jó kérdés.volt,szinte az egész fórumot átolvastam,hát nem keveset dolgoztunk ezzel a szarral
Nekem így van a hűtés természetesen egyéni megoldás nekem így jó lett .Garancia vesztéssel járhat habár hogy nem melegszik így valószínű hogy a várható élettartalma jóval hosszabb lesz.[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
-
cabriobarat
tag
Valakinek nincs egy felesleges 7i hátlapja? Repedt törött is jó, csak legyen meg minden darabja.
Megvenném persze, nem ajándékba akarom.
Köszönöm! -
cabriobarat
tag
válasz togateam #4427 üzenetére
Elhiszem...
Olvastam a fórumot, lehet félreértettem, raktál hűtést a 10i-d re? Ha igen, hogyan oldottad meg?
Ez a 7i is forrófejű, komoly feladatoknál rendesen visszaveszi az órajelet, akad az egész cucc.Most csak próbára ventillátort raktam a "procifedő lemezre" és már nem szabályozta vissza a vezérlő a procit.75fok körül szabályoz le, 70ig engedi. -
pusihusi
addikt
-
Sunnyxpress
csendes tag
Sziasztok kedves fórumosok!
Gondoltam megosztok veletek valamit, ami nagy segítség lehet mindenki számára:
[link]Ez egy komplett driver csomag a 8i-hez!
Ebből sikerült helyére raknom mindent miután feltelepítettem a win10-et a masinára!Remélem valaki hasznát veszi majd!
Üdv
SunnySunny
-
Jovanny2
őstag
válasz pusihusi #4446 üzenetére
Én nem vitatkozom, de a kolléga hülyeségeket állít magabiztosan. Nyilván rossz Tesco-t választott, ha azzal a szöveggel etetik, hogy 3 napig hozzájuk, aztán ágyesz-bugyesz, intézd magad...itt a szöveg az, hogy 3 napig cserekészülék vagy pénz vissza, utána szerviz. Miért kéne nekem tudnom, hogy ki a rák a hivatalos szerviz (ha itt épp nem olvasnám, és felejteném el 5 perc múlva)? A Tesco nem küld oda, hidd el. De hogy jobban érezze magát: igaza van, én kúrtam ki magammal, vállalom a következményeit. Téma berekesztve.
-
pusihusi
addikt
Én nem akarok beleavatkozni a vitátokban, de nekem a tescónál miután a szerviz visszaszállította nekik, csak e+ 1 hét múlva kaptam meg. Onnan tudom hogy írtam a szarvíznek, ők azt mondták hogy a futár már kivitte a tescónak-vissza a tescóhoz-nincs náluk, a szervíz nem küldte ki- vissza a szervizhez, küldték a kiszállítási bizonylat másolatát-vissza a tescohoz, de már dagadt a fejem, az ügyfélszolgálaton megláttak, szaladtak 6 fele. Megmutattam a bizonylatot, elkezdték keresni-nem találták- s a végén visszanézték a a kamera által felvett aznapi felvételt amikor a papír szerint átvették a tabot-s itt jön a csavar, a tabot egy hatalmas müa. szemetes kukába találták meg,akkor esett bele amikor hozta a futár a tabokat a szervizből lerakták a kuka mellé, s egy dolgozó véletlenül belelökte, de nem vette észre! Pedig felforgatták az ügyfélszolgálatot. Ha nem keresem intenzíven lehet hogy még mindig ott lenne, mert azt a szemétgyűjtőt csak akkor ürítik mikor nagyon tele van a blokkokkal. Ez volt a kis kálváriám-s ezért küldöm egyenesen a szervizbe A tescótol kaptam 1 jó minőségű bort fájdalom díjként
Üdv. Feri!!
-
őstag
válasz Jovanny2 #4444 üzenetére
Rosszul tudod, nem ez a szokás. Ha egy terméknek van márkaszervize magyarországon, ráadásul kinyalja a seggedet is, mert ingyenes szervizfutárt biztosít, hogy leadd a hibás terméket, akkor minek kell a vásárlás helyén leadni a terméket? Mindegy, engem nem érdekel, csak gondolj bele, teljesen logikátlanul intézed a garanciát. Meg lett volna a lehetőség, hogy másfél hét alatt meglegyen a táblagép javítása, te meg a hosszabb utat választottad. Ügyfélszolgálatosnak meg nem ez a dolga, vásárlás után is elmondja miután kitöltötte a garancialapot, hogy CSAK 3 napig hozzájuk, utána márkaszerviz. A 30 napról továbbra is csak Te tehetsz.
-
Jovanny2
őstag
Szerintem ezt nyugodtan magadban tarthattad volna... Mi is a probléma azzal, hogy a vásárlás helyére viszem vissza? Úgy tudom, hogy általában ez a szokás. A szerencsétlen Tesco alkalmazottas böffenésed meg nem is értem. 1: ez a dolga az ügyfélszolgálatosnak. 2: ismerem őket, és jókedvűen elbeszélgetünk, amíg megírják a papírt. A 30 napról nem ők tehetnek...
[ Szerkesztve ]
-
hajdouczy
tag
válasz shuttlex27d #4433 üzenetére
Ezt nekem is csinálja, letiltottam, vagy módosítottam valamilyen szolgáltatást, azóta csinálja ezt velem minden indításnál. Viszont ha elindítom a feladatkezelőt, utána helyre jön a hiba, rendesen megnyílnak a csempés alkalmazások, gondolom valamilyen szolgáltatást visszakapcsol, ha megnyílik a feladatkezelő. Ugyanez történik akkor is, ha az auslogic boostspeed 5.5 programot elindítom. (Windows 8.1-nél.)
[ Szerkesztve ]
-
-
pusihusi
addikt
válasz Jovanny2 #4439 üzenetére
Én ezért nem a tescóba vittem, beregisztráltam másnap jött a futár és vitte! Tavaly egy másik tabbal volt problémám, bevittem a tescóba. Még egy hét múlva is ott volt. S nagy nehezen egy hónap mulva megkaptam. De utólag kiderült hogy a szervizben 1 hétig volt!
Üdv. Feri!!
-
Jovanny2
őstag
Na leadtam a 8i-t szervizre, mert sehogy sem sikerült normális működésre bírni az érintőkijelzőt. Duplán érzékelt, de sosem ott, ahol akartam. Sok drivert próbáltam, egyik sem volt jó. Majd a szerviz megoldja..30 nap múlva. Elektronika szervizben dolgozom, ha mi 30 napot mondanánk, meglincselnének. Valaki írta, hogy regisztrálni kell, vagy mi. Hülyeség. Semmit sem kért a Tesco. Csak türelmet, de azt sokat...
-
Imre_
csendes tag
Hello mindenkinek!
Bar most mar par honapja a segitsegetek jovoltabol hibatlanul mukodik a 8i gepem, ujra itt keresgelek.
Valahol a topic kozepe fele volt szo arrol hogy teljesen szuz geprol csinalt valaki kep file-t, meg par reszletet is elarult errol. (sajnos nem talalom). Az igazsag valojaban az hogy amirol kerdezni szeretnek nem tarozik teljesen ide. Most rendeltem egy dual-bootos gepet es errol szeretnek csinalni egy biztonsagi masolatot ha megerkezik. Aki kompetens a temaban utba tudna igazitani? Merre keresgeljek, milyen hibakat vethetek?
(...privatba is akar) -
pusihusi
addikt
válasz shuttlex27d #4433 üzenetére
Telepítve van az alkalmazás az áruházból? zzzn:[link]
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
zzzn
csendes tag
válasz pusihusi #4431 üzenetére
Közben még egy érdekességet tapasztaltam. Megpróbáltam módosítani a jelenlegi kulcsot az eredetire, de nem fogadta el, sőt, egyiket se fogadta el a korábbiak közül...
Szóval egyszerre csak egy kulcs működik. Csak az automatikusan generált, a többi valamiért nem megy. Jó,hogy nem is kell, csak fura ez az egyszer használatos kulcsosdi.
[ Szerkesztve ]
-
zzzn
csendes tag
Windows 8.1 with Bing termékkulcs mizéria
Ultimate 7i Win, gondolom a többire is áll. Visszaállíottam a gyári Windows 8.1-et. Lekérdeztem a Windows 8.1 termékkulcsát, hogy a két tabletemből a jót tettem vissza-e. (BYHTX-.... vagy T2RNQ-....)
Kiderült, hogy egy harmadik kulcsa lett a rendszernek. (QYGXM- ...)
Ezután visszaállítottam a gyári állapotra, hátha visszakapom az eredetit. Innentől egy negyedik termékkulcs fogadott. (TGFPQ-...)
Másnál is van ilyen?
Valaki tudja, miért van ez?
-
d@vee
őstag
-
shuttlex27d
tag
Sziasztok
7i-nel win10 telepitese utan miert nem mennek a csempek? -
togateam
senior tag
válasz cabriobarat #4425 üzenetére
Hidd el hogy más ligában focizik a két készülék.
-
bigsee
addikt
válasz cabriobarat #4425 üzenetére
Ha minden igaz, a Silead gyártja a paneleket!
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
cabriobarat
tag
válasz togateam #4424 üzenetére
Észre sem vettem a 7i-t napokig a képet, most jöttem rá miért raktad ide ezt a képet
Az asszony kinyír ha megvesz most a 10i-t.
Most fáj a szívem...Egyébként ilyen jó minőségű ips panelt ami a 7i ben van még nem láttam.
Hihetetlen mennyire jó a betekintési szög.
Nem tudod ki a gyártója a panelnek?
A touchpanel érzékenysége is átlagon felüli....[ Szerkesztve ]
-
cabriobarat
tag
válasz pusihusi #4415 üzenetére
Köszi a választ!
(többieknek is köszi)
Csak kicsit bosszant, hogy most szólt, hogy eladja, mikor megjöt épp a 7i, pedig tudta, hogy veszek.Egyébként teljesen korrekt kis kütyü, így fél óra használat után.Meglepően jó, főleg az után a teszt után amit a tech2 csinált róla a youtub-on.Vagy nem ért hozzá a csávó...esetleg szándékos..., de még mindig fentvan az a SZERENCSÉTLEN videó a tabról. -
togateam
senior tag
válasz cabriobarat #4414 üzenetére
Én nem adom olyan olcsón.(pedig gondolkozom rajta mert nem használom).
-
törölt tag
Ha vki win 10-re frissítés után szopna a touchpaddal:
[link]Működött mint a szél.
-
pusihusi
addikt
-
cabriobarat
tag
Szerintetek megér használtan,de garanciával egy 10i 35e ft-ot? Haverom ennyit kér érte.Még fél év rá a garancia.Nem sok ez egy kicsit? A 7i-k garival 12 körül mennek.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
szilagj
csendes tag
Üdv mindenkinek.Beszereztem egy 7i-t.Nagyon szuper minden csak a hely egy nap alatt elfogyott.
Semmit nem telepítettem,csak a win frissítéseket.Ma recoveryböl visszaállítottam 5gb a szabad hely
frissítést kikapcsoltam.Kérdésem hogy lehetne a Recovery particiot lementeni és telepítőt készíteni belőle.Nekem tetszik a win 8.1 nem akarik10 re frissíteni,de jó lenne a 16gb egyben.Köszi. -
togateam
senior tag
válasz Z$OLTI1988 #4411 üzenetére
Jé mégis csak találtál megoldást olvasással akár kérdezés nélkül is
-
Z$OLTI1988
csendes tag
válasz togateam #4410 üzenetére
De lehetne,csak az volt vele a baj,hogy a gyártó honlapján lévő driverrel sem ment,sőt a fórumon felsorolt driverek nagy részével sem,teljesen mindegy volt hogy telepítem eszközkezelőben,vagy másolom system32-be,sehogy sem akart működni.A végén Kroy79 által linkelt driver segített. Mindenesetre elnézést attól aki felháborodott rajta,hogy egy olyan topikban szerettem volna kérni a segítséget,ami direkt erre lett csinálva
Üdv.: Zsolt
-
togateam
senior tag
Nem lehetne kérdés előtt megpróbálni az ősi módszert hogy elmentek a gyártó honlapjára?
Lark 8i gyári honlap és jé gyári windows 10 tapicska driver !!![ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
válasz Z$OLTI1988 #4408 üzenetére
Bammeg, van hangos felolvasó a gépeden...? Ha van kapcsold már be, az akkor felolvassa neked az előző 18 sort... ha már te lusta vagy...
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Z$OLTI1988
csendes tag
Sziasztok. Nincs valakinek Lark Ultimate 8i Win eredeti recoveryje? SOS lenne,mert felraktam a win10-et és sehogy sem működik a touch driver,pedig már mindent kipróbáltam.
Válaszokat előre is köszi
Üdv. ZsoltÜdv.: Zsolt
-
törölt tag
válasz bodnar10261 #4405 üzenetére
Köszi! Szerválok holnap egyet és próbálkozok.
Am gariztatva is volt, mert meghalt a kijelző. Javították.
Nemhogy kidobná a szemétbe, nekem kell itt szívni vele. -
törölt tag
Hali, vki segítsen már pls. Faterom felfrissítette a Lark i8-as tabletjét win10-re és meghülyült az érintőkijelző.
Tök máshol van a mutató (ill az a kerek szar) mint ahol bökdösöm. Hiába mondtam, ne frissítse. Örüljön ha a 8-cal működik az a szemét.Elsőre recovery-re gondoltam. Csak hogy a fenébe indítsam úgy? Mit nyomjak?
Ja és egeret stb. nem tok rádugni, mert nincs mivel.
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3985