Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kj421
csendes tag
válasz
ZsocaLink #3398 üzenetére
Üdv !
Akkor kell lenni egy "lark_8i_win10_x86_touch" mappának .
A mappában "readme.txt " amiben a használati leírás is van .
"1, Csomagold ki
2, Rendszergazda jogokkal futtasd le az install-bat-ot."
Ha jól emlékszem újra indítás nélkül is jó ez után .
Ha fejre áll " bma2x2accelerometer" mappa az orvosság .
Cserélni csak átnevezés után lehet , eredeti átnevez új betesz .
Rendszergazda joggal ...
Az eszközkezelőben , illesztő program frissítése , sajátlemez ,
mappa betallóz , és a feleslegesnek tünő , már hasznos ...
--------
Az enyéim 20150108 sorozatszám kezdetüek ...
Hoztam 2 fajta Y kábelt is a T-ból , teszek velük próbát ...
8i-vel wifin toltam a képet , nagyon nem tetszik a tabnak ...
A virtuális memóriát ismét rábiztam a gépre , mert nagyon óvott
a Win az adatvesztéstől ... -
ZsocaLink
csendes tag
Sikerült!!!
Újraindítás után már ment simán, 20 perc alatt fent is volt. Hálás köszönet, frissítések meg voltak, aktivált a win 10
Egy valamivel nem boldogulok még, a touch driver... Az érintő most nem működik, leszedtem a linkedből a drivert, de nem igazán tudom hogy hova kellene másolni. Próbáltam a system32\driverbe, de ott nem engedte, mert használatban van. Esetleg még ebben tudnál segíteni? Aztán aranyba öntöm a nevedet
-
togateam
senior tag
válasz
Emperor_ #3395 üzenetére
Ha 10i-d van és még a 8.1 van rajta akkor igen
(az még hiányzik a kollekcióból.illetve eltűnt
)
Sima helyreállítási meghajtó.Elméletileg az jó.
A hűtés meg olyan dolog hogy mire le jár a gari addig szét fő,nem beszélve hogy annyira lefékezi magát ha eléri a 90 fokot (márpedig eléri) hogy használhatatlan. Igy tuti túl éli a garanciát és teljesen tökéletesen működik. -
Nc.Zsolt
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég vettem egy 7collos Larkot.Pár napig próbálgattam a Win 8 alatt.Úgy döntöttem mehet rá a 10,de hely hiányában nem tudott frissíteni.Csináltam egy 10es pendrájvot,meg tettem bele egy 32Gb-os mem larit,hogy ne legyen gond.Frankón elindult a telepítés,demegszakította a kolegám,kivette a kártyát.Azóta nem jutok semmire vele,még a BIOS-ba sem tudok belépni.Elindul,bejön a LARK felirat,tölt egy picit utána kiírja: "Tegyem be a külső adathordozót és nyomjam meg az OK gombot." De se egér,se billentyűzet.Dugtam rá HUB-ot is,de semmi.Szerintetek?Bocs a hosszú monológért!😀😀 -
Emperor_
addikt
válasz
togateam #3394 üzenetére
Sikerült 😄.
Köszi!
A melegedés függ a felhasználástól? Olyan mintha kevésbé lenne meleg, a cpu visszavenne a tempóból.
Már készítettem a tojást 😊.
A szupi kis hűtésed láttam, abba most nem fognék bele. De erősen gondolkodom rajta, hogy a gari lejárta után szerkesztek egyet bele.
Mentést készítsek?
Van rá igény?
Milyen formátumban? -
Emperor_
addikt
válasz
Jovanny2 #3363 üzenetére
Szia!
Sikerült egy i10-et venni az esztergomi tescoban, akciós áron
. Utolsó darab volt, semelyik más típusból nem volt egy darab se.
Kollégám a tököli tescoban nézett körül, ott valaki felvásárolta az összes i10-et 😞 .
Még ismerkednem kell a 8-al, meg az lrintéses vezérléssel, az hogy van rajta tapipad és éritő az igen nagy segítség lesz az áttéréshez.
Ezt már a tabról írom.
-
gzoll
aktív tag
Sziasztok!
Nos, én a napokban vadásztam le egy 7i Win-t a Tetykóban 12999 Ft-ért. Korábban is szemeztem vele (főleg karácsony előtt), de akkor még visszatartottam magam, de cirka 13ezerért azért ez akármennyire is kotyogós műanyag, azért jó vétel.
Bár az elsőt azonnal vissza kellett vinnem (piros) mert a bekapcsolásnál egy lengyel hibaüzenettel indult, hogy váratlanul megszakadt a bekapcsolás, és az ok gombra újraindult ugyanezzel a hibaüzenettel. Aztán ahova visszavittem nem volt több, és a Fogarasi áruházban találtam egy halom pirosat, meg egy zöldet, amihez ajándékba volt egy Halo Spartan Assault letöltőkód is (fura, mert csak a zöldhöz volt).No, ennyi az én sztorim. Elkezdtem átolvasni a kommenteket (napok óta minden kieső időmben "folytatom" a történet felgöngyölítését). Az még nem tiszta, hogy belevágjak e a 10-es frissítésbe, mert azért elég sokféle változatos hibába fut bele mindenki itt.
Meg eleve vacilálok, hogy kell-e a 10? Mert a 8.1 nálam remekül működik, igaz 3 giga szabad helyem van minden frissítés után, de alapvetően nem Metro app-okkal használom, így minden SD kártyára megy.
Viszont a win8.1 áruháza valami szánalmasan gyér mocsár, világraszóló gagyi appokkal kidekorálva. A Windows 10-re meg az áruházból állítólag sokkal több appot lehet leszedni. Gondolok arra, hogy az office mobile, candy crush, stb stb. (Ja, az én tabomon az ajándék office telepítője elegánsan közölte, hogy az ajánlat lejárt, tessék megvenni). Szóval jobban kihasználhatnám, hogy ez egy 7 colos érintőképernyő.
Közben meg mindenkinek más a tapasztalata az akku használatról is, a "8.1 alatt jobb" táborban vannak most többen ha jól összegzem fejben.Szóval ez nekem nagy dilemma, hogy használnék én új, friss appokat, mintha egy "WP" lenne, de közben mégiscsak egy tab, ami arra van kitalálva, hogy ne egy kábel végén ülj, tehát ha 10 alatt kaka az akku, akkor az ciki...
Amúgy maga a tab nekem nagyon bejön, másodlagos tablet egy Samsung galaxy tab 2 10.1 mellett, de semmivel se rosszabb. A képernyőn is beállítottam a megjelenésnél, hogy 150%-ra nagyítsa az ikonokat, a rendszerben meg mindenhol átállítottam a 9-es betűméretet 11-re, szóval végre nem olyan az asztal, mintha bélyegméretűre kicsinyítettem volna a windowst :-D
-
Slapy
aktív tag
válasz
angelhun84 #3384 üzenetére
Köszi, lehet holnap ki is próbálom
-
törölt tag
-
togateam
senior tag
válasz
angelhun84 #3373 üzenetére
Aha,és mond el hogy mire jó? Mire tudod használni?
-
Slapy
aktív tag
válasz
Nebassz...pedig sokáig próbálgattam,de nem tudtam kipróbálni...
viszont tegnap vettem egy usb 3.0-ás pendrive-ot úgyhogy újra próba lesz, plusz ráfaragom mostmár azt a nyamvadt ubuntut dual boot-osra...
-
angelhun84
csendes tag
válasz
Darth_Revan #3374 üzenetére
Tévedés ne essék, nem androiddal akarom használni, csak hajt a kíváncsiság, mit bír a kis masina
Én nem angry birds-özni, meg fészbukozni vettem a tabot -
Darth_Revan
veterán
válasz
Windows-os táblagépet vesz, hogy Android alapu OS-t futtasson...
Genius!
-
Jovanny2
őstag
válasz
wandor0930 #3369 üzenetére
Nekem egyik bontott, másik bontatlan, mindkettőben fix kábeles töltő, egyik szar, másik jó.
-
Slapy
aktív tag
válasz
wandor0930 #3366 üzenetére
Nekem szintén és minden bontatlan volt
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Emperor_ #3362 üzenetére
Ezt megerősítem, sehol máshol nem okoz gondot, de a "kiixeléssel" közben nekem is meggyűlik a bajom(8i-n).
Nemtudom hogy a szélét én érintem furán vagy az érintőnek van valami nyűgje, de sokszor csak 2. - 3. próbálkozásra van meg, de ezzel együtt tudok élni.(lehet csak meg kell szokni, még csak egy hetes és nincs túl aktív használatban) -
Jovanny2
őstag
válasz
wandor0930 #3366 üzenetére
Akkor még ebben sem következetesek a pici kínaiak. A 7i-é is olyan, de azt hittem minden 8i a fix fajta.
-
Jovanny2
őstag
válasz
Emperor_ #3362 üzenetére
Ezeket nem tudom hol tudod majd itthon megvenni, Tesco most kiszórta az összeset. Ezen is (meg Androidon is) szerintem tökéletesen eltalálhatóak ezek a hangyafütyinyi gombok is, ha valakinek nem tuskó ujjai vannak. De azoknak meg szerintem a szigetes laptobillentyűzet is gondot okoz, úgyhogy emiatt ne aggódj.
-
Emperor_
addikt
-
Jovanny2
őstag
válasz
gabor_01 #3355 üzenetére
Lehet, hogy annak a fojtótekercsnek a hiánya okozza, és lehet, hogy a jókban benne van, és lehet, de tényleg csak lehet, hogy a kínai azért nem teszi bele mindbe, mert kiméri, és akkor már nem tudná hozni az adott feszültséget/áramerősséget az adott töltő. Így viszont kitol a vevővel
@Emperor_: Ezt még nem, és tök fura, hogy csak a lengyel oldalon van fenn. Ugyanaz a spec mint a 10-é, csak a felbontás nagyobb (nagyobb számítási kapacitásigény a procinak). Egyébként milyen szemét dolog már, hogy 10,6" és 11-nek nevezi. Most, hogy vettem a digitizert a 8i-hez derült ki számomra, hogy az megy 7,8". De az azért mégis közelebb van a 8-hoz, mint a 10,6 a 11-hez...
-
Emperor_
addikt
Ezt láttátok már
?
-
togateam
senior tag
-
gabor_01
senior tag
válasz
Darth_Revan #3345 üzenetére
Kicsit mozgasd meg a csatlakozónál, ahol a kábel belemegy. Mindegyik ilyen.
-
iff
senior tag
válasz
Darth_Revan #3337 üzenetére
Akkor sz@rokat fogtál ki. Amúgy az én 10i-m az utolsó darab volt. Ki volt csomagolva a vitrinbe.
Egy-két ujjlenyomaton (ami akkor került rá, amikor visszacsomagolta) kívül mást nem láttam rajta, de mondta is az eladó, hogy nem volt bekapcsolva se. Én hiszek neki
Na mindegy tényleg nem volt bekapcsolva, fólia rendben.
(#3342) togateam Nekem van eredeti office 2010 dobozos 5 gépre.
ill. diák verzióm is, ami szintén 5 gépre telepíthetek. (Mert újra diák lettem)
-
Jovanny2
őstag
válasz
Rád jár a rúd. Ezek után már a Tacskónak is éghet kicsit az arca, mert hétszentség, hogy nem véletlen volt felbontva, valaki visszavitte, aztán kirakták megint. Nálunk amikor elfogyott a 7i egyik este, és másnap délben sem volt, estére csak előkerült egy, és ott árválkodott a polcon... Nincs másik Tesco a közelben? Még őket esetleg "kifoszthatod".
Office téma: informatikus vagyok, és már kinőttem a warezból (a Win ugye már nem számít annak
), otthon meg annyira nem is vagyok az MS Office-ra utalva, nem rosszak az ingyenes megoldások sem annyira. Cégnél meg persze jogtiszta minden.
-
ZsocaLink
csendes tag
válasz
togateam #2666 üzenetére
Kedves togateam kolléga!
Visszanéztem fórumot, igaz nem végig olvastam, de ha jól értelmezem a leírást, és pár előző kommentet, akkor, az általad elkészített iso-t úgy kell telepíteni, hogy még a szűz 8.1 van a tableten, és nem kell frissíteni a 10-re netről, igaz? Most vettem egy 8i-t, most töltődik a 3,6 Gb-os ISO-d is. Illetve hallottam már olyat is, hogy nem lehet a 10-ben jelenleg beállítani, hogy az SD kártya legyen az alapértelmezett meghajtó az áruházból letöltött, és egyéb dolgok telepítésére/tárolására?
Üdvözlettel: Zsolti
-
válasz
Ha ez boldogít, én ki sem csomagoltam a töltőt, a Lenovo minőségi 2A-es töltőmmel töltöm. Ha jól láttam a gyári is 2A töltőáramos, de a gép egyébként 1A-nél nem vesz fel többet.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #3339 üzenetére
Update: 3.-nál is ROSSZ a töltő
Fenébe vele, inkább használom a minőségibb Shield Tablet töltőmmel, mint ezzel a kínai ipari hulladékkal ...
-
válasz
togateam #3342 üzenetére
Ne magadból indulj ki. Én is legális Office-t használok, illetve mivel kereskedelemben dolgozom, és a munkahelyem forgalmaz Microsoft szoftver termékeket, látom mennyi Windows és Office megy el. És nem kevés. Én is csak az egy éves Office miatt vettem meg a táblagépet. Mondhatni így nekem ingyen volt a tábla
-
gabor_01
senior tag
A 7i-re tudtok valami jól illeszkedő tokot?
Ez esetleg ? -
Jovanny2
őstag
válasz
Darth_Revan #3339 üzenetére
Ja, benéztem. Akkor visszaszívom. A töltő miatt én is visszavittem, csak az Office nem érne nekem annyit, hogy ha minden más jó, akkor amiatt visszamenjen, ha még bontatlan is volt (de esetedben nem ez a helyzet).
-
togateam
senior tag
válasz
-
Jovanny2
őstag
válasz
Csak nehogy beszopd a sérült matrica miatt. Én a Tescoban már megjöttem ebből. Az a biztos, amit te bontasz fel.
Talán még a másodikkal jártál volna legjobban, de ne legyen igazam.
-
Darth_Revan
veterán
Azért, mert azt írta, hogy lejárt az ajánlat és csak megvásárlásra vagy próbaverzió letöltésre volt lehetőség.
Most már a 3. 8i van nálam, eddig így néz ki a lista:
1. példány: rossz töltő, lejárt office (sértetlen hologramos matrica)
2. példány: lejárt office (sérült hologramos matrica)
3. példány: már aktiválható az Office (sérült hologramos matrica)Úgy hogy szépen kiürítettem a készletet és az utolsó zöld színű példánynál sikerült működő Office-t találni.
Pirosból is már csak 1db maradt. (Fekete meg alapból nem volt) -
motoflug
őstag
Kezemben a 7-es, jó kis ketyere így első blikkre. Láma kérdés: pontosan mi a neve a hdmi-nek amit vennem kell hozzá? Érdemes ebay-ről, vagy vannak itthon is korrektebb darabok?
A héten megpróbálom sd kártyával a hivatalos windows update-t, remélem menni fog...
-
Jovanny2
őstag
válasz
Darth_Revan #3332 üzenetére
Az csak egy sima ajándék védőfólia. Természetesen le tudod szedni. De amúgy hasznos, próbáld meg kinyomkodni a levegőt alóla egy bankkártyával úgy, hogy addig tedd vissza a feliratos fóliát.
@iff: szerintem is simán mennie kéne, nekem is felajánlotta...
-
iff
senior tag
válasz
Darth_Revan #3331 üzenetére
Miért ne menne az office [regisztrálás]? Nekem is sikerült, csinálni kell egy fiókot és onnan telepíteni.
-
Darth_Revan
veterán
A legfelso, konnyen lehuzhato folia alatt van meg egy folia, ami alatt van legbuborek...az a foliat le tudom a kijelzo megsertese nelkul szedni?
-
Darth_Revan
veterán
En most csereltem ki a 8i-t es ennel sem jo az office.
Tolto mar jonak tunt, de az office szerintem a megmaradt 2db-nal sem menne. -
ozakila
tag
Ha visszaolvasol,tegnap képet is raktam ki az összekötésről,amin minden látszik. Itt a fórumon van kint egy,az enyémnél gyengébb minőségű kép Én az alapján jöttem rá mire van ehhez szükség. Aztán google,egy kis mászkálás a kábelek után Újpesten ahol lakok,és már működött is...
-
norkol
csendes tag
válasz
mekkGyver #3320 üzenetére
volt egy miix 8-asom, annál csak OTG (USB 2.0) kábellel ment a töltés és host egyszerre, de ennek előfeltétele volt, hogy az OTG (Y kábel táp kombináció) csatlakoztatásakor a két adat láb rövidre legyen zárva (ami a tápegységén úgy is volt). Ezért kellett csinálnom egy USB AM (anya) csatlakozót rövidrezárt középső érintkezőkkel ami az Y kábel adat csatlakozoján kellett, hogy legyen amikor a (ha jol emlékszem kikapcsolt) tabletre dugtam. Utána cseréltem le a HUB-ra. A toshiba encore 8 vagy dell ... 8 is így működött. Ezzel próbálkoztam a 7i-nél is, de az nem segített. Maradt a NO OTG és az megy.
-
mekkGyver
aktív tag
Talán ha vennéd a fáradtságot, hogy 10-15 hozzászólást visszaolvass, ahelyett hogy követelőzöl, meg lenne a megoldás a problémáidra. Minden fórum alapszabálya, hogy előbb olvass, aztán kérdezz. Senki nem fogja a kedvedért újra leírni, amit 1-2 órával előtte már elmagyaráztak.
De a kedvedért:
Beledugsz egy legalább 8GB SD kártyát, és amikor a frissítés reklamál, hogy nincs hely, akkor megadod neki a D: meghajtót. Ennyi, és akkor nem kell szórakozni a kábelekkel.
Ha valami csoda folytán nem menne, vagy később kell a töltés USB használattal, akkor keress egy közeli szaküzletet, ahol segítenek, mert ha nem értesz hozzá könnyen kinyírhatod a portot a tableten az össze-vissza kábelezéssel. Mivel ez nem teljesen szabvány kábelezés nem fog senki típust/márkát mondani neked a kábelre. -
mekkGyver
aktív tag
válasz
barca75 #3318 üzenetére
Képernyő tulajdonságainál aktiválni kell a második kijelzőt, mint egy asztali gépnél. Olvass utána.
-
mekkGyver
aktív tag
Ez kicsit sem meglepő, hiszen az OTG lényege, hogy az eszköz táplálja a perifériát. Az OTG kábelben 2 láb összezárását érzékeli a tablet, innen tudja, hogy nem befelé, hanem kifelé kell mennie a feszültségnek, ilyenkor nem tud tölteni, mivel ugyanazt a (+) lábat/vezetéket használja.
Én inkább azt nem értem miért nem így működik minden tablet. Régebben rengeteget keresgéltem az autós projektemhez, de minden microUSB-s tablet vagy töltött és akkor nem ment az USB, vagy OTG, de akkor meg nem lehetett tölteni. -
norkol
csendes tag
válasz
ozakila #3284 üzenetére
nekem is megy így a töltés a HUB és az abba dugott eszközök egyidejűleg (7i). A lényeg, hogy nem OTG kábelt, hanem normál USB adatkábelt kell használni, ami meglepőnek tűnik. Némi szépséghiba, hogy "alvó" módból bill/egér eseményre nem éled fel, marad a power gomb, neked is?
-
barca75
csendes tag
Sziasztok! Esetleg valaki tud segíteni nekem? Van egy Lark ultimate 7i típusú tablet amivel a problémám a következő.HDMI kimenetén ha rákötöm a tv-re nem reagál semmire, se kép se hang.Esetleg valaki tudna tippet adni, hogy mi a megoldás, kell e állitani valamit windowsban.
Köszönöm a segítő válaszokat!
-
-
BRIKLY
veterán
A másik amiért jöttem:
Frissíteném win 10-re,de sehogy nem akar sikerülni.. Csináltam újratelepítést,hogy tiszta legyen minden, rögtön fel is ajánlotta a win 10 frissítést. Kevés a hely.. ok, akkor jöjjön ez. Kevés a hely... Külső vinyót ha rádugom,hogy ugye oda pakoljon, azt meg eldobálja.
Hogy a fenébe lehet így frissíteni?
(#3315) mekkGyver: Azzal,hogy " Y kábel a Zóna computerből " nem vagyok kisegítve. Tudomásom szerint nem mindegy,hogy milyen.. De szerintem beszólós hozzászólás helyett konkrét segítséget is lehetett volna írni.
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
8i-hez tudtok olyan kábelt ajánlani,amire egy időben köthetek mondjuk egeret,és közben tölthetem a tabot?
Vagy anno láttam valahol házilagos megoldást. az is jó lenne,de már nem tudom hol láttam. -
ozakila
tag
válasz
Darth_Revan #3307 üzenetére
Ha az y-usb kábelre gondolsz,Én a Zóna computerben vettem,590.- volt,az usb toldót pedig egy antenna boltban vettem 270.- ért. a rövid micro usb kébelt meg Tescoba 640.- ért.
-
geri005
tag
válasz
laposonly11 #3300 üzenetére
Mánhogy miért is ne ismerné vala fel?
-
laposonly11
senior tag
válasz
ozakila #3304 üzenetére
Én asztalinak laptopot használok, külső monitor, bill, egérrel!
Ezt a "vágódeszkát" azért vettem, hogy egy büfé pultjánál is tudjak pötyögni vele, nem aktív usb-s tokos-billentyűzettel, esetleg még egérrel is, fel kéne az 7i nek ismernie a kapható billentyűzeteket mint pl. ezt: [link] ?!
-
ozakila
tag
A számokat más írta,de az tény hogy lassabban tölt,tulajdonképpen "asztali" gépnek használom és így soha nem merült még le,megy éjjel nappal. Amúgy külső írót is kezel szépen,akkor annyi a teendő,hogy a tápba az író y-kábelének a vékony ágát kell dugni,a másikat a hub-ba,és még ilyenkor is megy a töltés.
-
Slapy
aktív tag
válasz
ozakila #3298 üzenetére
Közben képed alapján átvariáltam hogy mit mivel dugok össze és eljutottam odáig hogy már nem csak kikapcsolt állapotban tölti hanem állandóan viszont tovább nem tudom próbálni mert kell szereznem egy mikro usb anya-anya fejet
viszont 2A helyett 0.45A-el tölt, de úgy emlékszem ezt írtad is annak idején!
-
HunSasa71
újonc
Mint írtam sikeresen telepítettem a Win 10-et, a leírt módon, annyi különbséggel, hogy a biosban nincs uefi usb boot lehetőség, azonban volt parancssor. Most elvarázsoltam a tv kártyám meghajtóját, gondoltam ismét felrakom a win 10-et, azonban nincs parancssori lehetőség, mint a win 8-ban. Mit javasoltok, hogyan tudnám pendrivéről telepíteni a windowst? Lark 8i-ről lenne szó.
-
adika4444
addikt
válasz
laposonly11 #3300 üzenetére
Szia!
USB OTG adapterrel felismeri, illetve 1-2 hsz-vel fenntebb még azt is megtalálod hogyan megy ez egyszerre. Javaslom egy aktív USB hub használatát, h stabilabb legyen a kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest