Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
togateam
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ez nagyon érdekes,mert te vagy ez első(a kezdeti win 10 óta)(föleg nincs gond az original lemez képpel)(azért már jó ideje foglalkozunk itt a típussal) akinek bármilyen gondja is van a hanggal,ezek szerint a te készüléked hardver hibás,vidd vissza garanciális cserére.
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Windows 10 alatt csak egy eszköz ismeretlen, a Multimédiás audiovezérlő. Illesztőprogramot nem talál hozzá.
-
-
Emperor_
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Realtek IS Audio Codec
Illesztőprogram verziója 6.2.9600.4103.
Ez segítség?win 8.1 eredeti Bing van a tabomon.
USB-nél mit nézzek? Van 3 eszköz is van alatta...
-
-
pusihusi
addikt
A Windows 11-röl

-
togateam
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ja akkor semmi,nem is tudom miről beszélünk hisz semmi gondod nincs

-
-
togateam
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Aha szinte gondoltam hogy valami szar oprendszer van rajta.
Itt kezd ha win 8 kell rá. win8 8i-re
De ha a win 10 jobb lenne akkor mást javaslok.
-
válasz
togateam
üzenetére
Az egész sztori dióhéjban: megkaptam a tabletet amire valami állat egy sima mezei Windows 8.1-et ráhúzott pendrive-ról, majd elküldte nekem, hogy semmi sem működik rajta. Na már most mindent sikerült feléleszteni, de két eszköz még ismeretlen:
Multimedia Audio Controller
Universsal Serial Bus (USB) ControllerEzt a két eszközt nem tudom feltelepíteni abból a 140 megás csomagból, a gyártó honlapján nem taléltam illesztőprogramokat, de megnézem még egyszer.
-
togateam
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Milyen win 10? A wimbootos,vagy valami saját telepítésű? Az a csomag már kezd elavulni inkább a gyári honlapon lévő hivatalosat kell használni.
-
-
togateam
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
És mégis mit használsz?
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Azt a részt meg sikerült oldani, de az audio driver nem jó hozzá ami a packban volt. Keresgélek még

-
Srácok az érintő fájljait 8i esetén hogy kell felismertetni? Nincs eszköz amihez társítani lehetne. Köszi!
-
npnp
tag
Hello!
Felajánlottak egy használt készüléket (LARK 7i Ultimate). Hogy ellenőrizhető, hogy felhasználták a hozzáadott ajándék Office-t?
Illetve hogyan kell aktiválni, ha mégis van?P
-
ZsocaLink
csendes tag
Sziasztok!
10i-t használok, eddig tökéletesen működött, viszont most a billentyűzete olyat csinál, hogy gépelek, és össze vissza érzékeli a gombokat, megnyomok valamit lassan, akkor pontos, de ha gyorsan gépelek, akkor összevissza érzékel. Találkozott már valaki ilyennel?
-
ulixes
újonc
Sziasztok!
Lark Ultimate 7i tabletre telepítettem fel az itt, Karácsony környékén belinkelt Win10-et képfájlból, majdnem minden tökéletesen működik, kivéve egy bosszantó és egy kevésbé bosszantó dolgot:
1. Bosszantó: mikor felfüggesztett/alvó módból bekapcsolom, sokszor 100%-os fényerővel tér vissza a tablet (igaz a műveletközpont ikonjában számszerűleg megmarad az eredeti érték). Általában 25%-on használom, sajnos mégis "elfelejti" ezt a beállítást, így minden egyes felébresztésnél korrigálni kell. Lehet, hogy ez egy windowsos beállítási probléma, próbáltam már az "adaptív fényerő engedélyezése" kikapcsolását is, eredménytelenül.
2. A kisebb problémám, amiről itt nem olvastam még itt: a hátsó kamera ugyan működik, de mintha egy sötétítő réteg lenne előtte, azaz kevés a fényerő és meglepően fényszegény a kép. Az első kamera tökéletes, a maga szerény képességeivel.
Ha bárkinek van ötlete a megoldásokra, szívesen olvasnám! Köszönöm!
Üdv,
-
Casoli
őstag
Ja, nekem is megvan a C64, vagy 500 lemezzel.

-
pusihusi
addikt
[link] Újra kaphatóvá válhat eredeti formájában a Commodore 64.
-
-
togateam
senior tag
-
PapaMaci
őstag
Jó reggelt!
Beszereztem egy 7i-t, de sajnos a reset után nem tudom szórabírni. Kiírja lengyelül, hogy sérült a telepítő, vagy valami ilyesmi. (van benne sok w, cky, és kevés magánhangzó).
Biztos volt már pár link a helyreállító usb készítéséhez, csak lehet átszaladtam. Tudnátok segíteni, hol találok telepítőt hozzá? -
iff
senior tag
Pár hónapos használat után tapasztalatom a következő a Lark ultimate 10win-ről. (nálam!!!) A billentyűzet ugyan úgy használhatatlan. Ha rajta hagyom, egy idő után felébred és nem lehet kikapcsolni, csak ha leveszem róla. Ha rajta hagyom, akkor bekapcsolva marad lemerülésig. A (bma 2x2 accelerometer) képernyő fordítás nem mindég működik, amilyen kedve van. Ha nagy nehezen helyrerakom, egy ideig jó, aztán megint sz@r. Kipróbáltam, hogy monitort kötöttem rá, érdekes módon a wifi állandóan lecsatlakozott. Amikor kihúztam a monitort, egyből jól működött. Csak ennyi a gondom vele.
-
folty
csendes újonc
Sziasztok!
Van egy karácsony után vásárolt Lark 7i Win-em amit még el sem indítottam. Teljesen új, fekete.
13 eFt-ért eladnám, ha érdekel valakit. -
lorencz
tag
Sziasztok.A lark i7 win-m nem tud ki kapcsolni és folyamatosan csak a leállitási képernyö megy.
-
-
-
-
barca75
csendes tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne,hogy togateam féle win boot-ot (win10) ha feltelepítem lark 7i-re,akkor megmarad a 8.1-es helyreállitó patricio vagy az is törlődik.Köszönöm a segítő válaszokat!

-
zzzn
csendes tag
-
ödönbéla
csendes tag
8i-hez:
Normális, hogy töltéskor nagyon melegszik? Tablet is, töltő is.A kábelmodemen az RJ45 mellett van USB is, ha simán rákötöm a tabletet, megy a net?
-
INMOTEP
őstag
Üdv ,van egy kis problémám a tablettel .Lark 8i -m van ,nem működik a micro usb otg összeköttetés .Nem reagál semmit .Win 10 van rajta lefrissítve hivatalosan ,szoftveres gond okozhat ilyet ? Vagy a csatlakozó krepált be ? Töltés megy hibátlanul ,még ha megmozgatom akkor sem szakad meg a töltés
-
-
Emperor_
addikt
Sziasztok!
Nekem egyetlen bánatom van, nem megy semelyik kamera. Az eszközkezelő szerint van driver és friss is. Gyári állapotában készítettem fotókat és videókat is, igaz botrányos minőségben😄. Skype-ban is működött a kamera. Most gyári win8.1 van rajta, windows frissítésekkel.
A jelenség az, hogy fekete képernyő jön be a kamera alkalmazásban.
Van esetleg tippetek, hogy mi módon lehetne életre kelteni?
-
outdoor
aktív tag
Érdekes, hogy az internet milyen flottul működik. 7i
-
entoni1989
tag
Igaz ez nem az én 7i-ről készült de dettó ugyan ezzel a gonddal küzdök mint ez a srác aki ezt feltöltötte egy külföldi fórumra. és már 2 hete nem tudok fele eredményre jutni hogy ott érzékeljen ahol kell, több újjal is tökéletesen érzékel minden pontban ott ahol kell csak eltolva, de akkor azt nem értem mikor kalibrálom akkor a sarkokat miért érzékeli tökéletesen

-
togateam
senior tag
válasz
doglotthal
üzenetére
Nem.
-
doglotthal
aktív tag
válasz
entoni1989
üzenetére
Köszönöm.
Még egy kérdésem lenne: megcsinálom a bootolható memóriakártyát és arról fog bootolni autómatikusan? -
togateam
senior tag
-
togateam
senior tag
válasz
pusihusi
üzenetére
Win 8.1 Lark 10i köszönet a kollégának

(ott van az imz writter is amivel használhatóvá tudod tenni ( azt én is megszívtam)) -
entoni1989
tag
válasz
doglotthal
üzenetére
Hát ha nem volt semmi fontos személyes dolog rajta ami kellene akkor a wimboot-os újratelepítés az ami a legegyszerűbb szerintem.
Itt egy videó alatt részletesen meg is találod mit hogyan kell

-
doglotthal
aktív tag
Sziasztok,
Sajnos nincs túlsok időm végigolvasni a hozzászólásokatm ezért itt kérnék egy kis segítséget.
Adott egy i7-es Lark táblagép.
Windows 10-re próbáltam meg lefrissíteni, de sajnos valamiért nem működik, nem ment végig a telepítés.
A hibajelenség a következő:
- Telepítés után folyton újraindul a szerkezet, feldob egy widowsos ablakot de olyan gyorsan bezárja hogy nem látom van-e valami írva.Mit tegyek?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
gachati
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna küldeni nekem egy Lark ultimate 8i bios/uefi dump-ot?

Előre is köszönöm!
-
togateam
senior tag
válasz
topas100ec
üzenetére
Hdmi to vga én ezt vettem. Minden felbontást tud.
-
togateam
senior tag
válasz
topas100ec
üzenetére
-
topas100ec
csendes tag
válasz
togateam
üzenetére
Én is most akarok venni egy hdmi-vga átalakítót, szerinted ez jó lehet:
http://elektronika.vatera.hu/kabel_csatlakozo/kabel/hdmi_kabel/mini_hdmi_male_vga_female_video_kabel_konverter_2215284908.html
egy 1024x768 felbontású, LG flatron monitorhoz.
Ami a képen van az a lark tablet?
-
entoni1989
tag
Már kezdem teljesen elveszíteni a reményt, hogy csak nekem nem jön össze
Komolyan én már megpróbáltam az itt leírtak szerint mindent és több féle kép telepítve, wimboot-os telepítéssel és sima telepítéssel, de win10 alatt a touch drive (7I) sehogy sem akar menni, már mint a telepítése oké, de működésre az érintések el vannak csúszva, érdekesség mikor rámegyek hogy kalibrálom és ott mikor a sarkokat kell érintgetni, azt bezzeg pontosan veszi, de ahogy lementem megint ugyan úgy rossz az érintés.
Esetleg valami javaslat/megoldás? Próbálkoztam a gyártó honlapján lévőkkel is, de eredménytelenül
Vagy azt is nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem egy gyári, win 8.1-es telepítőt amin gond nélkül felmegy és működik biztosra az érintőpanel, már az se érdekel hogy ha nem lesz win10-em csak működjön.
Köszönöm!
-
pusihusi
addikt
[link] Bosszant a Windows 10-es frissítési nyaggatás?
-
togateam
senior tag
windows 7 drm próba? Rosszabb nem lesz

-
AliasB
senior tag
válasz
togateam
üzenetére
De nekem a bővítményeknél sincs az említett "Primetime Content Decryption Module provided by Adobe Systems, Incorporated. " és nem is talál ilyen bővítményt amit fel lehetne telepíteni
ja és az új edge böngésző tetszik de win7re nem tudom fel lehet-e telepíteni. Tabon tökéletes mert azon win10 van. -
togateam
senior tag
Drm firefox sajnos én sem tudok többet nem használok rókát.
-
AliasB
senior tag
Feltelepítettem a legfrissebb 43.0.1et amit letöltött és láss csodát a helyzet ugyan az
feladom ez ilyen szar :/ használhatok megint operát talán az működni fog :/
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Realtek oldalán van sok i2s audio illesztő, csak jó az egyik

Komolyan én már megpróbáltam az itt leírtak szerint mindent és több féle kép telepítve, wimboot-os telepítéssel és sima telepítéssel, de win10 alatt a touch drive (7I) sehogy sem akar menni, már mint a telepítése oké, de működésre az érintések el vannak csúszva, érdekesség mikor rámegyek hogy kalibrálom és ott mikor a sarkokat kell érintgetni, azt bezzeg pontosan veszi, de ahogy lementem megint ugyan úgy rossz az érintés.
de meg fogom keresni a firefox fórumot is