Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar10261
aktív tag
-
ZsocaLink
csendes tag
Helló Mindenki!
Megváltam a 8i-mtől, mert nagyon jó árba el tudtam adni, és tudtam szerezni 10i-t
Most én vagyok a béna, vagy ez a gyári billentyűzetes tok csak kinyitva használható, becsukva nem igazán tudom benne tárolni a tabot, mert elcsúszik, ha kinyitom
togateam kolléga leírása alapján feltettem a win 10-et, tökéletesen megy. Lehet hogy hülye kérdés, de hogy tudok rá másik fiókot felvinni? Csak a család felhasználóval? Páromat szeretném beállítani, úgy hogy mind a ketten tudjunk az áruházból letölteni és mind a kettőnk lássa a saját dolgait, pl posta alkalmazás.
Amúgy a biztonság kedvéért vettem ma egy 7i-t a Félegyházi tescoba, 6.490 Ft-ért, egy ásványvízért mentem be, de ezzel jöttem ki, annyiért még porfogónak is jó lesz
-
kovadam1
tag
sziasztok! Ma vettem a tescoban egy Lark Ultimate 8i-t kemény 8 e pénzért.
Mikor hazahoztam és kapcsolnám be ez fogad "system windows nie moze ukończyć instalacji. Aby zainstalowac system windows na tym komuterze, uruchom ponowine instalacje"nem csináltam előtte semmit egyből ez jött be mikor bekapcsoltam
-
adika4444
addikt
Üdv!
10i van mostanság Pesten vmelyik Tescoban?
Csak Win8.1-gyel érdekel 10-en nem megy még az a program amire szükségem van... -
togateam
senior tag
válasz
novoszath #3990 üzenetére
Annyiszor el lett már mondva hogy uncsi,az nem helyreálitási meghajtó hanem maga a Windows !!.
De jó lenne ha néha tényleg olvasnátok,vagy legalább körbe néznétek hogy mit tett fel egy másik ember pár napja. pl : Jé itt van amit kerestem én de hülye figyelmetlen vagyok. -
novoszath
senior tag
adott egy 7i ami winbootal van telepitve es v.mi nem kerek es alaphelyzetbe alitottam v.na de nem lehet mert keri a visszaalito adathordozot.... akkor miert van elkulonitve egy 3 gb helyrealitó particio ha nem is mukodik???
-
togateam
senior tag
válasz
bayliner195 #3981 üzenetére
Igen van,sose hallottál olyan programról amit a gyártó csak C:/-re enged telepíteni? pedig sok van. Főleg azok akik szeretnék ha nem lenne reklamáció hogy szar lassú a program.Csak példaként,gps/viber/stb.
-
ssgk
aktív tag
válasz
bayliner195 #3978 üzenetére
1. Start menü
2. Gépház
3. Rendszer
4.tárterület
És ott sorba vannak hogy új alkalmazások új dokumentumok új zenék stb ... Ha van benne sd akkor bumm a nyilra választd ki a meghajtót... És bumm ...
Azután okézd is le mert különben nem ér semmit.Esetleg valaki eltudná mondani hogy hogyan tudom telepíteni a lark honlapján fentlévő touch drivert?
Mert nincs érintőkijelző a tabon:S
De nem csinál semmit ha futtatom azt a kacatot... Lengyelül meg nem igen tudok [lehet ez a probléma]
[ultimate 7i win 10 ] -
bayliner195
csendes tag
Hol lehet beállítan egy frissen telepített wimboot 10-es gépen, hogy a d meghajtó, ami egy 64Gbs sd kártya oda telepitsen frissen minden új programot?
-
gzoll
aktív tag
Én annyiban szólnék hozzá ehhez a melléktémához, hogy mindenkinek igaza van, csak kevesen értik, hogy másoknak más igényeik vannak, ezért más rendszert favorizálnak jobban.
Az android remek rendszer telefonon és tableten is (és én várom, hogy PC-n is elinduljon a platform rendesen, most már van pár jó kezdeményezés), nagyon jól használható, és tényleg sokrétű, rengeteg app van hozzá. A kínai piacos áruk hasonlatot azért nem tartom jogosnak, mert az tény, hogy vannak rettenet bóvli appok (ami az összes platformon ugyanúgy előfordul), de ha az ember rászánja azt a kb egy eurót, hogy valamilyen feladatra vagy játékra rendes, folyamatosan frissített, support-tal támogatott alkalmazást/játékot VEGYEN, akkor azért nagyon színvonalas appokat használhat. Igen régen én is mindent letöltöttem, mert úgy okosba meg megy az crackelve ugyanúgy alapon mindegy volt, aztán rájöttem hogy igen most az a 300 forint azt jelenti, hogy rányomok, és megy, nem kell buherálgatni, biztos, hogy jó a forrás, lesz hozzá frissítés, bármikor újra letölthetem, nincs belepakolva valami plusz okosság, és tényleg, szinte mindenre van jó app. Persze a Tom-Tom Európa térképet én se fogom megvenni 15 ezer forintért (ha van ingyenes alternatíva), de egy 300-500 Ft-ot egyáltalán nem sajnálok egy jó játékra, vagy hasznos applikációra.
A Windows is nagyon jó most már hordozható eszközökön is, és a nagy előnye, hogy dobálózhatunk itt azon, hogy hány milliárd Androidos eszköz szaladgál a világban, meg mennyi app van a Google Play-en, azért még mindig az összes komolyabb játék, irodai alkalmazás, ilyenolyan szerkesztő szoftver Windows-ra van írva (oké, szerkesztőből az igazán brutál programok nem feltétlen Windows-on nyújtják a legjobbat), plusz az elmúlt kb 10 év összes programját zsebre lehet csapni, és lehet vele menni világgá. A Windows mint platform még mindig jobban elterjedt PC-s környezetben, mint a Linux meg a OSX, tehát a programok nagy része is előre köszön neki. Ja, és hát azért a Windows máshogy kényelmes, azért a multitasking még mindig jobb, mint Androidon, meg hát ablakkezelés, stb stb, ezek ilyen apróságok, de nekem most egészen más élmény, hogy a képernyő bal oldalán ott a facebook, és a jobb oldalán meg olvasom amit facebookról megnyitottam. (A munkámban elég sok a szervezési feladat, és hogy egyszerre látok most mindent, nem kell pattogni ideoda, azért az csúcs)
Nekem amúgy négy éve van Androidos tabletem, nagyon jó, még most is döcög, mennek rajta mostani játékok is, de én nagyon élvezem, hogy most van ez a kis Lark 7iWin ketyere is mellette, mert azt érzem, hogy sokkal kompatibilisebb a világgal, AZ office van rajta, AZ InternetExplorer/Edge, de ha akarnám rajta lehetne A Firefox, nem valami mobil környezetre butított valami. Plusz nekem a 7-es photoshop portable nagyon vígan megy rajta, és Roller Coaster Tycoon sincs androidra... ;-) Instagram meg nincs Win-re, így az megy droidról például. :-)
A Windows-os tabletet szerintem elsősorban olyan ember használja, aki vagy valami olyan célszoftvert akar futtatni, ami más platformon nincs, vagy korlátozott tudású, vagy egész egyszerűen megszokta, megbízik a Win rendszerben, tudja a kis hülyeségeit, és elsőre felismeri, hogy melyik hibaüzenetnek mi a megoldása, és esze ágában sincs váltani, és tök igaza van. Vagy esetleg még egy erős tábor, akik azért használják, mert ILYET KAPTAK :-D .Mindig feleslegesnek érzem a szócséplést amúgy ilyen Linux VS Windows, meg Android VS iPhone témákban, mert szerintem mindegyik tök jó, használható rendszer, mindegyik kicsit más irányból fogja meg az ember igényeit. Ezek mindig olyan témák, mintha az lenne, hogy valaki esküszik a kék színre, valaki meg a pirosra, és megpróbálnák egymást meggyőzni, hogy az ő kedvenc színük jobb... :-D
De még ebből is lehet tanulni, én például egy ilyen vita (nem veszekedés, vita) olvasásával kaptam kedvet anno az Ubuntu kipróbálására. -
User64476
őstag
válasz
bodnar10261 #3974 üzenetére
Szerintem nem. A droid nagyon konkrét és kényelmes lett, app hegyek, nagyon jól belakható, tényleg szinte mindenre van egy app. Nekem azért kell a win tab mert van pár asztali szoftverem amit út közben is szeretek használni, de ha ez nem lenne akkor nem lenne kérdés, hogy csakis droid. Nincs ebben semmi fanboykodás, sajnos az MS erről a vonatról most lemaradt, de továbbra is csak a lark tabom tudja azt, hogy HDMI csatival monitorra kötöm és van egy teljesen asztali rendszerem.
-
togateam
senior tag
válasz
nyuszi123456 #3969 üzenetére
Szerintem már az eleve forradalmi hogy csempe+áruház..az xp óta...
-
nyuszi123456
aktív tag
Nekem 7i van pár hónapja, nagyon szeretem. Jó lenne, ha a microsoft többet gondolna az útközbeni használatra, mint ecook olvasó, filmnéző, meg ilyenek, mert arra is kiválónak bizonyult, de hiányoznak a swype=ujjcsúsztatás jellegű egyszerű vezérlő lehetőségek. Mindazonáltal jóval többet tud bármilyen androidnál. Az asztali Windows luxus.
Én nem cseréltem le a rendszert, mert az xp óta olyan forradalmi előrelépést nem érzékeltem, hogy rácuppanjak egy rendszerverzióra. Mindegy, legyen updatelt, frissített, de belebarmolni barbár dolog lenne. Kockáztatni, hogy téglává teszed a gépet, ahogy sokan mások, nem kecsegtet annyi előnnyel, hogy megérje. Főleg éppen nem a windows 10 lesz szíved szép szerelme.
Itt a fórumon, ha visszaolvasol, írt valaki egy kis képernyőfelbontás progit, úgy az 500. hozzászólás körül. Rárakod, légy boldog a szép betűkkel. Ez lehetséges, inkább az érintőkijelzős képessége a kérdés.
Most nem tudom a progi nevét, biztos van több is. Windowsra programozni kategóriákkal a droid fölött áll. -
ssgk
aktív tag
Sziasztok !
Valaki tudna küldeni egy Latk Ultimate 7i hez win10 biztonsági mentést vagy drivereket [letöltő link].
Mert a mostani win 10 asztli és se a kamer se az kumlátor % se az érintőpanell nem működik és nem akarja felismerni az sd kártyát sem :S -
User64476
őstag
Ez a cucc tényleg tölt miközben megy az OTG is, magam is alig hiszem el.
http://www.ebay.com/itm/271705654927?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
-
gzoll
aktív tag
Mibe fogadunk, hogy kedves "outdoor" nevű felhasználónk (aki amúgy 17 napja regisztrált kabbebarom@elmesz.com címen, ami beszédes...) ugyanaz az IQ huszár (amúgy mélyen hívő) "laposonly11" nevű felhasználónk, aki hetek óta trollkodja szét a fórumot butábbnál butább hozzászólásokkal? (Használhatnék a butánál bőven erősebb kifejezést is, de a tökéletes szó még nincs meg, pedig ez ügyben rendkívül tartalmas és változatos nyelvi eszközökkel rendelkezem)
Kedves Dávid, sajnálom, hogy ennyi szórakozásod van az életben. -
User64476
őstag
válasz
outdoor #3959 üzenetére
A win8 nem engedi natívban futni a képernyőt, mert van egy hülye szabály, ami nem engedi a metrós appokat futni 1024*768 felbontás alatt. A gyári felbontás meg 1024*600, azaz ha beállítanád, nem futa semmilyen win8 alkalmazás, csak az asztaliak. A win10ben már nincs ez az idióta megkötés, ott natív a felbontás.
Jó a 10es, főleg togateam telepítőjével.
-
Ferling7
tag
válasz
outdoor #3959 üzenetére
Te miről beszélsz?
Ezt szerintem gondold át még egyszer.
Senki nem lett "rábírva a Win10 lépésre" és senkinek nem csinált itt senki téglát a gépéből! Ebbe a fórumba a felhasználók többsége már akkor ír, amikor saját erejéből már nem boldogul az általa megkezdett frissítési problémákkal. Vagy egyéb nyűgje baja van a kis masinával, mint neked. A hozzáértőbbek megpróbálnak mindenkinek segíteni és nem "tévútra vinni a laikusokat". A win10 telepítése egyáltalán nem problémás a lehető legegyszerűbben van megoldva.
Veled ellentétben én például csak előnyét látom a win10-nek a 8-cal szemben. (7i; 8i) -
togateam
senior tag
válasz
outdoor #3959 üzenetére
Ha te mondod.De ha tudod a választ a saját kérdésedre akkor minek kérdezel? Akkor rajta csináld meg.Én tégláról nem tudok,max türelmetlen "hülye" felhasználóról.Az egyedi hibákról meg szintén nem az oprendszer tehet.De sokkal több az elégedett felhasználó és ez látszik a topik életéből.
-
-
outdoor
aktív tag
válasz
togateam #3958 üzenetére
Nem tudsz rábeszélni. Mindenki csak szenved, akit rábírtatok a Win10 lépésre. Egyébként nagyjából mindegy a Windows verzió. Mindössze tévútra viszitek ezzel a laikusokat. Ez a készülék remek. De nem Gamer PC, és problémás a Win10 feltelepítése. Valakinek téglát csináltatok a gépéből. Szóval nem tartom követendő elgondolásnak. Mellesleg semmi előnye sincsen, hátránya viszont igen.
Vannak programok, exe fájlok, amelyek a képernyőt vezérlik. Egyetlen kattintással változtatható a teljes felbontás, megjelenítés. A kérdés ezekre a programokra vonatkozik. Ne tegyünk már úgy, mintha csak a rendszerből lennénk képes irányítani egy Windowst. Annál sokkal többet bizonyított már az a rendszer.
-
outdoor
aktív tag
válasz
User64476 #3956 üzenetére
Köszönöm, már töltődik is az Office.
A betűk szebbé tételére van esetleg bejáratott módszer? Alapból nem a natív képernyőfelbontással indul el a gép, hanem 1280x768-ban az 1024x600 képernyőn. Szeretném vagy előhozni a natív felbontást, vagy csak a betűket szebbé tenni.
-
outdoor
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy ilyen gépet, és szerencsésnek érzem magam. Most róla írok. A kérdésem az első lépésekre vonatkozna. Felcsatlakoztam wifi netre. Hogyan tudom aktiválni az egy év Microsoft Office-t, és kell-e más frissítéseket elvégeznem?
Előre is köszi. -
shield
őstag
Már több tablet topikját végig olvastam, van olyan típus 40E alatt, amelyik probléma mentesen működik?
-
iff
senior tag
Újra telepítettem megint, majd kikapcsoltam. Másnap első indítás után minden jól működött del bill. rendben, utána egy kis idő után megint meghülyült a billentyűzet. (nem raktam rá semmit az usb-re.) el kezdet magától törölni. Ezt amit írtam 3x kezdtem újra.
Akkor most már a saját bill. nélkül használom, de ez igy sz@r ahogy van.
-
zzzn
csendes tag
válasz
User64476 #3944 üzenetére
Nálam ha leszedem a rendszereszközökben levő drivereket, akkor újraindítás után mindig működik mind a kettő kamera. Ha másnál is ugyanígy rossz, mint nálam, akkor szerintem DevCon.exe-vel vagy PnPUtil.exe-vel biztos le lehetne scriptelni a driverek eltávolítását minden egyes leállítás során.
-
Is-tee
aktív tag
válasz
pusihusi #3937 üzenetére
De nem tudom újra indítani sem, kikapcsolni sem! Wimboot-ot meg azért nem tudom megpróbálni, mert se OTG-m nincs, se USB hub-om! Lehet ma vissza viszem, mert Szombaton vettem, hátha kicserélik, mivel 3 munka napon belül vagyok! Nem tudom elhinni elhinni, hogy ennyi macera van egy Windows 10 frissítéssel!
-
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
Tud abban valaki segíteni, hogy van egy Lark Ultimate i7 tabletem, tegnap este le akartam frissíteni Windows 10-re update-en keresztül, de 37%-nál lefagyott a szolgáltatások és illesztők telepítésénél? Mit lehet vele kezdeni, mert újra indítani sem tudom!
-
iff
senior tag
Kipróbáltam usb billentyűzettel és az tökéletesen működik. A saját bill. -én a DEL nem működik és az Ins lenyomása után törölni akar.
Akkor a bill. sz@rt be? (érdekes a többivel nincs gond) Visszavinni nem szerettem volna. Már más ötletem nincs. Időm se energiám ezzel foglalkozni.
-
Jovanny2
őstag
Sziasztok,
van nálam egy 7i, amire feltettem a wimbootos WIN10-et. Minden szép és jó (mondjuk az érintő nem, de az előtte is sz@r volt, mert nem hozzá való, a WIN gomb felőli oldalon -ami nincs is rajta- van egy centis sáv, amit bárhol nyomva WIN gombnak érzékel, gondolom az androidoshoz való), de alapvetően a Defenderrel vannak problémáim. Bármit le akarok tölteni, mindent töröl, mert azt írja, vírusos. Elvileg minden frissítés felment, naprakész. A Defender nem is indul, hibaüzenetet dob. Le nem tiltható, mert a gépházban minden csúszkája szürke. Valakinek ötlet?
Még a parancssorból való service alaphelyzetbe állítást nem próbáltam, nem volt időm, de hátha valaki már találkozott ilyennel, és van tuti módszere.
Egyébként van számom a 7i digitizeréhez is, most rendeltem: FPC-TP70255(k71)-01 arra kell figyelni, hogy a WIN logós legyen. Legalábbis remélem jó lesz. Majd 1 hónap múlva megmondom.
-
gzoll
aktív tag
Nekem befutott egy megoldásra váró probléma, hátha valakinek sikerült már ez ügyben valami.
Gép továbbra is 7iWin nálam, és most már Win10 szaggat rajta.
Nos, amikor használom ugyanúgy merül, mint a Win 8.1 alatt merült. Viszont ha leteszem alvásba akkor is ugyanúgy merül, mintha használnám. Az asztalon pár óra alatt leszotyolázta a semmittevés az akksit.Azt már kikapcsoltam, hogy a frissítéseket továbbossza, de nincs ebben olyan beállítás, hogy a standby az ne csak annyi legyen, hogy kinyomja a képernyőt? (Az energiagazdálkodási beállításokban be van állítva, hogy akkuról a képernyőt 1 perc után nyomja ki, és az alvó üzemmódot 4 perc tétlenség után aktiválja)
-
3shae
aktív tag
válasz
topas100ec #3930 üzenetére
Nem tudom (nincs ráírva semmi) de nem melegszik sem a hub sem a töltő. Próbáltam egy 500ast, de az halott volt, ment a kukába. Ez ok.
-
3shae
aktív tag
NA.. Végre nekem is megy a töltés + eszközök kezelése.
- Géphez adott töltőkábel a gépbe dugva -> USB anya-anya toldó -> USB hub -> USB apa-apa kábel -> géphez adott töltő.
Ennyi
-
Emperor_
addikt
Katt, alul katt a "Show all spcification".
Természetesen ha Nálad működik egy ilyen jól, akkor arra nincs magyarázat
; biztos nem olvasta a gyártó leírását
. Esetleg többféle belsővel forgalmazták, ugyanazon név alatt.
A körtés filmet a YouTube-on megleltem a múltkor. Szerintem tanulságos
.
-
Syl
nagyúr
válasz
togateam #3926 üzenetére
Ez vagy 10 éves. Biztos nem látta a villanykörtés filmet
-
togateam
senior tag
-
iff
senior tag
válasz
Jovanny2 #3912 üzenetére
Nem kólával, pálinkával.
A lényeg, hogy szívat ez a LARK, de rendesen. Ilyennel még nem találkoztam! A bill. valószínű usb-kén kapcsolódik a tabhoz. Tegnap újra raktam a tabot, működött minden majd rá csatlakoztattam egy usb hubot telepített hozzá drivert és onnantól megint kezdődött az egész. Del gomb nem töröl, de ha a nyilat le nyomom töröl (de ez sem mindég). Ha fel jön az ablak, hogy fájl törlése, akkor meg nem lehet bezárni, csak ha leveszem a billentyűzetet. Mit csináljak, hogy jó legyen? -
togateam
senior tag
válasz
Jovanny2 #3917 üzenetére
Nem, a lark ultiimate az win-es,(már lassan 1 éve) arról nem tehetünk hogy a cég kiadott egy android szakaszt is,itt nem kapsz választ android témában. ez az igazi
-
sarantis
csendes újonc
válasz
RtgLaci #3914 üzenetére
Szia!
Windows tablet nem= Android tablettel --> Root nincs!
A 7i 16 Gb háttértárral szerelt (doboz!), ha teszel bele 32 gb-s microsd-t, akkor lehet benne +32 gb tárhely.
Togateam kolléga Win10 wimboot megoldása tökéletes a 7i-hez (nekem tökéletesen működik), telepíthetsz sd-re is. Alkalmazást is és programot is, mivel ez egy teljesértékű Windows-zal ellátott "mini pc-tablet".
-
Emperor_
addikt
Kipróbáltam ma, hogy egy PDF formátumban lévő könyvet töltöttem fel a tab-ra. Meg kell, hogy mondjam, gyanítottam, hogy ügyesen meg lesz csinálva, de ez nagyon korrekt
.
Elindult valami könyv nevű alkalmazás. Lehet fel le lapozni, meg tud jeleníteni több oldalt is, lehet nagyítani oldalon belül is, ide-oda lehet lapozni egy nagyított oldalt. Mindez korrekt sebességgel.
Megmondom őszintén, meglepődtem, hogy "Itt tart már a tudomány."
-
RtgLaci
tag
Először is elnézést a kedves fórumtársaktól a láma kérdésért: lehet-e és hogyan a kislányom 7i-jét rootolni? Igaz, hogy van benne egy 32 GB-os SD kártya, de oda nem lehet telepíteni. És ha sikerülne rootolni, akkor lehetne-e telepítésre használni? Én már nagyon régen foglalkoztam androiddal, akkoriban volt néhány alkalmazás, meg script, ami "egybefakasztotta" a gép memóriáját az SD kártyával (bocs a pongyola fogalmazásért). Nem, nem vagyok lusta, kereső segítségével próbáltam a közel 4 ezer választ átnézni és a neten is nézelődtem, de úgy tűnik, hogy "Mission Impossible". Hálás lennék, ha valaki útbaigazítana, hogy foglalkozzak-e a témával, vagy mondjam a kislányomnak, hogy törölgesse a kevésbé használt progikat? Előre is köszönöm, ha nem harapjátok le a fejem
-
gzoll
aktív tag
Nos, elsőre a 7i win-en a win10 nyúzásra nagyjából ugyanúgy merült mint 8.1 alatt, bár végig be volt kapcsolva az energiatakarékos mód.
Minden tök jól működik, egyet kivéve.
A kamera. Mármint működik a kamera, és biztos, hogy driver hiba, mert nálam megy, elindul, mutatja a képet, csakhogy a front kamera fekete fehéret, a hátoldali pedig maxra nyomott ISO értékkel és zöldet. Az állítgatásokkal meg semmi nem változik.
Szóval, hát igen... Mondjuk fotózásra úgyse használnám, a skype-ra is max ilyen zs tartaléknak, úgyhogy annyira nem ver orrba, legyen ez a legnagyobb hibája. -
iff
senior tag
-
iff
senior tag
Nálam csak vannak gondok ezzel a win10-el!
A kamera állandóan elmászik. Visszarakom a drivert és kis idő múlva már nem működik. A billentyűzet meghülyül. Vissza raktam a w8.1-et ott a kamerával ugyan az van, de a bill. jó. win10-nél Del gomb nem működik, aztán össze vissza törölni akar mappákat. billentyűzet nélkül nincs gond. win 10 tiszta telepítés után is ez van. Hol van az a nyavalyás bill. driver? ill. Ne frissítse magától a drivereket.
-
gzoll
aktív tag
Nos, hát felülkerekedtem a hetek óta tartó dilemmámon, meg nagy kérdéseimen, és úgy döntöttem, hogy sok sok élménybeszámoló híján saját kézbe veszem a válaszokat...
Jelentem feltettem Togateam által összerakott Wimboot Windows 10-et Lark 7iWin-re.
Nos, hát ez tényleg hülyebiztos telepítő, és tényleg 20 perc alatt megvolt az egész. Amikor megjelent a Win10 asztal még 78% volt az akksiban... Szóval szotyolázott rendesen, de azért gondolom ez a telepítéssel jár.
Most frissül az oprendszer, meg települ pár cucc az áruházból (Na itt már vannak normális appok, Office mobile, Duolingo, Candy Crush, olyan, mintha egy szivárványon ülnék) úgyhogy töltőn van épp.Nekem amúgy így elsőre kompaktabbnak tűnik, meg jó, hogy a felbontás már natív, és álló nézetben nem préselődik össze minden.
Ja álló nézet, nálam minden pöccre ment, érintő, accelero, kamera, minden.Azt már kikapcsoltam, hogy a drivereket frissítse, meg a start menüs reklámokat is, bár azok még ott vannak.
Állítólag egyébként az automatikus frissítések "megállíthatóak", ha valaki átkapcsolja, hogy forgalmi díjas adatkapcsolatot használ. Még ezt akarom valahol levadászni, hogy hol lehet beállítani :-D Persze a frissítések szépek meg jók (többnyire), de én laptopon is úgy használom (8.1), hogy megvárom míg összegyűlik egy adag frissítés, megvárom, hogy anyáznak e a népek, hogy elbarmolódott a rendszer, és ha minden szép, akkor én rányomok, hogy akkor most mehet a polírozás.
Szóval eddig tényleg f@sza minden, köszi a telepítőért.
-
togateam
senior tag
-
topas100ec
csendes tag
Az update helyett célszerű az újra telepítés, mégpedig a hely megtakarítás miatt a wimboot-tal.
Amennyiben kell az office 365 azt még most regisztráld a windows 8-on.
És hát kell az otg kábel, a hub, az egér, a billentyűzet, pendrájv, ja és ha jól emlékszem az itteni leírásokból (ami alapján én is csináltam) a legfontosabb jó sok türelem.
Most jutott eszembe, a telepítést otg helyett vajon Y elosztóval is meg lehet-e csinálni? -
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet valahogy frissíteni SD kártya, vagy SSD nélkül valahogy Windows 10-re?Mert ugye így meg kiírja, hogy nincs elég hely a frissítésre, semmi program nincs rajta, most vettem!
Lark Ultimate 7i!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Okos Otthon kezdőknek
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest