Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
válasz
Darth_Revan #3199 üzenetére
Aminek olyan baja volt, mint a tiednek, azt fél óra után visszavittem a boltba (nagyon amatőr hiba a táp szűrőproblémája, ami miatt ugrál a kurzor töltés közben). Az egy bontott doboz volt, a Tesco szemrebbenés nélkül kitette. Találtam egy bontatlant, és az tökéletes volt. Az más kérdés, hogy én nem bűvészkedtem a 10-zel egyáltalán. A 8.1 egy Classic shellel hozza az elvárt szintet. Nekem jó. Minden máson 10 van itthon. Sajnálom, hogy belenyúltál, de ne általánosíts. Megint más kérdés, hogy fél ár előtt eszembe se jutott WIN tabot venni, de tetszik (ezzel a ratyi 8.1-gyel is).
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Murphistic #3193 üzenetére
Ez a tab olyan, mint egy allatorvosi lo
Bele sem merek gondolni, hogy volt aki meg full aron vette meg ezeket...
-
ssgk
aktív tag
válasz
Ferling7 #3195 üzenetére
Ok.
Ezzel tisztába vagyok , de nem tudom hogy oldjam meg hogy a billentyűzet is és a peindrive is csatlakoztatva legyen a tab hoz .
És elsősorban egy leírást szerettem volna azoknak akik itt ragadnak mint én ...
Esetleg ha tudnál segíteni hogy oldjam meg azt megköszönném -
Ferling7
tag
Legyalultad a tabodat majdnem csontig. A billentyűzet Esc gombjával beléptél az uefi biosba. Ha lenne rendszered a gépen, akkor a Continue-val folytathatnád a rendszerbetöltést. A Boot Manager és a Boot From File szolgál a bootolható rendszer betöltésére és/vagy telepítésére.
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Darth_Revan #3192 üzenetére
-
Darth_Revan
veterán
Az a touch driverben bug, hogy ha akkurol megy akkor jo a touch, de ha taprol, akkor ez van: [link] ?
Azaz ossze-vissza erzekel.Felraktam a linkelt Win10 drivert, de kb felesleges volt, mivel datum alapjan ugyanaz, mint a gyari 8.1es.
Probaltam a Win 10 es (es linkelt Win 8.1-es) sileadtouch.fw-t is de azzal meg rosszabb lett, mivel azokkal mar akkun is azt muvelte, amit a videon, nem csak a tolton.Bar erdekes, hogy a Win10es es a linkelt gyarin Win8.1es sileadtouch.fw 97kb, nekem viszont a gyari az (ami ugy ahogy mukodik) az 103kb
-
ssgk
aktív tag
Sziasztok!
Röviden leírnám pontról pontra hogy mit tegyél ha így néz ki a tabod!
1. Szerezz egy otg kábelt vagy tablethez készült billentyűzetet !
2. Eleinte nem fogja érzékelni de ha lenyomod hosszan a Shiftet akkor igen [ha így se akkor Shift + bekapcs gomb (ujraindul stb stb és menni fog).
3 navigálj a nyilakkal a NO gombra
4 nyomj entert.
5 ujraindul és bedob a boot menübe .
6 ha nem akkor elkezdi telepíteni a windows ot .
7 mivel ezelött se ment most se fog [logikus] de lehet hogy igen XD.
8 ha nem jó azt írja ki hogy hiba adódott a telepítéssel stb. És csak egy ok gomb van amire nyomva újraindul malyd megin bedobja örökre szórakozik veled ...
9. Ha entert nyomsz újrainduláskor amint bekapcsol a kijelző nyomd meg az Esc et !
Akkor bedob ide !Eddig jutottam el de aki tudja hogy boot olhatnánk tovább annak nagyon hálás lennék !!!
-
zzzn
csendes tag
válasz
Murphistic #3188 üzenetére
Ez se semmi, kipróbálom.
Nem lehet, hogy azért nem megy, mert bekapcsolt Wifinél kukucskálni szokott téged a málykroszoft?
Egyébként a kamera becsiholásával szerintem már elég közel járunk a sámándobos esőtánc rituáléhoz....
-
Murphistic
aktív tag
Nekem a 8i kamerája akkor nem működik, ha bekapcsolt WiFi mellett indítom el a kamerát.
Az szokott segíteni, ha kikapcsolom a WiFi-t, újraindítom a tabletet. Ekkor már általában működik a kamera és még a WiFi-t is bekapcsolhatom.
Bár az vicces, hogy Win 8.1 alatt mindkét kamerát látta az asztali Skype, de 10-es alatt csak a hátlapit.
-
zzzn
csendes tag
válasz
gabor_01 #3180 üzenetére
Nálam működik, igaz, időnként az w10 eszközkezelőben le kell szednem a drivert, és újraindítani a tabletet, utána bizonytalan ideig működni fog, néha egész sokáig bírja.
Bár, finoman szólva, tényleg elég impresszionista stílusú képe van...
Ez a 7i hátsó (...azaz jobbik...
) kamera képe:
-
AliasB
senior tag
nem tudom ti hogy vagytok vele de már kezd idegesíteni a ..szkóba a kiírás, hogy lark 10i 29995ft és csak az üres helye tátong már amióta kiírták mert azt az 1 darabot rögtön el is vitték :/ és kérdeztem lesz-e belőle valamikor de közölték, hogy soha többet mert kifuttatták a terméket. De akkor mi a fenének van még kint??? A 7i ugyan ez 12990ft és abból sincs és nem is lesz :/ viszont a 8i!!!! 32990 ft azt nem akarják kifuttatni?? Abból meg van kint dögivel.
Nem lehetett volna csak egy középutat választani ami az árat illeti??? Nem tűnik fel, hogy kell az embereknek mert rögtön elhordták az egészet az első percben és azóta csak a hűlt helye van?? Amúgy meg a laptopok is ott rohadnak rajtuk mert drágábbak, mint máshol és az ócska telefonok is 512MB rammal 2megapixeles kamerával amik már a kutyának sem kellenek NA azok tartják az árukat. Vannak itt bajok rendesen. -
ssgk
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja írtam hogy mi baja van a tabnak és kaptam rá kiosztásokat [jogos] meg tanácsokat ...A probléma ugyan az !
Nem lehet rányomni a yes vagy no feiratra
Próbáltam otg billentyűzettel egérrel hangerőgombal minden hogy és semmire nem reagál ... :S
Valami megoltás (peindrives szoftver vagy nemtom)?? -
Jovanny2
őstag
válasz
Darth_Revan #3182 üzenetére
Vidd vissza, ha 3 napon belül vagy. Én nem nyomtam rá, de felajánlotta, hogy aktiválhatom július 23-ig.
Más: sg8099-fpc a digitizer (érintőpanel) típusa. Hátha kell még valakinek. Kínában annyi van, hogy még árulják is.
Még jó, hogy elfelejtettem levágni a körmöm reggel. 1 perc alatt kipantitottam a hátlapból, és a digitizer is lejött körömmel. Masszívnak nem mondanám az összeszerelést, garit 1000%, hogy nem veszt aki szétszedi. Szerintem tőlem is kap egy kis extra hűtést. Ja, és ti jobban vigyázzatok a kijelzőre.
-
Darth_Revan
veterán
Hi!
Az Office az aktivalasnak a biosbol olvassa ki a kulcsot?Sikerult beaktivalnia valakinek az Officet, aki az utobbi napokban vasarolta?
Szerintem en olyan tablagepet vettem, aminel lejart a license es gondolkodom, hogy megprobaljam-e visszavinni.. Mert ha meg van forgalomban olyan, aminel aktivalhato az Office, akkor egyertelmu a valasz...
-
gabor_01
senior tag
A 7i-nél a kamera programnak működnie kéne?
Sötét a kép minden gépen.
(Vagy megint nem figyelek...) -
Jovanny2
őstag
Sziasztok,
valaki cserélt már 8i-n digitizert? Ha igen, melyik lehet kompatibilis? Használtam a keresőt, találtam két kollégát törött érintő problémával, és láttam a szervizek linkjeit is, de ezt inkább magamnak oldanám meg...
Köszi.
-
Slapy
aktív tag
Nos én az alábbiakat rendeltem, ma próbálgattam még és a tab teljesen kikapcsolt állapotában töltik , de így ebben a formában semmi értelmük....
Ha be van kapcsolva akkor még úgy sem töltik hogy csak áramot adok neki semmi egyebet...
Viszont ez az otg hub tökéletesen teszi a dolgát:
-
encoder
tag
válasz
gabor_01 #3161 üzenetére
Akinek elég a notebookon megszokott tapipad, annak bluetoothos egeret már nem kell vennie. Ha találtok olyan appot vagy megoldást, amivel a keyboard is tökéletesen működik, akkor szóljatok! Ennek az a különlegessége, hogy wifi mellett BT-n is tud működni:
http://andromouse.com -
zzzn
csendes tag
7i + USB hub - hiba?
Minden rendben volt, amikor passzív USB hubra kötöttem egy egeret, billentyűzetet, illetve egy pendrive-ot.
A gond akkor kezdődött, amikor két pendrive-ot kötöttem rá. Onnantól kb. 30 másodpercenként újracsatlakoztatta vagy az egyiket, vagy mindkettőt. Sőt, egy idő után az egyikre ki is írta, hogy ismeretlen USB eszköz.
Viszont ha egyesével csatlakoztattam a fenti pendrive-okat, akkor minden tökéletesen működik..
Lehet, hogy a "ZS kategóriás", de amúgy működőképes USB hub és a 4 eszköz már túl sok neki?
-
zzzn
csendes tag
válasz
novoszath #3163 üzenetére
Én is csak a normális windows-t használnám, októberben a notebookomon elég sokat szívtam az Insiderrel, nem hiányozna egy ugyanolyan sorozat egy tabon.
Nekem a driverek eltávolítása és egy újraindítás után működnek rendben 7i-n, Windows Update-es Windows 10-zel.
Eszközkezelő/Rendszerezközök/Camera OV2680 és Camera sensor GC310 drivereket kellett eltávolítani. Én nem pipáltam rendszerről törlést, így újraindítás után visszatelepítette magát, nekem onnantól jó.
-
novoszath
senior tag
erdemes insiderezni a tabon vagy inkabb hagyam?
t.nap neztem hogy a kamera nem mukodik csak sötetseget mutat ez mitol lehet?
-
tibor72
tag
válasz
thespilertm #3157 üzenetére
Nos, elviekben az egyidejű töltés és adatkapcsolatot a szabvány szerint nem lehet megoldani, ugyanazon csatlakozón(USB 2.0). De usb3.0 esetében már van erre lehetőség. Az hogy esetedben működik, számodra kedvező, de nem biztos hogy tartós, vagy megbízható(mivel az eset műszaki háttere ismeretlen jelenleg).
-
forest_ns
tag
Valami nem oké a Onedrive, meg általában a képnézegetés körül. Be van állítva, hogy offline is elérhetőek legyenek a képek.
Ha a fájlkezelőből nyitom meg, (úgy tűnik) minden rendben, leszámítva, hogy a Fénykép (vagy mi a neve ennek a gyári alkalmazásnak) nem léptethető, külön-külön meg kell nyitni. Ebben a Win10-ben nincs benne a régi képnézegető? Vagy nem állítható be?
Ha a Fényképek csempéről indulok, akkor meg a felét meg sem nyitja, arra hivatkozva, hogy nincs letöltve. Amelyiket meg megnyitja, az nagyításkor életlen marad. (De amit meg tudok nyitni, azt engedi lapozni.)
Van valakinek ötlete? -
thespilertm
csendes tag
8i-vel működik ez a hub:
http://www.aliexpress.com/item/Free-Ship-OTG-Hub-Cable-Connector-Spliter-4-Port-Micro-USB-Power-Charging-Charger-For-Smartphone/32351972034.html
Mivel ezen csak egy micro usb bemenet van így muszáj volt bepróbálnom. Usb-s egér és a töltés is megy egyszerre tökéletesen. -
togateam
senior tag
válasz
Norbi88hun #3154 üzenetére
rossz drivert próbáltál,a 2x2bma az a képernyő fordítás driver.
800-as hsz és ott a lark_8i_win10_x86_touch .rar fált töltsd le date 2016.01.10 ,olvasd el a benne lévő leírást.u.i: először töröld le az illesztöt teljesen.
-
togateam
senior tag
válasz
bunnybugs #3152 üzenetére
Ó igen,erre mindenkinek szüksége lenne,de szerintem sőt biztosa hogy egy acpi driver hiányzik,amit nem tudtam meglelni,ha az updételt tabon rajta van akkor onnan kéne kimenteni
Itt található ) c:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\ de ha az egész könyvtárat megkaphatnám....
-
Norbi88hun
csendes tag
sziasztok. segítséget szeretnék kérni. tudom lerágott csont, de megakadtam.. szombat óta olvasok próbálgatom, de csak nem akar jó lenni a tuch.. lark 8i win 10 et frissítettem a fórumon is megtalálhatóra lépéseket szerintem betartottam és nem tűnt bonyolultnak mégis kb 5cm másfelé érzékeli az érintést ez a nyavalyás... próbáltam azt is, hogy eszközkezelőben letöröltem a bma 2x2-t illesztőprogramjával és feltettem azt amit itt találtam lark 8i sterowniki ben, de ugyan az. aztán próbáltam azt, hogy bemásolom a system32 mappába, de a sys kiterjesztésűt nem engedi hozzáférés megtagadva. most ott tartok, hogy feltelepítettem azt a win10et is ami az asztali gépemen van (nem hivatalos) és wifit nem engedtem csatlakozni helyette a sterowniki mappából rendszergazdaként elindítottam a drivertelepítőt, de így sem ott érzékel.. próbáltam leírni mindent hátha tudtok segíteni, mert szeretném használni végre a tabomat
ja és tescoban kiárusítás volt 16000 ért bontatlanul. első bontva volt és be se kapcsolt így már azzal kezdődtek a problémák. vettem másnak 7i set 2db ot az 13000 ft volt. arra fel tudtam tenni a win10et ahogy itt is szerepel. Köszi előre is a segítséget.
-
bunnybugs
újonc
Először is köszönet togateam-nek a winboot telepítést és a leírást. Minden tökéletesen működik ezek alapján.
Több Lark 7i-t vettem céges felhasználásra. Van amelyikre simán felment a win 10 a gyári update-tel, természetesen OTG külső kártyát használva mivel kevés a belső tárhely ugye. És kb eddig az 50%-ra egyszerűen nem hajlandó felmenni a sima update-tel, ezeknél a daraboknál tökéletesen működött a winboot megoldás hiba nélkül. Viszont ami microsoft update-tel frissült azoknál a daraboknál van "hibernate üzemmód", a winboot frissítés után viszont ezt egyszerűen nem tudtam elővarázsolni. A szokásos powecfg.exe /hibernate on vagy a powercfg -h on sajnos nálam valamiért nem működik, 2db-on próbáltam de egyiken sem megy. Ebben szeretnék segítséget vagy ötleteket kérni, hogyan tudnám előcsalni a hibernálást a winboot-os frissítést követően? Előre is köszönöm -
togateam
senior tag
válasz
Murphistic #3148 üzenetére
Mondjuk én sose akartam volna 2 tápot,egy csatlakozó 2 ág. A rajz csak az átláthatóság miatt van külön ábrázolva
-
togateam
senior tag
válasz
tibor72 #3149 üzenetére
Az aksi biztos hogy szabályzás alatt van,mert ott a készülékben vagy az aksiban lévő töltés szabályzó.Én a saját töltőjét gondoltam ketté osztani,de én inkább a perifériákat "félteném".
De ha nincs más akkor vegyetek valami ilyesmit .
-
togateam
senior tag
válasz
Murphistic #3145 üzenetére
És ha ugyanarról a tápról kapja az áramot?
-
togateam
senior tag
válasz
tibor72 #3143 üzenetére
Nem az
rajzold le az áramkört
rajzol körbe az áram útját.Ha bárhol van olyan hogy leadni és felvenni egyidöben akkor bukta van. ezért nem működik a sima y és a huba dugom az áramot elv.Ha egyszerű lenne akkor nem foglalkozna vele annyit a népek
Lásd a Slapy kolléga is vett 2 kábelt dísznek.
-
Murphistic
aktív tag
-
togateam
senior tag
válasz
Murphistic #3141 üzenetére
Hát ha gnd-t(avagy a minuszt) vagy +5 v-t megszakítom akkor nincs áramkör nem működik semmi
-
tibor72
tag
válasz
togateam #3138 üzenetére
Próba. Lehet fog működni, mivel figyeli a készülék a csatlakozást én is hasonló elképzelést valósítok meg, ha jól gondoltam ki 4 eszközzel, [link] amit egy USB/USB mini-vel csatlakoztatok ezzel a hub-al [link] amihez külső adapter csatlakoztatható, amivel táplálom az összes csatlakoztatott eszközt. Szerintem lényegében u.a mint amit te lerajzoltál.
-
togateam
senior tag
válasz
gabor_01 #3139 üzenetére
Ez pont hogy 2 külön áramkör,ha huba dugod akkor egy időben kéne leadni és felvenni is
Így minden külön kap áramot.De azt nem tudom hogy az usg alkalmazására elég ha a datátol meg kapja az impulzust.És nem tudom hogy a hubnak illetve a benne lévő eszközöknek mennyire árthat ha mondjuk 2 A-t kapnak,nem tudom hogy a tápban van-e feszültségszabályozó..stb..
-
Slapy
aktív tag
Rendeltem külföldről kétféle y otg-t egyiknél írták is hogy lehet tölteni közben másiknál nem. Nos megjöttek és egyikkel sem működik, majd holnap linkelem hogy más nem rendeljen ilyet próbaként...
viszont vicces kábelek mert telefonon is kipróbáltam és mikor még csak az y volt rádugva (se usb, se töltő) rögtön azt jelezte hogy töltőre dugtam...elindítottam a charging monitor programot és nagy meglepetésemre 1A-t jelzett
mégegyszer ismétlem ekkor még csak az y kábelt dugtam a telefonba
-
gabor_01
senior tag
válasz
togateam #3138 üzenetére
Szerintem ez egy próba után eldőlne
A két piros vezetéket akár össze is köthetnéd.
Mindenesetre amikor hubbal játszottam, akkor volt, hogy rádugtam egy tápot a hubra, de semmi jelét nem adta a Tab a töltésnek. Kapcsolásilag ugyanez jött létre.
Ritka az olyan Tab, ami OTG módban tölthető is.
(Van egy Acer Iconiám, annál sok fórumon kitárgyalták már, hogy nem működik.) -
togateam
senior tag
Gondolkozom ezen az usb töltésen és arra jutottam hogy a legjobb megoldás ez lenne. Vitára bocsájtom a kérdést.
-
-
togateam
senior tag
válasz
geri005 #3130 üzenetére
Játszani akarni? Az elmúlt 40 év összes pc-s játéka a rendelkezésedre áll. Minek ezért android?
Nem értem hogy miért android tabként tekintetetek egy Mini Windows pc-re? Szerintem sokaknak még core 2 gépük van otthon ez a tab jobb annál.(a 10i mindenképpen a maga 2gb ramjával) -
geri005
tag
Az még szerintem megérne egy misét, hogy ezeken a tabokon működhet-e egy Android x86 distró, vagy esetleg a Remix OS?! Nem alap rendszerként, de ha valaki pl játszani akar hasznos lehet. A Remix OS-t tesztelni is fogom.
-
$p@rr0w
őstag
Lark 7i tabon win 8.1 alatt valaki hasznal ps3 controllert bluetoothon keresztul?
Csak kabellel tudom mukodesre birni... -
togateam
senior tag
válasz
motoflug #3121 üzenetére
Rt már jó régóta nincs
8.1 Bing.
u.i : Pontosítok,már régóta nem használt új oprendszeként.
Support status
Start date: October 30, 2012Mainstream support ended January 12, 2016, but Surface supported until April 11, 2017[2]
Mainstream support for Windows RT 8.1 until January 9, 2018
-
sarantis
csendes újonc
válasz
motoflug #3119 üzenetére
Szia!
Én ez alapján csináltam.
Előfordulható hibák (figyelmetlenség):
- boot pendrive partíció nem megfelelő.
- a szükséges eszközök (otg-kábel, USB HUB, billentyűzet, pendrive) egyéb mechanikai hibákból eredő hibái, sérülése.Ha a leírást végig követed jó lesz. Ha nem akkor driverek újra telepítése. Ha az sem, akkor vissza garanciába (nálam alaplapot cseréltek - touch hiba -, utána a leírás szerint feltéve a Win10-et minden rendben lett).
-
ssgk
aktív tag
Sziasztok ! Valaki ismer olyan programot asztali pc re (win 7) amivel lehetne formázni a tabot és windows ot telepíteni ? !
-
Jatis
csendes tag
Köszönöm az itt található leírást a Win10 telepítéshez.
Sikerült két 7i-t megcsinálni, persze előtte belefutottam a hibákba. ☺ -
Létezik 7i-hez valamiféle passzentos tok?
-
motoflug
őstag
Ez igaz. Azonban sok dolog, ami nem feltétlenül egyértelmű, az meg lenne egy helyen. Pl. GY.I.K. ezeket megoldaná.
Pl.: én elég sok bogarászás után jöttem rá, hogy a win 8.1-en elfogy a tárhely, többek között ezért is éri meg a 10-est feldobni. Már várom, hogy a kezemben legyen a cucc, remélem menni fog egy amatőrnek is,mint én.
-
válasz
Darth_Revan #3108 üzenetére
Fóliás volt a tabod?
-
geri005
tag
válasz
Darth_Revan #3108 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy nyárig ki lett tolva az aktiválhatóság
-
Megvan a végeredmény
. Felraktam a 8i oprendszerét, hibátlanul felment, viszont nem működött az érintő. Ezzel semmi baj, ott volt a bill. és az egér. OFFICE aktiválásra rámentem, a MICROSOFT KORREKT MÓDON felkínálta, hogy adja az Office 365 12 hónapot hozzá a jelenlegihez, csak a HOME lejárta után átváltozik PERSONALra. Ez annyit tesz, hogy 5 gép helyett csak egy asztali gépen fogom tudni telepíteni az office-t, VAGY! ad +9 hónap HOME verziót (5 gépre telepíthető). Én ezt utóbbit választottam, így 2017 márciusig van 365 HOME előfizetésem
. A legjobb dolog, hogy a belakott 10est sem buktam el, 8.1 visszaállítás előtt, csináltam egy mentést a 10ről a linkelt gyári 8.1 image segítségével
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Elemlámpa, zseblámpa
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest