Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
jézusom #37268 üzenetére
Persze, oviba lehet vinni korán, csak annyi feltétel van hogy legyen meg minden oltása + kennel köhögés elleni. De ott még túl sok tanítás nem történik, inkább szocializálódás, max a behívást már elkezdik. Ezért írtam sulit, mert rendes sutliba, engedelmességi / őrző-védőre nem nagyon fogadnak be 7-8 hónaposnál fiatalabb kutyát. Legalábbis, ahova én jártam eddig, ott mindenhol ez volt a szabály arra hivatkozással, hogy a kutya mentális fejlődése kb. ekkorra kerül arra a szintre, hogy már rendesen tanítható. Persze amennyi kiképző van már, és sokszor ilyen isten tudja honnan jött emberek csinálják, bármi megtörténhet.
Napokban hallottam olyat, hogy egy kutyasuliban arra tanítják a gazdát, hogy verés helyett vízzel kell fejbe spriccelni a kutyát, ha nem fogad szót.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest