Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
jézusom #37268 üzenetére
Persze, oviba lehet vinni korán, csak annyi feltétel van hogy legyen meg minden oltása + kennel köhögés elleni. De ott még túl sok tanítás nem történik, inkább szocializálódás, max a behívást már elkezdik. Ezért írtam sulit, mert rendes sutliba, engedelmességi / őrző-védőre nem nagyon fogadnak be 7-8 hónaposnál fiatalabb kutyát. Legalábbis, ahova én jártam eddig, ott mindenhol ez volt a szabály arra hivatkozással, hogy a kutya mentális fejlődése kb. ekkorra kerül arra a szintre, hogy már rendesen tanítható. Persze amennyi kiképző van már, és sokszor ilyen isten tudja honnan jött emberek csinálják, bármi megtörténhet.
Napokban hallottam olyat, hogy egy kutyasuliban arra tanítják a gazdát, hogy verés helyett vízzel kell fejbe spriccelni a kutyát, ha nem fogad szót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Ülőgarnitúra 3-2
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- HP szerverek áron alul
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest