Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Processzor
tag
Találtam 1 kutyát. Lefotóztam. Barna, illetve inkább arany színű kuvasszerű de nem akkora. Bánatosképű. 2 napja ücsörög 1 ház előtt és befelé bámul. Mit csináljak vele?
-
isapeti
aktív tag
Nohát.
2 féle van a FressNapfban
- textil (de vízálló!!), designos, fekete, pöpec: 1640/2db, tehát ebbôl 2 kell
- gumi, kevésbé designos, de aranyos, piros, 3200/4db.
Magyarul 1 árban vannak, én a textil mellett döntenék a helyedben. Mindenesetre nézz körül
helyben is a boltokban, mert pölö itt nálunk Szhelyen is van a kisebb üzletekben, és olcsóbb is.
Sok szerencsét! -
kíváncsi
őstag
-
isapeti
aktív tag
Hát b@zmeg... bocs, hogy élek!
Jó, hogy nem írtam pontos címet az adatami közé, mert már tuti le is mészároltatok volna, hogy
ilyeneket írok... biztos csak én nem érzem, hogy ez aljas geciség volt a részemrôl
Vegyétek az ÖSSZES hozzászólásomat semmisnek, sôt, ha kedved van bannolhatsz is, vagy
vmi...
nem reagáltátok túl 1 iciripicirit?
Hiteles forrás-nem hiteles forrás, fórumos duma - ez alapján RÁD miért kéne hallgatnom?
Amúgy ez a ''szétroncsolás'' dolog nekem is erôsnek hangzik, valszeg nem úgy értette az illetô,
ahogy leírta... de légyszi NE ismétlem NE írj újabb totálisan leépítö hozzászólásokat, cserébe
megígérem, hogy meg se szólalok többet ezügyben (meg valószín? másban se). Leépítésbôl
meg bôven eleget kapok a melóhelyemen, szal lécci csak szolidan. Még akkor is, ha moderátor
vagy.
Eukanuba sósságáról pedig egy állateledel-boltos ismerôsöm tájékoztatott, aki Eukanubát és
mást is árul és bezony a Eukanuba nem a legolcsóbb közülük.... de biztos csak kitalálta, mert
nincs jobb dolga. -
Fantasy
tag
Most kritizáltok?Az Eukanuba nem sós a kutyáknak!Te lökött!
-
Den
veterán
ez akkora kacsa hogy már hápog. Egy, a szétroncsolt vesével nagyon gyorsan elpusztul az állat, nem élne elég ideig hogy bármilyen tápot egyen. Másrészt jelenleg nem ismert olyan csodaszer ami egy szátroncsolt vesét meggyógyít, ergo ilyen táppal sem kisérleteznek, mert nincs. ha lenne, bezárhatnák végre a dialízis központokat, ésw nem várnának milliók veseátültetzésre.
Az ilysen hírek egyedül a konkuirenciának kedveznek, valszeg tőlük is ered, és mint példád mutatja, sikeres fogás volt -
Den
veterán
ja hogy fórumon olvastad és részleteket nem tudsz... Ez ám a hiteles forrás
és mégis, szerinted milyen egy brutális állateledel kisérlet? Mert gondolom ha ennyire a dolog ellen vagy anélkül hogy a tényeket ismernéd, akkor legalább valami elképzelésed van.
mondjuk bontatlan konzervet adnak a kutyának? vagy ágyúval lövik a ketrecbe a tápot? -
Integra
titán
no problemo
-
isapeti
aktív tag
Ja, semmiképp sem gondolom, hogy az emberek érdekében végzett kísérletek helyénvalók, sôt!
Természetesen minden olyan cuccost kerülök (legalábbis megpróbálok), amit állatokon
teszteltek. Gyógyszer-ügyben sajnos nincs választási lehetôségem, max annyi, hogy csak
akkor szedek, ha muszáj. -
isapeti
aktív tag
jóvanna. Ne is veszekedjünk. Különben igazad lehet, de 1 kicsit néha nem árt naivnak lenni... én
bízom benne, hogy vannak olyan gyártók, akik nem csinálnak ilyesmit, hanem pölö az amúgy is
beteg állatokon prószálják ki a gyógytápot... Persze lehet, hogy ez utópia.
Mellesleg nem tartalak geci, stb.... -nek, hogy mindezek ellenére Iams-et veszel, különösen
mivel csak ezt eszi meg a cica. Ez ismerôs, de mióta kipróbálták a Leonardot, az a favorit.
Nekem is az a legfontosabb, hogy ôk a kedvencüket kapják. -
Integra
titán
nos, ez esetben a többi gyártó nem kísérletezik, soha nem nyúlt semmilyen illegális eszközhöz, de fúj köp (jó alkalom hogy az ő terméküket vegyék) és nemes egyszerűséggel lemásolja a terméket.
vagy szerinted ők a seggükből rántották elő a tuti receptet? kétlem.... ne légy már naív.
a világon ezer és ezer kísérlet volt/van/lesz embereken és állatokon.
vagy az emberi életekért végzett állatkísérletek nemesebbek és indokolhatók mint az állatokért végzettek nem?
mert innen is nézhetjük a dolgot.
mindegy, engem nem érdekel ez az egész, úgysem lehet mit tenni, a macskám meg csak az iams-et eszi meg, továbbra is azt fogok venni, úgyhogy egy szemét mocskos geci vagyok, puff neki.
de naiv az nem vagyok.
[Szerkesztve] -
isapeti
aktív tag
Nos, parancsolj:
''A Zöld Magazin lapján olvastam hónapokkal ezelött, hogy nem csak a kozmetikumokat gyártó
cégek kisérleteznek ilyen szörnyu˝ módon állatokkal, hanem a Eukanubát gyártó cég is. Például
le volt írva, hogy kölyök uszkároknak szétroncsolják a veséjét, és azt követo˝en vizsgálják azt,
hogy reagál a gyártott gyógytápra.Természetesen egy része a kölyköknek elpusztul. ''
Errôl ennyit. Világosan leírtam, igaz, csak másodszorra (de még a te hozzászólásod elôtt), hogy
kísérletekre gondoltam. Mindenesetre valóban remek alkalom volt a sony aibos poénod
elsütésére...
És szerintem a RC meg a többi NEM csinál ilyesmit, bezony. Mert akkor arról is tudnánk. -
isapeti
aktív tag
THX a lot, hogy ilyen kis hülyegyereknek nézel, de bátran vegyél vissza. Írtam már, hogy nem
eröl beszélek.
''Vagy vegyük a Eukanuba-t(par eve brutalis modon hajtottak vegre -kutyaeledel-teszteket
kutyakon)''
ezt egy kutyás fórumon találtam,illetve hasonlókat többön is. A részleteket sajnos
(szerencsére?) nem tudom, de a kedvedért utánanézek. Gondolom nem szimpla etetést takar.
Különben nem vagyok RC ügynök. -
isapeti
aktív tag
Boccsi, de Eukanuba helyett mondanék másokat, mert ô bizony ÁLLATOKON TESZTEL!!!!!
Tehát, akik nem tesznek ilyet, és legalább ugyanolyan jó minôség?ek:
- Belcando
- Biomill
- Hill's
- Nutra Nuggets
majd holnap még írok párat, mert a húgom az igazi illetékes, neki van 1 berni pásztora... aki egy
tünemény különben. A fenti tápokat egyébként macsekosoknak is merem ajánlani a
Eukanuba/Iams helyett (Belcando megfelelôje a Leonardo, aztán nyerô még a Royal Canin is
pölö...)
Ja és még aztat is hallottam, hogy az Eukanuba túl sós a kutyáknak... -
simonzé
addikt
-
simonzé
addikt
-
Fantasy
tag
Én a kiskutyáknak vagy akármien idős kutyáknak nagyon ajánlom az Eukanuba-t mert van egy kutyám akit kiskorába Eukanuba-val etettünk és olyan fényes,csillogó-villogó,szép és dús szőre lett hogy azt el sem lehet képzelni.Az a jó benne hogy az Eukanuba-nak van mindenféle kornak kajaja.
-
Fantasy
tag
Mostmár csak 2 kutyám (Skótjuhász) és egy törpehörcsögöm van.
-
zonko
csendes tag
hali!
Van egy fehér labrador, ivartalanitott, fantasztikusan helyes masfel eves lany kutyank. A Ponti. A kozelmultban el kellett koltoznunk, igy napkozbenre, amig dolgozom, beszorult a lakasba. Nem tudnatok ajanlani valakit a Pasaret kornyeken, vagyis epp ott, akihez hetkozben napkozbenre el lehetne vinni, hogy a kertjeben szabadon szaladgalhasson? (vagyis mondjuk reggel 8 ra oda viszem es mondjuk delutan 5 re ertemegyek) Egy masik kutyus melle, vagy egy kedves neni-bacsi melle. Annyi ilyen kert van, de egyik sem a mienk...Ha kell, fizetek is erte!
-
Fantasy
tag
sŐT NEKEM VAN 5 MACSKÁM 2 KUTYÁM ÉS 3 HÖRCSÖGÖM BI-BI-BÍ
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
up
-
kíváncsi
őstag
tudtok valami helyet ahol lehet venni kutyacipőt? Bővebben: link ezt találtam. Spánielem van és unom hogy mindig esős időben reggel piszkos a lába és fürdetni kell ő se szereti. Ezen kívül tudtok valami helyet ahol van kutyacipő?
-
zsiga667
addikt
Egyébként halkan megjegyzem, hogy szombat-vasárnap nemzetközi kutyakiállítás Pesten a Hungexpo-n.
-
ipgirl
tag
Nekünk nyuszink van. Előny: nem kell sétálni vinni, hárány: annyit zabál mint egy ló
Otthon öcsémnek van egy németjuhásza, akinek nem akadály hogy átugorja a 1,5 m-tés ráugráljon a templomba ''sunó'' nénikre
-
csudri
őstag
Ma lett 10 éves a kutyám!
Bővebben: link -
zsiga667
addikt
UP!
Valaki jön a hétvégén kiállításra?
Szombaton Arad, vasárnap Baja, jövő héten Bp. -
Haok
tag
8 kutyámból 4 rákos
1et már el is temettünk....1ikből 2 öklömnyi daganatot távolítottak el 22.000 FTért , de mind1, szeretem a kutyákat, nem fogom agyonlövetni /nem vicc, 2 öklömnyi...és még van 2 ami daganatos ....és a környékünkön jópár ember kutyájának ez a gondja...de csak a kutyáknak....én nem értem mi lehet
másik....mit tehetnék az ellen , hogy a legyek ne harapják véresre a kutyáim fülét? megvannak kötve, de lég hosszú láncra...de nem bírják a legyeket elhajtani...tiszta vér a füle némelyiknek
[Szerkesztve] -
SuBeR53_
tag
Van egy 1éves golden retriverem, van vmi móccer arra h. megtanítsam pacsit adni?
-
gege71.hu
addikt
Országomat egy bólogatós kutyáért!!!
-
gege71.hu
addikt
válasz
Cardinella #53 üzenetére
Na jóvanmá !!!
Komolyság...télleg kéne egy bólogató kutya.
Az igényes pedig annyi, hogy ne az a gagyi fajta amiről még a fröccsöntő sorja sincs rendesen ledolgozva..így értem. -
alitak
senior tag
válasz
Il Padrone #2 üzenetére
Lehet, hogy neki ez számítógépalkatrész. Csak remélem, hogy nem kötötte be az alaplapra
-
gege71.hu
addikt
áppppp
-
gege71.hu
addikt
Szasztok
Talán topiknyitás nélkül is összejön. Ez a topik talán +felel a kérdés felvetésének anélkül, hogy megköveznétek érte. (egyébként van kutyám)
DE amit keresek:
BÓLOGATÓS JÁTÉKKUTYA autóba.
Tudom, hogy vér gagyi de rámtört ma a nosztalgia mivel láttam egy egész pofás darabot egy kocsiban kéne nekem is egy.
Ha tudtok boltot , linket, akármit szívesen venném.
Ha lehet vmi igényesebb darab kéne (már amennyire ez ebben a kategóriában lehetséges).
Thnx -
Loretto
veterán
na egy kutsis topic
mivel én még nem jártam kiállításon, de imádom a boxert, de nem tudom kiállításom mekkora marúak vannak.esetleg tud vki segíteni?és hogy mi amódja hogy egy szint, ennél a fajnál a fehért standardként kezeljék.thx
-
kíváncsi
őstag
Hi all!
Nekem is van egy kutyám egy spanielem.
Kíváncsi lennék rá hogy miből/milyen kutyákból hozták létre ezt a kutyafajt?
használtam keresőt de aki tud az plz segítsen előre is thx -
kgabesz
tag
emberek!
holnap lesz a Hungexpo teruleten egy kutyakiallitas, el akarok menni, de meg eletemben nem voltam...
szoval ezek olyanok, hogy odamehetek nezelodni?
es mi a forgatokonyve egy ilyen kiallitasnak?
van valami program, vagy csak maszkalok es nezegetem a kutyakat, mint a festmenyeket a Szepmuveszetiben ?
es mikor szokott kezdodni?
segitsetek, tok idiota vagyok -
atee07
tag
Gondoltam már,hogy felhozom a témát,mert magam is kutyabarát vagyok,igaz mostanában nem volt kutyám.Régebben volt több is,a kedvencem egy dobermann volt,amiről meg nem mondták volna,hogy az,mert egyrészt színhibás volt-tök fekete-,másrészt lógófülű,mert nem akartunk neki hegyeset,egyedül a csonkított farka volt meg a dobermannok védjegyei közül.Ezeket leszámítva egyébként fajtiszta volt,mert az anyja meg az apja is törzskönyves volt,aszem.
Hallot már valaki olyan kutyáról,hogy Német Jagdterrier? -
Certee
senior tag
up
-
ithomas
őstag
Nekem van egy Dalma nevezetü kutyám.Egy igen elborult pillanatomban írtam róla egy rövid verset.Ime:
Szegény Dalma,
Nagyon balga
Nincsen haja,
De van farka....
Ez egy komoly lélektani vers,legalább fél percig tartott mig kitaláltam. -
Certee
senior tag
Úgy látom nem sok kutyás van itt a PH-n.
-
Loretto
veterán
nekem boxerem volr de sztem nincs még egy ilyen intezív fáradhatatlan eb.család bolondja.
-
simonzé
addikt
Tegnap kaptam egy Debreceni Westie tenyésztő telefonszámát. Nem Schnauzer, de azonos méretű, és szép&kedves kis kuta. Ha érdekel a szám, dobj egy mailt!
Szerintem te a Prohardver PH-ját ''Piszkosul Harap''-nak értelmezted.
[Szerkesztve] -
redsultan
tag
na a mi snacink is felejtős volt, 9 hétig elfelejtette, hol lakott 5 évig.
még a format c: és az új install sem segített rajta, az igaz, hogy a táppal voltak gondok), aztán alapos downgrade után ismerős hazahozta...
alig bírtuk upgradelni -
Certee
senior tag
válasz
Il Padrone #2 üzenetére
ÓÓÓÓÓ!
Most látom csak tényleg!
Elnézést mindenkitől de nem ide akartam.
Hogyan lehet áttenni máshová?
Én sajna nem tudok elmenni a kiállításra. -
válasz
Il Padrone #2 üzenetére
nem semmi topic
Egyszer volt egy DALMATÁM, 8X AGP-t tudott alig bírtam utánna futni és kevés volt benne a ram, mert mindig elfelejtette hogy nem szabad elszökni... azóta nem láttam.. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Il Padrone #2 üzenetére
Háát, a fekete-ezüst szinezet miatt még a Hűtés, Házak, Modding-ba elmenne, de itt...
-
redsultan
tag
válasz
Il Padrone #2 üzenetére
jogos a felvetés!
(még most is röhögök magamban...) -
zsiga667
addikt
Kérdés:
Megy valaki a hétvégén kutyakiállításra? -
Certee
senior tag
Mivel nem találtam ilyen topicot de látom több kutyás is van itt a PH-n ezért nyitottam.
Van valakinek Fekete-ezüst Törpeschnauzer-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest