Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
falabu88
aktív tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Mekkora időintervallumról van szó? A Platinum tápot szokták ajánlani rövidebb időre ha nincs lehetőség barf-ra (nyaraláson stb), az áll a legközelebb hozzá.
-
jézusom
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
Aham. Akkor ez a körszállításos megoldás necces, nehéz leegyeztetni. Vannak kutyakajás boltok, a csirkelábat fejet szoktam venni, de sokszor hentesnél is lehet venni olcsón jobb minőséget, máshova nem tudják eladni. Anyukám szokott venni csirkebőrt is, fillérekért adják és jó a tápértéke, viszont azt érdemes lesütni. Nekem nyersen nem komálják.
-
jézusom
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
De akkor most hol akarsz venni? Külföldre akarod rendelni?
-
Alusky
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Nálunk nem valami elterjedt az USA videókon sokat látható vákuumos előrekészített nyers kaja, itt tényleg vagy boltból akciókor vagy pedig a Facebook csoportokból kéz alól. Én mondjuk húznám a számat megbízhatóság tekintetében mivel nyers, de...
Petchef van ami ilyet ad, de az főzve van. Farkaskonyhán lehet még ilyet kapni, azok nyersek, meg a Barfshop is árul.
-
Major Lion
senior tag
válasz
jézusom
üzenetére
Ez mind oke, mi is veszunk neki hust a boltbol, meg zoldseget meg gyumolcsot, de en nem Magyarorszagon elek, es amig ott leszek nem akarok ezzel foglalkozni.
Barf talan nem a legjobb kifejezes volt itt, amit keresek az elore cssomagolt nyershus ami nem a bolti csirke meg marha kombo
Az aspol marka az 500g-os kiszerelesben kaphato es nagyon sok fele hus van, nyers porcos vagy csontos verziokban, a kutya meg imadja. -
falabu88
aktív tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Én még nem barfozok, de tervezek majd később, és már elkezdtem utánaolvasni/nézni. A Facebookon a Kutyakaja adok-veszek csoportban van jópár eladó aki adott köröket megy az országban (pár hetente az adott kört), autópálya lehajtóknál lehet átvenni az árut. Mindig friss hússal, elég nagy választékkal, jó árakkal. Én tuti rajtuk keresztül oldanám meg a vásárlást.
-
jézusom
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
Én spéci barfot nem veszek, nem is látom értelmét. Húst veszek több helyről. Csirkefej, láb. Kiegészítőt magam keverek, és ha úgy van akkor répa, cékla sütőtök ilyesmi. De most kapnak mindjárt kis rízst is, pedig jujujj az nem barf.
-
Major Lion
senior tag
Barf kajat hol erdemes beszerezni, as-pol-t ismerem, azt szereti a kutya, egy helyet talaltam de eleg gagyi a webshop fizetesi rendszere, nem veszodnek vele(petloversfood.hu), szoval hazhoz szallitas legyen es tudjak fizetni a webshopban
-
-
No elvittük menhelyre. Nem sok jóval kecsegtettek, mivel nagytestű lesz. Mondták, hogy nehéz örökbefogadót találni nekik
Megsirattam, pedig egy napja sem ismerem. Nagyon megvisel lelkileg a dolog
-
H-Zol
őstag
válasz
fojtviki
üzenetére
Akasztani való emberek vannak
!
Mi kis községben lakunk ( pár éve Városi címre emelték , azóta háromszoros adók lettek ) , és felfigyeltek az emberek , hogy piaci nap ( nap után ) jelennek meg az újabb és újabbnál újabb kóbor kutyák , és piaci nap kora reggeltől kezdtek figyelni a polgárőrök , és megfogtak egy pár nagyobb városi lakost akik itt engedték el a kutyákat ( volt jó nagy büntetés és azóta megcsappant a kóbor kutyák száma itt nállunk ) , de most is tudok egy jópár kutyát , de itt rendes emberek élnek és etetik őket , sőt van aki dobozból lefóliázva hejet is csinál nekik ( annak ellenére , hogy tilos , de szerencsére a szervek nem foglalkoznak vele ) !! -
válasz
Vismajor01
üzenetére
Szolnok, nem egészen jó környék sajnos
De elvileg már tudjuk, hogy kié, de semmiképpen nem mehet oda vissza. Akkor inkább menhely, valószínűleg így több lesz az esélye a túlélésre és a szerető gazdira 
-
válasz
jézusom
üzenetére
Remélem
Nagyon cuki ő is, dobáltam neki labdát és visszahozta ügyesen. Mondjuk most nem sokat aludtam, el van különítve a felső fürdőben, de egyfolytában ugat és vonyít
A másik talált sincs még beoltva parvó ellen, mert a veszettség ellenivel kezdett az orvos. Semmiképpen nem tudom összeengedni őket 
-
H-Zol
őstag
válasz
jézusom
üzenetére
Nem kell nekik másik gazda , ott maradt a felesége még szegény édesanya 🥲!
11 évig dolgoztunk együtt , már írtam , hogy nekünk van egy telephejunk ( tanya ) egy volt Tsz területén , olyan 14 tulaj van ott kint összesen , és ő egy másik cégnél volt éjjeli őr ( de sajnos a mostani mezőgazdasági helyzet miatt neki a nyáron megszűnt a munkahelye , kamerák váltották fel ) , azóta ha két hétig nem találkoztunk , vagy én nem hívtam , hívott , vagy írt , hogy , hogy állnak kint a kutyák , de jól vannak rendeztem én őket ( ilyenkor télidőben , nem dolgozunk , de naponta egyszer , sokszor kétszer kimegyek és kapnak enni inni ( ezek kidobott kutyák akik ott találták szeretetre , de nekünk is van külön , 3 kutya , a múltkor írtam , hogy egyik nagyon cukros lett és el kellett altatni ) !
Úgyhogy a kutyák jó kezekben vannak !! -
H-Zol
őstag
-
H-Zol
őstag
válasz
Zsocy155
üzenetére
Csak most jutottam ide , nem konkrét kutya téma , de szerintem ide illik !!
Még mindég nem emésztettem meg , de le tudom röviden írni .
Egy olyan barátom , aki több 100 kidobott kutyát rendezett , etetett , iktatott , gazdát nézett , sokat haza vitt , munkahelyen is etette őket ( a kis fizetésből költött a munkahelyi kidobott kutyákra ) , kis községben élünk , ha látott a környéken kidobott kutyát vitt neki enni inni , két éve egy olyan rühös kutya költözött be egy lakatlan házba a környékükön , ( szőr szinte nem volt rajta , vérző genyes sebekkel tele ) elkezdte etetni itatni , és kezelni , de nem nagyon javult , pedig sok pénzt költött rá , és van itt egy lelkiismeretes állat orvos kiment , megnézte és egy furcsa betegsége volt a kutyának , de kilett kezelve , érdekes nevet adott neki Rühi
, bevitte azt is , egy gyönyörű kutya lett belőle , de nem szaporítom a szót , múlt hétfőn December 2- odikán félórát beszéltem vele telefonon ( akkor ért haza a munkából ) , hétfő délután volt , Kedden délelőtt csörög a telefonom , egy közös ismerős hívott , hogy baj van ( nagyon nagy baj ) , a közös ismerősünk meghalt 😪, erőteljes erős gyerek , 45 évesen elment ( mentő orvos szerint szív leállás , és két éve volt szív orvosnál , csak úgy kíváncsiságból mert korosodik és nézzék meg , és mindent rendben találtak ) , reggel korán felkelt , a felesége elment dolgozni , ő még egy órát vissza feküdt mert ő később indult dolgozni , a munkatársa nem bírta felhívni , hívott segítséget és halva találták .
Még mindég nem tértem magamhoz , de sajnos ez van ( ennyi az élet ) !
Bocs , hogy egy kicsit hosszúra sikerült , de ezt le kellett írjam , nem is ismerek mást , aki nálla több kóbor , kidobott kutyának , könnyebbé tette az életet !! -
jézusom
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
Az algát por alakban,(úgy is lehet kapni, most nem volt) meg mindent össze keverek egy üvegben a huminsavval együtt. A kicsinek egy kis kanál, a nagynak 2 az edény aljára kis folyadék kell rá mert finom por nem eszik meg önmagában. Az omega3ból (ez lágyzselé) meg rádobok egyet, ezt a nagy megeszi a kicsi sokszor kifinnyázza
akkor azt is a nagy kapja meg. Volt amikor tojáshéjat is daráltam bele, de ezt elengedtem. Nem kell méregetni, ez nem gyógyszer egyik se. Annyi, hogy a glukozaminos cucc lehet keserű meg hashajtó esetleg, abból kell a legkevesebb. Egyébként meg ha ráérsz lehet matekozni, más terméknél ott vannak az adagok, vagy egyszerűen rá guglizol mondjuk glukozamin napi adag testsúlykilónként, aztán arányosan össze kevered 
-
Köszi mindenkinek
Ma voltunk orvosnál a kis újonccal. Mondta a doki, hogy hétfőig figyelgessük, azután elkezdjük az oltásokat. Most kapott féreghajtót, meg bolha cseppet. Akartunk volna parvo tesztet, de mivel semmi tünet nem utal rá, mondta a doki, hogy negatív lenne a teszt. Étvágy van, mozog futkos tesz-vesz, szóval nem utal semmi rosszra. Viszont szívféreg teszt lesz hétfőn. 8 hónap körülire lett saccolva a kora
-
jézusom
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
Szájszagot biztosan nem veszi el, én minden esetre adok nekik algát. Persze nem ezt az ótvar drágát. És por alakban inkább azt keverem mással is és megy a kajájukba.
-
No ma megint egy jó nap volt. Persze kit talál meg egy kóbor kiskutya?
-
KisTücsök
addikt
[link] Ez ér valamit? Meg úgy általánosságban a panzi termékek? Elég olcsóak.
-
kavalkád
senior tag
tipp azoknak akik hasonló helyzetben vannak:
kutyám nagyon habzsolt, gyakorlatilag beszippantotta a száraz kaját rágás nélkül kb 10 mp alatt, vettem neki a képen látható tálat, azóta már rág is

-
Alusky
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Mert rajzos/maszkos, hosszabb szőrű németjuhász.
-
jézusom
addikt
-
falabu88
aktív tag
Na pénteken megvolt a műtét, szerencsére minden jól sikerült, viszont sajnos mondta a doki, hogy ez a könyöke várhatóan 6-8 éves korára már nem lesz az igazi.
Brutális milyen gyorsan gyógyul... Hétvégén még elég sokat bent volt a lakásban, nagyrészt aludt, max 3 lábon szökdelt (a macskákat már így is kergette..). Vasárnap lekerült róla a kötés, műanyag gallér fel és kiengedtem. Hétfőn már kezdte terhelni műtött lábát, viszont a gallér már pár helyen eltört, mindenhol fennakadt, úgyhogy tegnap kapott egy felfújható gallért. Ezzel mintha kicserélték volna, és olyan mint csütörtök reggel volt.
Fut mint a nyúl, jön, belém"csíp", hogy kergessem.. Nem tudom hogy a francba kiméljem a lábát, egyáltalán nem figyel rá. Szerintem max 1-2 hét és teljesen használni fogja.Azt hittem jóesetben 1 honap múlva fogunk ott tartani ahol most 4-5 nap után jár.

Ezt a gallért (Dr. Pet - BigBoy) nagyon ajánlom, egy áldás nekem és a kutyának is. (viszont sajnos a tökét nyalja, úgyhogy ivartalanítás után nem jó, csak has-melső lábak stb.)
-
kavalkád
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
köszi az infókat!
-
Major Lion
senior tag
válasz
kavalkád
üzenetére
Igen. Szerintem nem jo, en mar el is adtam, de persze attol fugg mire akarod hasznalni es mik az elvarasok.
A problemam az volt hogy eleg jo terero kell neki, na most ha kirandulunk a hegyekben akkor az pont nincs, igy ha elszalad a kutya akkor nem sokra megyek vele.
Aztan ott van az activity tracker resze aminek merni kellene mennyit mozog a kutya, na ez total szar, semmire se jo. Szarul mer, de nagyon, jobban jar az ember ha egy garmint rak a kutya nyakaba. Vagy pl elmentek setalni, bekapcsolod majd autoval hazamentek es a kutyadnak lesz egy 30km-es setaja 80km/h sebesseggel. Nem tudod cropolni, megvaltoztatni semmi. Igy a kutyad egy nagyon aktiv kutya lesz a Tractive szerint
-
kavalkád
senior tag
használ valaki Tractive nyomkövetőt? érdekelne a véleménye/tapasztalata.
-
btotyi
tag
Miután mindkét sheltiem elment
, a sors úgy hozta, hogy ő jött az életembe.
Frey aki egy czifra mudi.
-
Alusky
senior tag
válasz
Richard!
üzenetére
Amiket felsorolt plusz környezeti hatások, mivel más fajtákban is jelentkezik amikre nem jellemző a túl vagy alultenyésztés. Ahogy az embereknél is megvan a top10 modernkori betegség, kutyáknál is ugyanúgy megvan, ők is azt a húst eszik amit mi, azt a gabonát eszik amit mi, ők is azt a levegőt szívják amit mi, az ő életük is bekorlátozódik (stressz akármilyen formája) ahogy a mienk. Bőr és szőrproblémák, fülgyulladások, mancsproblémák, allergiák az egyik leggyakoribb.
Az Exemtrat egy szteroid gyógyszer+vitaminok, szteroidoknak millió típusa van ez az egyik, kapható más néven most is orvosi receptre, egyik fő tulajdonságuk a sokból a gyulladáscsökkentés, így persze a bőrproblémát is javítja. Ha a legnépszerűbb Medrolt kapta volna 5 napig az is megszünteti a bőrproblémákat. Azért nem szeretjük, mert nem betegséget gyógyít, hanem tünetet, meg mert szteroidoknak sok a mellékhatása. Bár a néhány alkalom az teljesen problémamentes, akkor gond ha a kutyának rendszeresen visszatérően adni kell.
-
vendingo
veterán
válasz
Richard!
üzenetére
Genetika, túltenyésztés, szaporítás. Most eléggé felkapott lett ez a fajta, mert kemény külsőbe egy bárány lakozik kevés mozgásigénnyel.
Nagy pénzek mozognak, egy szebb kölyök, jobb szülőktől 2-3000 eurótól indul, mindenki is beakar szállni ebbe az üzletbe. Külföldön nem ritkák a 10-20 ezer dolláros kutyák.
Tesóinak semmi baja.totron: fixen allergia, csak nem tudom mire.
-
H-Zol
őstag
válasz
totron
üzenetére
Ekcéma , allergia , nekem is volt a telephelyen egy magyar vizsla típusú ( lehet elkorcsosodott ) kutyám , kidobott ( senki kutyája , de olyan ügyes volt , hogy pár órában telne amíg le írnám
) , ő volt olyan problémás , tiszta seb lett , de volt egy nagyon olcsó és jó Román gyógyszer , Exemtrat , négy , öt nap kezelés , és nagyon szépen helyre jött , ( ki is vonták a forgalomból ) de hiába mondtam a többi szomszédnak , hogy kenyeret , ne nagyon adjanak neki , hiába , többször kiújult , de jött a kezelés és kutya baja sem volt !!
5 évig volt meg , és egyik napról a másikra eltűnt , nem hiszem , hogy vadászok lőtték le , mert ő annál sokkal okosabb volt ( olyankor nem ment ki a telepről ha vadászok voltak ) , és a másik , hogy kölyke volt , azt nem hagyta volna ott ( alig nyílt ki a szeme ) , a kölyke felett növelve , cumiztatva , a mai napig megvan , otthon egy ismerősömnél !
Több napig kerestem a környéket többször átjártam de nem lett meg , a mai napig sajnálom , majd teszek fel rolla képet és írok egy két sztorit rolla !! -
vendingo
veterán
Új kedvenc játék :)
újra előjöttek az allergiák is.
Bőrgyulladás, szőrhullás, mancs gyulladás. Eddig azt hittem pollen allergia, mert nyár végén rendbe jött, de kezdődik előről. -
chizuru
csendes tag
Jaj az nagyon szuper, könnyű felépülést nektek!
-
falabu88
aktív tag
válasz
chizuru
üzenetére
A Vezérben volt a röntgen, de úgy néz ki a Net-Vet Lehel utcai rendelőjében lesz műtve. A doki is szimpatikus, és a tenyésztő akitől van a kutya is hozzá hordja a kutyákat diszplázia szűrésre évek óta. Nem mellesleg árban is a Vezérben kapott "ajánlat" alig több mint fele. Remélem jól döntök...
-
kavalkád
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
próbáld meg, hogy ráöntesz egy kis vizet.
-
falabu88
aktív tag
válasz
chizuru
üzenetére
Hajdúböszörmény, Debrecenben lesz a műtét valószínűleg. A pesti arthroscopiás műtétre sajnos nincs keret, pedig azzal talán menthető lenne a levált darab (de ez csak közben derülne ki, és félek, hogy mivel már 2+ hónapja biceg elhalt a levált darab) és akkor nem kéne a csontot sem hozzáfűrészelni/igazítani.
Így fog kinézni a műtét:
"Ennél a könyökízületi elváltozásnál a nem csontosodott anconeus nyúlványt veszem ki, és dinamikus ulnaosteotomiát (a hátsó alkarcsont elfűrészelését) végzem."2-6 hónapos gyógyulást olvastam..
-
H-Zol
őstag
válasz
jézusom
üzenetére
Hús ritkábban , mert sokan voltak még egy + éve , ithon öten , kint a tanyán két helyen ketten , ketten az , az négyen ez már kilenc kutya és van a kidobott senki kutyájai a telephelyen akkor azok is voltak hatan !!
Most jelenleg ithon kettő a telephelyen saját három és a mindenkijé ( akiket szinte senki nem etet , vagy csak hébe hóba egy kis kaja maradékot dobnak nekik ) azok most négyen vannak , így is kilenc kutya !! -
chizuru
csendes tag
válasz
falabu88
üzenetére
Szia, nem tudom merre laksz, de mindenképp nézz utána a fizioterápiás lehetőségeknek, nem tudom hol fogjak műteni de nem biztos hogy a doki megemlíti majd, pedig rengeteget dob a felépülésen is, illetve utána is, sokkal-sokkal könnyebben visszanyerhető a teljes mozgastartomany a vegtagnak. (kutya-fizioterapeuta vagyok, van is egy konyokdiszplazias páciensem, volt is műtve porclevalas miatt, ma már nem mondanád meg róla
) -
jézusom
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Kihagyhatsz egy egész napot is. Én mondjuk azt szoktam, hogy ugyebár a nagy nem hagyja ott, de ha a kicsi igen, akkor behÍvom a nagyot az bepuszilja

-
H-Zol
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Én is bajban vagyok , a minap írtam , hogy a 11 éves cukorbeteg kutyámat el kellett altatni , ők ketten voltak egy helyen , két testvér , és a cukros ilyen [link] tápot kapott , de előtte rossz szokásuk volt , hogy cserélgették a tálalakat ( hátha a másik jobbat kapott
) , de egy tálból is ettek ( soha nem volt ebből probléma ) , de jött a cukorbetegség és külön etettem őket de nem igazán sikerült , a nem cukros , megvolt bolondulva , így az ő normál tápjára is mindég szórtam egy kicsit , és most első nap nem szórtam és nézett a tálra , nézett rám és csak szórtam rá egy kicsit , de ez előbb utóbb ez elfog fogyni !
Szerintem nem lessz anélkül sem gond , mert ő egy falánk kutya ( lehet egy kicsit túlsúlyos is , de erős fajta ) ! -
Vismajor01
addikt
Skacok,
Ugye elhoztam egy NJ, ahol azt mondták nem eszi a tápot.
Nálam azért eszi, éhen nem hal, de nem tudok rájönni-van hogy üres tányér fogad, van hogy ott van a kaja 70%-a ?
Most pl alig evett, de ha kiszórom a tálja mellé, akkor megeszi. Úgy tűnik túl kemény neki, erősen ropogtat de lassan halad. Most ha elveszem tőle reggel vissza adjam? Vagy csak holnap este?
-
falabu88
aktív tag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Tenyésztőnél Royal, utána nálam Brit fresh majd Markus-Mühle junior, olyan 5 hónapos korától pedig (pont a hirtelen növés csillapítása miatt tenyésztő és kiképző ajánlására) felnőtt tápot kap a Primal Spirit-ből. Nem szuperprémium kaják, de próbáltam az 1500-2000ft/kg ársávban a lehető legjobb összetevőket keresni. Mellé kb 3 hónapos kora óta naponta zöldkagylót kap kapszula formában. Ízületvédőt most kapott az elmúlt 1 hónapban (joy2run), de semmit sem segített, valószínű több mint 2 hónapja megvan már a probléma. Túl gyorsan nőtt az egyik lábszár csontja, ez nyomta szét a könyökét. Az orvos azt mondta, hogy ez kivédhetetlen volt, genetika.
-
vendingo
veterán
válasz
falabu88
üzenetére
Már most kezdhetnél adni izületvédőt, ha eddig nem tetted. C11 komplex vagy aniflexi ha. A lényeg, hogy kálciumot ne adj neki.
Aniflexi:
" – gátolja az ízületekben kialakulható degenerációt
– táplálja és regenerálja az ízületeket, ínszalagokat, inakat és csontokat
– csökkenti a fájdalmat
– javítja a mozgás minőségét és az ízületek rugalmasságát"
Különösen javasolt betegségek okozta degenerációs mozgás-szervrendszeri problémáknál és a kölyök kutyák azon időszakában, mikor a növekedés a legintenzívebb, amikor is felléphetnek különböző rendellenességek az ízületi porc fejlődésénél.
Nekünk aniflexi vált be, gyorsabban hozott látványos javulást. -
falabu88
aktív tag
válasz
fojtviki
üzenetére
Semmiképp nem.
Fél éve velünk van, nem tudnám "elengedni". Kerül amibe kerül, rendbe kell rakni. Igazából így a tenyésztő felajánlásával anyagilag sem lesz megterhelő, főleg ha a diszplázia sem kerül fel a leletek közé és a lakásbiztosítás is fizet. Viszont tanácsokat szívesen fogadok, hogy mire készüljek egy ilyen volumenű műtét után, fogalmam sincs mi vár ránk.
-
jézusom
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nekem nincs nj. Sárhegyim van meg egy keverék. Bár a kicsit lehet njnak nézni, de ő tényleg kicsi
nem nj méret.
-
jézusom
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Az mondjuk csak jó lenne ha keverék lenne.
-
falabu88
aktív tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Már ő marad (nem mondanék le róla bármi baja lenne, második kutya pedig nincs tervben), rendberakják és nagyjából teljes életet tud majd élni. Igazából csak az 1 hónapos lábadozás amitől félek, fogalmam sincs hogyan fog kinézni.
Nem tudom mennyire tudtam volna ennél jobb helyről NJ-t, teljesen korrekt tenyésztő, ez a hobbija, nem bevételi forrás. A diszpláziát kontkrétan nem is nagyon ismeri, mert 1 kutyájának volt 15+ év alatt (vagy ha a kölyköknek volt is, annyi idősen, hogy ő már nem szerzett tudomást róla). És nem a messziről jött ember bármit mondhat kategória, mert egy haverommal tenyésztenek egy kennelnév alatt. Nem is nagyon szokott szabad kölyök lenni, hozzám is úgy került tavasszal, hogy kb 1 hónappal miután beszéltünk a fajtáról rámszólt, hogy visszamondtak egy kölyköt. Szerintem megtettem mindent ami tőlem telhető volt a választásnál, de sajnos a természet ilyen, bármikor születhet "gyengébb" utód, belenyúltam.
-
falabu88
aktív tag
válasz
vendingo
üzenetére
Már beszéltem vele, full korrekt. A rejtett here garis, a diszplázia nem szokott az lenni állítólag, de nála az is az. Most tüzelnek a szukák, a következő alomból kapok egy kölyköt vagy az árát ha gazdisodik (nyilván az utóbbi verzió lesz, egyelőre nem kell második kutya, főleg nem NJ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megsirattam, pedig egy napja sem ismerem. Nagyon megvisel lelkileg a dolog
!

Nagyon cuki ő is, dobáltam neki labdát és visszahozta ügyesen. Mondjuk most nem sokat aludtam, el van különítve a felső fürdőben, de egyfolytában ugat és vonyít

Ehhez adok még huminsavat, meg multit. Más humbug meg kagylólóf@sz nem kell. Igazából nem tudom, hogy büdösebb lennee a szájuk, ha nem kapnák
Ma voltunk orvosnál a kis újonccal. Mondta a doki, hogy hétfőig figyelgessük, azután elkezdjük az oltásokat. Most kapott féreghajtót, meg bolha cseppet. Akartunk volna parvo tesztet, de mivel semmi tünet nem utal rá, mondta a doki, hogy negatív lenne a teszt. Étvágy van, mozog futkos tesz-vesz, szóval nem utal semmi rosszra. Viszont szívféreg teszt lesz hétfőn. 8 hónap körülire lett saccolva a kora

!
újra előjöttek az allergiák is.