Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz P3Dr0 #9845 üzenetére

Kiindulásnak nem rossz, de még most sincs halvány lila gőzöm arról, hogy nálad melyik verziójú App kezeli rendesen az új, azaz a 0224-es DRV firmware-ben lévő Cruise Control (tempomat) bekapcsolást.

Kereshetőség és linkelhetőség (ezáltal a fórum használhatósága) szempontjából úgy jó, ha egy hozzászóláson belül szerepelnek ezek az infók, és nem kell kutatómunkát végezni minden alkalommal.

Korábban talán csak FW downgrade esetén kapták vissza a felhasználók ezt a lehetőséget (bár lehet csak kevésbé voltak alaposak ahhoz, hogy az m365 Tools-ban kipróbálják ezt a funkciót). Én a roller finomhangolása miatt az egyedi FW mellett döntöttem. Gyakorlatban a garanciára nem tudom miként hat ez, de nem nagyon hallani arról, hogy garanciális problémák lennének a jelenlegi Xiaomi rollerekkel, pedig elég szép számmal adnak el belőle.

Egyedi (Custom) FW felrakása után a KERS teljesen kikapcsolható, ezzel szabad gurulás érhető el. Nem szokás alkalmazni, mert biztonságosabb az élet ha van energia-visszatáplálásos motorfék, ha esetleg elszállna a tárcsafék. (Amúgy még én se próbáltam ki a közepes és erős KERS funkciót, de majd tesztelni fogom).

Új hozzászólás Aktív témák