Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PR0JECTNR56 #32985 üzenetére
Köszi
-
-
rybank
senior tag
válasz
TigerCat #32971 üzenetére
(#32967) qamu74 - Még az elején buzultam az új windows ui-ért. A Modern UI-t nem nagyon lehet baszogatni. Kiirtani nem tudtam. Jó van ez a Windows 7-es. Támogatják még egy ideig. Fő bajom a 8-assal, hogy nem áll kézre nagyon.
(#32974) qamu74 - Szépen kikupálódtál te is. (: -
qamu74
őstag
-
-
Mondjatok nekem egy olyan dock-ot, amire lehet minimalizálni az alkalmazásokat, és újra rábökve vissza is hozza, nem pedig másikat nyit. Rocketdock elvileg tudja, gyakorlatilag jelezni sem jelzi, ha fut valami, meg vissza se adja(utorrent-et igen, operánál folyton új tabot nyit, tc-ból meg újat indít..
).
Egyéb valami?
-
qamu74
őstag
Hali!
Tud valaki színes ikonpackot?
Olyat mint az ecqlipse. -
qamu74
őstag
nincs mit...
-
válasz
rybank #32954 üzenetére
(#32958) qamu74, (#32954) rybank
Elkérhetem a témát és a hátteret mindkettőtöktől? Nagyon klasszak... -
mondomén
őstag
Nem találkoztatok mostanában ezzel a háttérrel? Jól jönne nagyban.
-
qamu74
őstag
Bence
Recon -
válasz
Barthezz2 #32945 üzenetére
Mindjárt más!
Gusztusos összeállítás, főleg jól jönnek az ilyen telt színek ebben a ködös szürkeségben, ami odakint van ez idő tájt.
Januárban én is tervezem becserélni a Win7 Ultimate licenszemet Win 8 Pro-ra. Előtte még fel kell túrnom a Win8 topicot, hogy mi az ábra a játékok kompatibilitása terén, mert már a 7-tel is voltak gondok. Az meg ugye bosszantó, hogy több, nem olcsón megvásárolt játék nem fut probléma mentesen a nem olcsón megvásárolt új OS alatt.
-
qamu74
őstag
-
qamu74
őstag
Tálcára az órát hogyan tudom vissza varázsolni(de rég modoltam)
-
válasz
Gubek-Einste #32946 üzenetére
-
-
bAtt001
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #32940 üzenetére
alap dolgok, 2-3at szedtem a windows store-ból és ennyi volt a varázslat
nem olyan "vészes" a rendszer mint azt páran mondják
-
bAtt001
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #32938 üzenetére
ne lepődj meg nagyon de ez teljesen alap win8
csak a háttér van megváltoztatva
-
bAtt001
addikt
így tengeti életét egy kiégett desktopos
[link]
-
rybank
senior tag
Szervusztok. Többőtöknél láttam, hogy a windows tálca teljesen átlátszó, csak egy kis homályosítás van rajta. Ha ezt bármilyen témánál meg lehet csinálni tudtok valami leírást dobni? Nagyon szépen megköszönném.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
kiskaktusz #32925 üzenetére
Amikor ezt a rendszert így összekapartam, akkor még menő volt, két év alatt lehagyott a teknika egy kicsit
Én meg lusta vagyok újra nekiállni
-
hoffman_
nagyúr
Na, feldobom, ha már készre csiszolva kaptam az ikonokat, köszi még egyszer. Szokásos, komoly változás nincs. Illetve most talán picit több, a Wall csere és átrendezés mellé váltottam a színeket, és új órát kapott.
Nagyon szép lett szerintem, ritka jól sikerült, de sajnos elég sötét, kicsit talán szomorkás, meglátjuk meddig bírom.
-
hoffman_
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Barthezz2 #32910 üzenetére
Hű, köszi
Hát majdnem, de sajnos nem. Ennél kicsit világosabb. Azért lenne jó, ha ismerném a módit, mert akkor tudnék kísérletezni. Azért PS csak nem kell hozzá...
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok,
A szokásos, még mindig megoldatlan problémámmal fordulnék hozzátok
Van egy világosszürke AIMP2 ikonom. Szuper darab, ezt használtam eddig. A kiterjesztése .ico. Most azonban feketére lenne szükségem, és ezt nem tudom megoldani sehogy sem. IrfanView-t szeretek használni, nem jártam sikerrel vele, Gimp se oldotta meg, hogy a szürkés-fehér ikonból feketét csináljon. Általában beledzsuváznak a háttérbe, mindig kap egy keretet a kép. Hogy tudnám megoldani, hogy ebből az ikonból fekete legyen, de háttér átlátszó, keret nincs? Már jó lenne, egy éve lappang a probléma
ui.: Természesen a picasa hozta a formáját, jpg-t csinált az ico-ból, szó nélkül.
-
lorcsi
veterán
[link]
gyűjtemények, inspirálólag
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest