Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeeNiTTo
tag
kis eséllyel de nevezek
[link] -
GouGraN
tag
válasz
kiskaktusz #31297 üzenetére
Azt nagyon megköszönném.
-
GouGraN
tag
válasz
kiskaktusz #31295 üzenetére
Rendben, értem.
-
GouGraN
tag
válasz
kiskaktusz #31291 üzenetére
Köszönöm, azt már áttanulmányoztam régen. A téma kilétére lettem volna kíváncsi.
-
itamragy
csendes tag
Nevezek.
kép -
pocokxx
Közösségépítő
-
GouGraN
tag
válasz
kiskaktusz #31273 üzenetére
Megkérdezhetem hogy lehet megcsinálni olyan átlátszóra a tálcát?
-
ZetorGumi
addikt
Üdv.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mivel lehet eltüntetni az egész tálcát? Tehát azt szeretném megolani, hogy Win7 alatt a tálca csak akkor bukkanjon fel, ha megnyomom a windows gombot a billentyűzeten.
Az hogy elrejtem az nem megoldás, mert akkor előbukkan, ha leviszem legalulra az egeret.Jah, és a képen a jobb alsó sarokban lévő lejátszórészt mivel tudnám üzembe helyezni teljesen, mert ott még írnia kellene a számcímet, előadót, stb, stb, de csak a 3 gomb működik belőle eddig. Lejátszóprogram: AIMP2.
És ha még nem késő, akkor szeretnék ezzel nevezni, az előző ehhez képest túl gyér.
Kép egy picivel később, mert fel kell még töltenem picasara.
-
Dany007
veterán
Azt hiszem ideje, hogy nevezzek én is.
Minél többet variálok rajta annál rosszabb lesz.
Szóval neveznék a következő desktoppal:Végül az "M" betűt mégse építettem be. Egyrészt túl ormótlan nagy lett volna, másrészt a betűtípusa nagyon eltér attól amit én használtam. Csak rontott volna a helyzeten.
Ps.: kár, hogy Gif.-et nem lehet berakni, az a spectrum analyzer úgy ütős igazán ha mozog
-
Dr. Gonzο
senior tag
Nevezésem második témában, minimal stílus:
[link] -
Dr. Gonzο
senior tag
Nevezésem első témában, minimal stílus
[link] -
balcsida
senior tag
Én nevezésem:
-
kiskaktusz
addikt
válasz
kiskaktusz #31273 üzenetére
Ja, ez nevezés
-
petiwr
senior tag
2.Hogyan lehet megcsinálni olyanra a tálcát ami az alábbi képen van? Pontosabban csak a felső rész érdekelne engem az ami lényeges lenne.
[link] -
kiskaktusz
addikt
-
Leevi23
csendes tag
-
xavix13
őstag
Ez az első saját asztalom amivel egyúttal neveznék is az 1. kategóriába.
(Bár itt a profik között sok esélyem nincs.) -
Heyman
aktív tag
-
ZetorGumi
addikt
Szeretnék nevezni a versenyre az első kategóriában.
A képarány miatti átméretezés belefér a kritériumokba?
Csak mivel ilyen a monitorom (4:3-as), muszáj volt így átméreteznem, hogy jól nézzen ki.
-
Dany007
veterán
Én is úgy tudom, hogy jelen esetben csak a kétféle háttérkép adja a két kategóriát.
Az enyém egyébként erőteljesen antiminimál lesz.Szerintem ebben a versenyben minimállal nemigen lehetne nyerni, hiszen a háttér kötött. Ergo a szubjektív "szépséget" az adja majd amit pakol rá az ember - vagy épp amit nem -.
Amúgy fontot szerintem nem lesz nehéz találni. Ránézésre ismerősnek tűnik. Inkább a mérete aggaszt. Nem akarom, hogy bazi nagy betűk elcsúfítsá az egészet. Majd valamit még kitalálok.
@pocokxx:
Köszönöm!
-
F34R
nagyúr
válasz
Dany007 #31249 üzenetére
megcsinalhatod ha pontosan ugyan olyan fontal birod beconfigolni a rainmetert.
az mas kerdes mennyire fer bele majd a minimalba.Tenyleg ha mar itt tartunk akkor mi tartozik bele ? Pl : ha mar kirakom a kedvenc programjaimat = dirty , ha csak a wallpaper meg az infobar van kint az siman = clean . Igaz ezek csak allapotok nem pedig tipus.
-
Victoryus
addikt
Szeretnék én is nevezni az első kategóriába.
-
Dany007
veterán
válasz
pocokxx #31243 üzenetére
Rendben. Nem szeretném utólag módosítani. Mindig az első gondolat a legjobb.
Olyan kérdésem van még, hogy a vízjelet be lehet építeni a design-ba? Vagy az már túl erőltetett lenne?
Gondoltam ott az a nagy M betű. Teszek elég egy "Syste" feliratot mögé (fölé) meg, hogy Uptime és kiíratom a system uptime-ot...Így nem lógna ki a designból annyira a vízjel sem és el se takarnám. =)
-
BeeNiTTo
tag
király a versenyre sz@rt be a gépem
-
Adamis
őstag
válasz
kiskaktusz #31245 üzenetére
Ezzel én is így vagyok... ;
-
pocokxx
Közösségépítő
Eddigiek összesítve, kérem a nevezőket, hogy ellenőrizzék a képeket és linkeket. Ha valami gond van írjatok privát üzenetet.
-
venom123
tag
-
Dany007
veterán
Asszem lassan nevezek én is... Jött 1-2 ihlet.
Amúgy a nevezést lehet később módosítani? Bár az elég nehézkes lenne... de gondoltam megkérdezem. Lehet egyszerűbb lenne ha nem lehetne később módosítani miután itt postolta az illető.
(mert akkor ha már egyszer beküldöm, nem őrlődök rajta tovább, hogy na mit kéne még odébb tenni / stb...) -
paperboy
senior tag
-
albert8
veterán
Ha megfelel akkor nevezés 1[link]
-
Dany007
veterán
válasz
kiskaktusz #31228 üzenetére
Köszi! Igen ilyesmire gondoltam!
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Dany007 #31224 üzenetére
"És valami olyan program amivel a megnyitott ablakokat lehet kicsit testre szabni? Ne az a gagyi fehér háttér legyen pl."
Erre való a visual style..
-
pocokxx
Közösségépítő
Mivel jogos aggályokat vet fel a nevezett képed, nem fogadom el. A hasonló esetek elkerülésére apróbb pontosítást eszközültem a cikkben is:
"A levágás nem érintheti a vízjeleket, a keret pedig nem lehet nagyobb, mint a teljes képernyőkép 10%-a. (Azaz a keret maximális (pixel)szélessége a felbontás 1/10 része.)" -
albert8
veterán
Ez azt jelentené, hogy pl találok egy képet és abba beleszúrom azt ami a kötelező akkor az is megfelel? Mondjuk, ha lekicsinyiti 1 pixelnyire?
-
-
válasz
kiskaktusz #31214 üzenetére
Most nem értem, hogy mi a problémátok vele. A szabályok betartásával alkottam egy egyedi desktopot. Így legalább nekem nem ugyanolyan a képem java része, mint amilyen a többieknek lesz (remélhetőleg).
(#31215) pocokxx: Jó-jó, tudom, hogy nem egészen erre gondoltatok, de nekem így jön be ez a háttér. Szerintem egész pofás és legalább a vízjel sem látszódik.
-
Nevezni szeretnék a második kategóriában.
Adtam a képhez egy kicsi és egyszínű keretet, de azt olvastam, hogy ez nem probléma. Valamint ide töltöttem fel és nem külső tárhelyre, mivel nem fogok sehová sem regisztrálni az ajánlottak közül (amiből az egyik 404). És természetesen a képen látható felhasználó csak a képzelet szüleménye.
-
BeeNiTTo
tag
Már lehet nevezni??
-
Dany007
veterán
A mappákat win 7 alatt hogy lehet egyediesíteni? Nem találtam rá épkézláb progit. Csak valami olyat, amivel kis átlátszóságot lehet adni neki... de az kb semmi.
Más. Ismeritek a Samurize nevű progit? Na azzal is lehet desktopot alakítani, viszont ami nekem különösen tetszik benne az egy bizonyos plugin a winamphoz, amivel Spectrum analyzert lehet kirakni a desktopra!
Valahogy így:
Sz.tem cool
-
gregus021
tag
Sziasztok! Elkeztem csinálni magamtól egy asztalt, és én csinálom hozzá a skineket. Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan tudnám megcsinálni úgy az óra skint mintha tükröződne?
Most csak így sikerül megcsinálni, viszont így a tükörképben fel vannak cserélve a számok:Szerk.: Meg lehet így csinálni Text-tel? Mert közben rájöttem hogy bitmappal photoshoppban megcsinálom gyorsabban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Vicces képek
- Napelem
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Path of Exile (ARPG)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest