Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Bjørgersson #38073 üzenetére
Alap. Meg Hoegaarden. De azt ünnep- és fizetésnapokon
-
MarioAna
senior tag
válasz
Petyyyyy #38094 üzenetére
A layout az a komplett téma igen. Magyarul, ha most beállítod és elmented témaként, kimásolod azt a mappát és utána a friss telepítésbe bemásolod, akkor ugyanúgy fog kinézni, mint az eredetin. Minden ugyanott lesz, persze csak ha a rainmeter skineket a dokumentumokból átmásoltad.
Szerintem a skin package és a layout alatt ugyanarra gondolunk -
Petyyyyy
addikt
válasz
MarioAna #38093 üzenetére
Jó az angol de itt egy kicsit kínai. Komplett layout úgy mint...?
A sking packaget is ki kellene próbálnom. Rég foglalkoztat a gondolat csak elfelejtem mindig. Ezzel asszem megjegyzi az elemek pozícióját is és loadnál ugyanott jelennek meg. Ha hülyeséget írtam, javítsatok pls. -
kmisi99
addikt
Végül is nem fontos ezt hoztam össze. Nemsoká költözök ssd re valahogy nem lehet ezt az összeállítást ahogy van lementeni, hogy ssd-n ne 1 órát pepecseljek a dolgokkal hanem csak berakom és már ilyen is.
-
kmisi99
addikt
Olyat lehet, hogy én a tálcát eltüntetem és egy rainmeter skint rakok a helyére?
-
RaZroX
addikt
Mit tudtok ajánlani arra, hogy könnyen és gyorsan elérjem az összes asztali ikonom, de ne foglaljanak sok helyet, hogy látszódjon a háttér ? Konkrétan valami stack kéne vagy hasonló. Dock-ot nem akarok használni, mert az OS X-eshez vagyok a szokva a többi meg szerintem sz@r.
-
-
Varlaisaran
senior tag
-
Vanir
veterán
válasz
Varlaisaran #38077 üzenetére
De rég láttam gmaxot
-
Próbáltam megváltoztatni a logon screen-t ez alapján, de nálam nincs is olyan bejegyzés regedit-ben. Létrehoztam, de így se jó.
Ötletek?
Az a vicc, hogy megtaláltam a gyári logon background-ot, saját használatba vettem, felülírtam egy saját képpel, de így is a régi van..
-
pocokxx
Közösségépítő
-
-
Minstrel
senior tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani valami ehhez hasonló felületet rainmeter-hez amivel így kitudom tenni az asztalra a Google naptár bejegyzéseket? [kép]
Ez most az Active Desktop Calendar, de nem valami jól kezeli a bejegyzéseket, mert van olyan, hogy egyik nem látszik, máskor meg ugyanabból van kettő is egymás alatt.
-
vans?
őstag
"Kisse" eroltetett poen.
-
RaZroX
addikt
válasz
piRate_nEx #38061 üzenetére
hát ezen felröhögtem
-
Lathronos
őstag
válasz
piRate_nEx #38061 üzenetére
Te is formában vagy ma látom.
-
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Mikeee89 #38042 üzenetére
Minden színnél a negyedik szám jelzi az áttetszőséget. Esetedben ezt egy kicsit macerás átírni, de nem lehetetlen.
A variables.inc fájlban keress olyat, hogy colordark ill.. colorlight az lesz a panel színe. pl ilyen világos áttetsző szín: 200,200,200,20
(Bár szvsz mindkét linkelt képen szerkesztett kép van a háttérben.) -
Üdv! Egy kis segítséget kérnék. A Rainmeterben átlátszó paneleket akarok csinálni. Az átlátszóság ehhez hasonló lenne, mint a képen van jobb oldalt. [link]
Vagy olyasmi, mint ezen a képen a két oldalsó sáv: [link]
A gnometer skint használom, abban esetleg tudna valaki segíteni, hogy hol csináljak ilyesmi átlátszóságot?
Előre is köszi. -
MarioAna
senior tag
tudom, hogy van külön rainmeter topik, de ez jobban pörög. Létezik valami használható twitter reader/rainmeter skin, ami működik is? Egy szimpla kell, ami csak a szöveget írja ki, semmi extra, mert RSS sem működik már régóta twitterről.
-
Lathronos
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #38028 üzenetére
Tudom, hogy csak poén volt, mindössze megemlítettem, hogy én is hétköznapi halandó vagyok
(#38029) hoffman_ & (#38027) kovy29
Ez kemény volt...
-
vans?
őstag
Tudom, hogy izgultok mar, en majd csak hetfon fogok tudni betenni, sajnalom.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
littlemamba #38023 üzenetére
Legalább a célnak megfelel.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
littlemamba #38020 üzenetére
Azt hallasz is valamit azokról a "hangfalakról"?
UI: Boldog Nőnapot!
-
Soucaller
tag
Hello
Itt az enyém. -
Lathronos
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #38018 üzenetére
Sejtettem, hogy előbb-utóbb ráfaragok erre a "mutasd az asztalod" témára. Már nem asszonypajtás, hanem feleség. Mellesleg ezek átlagos gépek, mindkettő 6 éves core2duo vagyis nem atomerőművek. Nem megy nekem olyan jól, hogy Mark Zuckenberg féle extravagáns életet éljek, én is átlagember vagyok.
-
RaZroX
addikt
válasz
piRate_nEx #38016 üzenetére
+1
-
Lathronos
őstag
válasz
Bjørgersson #38014 üzenetére
Asszony saját használatra van.
Nem akart arrébb menni amíg a fényképet csináltam, hát akkor mondom nesze neked, mész te is a közösbe(mármint asztal fényképalbumba mielőtt valaki másra gondolna).
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Bjørgersson #37995 üzenetére
Igen régóta tervezem a nagyobb asztalt, csak mindig lebeszélem magam azzal, hogy végülis ennyi hely is elég...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Energiaital topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest