Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Everest / AIDA64 topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Asztrofotózás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rick009
tag
nem nagyon foglalkozok ilyennel.... főleg az itteni profi munkáktól elmegy az ember kedve
de egy próbát megér...
[link] -
Recon666
Közösségépítő
válasz
ratsviktor #31198 üzenetére
Olvasd el a cikket! A megszabott 2 háttérrel lehet csak nevezni.
-
ratsviktor
csendes tag
Nevezésem a két kategóriában:
1 kategóriába a sötés kivitel:
2 kategóriában pedig a világos kivitel:
Mindenkinek sok szerencsét. egyébként a Rawdragor az egyik nicknevem és ezzel raktam fel a windows. A képek már több hetesek, jelenleg minimal asztalt használok, mert eléggé memóriazabáló volt a stílus.
-
pocokxx
Közösségépítő
-
F34R
nagyúr
válasz
littlemamba #31191 üzenetére
hat lesz majd meg egy-ket erdekes desk az biztos.
en is jobban osszeszedem magam mint tavaly ... -
littlemamba
aktív tag
Nagyon szép dolgokat csináltok, fel kell kötnöm rendesen a gatyót, ha indulni szeretnék a versenyen
Van ám fejlődés rendesen!
-
-
pocokxx
Közösségépítő
VASÁRNAP délben megjelenik a cikk, és hivatalosan is megkezdődik a verseny, lehet "élesíteni" a fantáziát!
-
kiskaktusz
addikt
válasz
God Vazzeg #31160 üzenetére
Ha több a lehetőség, persze, hogy jobban testre lehet szabni, de azért egy stockwin7-hez képest az itteni W7-ek sem piskóták..
-
F34R
nagyúr
en nem nevezek most mert ugyse nyernek
mindenkinek a win meg az arejo tetszik..
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
kiskaktusz #31151 üzenetére
Ezt még nem beszéltük pocokxx-el, de szerintem így lenne a legkorrektebb, így mindenkinek nagyjából ugyanannyi idő állna rendelkezésére az asztal tervezéséhez.
-
Recon666
Közösségépítő
Megvan a 2db kép a versenyre. Hogy még Péhásabb legyen a dolog a Haladó fotós topickból lettek kiválasztva a képek. A két szerző engedélyezte is a felhasználásukat. Tehát lényegében megvan minden.
-
artiny
őstag
Lattam egy nagyon szep rainmeteres temat...de nem tudom hogy kell "feltenni" . Van link a kep alatt valmi source code...de nem tudom hogyan kell haszanlni vagy kell e valami hozza.
http://www.lifehacker.com.au/2009/06/the-minimalist-os-x-desktop/
valkinek otlete?
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
kiskaktusz #31136 üzenetére
Szívesen!
SHiZUOKA: Remélem, legyünk minél többen!
-
Recon666
Közösségépítő
pocokxx beszültük ezt a wallos versenyt és a következőre jutottunk;
Háttér a szervező által lesz kiválasztva 2db. Szokás szerint 2 kategória lesz és bármilyen oprendszerrel lehet nevezni és a nevezettnek kötelező lesz szavazni is, ha nem ki lesz zárva. És az előző kétfordulós dolog is megmaradna.
A díj az lesz mint az előző versenyen kivéve a pólót, tehát DG felirat az avataron az első 3 helyzetnek.
Eddig ennyi. -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Gubek-Einste #31133 üzenetére
-
-
Recon666
Közösségépítő
Ha senki nem vállalja megszervezhetem ezt a hátteres versenyt.
-
RBJ
addikt
-
válasz
Recon666 #31115 üzenetére
Nem mondtam, hogy egyszerű, még csak azt se, hogy nem tetszenek ezek az asztalok, mindössze azt jegyeztem meg, hogy a felhozatal nagy része a minimal kategóriába sorolható. A minimal-lal sincs semmi probléma, csak mivel túlsúlyban van, ezért ha vki végigfutja a topicot, akkor azt tapasztalhatja, amit leírtam.
lorcsi: most, hogy mondod még én sem készítettem bringás desket. Ez mondjuk viszont kellemetlen.
-
drahotab
tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne (remélem jó topicba írom):
- van valamilyen rainmeteres (nem dock!) megoldás arra, hogy megjelenítsem valahogyan az éppen futó alkalmazások ikonjait? (mintha windows tálcán lennének)
- milyen paranccsal tudok kattintásra futtatni egy adott wmp mappában lévő wmp.ini fájlt?
Így nem működik valamiért: LeftMouseUpAction=!ActivateConfig wmp wmp.iniA korrekt válaszokat előre is köszönöm!
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Maxtreme #31116 üzenetére
Első részével egyetértek, de a másodikkal nem. Attól hogy egy asztalon több dolog van nem nehezebb megcsinálni, sőt össze lehet dobi 2 perc alatt akármelyiket. A kérdés az, hogy mennyire figyelünk az apró részletekre, amiket a legnehezebb eltalálni-megtalálni és emellett még passzoljanak is egymáshoz. Szóval itt nem az elkészítés nehéz, hanem a megtervezés. Én pl 50-60 hátteret végignézek egy asztal elkészítésekor, ahhoz ugyanennyi skint plusz a többi.
-
válasz
Maxtreme #31110 üzenetére
Hangulatos és informatív!
Sajnos ritkán jelennek meg a topicban számomra tetszetős deskek. Szeretem a minimal-t, de elég egyhangú, hogy az asztalok 98%-a arról szól, hogy kiteszünk egy makrós kókuszreszeléket vagy kaktuszcserjét, esetleg vmi combfixes gádzsit wallnak, sarokba feltoljuk az óra/dátumot vmi művészi font-tal, Win7 ikonokat középre húzzuk, és mindenki dicséri, hogy mennyire eltaláltuk az Élet pendülését.
-
válasz
kiskaktusz #31106 üzenetére
Lusta vagyok én már ahhoz
Zune.
-
-
válasz
Maxtreme #31100 üzenetére
Elkérhetném a háttérképet?
Asztali ikonokról a nyíl eltüntetése Vista és Win7 alatt: Vista Shortcut Manager, kipróbáltam, működik.
-
karburátor
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Everest / AIDA64 topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest