Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pocokxx
Közösségépítő
Egy kicsit off, de hátha vannak érdekeltek...
[link] -
nashorn1993
újonc
rossz link, sorry. közben chrome-os problémámra rájöttem, elég egy agyhalott helyen van..de megvan
remélem ez jó lesz http://imageshack.us/f/96/nvtelenqy.png/
-
Rimuru
veterán
válasz
nashorn1993 #31788 üzenetére
Szerintem vagy PH-ra vagy valami normális képfeltöltő oldalra rakd a képeket.
-
nashorn1993
újonc
Köszi, per pillanat itt tartok ww.kepfeltoltes.hu_.png][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/120826/793982624N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url] még elkélne egy normális ikon xfire, tc-hez is pl de még nem találtam, illetve chrome-hoz milyen elérési utat kellene beírnom? windows mappába rakja alapból azon belül nem találom..a tálca skinjére gondoltam hogy azt meglehet e változtatni valahogy win8asra. metro-t leszedtem win7re, bár rá még nem jöttem hogy mi a jó benne, +ha gondolom hogy kéne valamiért épp, meg kell nyitni mindig?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
nashorn1993 #31784 üzenetére
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
nashorn1993 #31784 üzenetére
Idézőjel és szögletes zárójel is kell., illetve ügyelni kell a kis nagybetűre, magyar/angol nevekre.
pl.:
LeftMouseDownAction=!Execute ["C:\Program Files\TCR2010LiteK-ED\TOTALCMD.EXE"]A többire meg egyszerűbb, ha keresel deviantarton egy mintát, mint elmagyarázni...
A win8as tálca alatt mit értesz? Metrot akarsz, vagy csak egy start gomb eltüntetést?
-
nashorn1993
újonc
sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem, hogy például programok, mint pl xfire chrome utorennt stb, hogyan kell megírni őket? ugyanúgy mint pl a leírásban képeknél? viszont nekem ha egy mappában lévő alkalmazás vagy csak sima almappa kell, nem nyitja meg, nem tudom miért lehet hogy rosszul próbáltam beírni az elérési utat, ezt jó lenne ha leírná valaki hogy kell
illetve laptop aksi szint, hangerőszabályzó wifi csatlakozás, ilyeneket ki lehet rakni, ha igen hogyan? előre is kösz!
ui: win8-as tálcát be lehet valahogy rakni win7-re?
-
qamu74
őstag
válasz
BeeNiTTo #31777 üzenetére
Na igen 8gb ramom van az Intel cuccosba.
Ám AMD-s korszakomba 12gb volt, de felesleges az ennyi ram, 4 gb tuti elég !
i5 procimat is elpasszoltam , mert nem használtam ki(játékok már nem érdekelnek,filmnézésre,netre stb elég egy kisebb proci) ,elég nekem a G850 Pentium!!
Most egy igazán ütős monitorra gyűjtök!
A mai desked+ baba! -
KYZRR
őstag
#2.desktop:
-
válasz
tom956ster #31772 üzenetére
A Tied is egész jó első nekifutásra, csak javítsd ki a linket, elég oda egy "http" is
-
tom956ster
aktív tag
Srácok!
A napokban akadtam rá a desktop verseny Logoutos írására és kicsit belemerültem.. próbáltam kikerülni ezt a desktop modding témát, de valahogy nekemjött és nem tudtam elkerülni, megfogott...!
Tegnap elkezdtem pár hasznos logoutos leírás alapján egy kicsit piszkálni a laptop desktopját és a végére ez lett belőle:Tekintsetek erre úgy, hogy ez az első aprócska moddom, most találkoztam elősször a rainmeterrel, és nem értek a photoshophoz sem...
Fogok még próbálkozni, sok ötlet kavarog a fejemben!
-
GouGraN
tag
válasz
kiskaktusz #31764 üzenetére
Köszi
Jorus: Milyen vízjel?
-
válasz
PR0JECTNR56 #31753 üzenetére
Köszi
-
Recon666
Közösségépítő
Üdv!
Valaki nem tud olyan cuccról ami menti a komplett kinézettet (ikon, téma, start gomb stb...)?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Gubek-Einste #31734 üzenetére
-
xgamer.pc
csendes tag
válasz
kiskaktusz #31750 üzenetére
Köszönöm szépen az infókat! Forumozni nem nagyon szoktam, tehát ezeket a kezdő bakikat nézzétek el nekem. De meglehetősen gyorsan tanulok, már tudom, hogy 5 percen belül szerkesztés van
Köszönöm a felvilágositásokat mégegyszer!
Megvolt az elolvasás,köszi!
-
kiskaktusz
addikt
válasz
xgamer.pc #31748 üzenetére
Akkor már csak a hozzászólásod szerkesztését tanuld meg, hogy 5 percen belül ne írj újat, hanem az előzőt megszerkesztve válaszolj, akár egy másik hozzászólásra, annak a számát kiemelve, hogy a delikvens észrevegye
ez nem cset!
(#31746) xgamer.pc olvasd el az 1. hozzászólást, és a benne található linkelt cikkeket és akkor nem csak a jelentésüket ismered meg, hanem, hogy hogyan kell használni azokat
-
xgamer.pc
csendes tag
válasz
kiskaktusz #31745 üzenetére
Hát pl középen vannak az ikonok, tetszik a tálca dizájnja, az is, hogy nincs kuka!!!!
Hát le a kalappal! Valaki nem tudna nekem csinálni egy egyedi menüt háttérrel és ki- be- kapcsoló képpel?
-
kiskaktusz
addikt
-
xgamer.pc
csendes tag
válasz
kiskaktusz #31742 üzenetére
Nagyon tetszenek ezek a minimalista hátterek, meg a klafa menü elrendezés! Ezt úgy csináljátok, vagy letöltitek valahonnét?
-
westcoastog
veterán
Segítsetek emberek.
Kicseréltem a start gombot egy másikra, most vissza akarom állítani az alap startgombra, start orb changer megcsinálja, újraindítom a gépet, és még mindig az előzőleg beállított gomb van ott, mit csináljak? -
alratar
addikt
válasz
kiskaktusz #31736 üzenetére
Köszönöm.
-
alratar
addikt
Már biztos volt róla szó, de nem szeretnék potom1xx posztot visszaolvasni.
Hogyan lehet a tálca ikonjait középre rendezni?
Mint itt: [link] -
válasz
PR0JECTNR56 #31724 üzenetére
A hátteret el lehetne kérni?
-
BeeNiTTo
tag
-
xgamer.pc
csendes tag
Sziasztok
http://prohardver.hu/tema/kinek_milyen_a_desktopja/hsz_5701-5750.html
#5714-es hozzászólásban szereplő háttérképet valaki meg tudná nekem szerezni? Próbáltam irni a felhasználónak, de véglegesen kitiltották, tehát nem tudom megkeresni őt!
Köszi!
Tomi
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
kiskaktusz #31725 üzenetére
Köszönöm.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #31724 üzenetére
Szép!
-
qamu74
őstag
válasz
God Vazzeg #31721 üzenetére
-
csilisz
tag
Nem bírtam ki megnéztem milyet tudok még. Nem vagyok túl színes és kreatív, de hát ez sikerült.
Az ikonokat nem cseréltem le szerintem illenek ehhez a témához is, de ha valakinek van ötlete az ikonokkal vagy az egész témával kapcsolatban szívesen meghallgatnám a tanácsaitokat.
nagyban
ITT pedig egy háttér, ha valkinek megtetszne. -
csilisz
tag
Legyetek elnézőek ez az első próbálkozásom szívesen fogadok tanácsokat.
nagyba -
BeeNiTTo
tag
-
-
F34R
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #31700 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest