Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lck
senior tag
Windows 10 - búcsuzás
-
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #42029 üzenetére
A háttér epic
-
Win11 alakul végre normális használható startmenüvel és tálcával. Bár az ablakokkal még van mit dolgozni.
-
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #42020 üzenetére
Én mai napig Winampot használok
(és van nekem is Myvip-em mai napig)
-
KROK640
nagyúr
Tavaly október óta :
-
-
pilipi
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #42020 üzenetére
Az MSN Messenger-t és az iWiW-et kifelejetted és biztosan van még myVip fiókod is
-
nem használok háttérképet, pár dolgot rendbe kellett rakni win11-nél is.
Start menü egy rakás kaka (openshell van rá szerencsére), jegyzettömb nekem jó a régi (komoly melóra meg ++), számológépből win7-es is jó volt. intéző helyett meg amúgy is ott a far manager ha fileokat akarok mozgatni. Médiának VLC, tömörítésre 7zip, zenére AIMP winamp skinnel. Office az 2013-as bár jobb lenne a régi 2003-as csak kompatibilitási gondok vannak vele. -
RaZroX
addikt
Hali,
Windows 11-en van rá lehetőség külső szoftverrel, hogy a tálcán ne jelenjenek meg ikonok a start menü mellett, akkor sem ha fut valami?
A tálcát szeretném felülre tenni, és a futó/pinelt appokat egy dockon szeretném használni a képernyő bal szélén.
Ha valaki tud valamit javasolni, előre is köszi!
-
Adamis
őstag
Egy kis minimal..
-
lck
senior tag
Egy kis Plasma simogatás:
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Winnie The P #42010 üzenetére
Keresgettem, de nem találtam én sem... Átírtál benne valamit?
-
Winnie The P
őstag
Senki?
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Valaki tudna abban segíteni, hogy a mellékelt képen szereplő widgetnek mi a neve? Ugyanis újraraktam a Rainmetert és sehogy nem jövök rá, hogy hol és milyen néven keressem.
Köszönöm!
-
lck
senior tag
És a Windows-om is, ha már itt tartunk
:
-
lck
senior tag
Ez meg az Arch Plasmám.
A felső tálcán még agyalok, annyira azért nem tetszik.
-
lck
senior tag
Solus Gnome - egyre jobban tetszik !
-
RaZroX
addikt
-
daninet
veterán
-
RaZroX
addikt
-
Így érthető, én is kiteszem az összes alkalmazást amit rendszeresen használok, így nem kell gondolkodom, hova nyomjak.
Egyébként ugyanaz a viszonylag semleges háttér, csak az ikonok változnak.
Ami nem tetszik., vagy nem illik bele a rendszerbe, azt jellemzően legyártom magamnak, hogy egységes legyen az összkép.
Utóbbit nem is figyeltem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest