Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Putyin90 #19390 üzenetére
A vanília miatt az egyest ajánlanám levendulával. Szerintem nagyon jó illat. Nyáron a meleg okozza a tartósságát, hidegben pedig az öltözék. A Laliqueból nem tudni mit kapsz de valószínűleg a reformulált verziót. A vanília nem domináns összetevő. A többit nem ismerem. Árban elérhető még a Caronhoz hasonló Nicolai New York/Intense bár csupán 30ml.
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Évek óta a Chevignon Forever Mine into the legend parfümöt használom, de kezdem már unni, szeretnék váltani. Szeretném kipróbálni a fűszeres/fás illatokat. Esetleg még olyan parfüm is érdekelne, amiben erősen dominál a vanília. Ami még fontos lenne, hogy olyan parfümöt szeretnék venni, aminek az illata hosszan megmarad 2-3 nyakrafújás után. A jelenlegit kb. délig érzem magamon (reggel 7től, 3-4 fújással). Sajnos a környéken nincs egy értelmes drogéria, ahol próbálgatni tudnék, így ajánlásra és leírásra tudok csak hagyatkozni.
Kinéztem pár parfümöt, ami leírás alapján bejöhet, íme:
1
2
3 ettől tartok egy kicsit, de a leírása alapján tetszik
4Az első kettőből lehetséges, hogy rendelek mintát. Árban 17K körül szeretnék maradni. A linkelt parfümök tartósságával kapcsolatban érdekelnének tapasztalatok. Esetleg ha tudtok ajánlani mást, ami megfelel az elvárásoknak és árban is oké, akkor szívesen veszem.
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Fragrantika oldalról ha rendelek,tuti eredeti parfümöt kapok,nem kamu?
-
Viiktor1989
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék. Nem rég szagoltam egy Diesel Only the brave illatot,egy picit Negro cukorka és/vagy fiatalabb korom abszinttól ázott illatàra hasonlított. Melyik fajta lehetett ez, talán a Street változat? Köszönöm.
-
kuntics
aktív tag
sziasztok!
tudnátok ajánlani nekem egy jó parfümöt? jelenleg egy davidoff cool water,meg egy issey miyake L'Eau d'Issey Pour Homme van itthon, a második az,ami jobban bejön. Mindkettőt ez a fórum olvasása után vettem vakon,de nem csalódtam valami egyszerűbb,hétköznapi kellene,régen erre egy fehér üveges diesel volt (az is bejött) de azt már nem találok sehol. Árban nem szeretnék túl magasra menni,10k környékére gondoltam első körben.
A segítséget előre is köszönöm.(az issey miyake L'Eau d'Issey Pour Homme-hoz hasonlókat tudnátok még mondani,akár a fentebb megjelölt kereten?
-
ak76
senior tag
válasz bbdzyx #19373 üzenetére
Ez is szintetikus.
A rózsa benne van ugyan, de az első pár perc olyan tőle mint öreganyám bulgár rózsaolajos vegyi fegyvere, a hetvenes évekből, plusz egy doboz energiaital vatta cukorral.
A leszáradása jobb egy fokkal, de hogy ez mitől működhet egy férfin, számomra kérdés, nemhogy uniszex, de maximálisan nőies, persze vannak "férfiak" akiknek ez jól állhat, de nem véletlenül az a neve ami...😎 -
El Gringo
senior tag
-
Misogi
aktív tag
Tegnap megszagoltam a Moschino Toy Boy-t, hát rég éreztem ilyen vágyat egy parfüm megvásárlása iránt.
Kurva jó szerintem, mit gondoltok?
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Eredeti parfümöket keresek bolti ár alatt,akár itthonról akár külföldről.
Van bevált beszerzés ami nem a Müller árain van vagy azalatt 5-10%-al?Vagy ami eredeti az drága és kész?
-
yazoo1
tag
A Rasasi rumz zebra férfi vagy női illat?!
-
pohár
félisten
válasz Petyke77 #19356 üzenetére
igen, én is láttam, hogy más a note breakdown, mint általában... fene tudja
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Petyke77 #19349 üzenetére
jaja, azokat láttam én is... az illatát/tartósságát ti tudjátok, hogy milyen a gyakorlatban, tartósabb/gyengébb, esetleg ez füstösebb/gyümölcsösebb/fásabb adag lett
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Misogi
aktív tag
Armaf CDNIM megér 10 ezret, még úgyis ha 2020-as batch?
-
Azie
őstag
amúgy most maszkolva hogy lehet parfümöket próbálni boltban?
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Petyke77
tag
Parfumo-n vannak splitek. Csak 10ml-t vettem kíváncsiságból. Befektetésnek tuti jó lesz,most mindenki fikázza hogy ugyanaz lesz mint a többi,meg gyenge,stb. Aztán majd jön valaki aki azt mondja hogy ez k.jó és más és akkor majd mindenki arról beszél hogy holy grail batch...
-
lacy86
addikt
Honnan tudok rendelni illatmintakat?
Annyian irtatok ,hogy ez a Yves Saint Laurent L'Homme milyen jo 😊
Megneznem milyen -
danielgalaxy
aktív tag
válasz Viiktor1989 #19343 üzenetére
Persze, hogy más. Ha van lehetőséged, menj be egy Müllerbe vagy hasonlóba, és csekkold, meg random nézz szét a sorok között, hátha találsz valamit, ami tetszik, és aztán netről(!!!) meg tudod vásárolni.
-
Mercutio_
félisten
-
Perijon
tag
Sziasztok!
Az utóbb 10 évben két parfümöt használtam, a Diesel Fuel for Life-ot, és a Diesel Only The Brave-et. Most váltani szeretnék, mert nagyon megtetszett az Yves Saint Laurent L'Homme.
Honnan érdemes rendelni parfümöt, ahonnan biztosan eredeti érkezik? A Notino-nal 10 ezer Forinttal drágább a 100 ml, mint a Parfüm Édennél, ahol még ajándék is jár hozzá. Elvileg mind a két hely megbízható. Így egyértelmű lenne a döntés, de inkább érdeklődöm, hogy mi a vélemény a boltokról.
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz danielgalaxy #19339 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az eddigi vàlaszokat. Daniel,teljesen más a sima és a L'Homme széria? Illetve decantokat kremmaniàról erdemes rendelni?
-
pohár
félisten
válasz Petyke77 #19341 üzenetére
na, honnan szerváltál ilyen gyorsan az Aventusból? (egy üveggel én is gondolkozom rajta, de nem bontom ki, befektetésnek jó lesz )
-
Petyke77
tag
válasz b4lukapitany #19329 üzenetére
Alig várom hogy fújhassam az Initio Oud for greatnesst! Nem fogott meg így illat régen...
ja és vettem 10ml Aventus 10th anniversaryt. Nagyon várós!!![ Szerkesztve ]
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz Viiktor1989 #19327 üzenetére
Szerintem kevered a Homme-ot a L'homme Ideal szériával, amiben a Cool is szerepel.
-
yazoo1
tag
Csak azért kérdezem,mert ahogy a webshopokban látom,egyik zöld üveges (2008) másik szürke (2016) színű
-
pohár
félisten
válasz tibbike01 #19332 üzenetére
németből szerváltam egy 8ml-s travel atomizert, de notinoban szokott lenni sokszor
-
Misogi
aktív tag
Jó nagy kamu ez a Prada Luna Rossa Black, kb. 80%-ban Burberry Touch az illata.
Semmi értelme a Black-nek.
-
pohár
félisten
én PdM Layton/Herod/Layton Exclusif, MFK Oud, Amouage Interlude/Jubilation XXV, Frederic Malle Musc Ravageur, úgy hirtelen ennyi (ebben a melegebb időben még Montale Aoud Lemon Mint, PdM Layton, Xerjoff Uden és Uden Overdose)
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
Egyelőre, ameddig ilyen az idő:
MFK APOM Homme
AdP Ginepro di Sardegna
Guerlain Vetiverha majd jön a hűvös, akkor pedig:
Lalique EN A L’Extreme
MFK Grand Soir
Swedoft Rasputin (ha megjön végre és jó)“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
b4lukapitany
tag
Őszre/télre ki milyen parfümöt használ? Illetve mi határozza meg, hogy melyik illat "szereti" a meleget/hideget?
(off: Tom Ford Noirt miután leszóltam, hogy női.. többszöri, alkalmi használat után megszerettem.. és a visszajelzések is jók ) -
Misogi
aktív tag
Pure XS
-
Viiktor1989
aktív tag
Sajnos nem tudom mikori évjárat lehet,olvastam,hogy most kijött a Cool változata ami szintén nagyon jó illat. Igazából nekem a Sport változat van. Most kezdtem el jobban érdeklődni az illatok iránt,Invictus,Armani You, Guerlain Homme Sport,ezek az illatok voltak eddig nekem,nem is tudom melyik irányba menjek,bár az édes az,ami közel áll hozzám.
-
iatti
aktív tag
válasz danielgalaxy #19323 üzenetére
a tied mikori évjárat?
-
yazoo1
tag
válasz Viiktor1989 #19321 üzenetére
Melyikre gondolsz:2008 Asra vagy a 2016- osra?
-
danielgalaxy
aktív tag
Inkább amolyan teraszon borozgatós illat. Karakteres, de semmi agresszió. Azt mondják rá, olyan az illata, mint a gin-tonicnak lime-mal és mentával. Ez nagyjából fedi is a valóságot. Ami meglepő, hogy egyszer a munkaidőm legvégén kaptam rá egy bókot, több, mint nyolc órával a kifújás után. Most nyáron rengeteget volt rajtam (a L'homme Ideal Cologne mellett), amikor csak valami laza, nem hivalkodó illatot engedhettem meg (általában munkaidőben). Az ára pazar.
-
Misogi
aktív tag
Olyat kijelenteni hogy "legjobb illat" hülyeség szerintem, mert ez nagyon szubjektív.
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Olvastam,hogy a Guerlain Homme az egyik megjelent legjobb férfi illat. Viszont elég sok néven találtam meg a neten. Guerlain Homme ez lenne az eredeti neve,vagy szerintetek melyik a legjobb verzió ?
-
-
El Gringo
senior tag
válasz tibbike01 #19288 üzenetére
Aoud Leather nekem jelenleg a kedvencem a Montale-Mancera-vonalról. A Wild Leather lehet a másik. Medicinális bőrrel nyit, lédússág és szárazság egyszerre, majd 5 óra múlva egy bőrös Dunhill Icon lett belőle rajtam, neroli nélkül. Fogom még tesztelni, de ha ez az Icon-féleség mindig maradni fog... akkor Nr.1.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Azie
őstag
női vonalon ajánlanátok valamit őszre, ami most kihagyhatatlan áron van? 🙂
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
hdanesz
őstag
válasz Misogi #19306 üzenetére
Hello,
Megvolt az első teszt. Nem vagyok nagy parfümszakértő. Nekem első fújásra borzalmas...nagyon citrusos talán. (Bár most allergiaszezon van...így még annyira sem bízok a szaglásomban mint amúgy). Viszont!!! Ha adunk neki 15-20 percet...netalán 1 órát....akkor aztán teljesen 180 fokban megfordul az egész. Előjön valami borsos, csípős egyveleg kiegészítve valami rózsás/virágos felhanggal ami fantasztikus 'vonatot' húz maga után. Fél hatkor fújtam magamra és még mindig érzem ezt a 'vonatot'. (2 fújás volt)
-
pohár
félisten
válasz Petyke77 #19311 üzenetére
szerintem kicsit drága lesz, itt a topikban 8e körül ment el legutóbb egy kb 2-2 fújás mínusszal egy ilyen pakk, talán pont Jhonny volt az utolsó gazdája
-
Jhonny06
veterán
Nincs valakinek véletlenül CdG Blackpepper-je, amitől megválna? Üveges maradék lenne a legjobb, nem kell sok. Mintha korábban láttam volna valakinél.
[ Szerkesztve ]
-
Petyke77
tag
Nem tudom ilyet lehet-e de esetleg valakit érdekelhet...
https://kremmania.hu/elado/petyke-roja-dova-elysium-pour-homme-cologne-edt -
Misogi
aktív tag
válasz danielgalaxy #19309 üzenetére
Az illat alapján mit gondolsz, hordhatja bármilyen korosztály? Én személy szerint 23 vagyok, csak ezért kérdezem.
-
hdanesz
őstag
Megérkezett a Rochas Moustache EDP. Hmm, elsőre kicsit fura. 2-3 perc után..
Kíváncsi vagyok milyen lesz később. -
tibbike01
őstag
Sikerült hozzájutnom 10ml Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra-hoz, és azt kell mondanom, hogy ez a legjobban sikerült parfüm az Aventus vonalon. Veri az L'aventure, CDNIM és az MB Explorer-t.
Tartossága is parádés. Ez az az karcos fajta Aventus, sok ananásszal és citrussal. Nekem nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest