Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
iatti
aktív tag
válasz El Gringo #18496 üzenetére
ezt a vetivert nem dobod ketté?következő mintarendelésemben bent lett volna,de lehet bevállalnám ismeretlenül.azt olvastam róla,elég szúrós,nyers cucc.retró,öreges de az nekem jó.rájöttem hogy amiről sok a pozitív visszajelzés az nekem nem jó.példa rá a bentley intense. kb 8-an írják a krémmánián micsoda jó férfi cucc.szerintem vattacukor hiába,én így túl az 5x-en megragadtam a 90-es években.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
hát ez is megjött... nagyja már ki van fújva, várják az új gazdikat, de a minták azok az enyémek lesznek, az Uden valami ááááállati király
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
El Gringo
senior tag
Guerlain Vetiver, még volt 200 ml-s 100 ml-s árán Rasasi Faqat. Ezt nem tudom, minek húztam eddig, imádtam A rózsát meg azért, mert rózsa.
Ha már rózsa, amúgy a Lumiere Noire egy kib.szott nagy csalódás volt, az idei legnagyobbjaként már el is könyveltem. Ritka unalmas és gyenge. Nem is értem a hype-ot körülötte.ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
El Gringo
senior tag
én vettem egy Rasasit, egy Guerlaint meg egy Tea Rose-t
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
El Gringo
senior tag
válasz Mercutio_ #18490 üzenetére
guerlain, bvlgari van jó árban. legalábbis nehezen találsz olcsóbbat webshopon persze aki 100 ezres löttyöt akar, az nem itt találja meg a vágyálmait
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
-
El Gringo
senior tag
notyinón mindenre 15% (15hu). most tényleg vannak egész jó árak. Nem sok, de akad. hogy otthon is illatozzatok a macinaciban.
-
mufi
senior tag
válasz mortison #18482 üzenetére
Nagyon üde kamillás alapú illat de szeintem unisex - inkább egy picit masculine-os. Az én bőrömön hamar bőrös illatba megy át, direkt megcsapja az orroma valami citrus gyümölcs, mégis egy krémszerű illat az egész, nagyon nyugtató. Ja és blind buy volt mint az összes SHL illatom, eddig mind tetszett.
Must have? Az attól függ. Ez nem fog mindenkinek tetszeni, aki viszont szereti a kissé elvontabb illatokat, az nagyon naagyon fogja értékelni. Mindenképpem ki kell próbálni.https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
törölt tag
-
El Gringo
senior tag
válasz #86564352 #18483 üzenetére
ezt azért máshova ne írd le, mert a sok idióta még ezzel fogja tesztelni. és ez nem vicc.
-
-
pohár
félisten
válasz Petyke77 #18476 üzenetére
Magyarországra sajnos nem ingyenes a szállítás, meg most a minták is nagyon meggyérültek, szerintem kezdenek kifogyni belőle, utánpótlás még nem jött belőle valószínűleg (én rendeltem egy üveg Italicát share-re, és a mintákból kb a fele volt, mint amiket 2 hónapja kinéztem szaglászatra)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
iatti
aktív tag
válasz Vamos92 #18473 üzenetére
én is a szárazabb felé hajlok. akkor mégiscsak jól sakkoztam,hogy amikor pár nap különbséggel próbáltam a müllerben,már másik üveget bonthattak,és azért volt köztük különbség nem is pici. az edp nekem már túl édes.próbáltam még a hommet is,de az is édes.igaz mindháromról elmondható,hogy ruhán elég jól megmarad. bőrről azért hamar elrepülnek. az én orrom elég tompa,de még most is érzem az előszobában a dzsekimen,amikor elmegyek mellette.tegnap délelőtt fújtam kettőt.persze most várok a vásárlással,diósdról berendelek mintákat.
-
mufi
senior tag
válasz tibbike01 #18468 üzenetére
Nem foglak, nekem volt olyan és az a bajom, hogy érzem amit érzek. Namost mivel nem retail áron veszem az Aventust kivéve a splash üvegeket, így már nem annyival drágább, ha pedig még van a kedvenc batchből akkor a CDNI azt átugrom. Meg, lineáris, még az a csúnya citrom az elején is elmegy illetve elmenne, ha nem lenne annyira sík az illat. Szvsz, semmi bajom velem.
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
pohár
félisten
IFRA miatt valamihez megint hozzá kellett nyúlni (már meg nem mondom, hogy mihez)
-
mufi
senior tag
Nem tudom ki mennyire olvas híreket, meg igazából már többször is elengedtem a témát, de valahogy visszakeveredtem egy régi üveg Aventus miatt a basenote fórumba, ahol szörnyű dolgokat olvastam az Aventus batch-ekről, állítólag 2019-ben egy újabb reformuláción esett át, azóta 3 batch van forgalomban ebből. Vett valaki mostanában decantot illetve ha igen, mit használ és rajta hogyan működik?
Nem akarom szétoffolni a topicot, csak érdekel, hogy kinek milyen infója van ezzel kapcsolatban, a három új forgalomban lévő batchről is esetleg - ami a tulajváltás óta kijött és a tapasztalat alapján gyengék....https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
iatti
aktív tag
guerlain L instant edp és edt között illatban van különbség? kétszer néztem müllerben. másnak tűntek,és csak most jöttem rá hogy először az edt lehetett.,és másodszor a edp-t.ez édesebbnek tűnik a leszáradásnál.ha az első az edt volt,az jobban tetszett.nem olyan édes a leszáradás.
-
pohár
félisten
válasz joeypapa #18460 üzenetére
hahaha, a vége a legrosszabb a fecskendőnek, ott mindig fröcsköl
-
joeypapa
tag
Ma reggeli horror: szorgosan tölteném át az Aventus Cologne-t, egy egyszerű de nagyszerű megoldással, a tágított fecskendővel, hogy még az ünnepek előtt feladhassam. Örülök, hogy volt egy 20ml-s bontatlan ebből a nagyszerű szerkezetből, szóval mehet tele és kész is egy üveg – na ez az az öröm ami sajnos korai volt: levétel után, a fecskendőben maradt levegő miatt kirobbant az egész... Jutott a gépemre, az asztalra, arcomra, mindenhova, kivéve persze az üveget, ahová szántam. Szerencsére a töménytelen mennyiségű alkohol kellemesen párolog azóta is az arcomba, így csak mosolyogni tudok
"Censorship tells the wrong story..."
-
pohár
félisten
válasz Petyke77 #18458 üzenetére
a mintacsomagokra nem érvényes a kedvezmény, csak szólok előre
a Nishane-ekkel nem lőhetsz mellé, Ani, Hacivat irdatlan jó
-
pohár
félisten
válasz Petyke77 #18456 üzenetére
a jobb oldali az összerakott (Map Of The Heart V4 - Nishane Fan your flames - Blend Oud Mirage volt a választott illathármas), a maradék a DIY csomag kiegészítése a bolt által, a bal oldali kupac pedig a meglepi
-
pohár
félisten
válasz csupafüles #18454 üzenetére
ühüm
-
pohár
félisten
válasz Petyke77 #18452 üzenetére
hát nem külföd, de ma jött egy kisebb adag
parfumo-n találtam egy 100ml-s, bontatlan Xerjoff Udent 169€-ért, de lekéstem rólaGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Petyke77
tag
Erről jutott eszembe. Kíváncsi lennék hogy nektek mennyiben változtatta meg a decant vásárlási szokásaitokat ez a vírushelyzet? Továbbra is rendeltek akár külföldről is vagy leálltatok? Részemről az utóbbi, teljes leállás de már nagyon hiányzik nem tudom meddig bírom még...
-
pohár
félisten
válasz Freddycom #18447 üzenetére
egy egyenes végű tű le tudja nyomni (elvileg ilyet használnak a tintatöltők is, de nem láttam még eladót ilyet )
-
őstag
-
őstag
Ha hazaérek, megnézem. Haverommal feleznénk JPG Ultra male-t is, most vettem 125ml-t, neki 75ml-s üres üvege van. Néztem, ennek csak a fúvóka feje szedhető le, kiszívni kitudtam fecskendővel, vissza még nem sikerült. :D
Jelen helyzetben nem.megoldas h átfújkálom, de vannak ezek a 10-20ml üvegcsék, aminek lecsavarod a tetejét és szimplán belefújod... Itt nem veszít az átfújt cucc az intenzitásából, nem parolog el belőle lényeges összetevő?
-
pohár
félisten
válasz Freddycom #18444 üzenetére
vagy átfújod közvetlenül üvegből üvegbe (vannak olyan szórófejek, amiknek hosszú szára van, hogy átérjen a másik üvegbe, így mellé nem tud menni, de sok fújókára rá sem megy ez a fej), fecskendővel sem mindig megy, ha pedig tűt szúrsz bele (aminek hegyes a vége), tönkrevágja a mechanikáját a sprayernek, olyan tűt kell keresni, aminek lapos a vége (ami nekem még nem sikerült, pedig nagyon tudnék neki örülni )
-
őstag
Ezek az átméregetések h működnek? Van egy 200ml-es Boss Bottled-öm, amit szeretnék átmérni egy másik, kiskiszeres Boss Bottled üvegbe. Fecskendővel ki tudom szívni, aztán a másik üvegve visszatölteni a vékony csövön?
-
mufi
senior tag
Vettem 10 ml Reckless pour homme EDP-t. En sokmindent lattam szagoltam. Van olcso draga parfumom is, mostmar inkabb dragabbak csak, ott is leszukitettem azokra amelyek kedvesek a szivemnek vagy valami emlek kot hozzajuk...de...en ilyet meg az eletben nem ereztem, pedig van Bortnikoff es Areejem is....utoljara ilyet az Imitation women utan ereztem, de ez valami mas, intenzivebb elmeny volt. Csak ulok es bamulok ki a fejembol, azta qrva!!!
2-3 feles fujas a bal csuklomra, itt keringozik az illat a levegoben, uti az orromat, de nem eros, tokeletesen visszafogott de megis itt van...
ez egy hatalmas illat...ez mellett a tyrex olyan mint a ck az aventus mellett.
Made my day.https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
bbdzyx
senior tag
válasz tibbike01 #18438 üzenetére
Erről jut eszembe: Colonia Essenza mennyire nerolis? Mert egy újabb citrus illathoz nincs kedvem nyárra, de ha esetleg van benne valami csavar, akkor kipróbálnám. Többi ADP illat nagy kedvenc.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
tibbike01
őstag
válasz medica #18437 üzenetére
Én a helyetekben kipróbálnám a Dunhill Icon-t. Szerintem sokkal jobb neroli-s illat. Plusz ahogy látom a Bvlgari csak egy helyen 15ezer (még egy darabig), amúgy 25-30ezer. Annyit biztosan nem ér.
Annyiért már van montale, mancera, armaf, al haramain, guerlain vagy sok sok decant.[ Szerkesztve ]
-
medica
senior tag
-
Mercutio_
félisten
Kösz srácok, akkor legközelebb megszaglászom
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bbdzyx
senior tag
válasz Mercutio_ #18432 üzenetére
Most rendeltem belőle egy 100 milis üveggel, pár hete fedeztem fel a Müllerben. végre egy neroli illat, ahol leginkább nem a citrusok dominálnak, hanem egy fás-cédrusos alap. Leszáradás után kifejezetten férfias és tartós.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
kk831228
addikt
válasz Viviennen76 #18430 üzenetére
Fenyő... Érdekes...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Mercutio_
félisten
Skacok, próbáltátok már a Bulgari Wood Neroli-t, ha igen mik a benyomások?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
anri-ur
tag
válasz Viviennen76 #18430 üzenetére
Ha már "aventus for her" és mint mondtad nagyon elillanós,akkor tégy ezzel is egy próbát!
Al Haramain L' Aventure Femme
Szinte lemoshatatlan! -
Viviennen76
csendes tag
Az Erba Purára mindenképp ránézek, a Krémmánián is sokan dicsérték, bár kicsit megosztó illat. Az Amyris női változata pedig best seller a Neroliban, úgyhogy az is megér egy próbát! Köszi a tippet!
(#18420) bbdzyx:
Mindenképp ránézek, köszi! Úgy látom sokaknak inkább a púderesebb illatok jönnek be, mint az édes parfümök.
(#18421) mufi :
Mindenképp megnézem, mert látom nagy a Creed és az Aventus imádat! Remélem a női verzió is egy jól sikerült alkotás /
(#18422) kk831228 :
Hát igen, sajnos nem egy atomerőmű, kb 3 óra de akkor már nagyon bőrközeli. Viszont a ruhám ujján sokkal tovább megmarad! De még ez a tartósság sem tántorít el a vásárlástól, meg az sem, hogy sok barátnőmnek egyáltalán nem jön be, egyikőjük például fenyőt vél benne felfedezni..
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
válasz bbdzyx #18424 üzenetére
nekem van belőle egy mintám, elég jó tartósságú lett. én március 9-én rendeltem, simán megjött 1 hét alatt kb
-
mufi
senior tag
válasz kk831228 #18427 üzenetére
Csak annyi, hogy Zoologist, "same DNA", de mégis más. Ja és ez rendesen tart, az előző rajtam 40-50 perc volt, bár ez egy picit húz a női oldalra, talán a liliom illatjegy miatt, de simán viselhető, szerintem még irodába is simán elmegy.
Mondjuk nekem személy szerint annyira nem hiányzik az illatból a banán.https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
mufi
senior tag
válasz kk831228 #18422 üzenetére
Az ugye feltunt, hogy meg sehol sem kaphato, legalabb is akkor meg nem volt amikor nekem elkuldte Viktor?
Ez az uveg az elso "forgalomba" kerult uveg, nagyon nagyon hosszu tortenete van es szerencsesnek mondhatom magam, hogy nekem mar van.
A baj a tobbi dologgal az, hogy annyi cuccot berendeltem meg mint az allat...https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
pohár
félisten
válasz bbdzyx #18424 üzenetére
nekem "békeidőben" ideért egy olyan 2-3 nap alatt, biztos megakadt valahol (vagy fel sem adták még, ez valószínűbb)
-
-
pohár
félisten
válasz bbdzyx #18420 üzenetére
nem szagoltam még, de a férfi verziója, ah... imádom, csak nem annyira tartós rajtam
amin meglepődtem, Amerikába gyárt az MFK 200ml-s Amyris-t is, lehet locsolni agyba-főbe (az Extrait verziót meg kellene szagolnom, az valószínűleg erősebb, tartósabb)
-
kk831228
addikt
válasz Viviennen76 #18410 üzenetére
Diptique mennyire tartós rajtad, mert, nem annyira híresek a tartósságukról...? 🤔
Más: Bezzeg Mufinak telik Bat-re, meg ez a legnagyobb problémája hogy melyik Zoo-t vegye... 😑😏
Bár most a "Bat" elég népszerű lett a világon...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
mufi
senior tag
válasz Viviennen76 #18418 üzenetére
Ha tetszik a Mademoiselle akkor menj el Neroliba és szagold meg az Aventus for her-t, ha rendesebb batch van belőle, akkor tetszeni fog, ha nem, az bizony max 20 perc a bőrön..
Más: egy ideje tervezek Bleecker Street-et venni, mindig normális árban bolt, erre ma nézem, hogy notinon 60000, akcióval, amúgy 93000k. Normálisak ezek?
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
bbdzyx
senior tag
-
pohár
félisten
válasz Viviennen76 #18417 üzenetére
nézz rá még az Erba Purára is (Sospiro/Xerjoff, attól függ mikori az üveg), MFK-nek is vannak lágyabb, nyári, szellősebb illatai, én az Amyris Homme-ért odáig vagyok, lehet, hogy a női verziója is igen kellemes
-
Viviennen76
csendes tag
válasz tibbike01 #18412 üzenetére
Sokszor próbálkoztam már a Chanel-el, és szinte mindig oda jutok hogy nem nekem való, valahogy túl "száraz", mint a Miss Diorok. A Mademoiselle Edt ami a legközelebb áll hozzám, lehet azzal idén teszek egy újabb próbát, mert valamelyest folyamatosan változik az ízlés
Ez egy kis kutatómunka is, hogy lássam a másik nemnek milyen illat jön be a párján, úgyhogy ha gondoljátok írjatok még, kíváncsi vagyok!
-
Viviennen76
csendes tag
A BR540-hez már volt szerencsém, de elmaradt a wow hatás. ( Igen tudom, hogy nálad mindig van decant belőle ) Még a TF-et ismerem, de nekem túl nehéz illat. Máson tetszik, de magamon nem tudnám viselni. A Lira nagyon jól hangzik, a Mula Mula pedig még jobban Úgyhogy ezekre lecsapok tesztelés szempontjából a Nerolinál! A szezonnal kapcsoltban pedig meg kell jegyezzem, hogy nyáron mindig egy őszi-téli illatot találok amit be kell hogy szerezzek, és ugyanez fordítva.. de persze örülnék tavaszi-nyári parfüm ajánlásnak is (csak jönne már a jobb idő )
-
pohár
félisten
válasz tibbike01 #18414 üzenetére
sejtettem ámelkezdtem nézelődni a Roja illatok felé, huh... nyárra kipróbálnék egy Midsummer Dreamet, egy Oceania-t, de ez a Saudi is nagyon jónak tűnik
-
pohár
félisten
válasz Viviennen76 #18410 üzenetére
a nagy közönségkedvenc, MFK BR540 (ebből adni is tudok decantot ), vagy mondjuk egy Xerjoff Lira (mindkettő édes illat, ha ezek bejönnek, a Byron Mula Mula is tetszhet), egy TF Black Orchid is jó lehet, de ezeknek pont nem most jön a szezonja sajnos...
-
Viviennen76
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap találtam rá erre a fórumra, és élvezettel olvastam vissza írásaitokat. Jó látni, hogy mások is hasonlóban szenvednek mint én.. a fékezhetetlen parfüm mániában. Bár mostanában próbáltam moderálni magam, de pár hete a PdM - Delinának köszönhetően újra fellángolt bennem az új illat utáni vágyakozás. A Parfumo-n csak sample van jelenleg, de úgy érzem hamarosan be kell hogy szerezzek egy üveggel.
A másik kiszemeltem a Diptyque Philosykos, ami bár unisex, de rajtam nagyon szépen megjelenik a kókuszos jellege. Ugyan ez a két illat egyáltalán nem hasonló, mégis rákérdeznék, hogy milyen illatokat ajánlanátok még kipróbálásra. Mik azok a parfümök amik tetszenek egy nőn?Előre is köszönöm a tippeket!
-
paatrick
őstag
Emagon kb 1 hónapja vitték el az utolsó darabot. Azt is láttam, csak bíztam benne hogy lesz még máshol. Amúgy lehet most ezt a pénzt inkább barátnőzésre fordítom, meglátjuk hogy alakul
Köszi a segítségeket.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
paatrick
őstag
válasz El Gringo #18404 üzenetére
HOOOOOOOL? küldj valami elérhetőséget róla kérlek.
Egyébként megrendeltem azóta a VIP Parfümön 24-ért, de már ők is azt írták vissza hogy nem tudják beszerezni szóval szerintem hivatalosan kifutottnak tekinthetjük.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
El Gringo
senior tag
válasz paatrick #18375 üzenetére
egy pali Facebookon már egy hónapja árul egy Pure Havane-t 18-ért. ha ennyire nem találsz sehol
-
pohár
félisten
válasz Vamos92 #18401 üzenetére
kb annyit bír, én egyet fújtam csak belőle, meg ugye bőrre, ruhán jobban fog tapadni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest