Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
Initio üvegek átvilágíthatóak mennyiség ellenőrzés miatt?
-
tibbike01
őstag
2024-ben...Fb csoportokban kb 3 parfümről szólt az élet végig:
1. Naxos
2. Mancera Red Tobacco
3. HacivatDurva, hogy mennyien tolják.
Én ebben az évben a Byredo Oud Immortelt és a Mefistot fújtam legtöbbször. Ti hogy vagytok ezzel?
-
tibbike01
őstag
Az Inito-knál miért írják, hogy 80%-os a jobb. Ezt mire írják? Az alkohol tartalom vagy olaj tartalom? Főként az oud of greatnessnél jön elő.
-
tibbike01
őstag
Ebbe láttok bármi rizikót?
Fura, hogy kb minden netes képen fehér a batch kód szövege, itt meg fekete.
-
tibbike01
őstag
A 2024-es Naxos batchekkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Lenne most egy jó deal. 2024 márciusi gyártás, de elég hóka színe van a löttynek.
-
tibbike01
őstag
Torino 24-et próbálta már valaki?
-
tibbike01
őstag
-
tibbike01
őstag
Teli üveg Alexandria II 75ezer ft fbon. Ti mit gondoltok erről az illatról?
-
tibbike01
őstag
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Csak szólok, hogy amíg a 60ezres Chanelről beszéltek ez történik facebookon.
Az Amouage-t én viszem! -
tibbike01
őstag
válasz bbdzyx #31200 üzenetére
Én továbbra is jól elvagyok a Byredo Oud Immortel-el. Annyira az én illatom. Egyébként vadászok egy Oud of Happinessre, de mindenki a Greatnessre gerjed.
Ezt a Vertus Narcos'is-t ismeri valaki?
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
"Az a baj, hogy minden évvel (na jó, talán inkább 2-3 évente) bejön valami új szabályzás, korlátoznak/banolnak valami alapanyagot."
Ez valóban így van, de ebben a mai profitorientált világban, ahol a minőség le, ár fel politika van, még csak szabályzás/korlátozás sem szükséges ehhez. Egyszerűen csak meglépik az olcsósítást a nagyobb profit érdekében.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Ez a vintage sznobság nem tudatosan alakul ki. Én bezony beleszerettem a Cedrat Boise-be a legelején, azért vettem mert tetszett az illata, jól tartott, aztán elfogyott vettem egy újabb üveget, az még egész jó volt, aztán vettem egy újabb üveget és az már csak nyomokban haonslított a régire. Szóval én az illat miatt veszem, ami tetszik, de az újabb üvegekben valami mást találok...ami már nem is igazán tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Elektrosokk #31133 üzenetére
Elsőre azt hittem illatra
-
tibbike01
őstag
válasz Scaletta #31124 üzenetére
Jaa 65ezerért adnak egy fullos teli üveget bontatlan dobozban. Ők mennyiért szerzik be, hogy még így is megéri nekik? A covid alatt nagyon felpörgött az illatszer biznisz, valahol olastam, hogy a harmadik legjobban beindult téma lett.
Pohár te adsz el belőle decantot?
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Srácok mi ez a Naxos őrület? Mindenhol azt látom, kremmanian több, mint 10 eladó árulja.
Késztetést éreztem rá, hogy beszerezzek egyet. Annó papírcsíkon próbáltam, de nem dobtam hátast tőle.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Elektrosokk #31087 üzenetére
Én nagyra becsülöm az Amouage illatokat, számomra velük indult a niche életérzés kb 10 éve. Memoir, Epic, Jubi, Reflection, Interlude...stb annyira komplex és jó minőségű illatok (voltak), hogy csak lestem. Ma már azért vannak riválisok, de az Amouage ház nálam mindig number one lesz.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Vegye meg gyorsan valaki pls. Nem akarok most parfümre költeni.
-
tibbike01
őstag
válasz Petyuska111 #30869 üzenetére
Rajtam a 2017-es Mefisto nagyon jól muzsikál ebben a melegben.
-
tibbike01
őstag
válasz freelanced #30764 üzenetére
A leginkább közkedveltek:
Nishane Hacivat
Tom Ford Grey Vetiver
Tom Ford Neroli Portofino vagy Mandrino
Xerjoff Mefisto
Xerjoff Torino21
Guerlain Homme EDP
Maison Francis Kurkdjian Gentle Fluidity Silver
Essential Parfums Bois Impérial[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Hallottátok, hogy új márka került bevezetésre a Neroliba?
Mind Games a neve.
A Blockage nagyon szimpatikus, lehet el kellne mennem szaglászni. -
tibbike01
őstag
Polcom
-
tibbike01
őstag
Nekem tetszik az MFK-ban, hogy van bennük anyag, sokféle virág keveréke, nem akarták a szokásos santál-oud-vetiver...stbre ráépíteni az illatot, hanem meghagyták egy könnyed, de mégis nagyon telt összetett illatnak.
Én pont a Megamaret nem tudom értelmezni, papírcsíkon hoztam haza annó a Neroliból, de nekem egyáltalán nem jött be, éreztem a powert persze, de valahogy nem jött át az élmény. Túl nehéz, sós, tömény. Egy kis frissítővel megcsavarva jobban tetszene.
Az oud of happiness megvolt? Picit hajaz a Megamarere, de szerintem sokkal jobb nála.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Én mondjuk tuti valami oud-ot fújnék.
Ezzel csak az a baj, hogy mások is valami oudos tömény szart fognak locsolni magukra.
Én annó egy régebbi Aventussal (2016os asszem) toltam az esküvőkön...mindenkinek leesett az álla. Akkoriban még nagyon egyedi és lenyűgöző volt az Aventus. Most is valami kápráztatóval állnék elő pl Hacivat X vagy MFK universals forte vagy celestica forte vagy akár Zoologist Seahorse.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Elektrosokk #30081 üzenetére
az is fincsi
-
tibbike01
őstag
válasz Petyuska111 #29552 üzenetére
Köszi!! Ez egy igazán hasznos komment! Hiányoznak az ilyesfajta reviewk innen.
-
tibbike01
őstag
válasz Elektrosokk #29346 üzenetére
Nekem is az Amouage a number one.
-
tibbike01
őstag
válasz Misogi #29332 üzenetére
Még Debrecenben laktam, amikor egyszer Pesten jártam a Neroliban, akkor fújtam pár Amouaget papírcsikra és a csuklómra és a hazafele úton végig illatoztam őket, akkor rájöttem, hogy ez valami teljesen más mint az eddigi illatok. Egyik közülük mai napig nagy kedvencem, az Interlude.
-
tibbike01
őstag
Nekem kb a valaha érzett legjobb illat a Pining Dew 2 ettől a brandtől. Fermentált ananász van benne, de valami iszonyat jó működik! Az Aventus vonal, de egy őrült nagy csavarral és a minőség is 5*.
-
tibbike01
őstag
válasz Amilo02 #29127 üzenetére
Jójó, de miért nem kacsingatsz a niche felé? Sokkal jobb illatokat kapnál és sok esetben még olcsóbban is. Nekem ez a polc elég semmitmondó, unalmas.
TakiUZ: próbáld mégegyszer a Mefistot és a Sillaget. Hatalmas minőségbeli ugrás van! Szerintem. Bár finoman mondom, mert nekem 2017es régi üveges Mefistom van.
Volt, hogy 48ezerért ment egy teli üveg Torino21 KM-en, csak akkor még senkit nem csikolt, én hülye nem vettem meg.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Misogi #29122 üzenetére
pl a cherry garden.
-
tibbike01
őstag
Próbáld ki a Zoologist Seahorset le fogod dobni a láncot. Jó a Megamare is de nekem fájt tőle a fejem, nyomasztó és nehéz tud lenni. Ellenben a Seahorse megmarad könnyed, algás, vizes, mocsáros illatnak, pont olyan mintha egy régi csónakban ülnél a víz felett.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Memmaao #28968 üzenetére
Köszi! Ismerem mindet, a Rochas nem rossz, a többi nekem no way. Fura hogy a Terre D Hermest nem említetted vagy az alap Guerlain Homme EDP-t.
10x szorzó???
Te milyen árakra gondolsz? Kremmmanias ,facebook csoportos ajánlatok között simán van 30-50ezer között kurva jó ajánlat, de Montale/Mancera 30 alá is befigyel. Legutóbb 3 üveg 90%os Comme des Garcons parfümöt ajánlottak 30ezerért (egyben a 3 üveg). De vettem már sokmindent nevetséges áron. A Designer-nek lett elfogadhatatlan ára, főleg a Chanelnek és Diornak. De persze mindenki azt vesz, amit akar.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Petyuska111 #28963 üzenetére
Itt egy vállalható cucc 10ezer ft alatt.
Alexandria II - 5ml 8ezer ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest