Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagy.csaba14
újonc
#police #újillat
Sziasztok,
Aki ismeri a Police Potion Power illatát, melyik parfümhöz hasonlítanátok?
Képek, leírás alapján tetszik, de még nem találkoztam vele, de erősen gondolkodom, hogy ki kellene próbálni -
Dottorei
tag
rochas moustache edp van valahol még?
-
törölt tag
válasz Elektrosokk #22095 üzenetére
-
Misogi
aktív tag
válasz Elektrosokk #22095 üzenetére
Nem olyan, hanem ez az.
-
Elektrosokk
veterán
ma már az ikeában nézegettem valami ideális bútordarabot a parfümöknek... basszus, olyan ez mint valami függőség.
[ Szerkesztve ]
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
Jhonny06
veterán
válasz fpatrik17 #22093 üzenetére
Üveg: [link]
Áttöltéshez: [link] (lehet, hogy van máshol olcsóbban is, érdemes rákeresni)
Illetve van ez, amit közvetlenül a "pumpa" részére raksz rá, ha leveszed a szórófejet az üvegről. Nem tudom, hogy ezt árulják-e itthon, én minden ilyesmit Aliról veszek, de a kötelező vám miatt ha találsz itthon, az se lesz lényegesen drágább (ez az üvegre meg a tölcsérre is vonatkozik igazából). Hiába olcsóbb Alin, már amire ideér, sok esetben drágábban is jössz ki, az üvegekkel pl. biztos.
[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Az elmúlt időszakban betáraztam magamnak elég sok féle parfümmel. Kereszttestvérem és édesapám enyhén célozgatott, hogy kurvára fogyóban vannak parfüm ügyileg, intézkedhetnék nekik "előkarácsonyi aji"-nak, tehát lehetőség szerint több illatból adjak már nekik ilyen 10-30 milliket.
Ebben kérném a segítségeteket, mert sosem csináltam még ilyet... Hogyan lehet egyszerű és olcsó módon megoldani ezt, illetve hazai oldalról honnan lehet hozzájutni az eszközökhőz. Aliexpress biztos tele van ilyenekkel, de onnan ilyenkor már nem biztos, hogy mernék rendelni.
Gondolom kell hozzá valami eldobható toldott fújófej+üvegcsék, de ti biztos okosabbak vagytok.
Segítségeteket előre is köszönöm!
• Honor Magic5 Pro •
-
iatti
aktív tag
válasz Elektrosokk #22087 üzenetére
én az 5x-en túl csak mosolygok a mai férfiasnak mondott-gondolt anyagokon. a kb 25 éves Garay féle pilóta irhámon adja magát
-
Misogi
aktív tag
válasz Elektrosokk #22087 üzenetére
Ombre Leather szerintem az egyik legjobb illat amit mostanában szagoltam. Sajnos nekem elég sokáig kimaradt.
-
gubabela
senior tag
válasz Elektrosokk #22084 üzenetére
Oda se neki, nekem a hyraxtól az anyós konkrétan behányt.
-
Elektrosokk
veterán
203 cm 118 kg vagyok jelenleg, sportos, szeretem a fekete ruhákat. talán tudom viselni... elsőre mondjuk nekem is fura volt.
de amúgy pont az ilyen illatok miatt gondolok egy Tom Ford OL parfümöt feminimnek... jó, van még mit tanulnom...
[ Szerkesztve ]
-
iatti
aktív tag
válasz Elektrosokk #22085 üzenetére
itt már páran lefikázták, nem tudják értékelni a macsós anyagot. persze nem az oldalcsíkos pufidzsekihez való.
-
Elektrosokk
veterán
válasz Elektrosokk #22084 üzenetére
ja nem, a Guilty absolute sem tetszett neki... de azt azért megveszem mert van benne valami vonzó számomra. Pedig igazából nekem sem tetszik.
-
Elektrosokk
veterán
Ma felfújtam a Yuqawam Tobbaco Blaze-t, ez az első illat amitől barátnőm kiakadt...
Nagyon nem tetszik neki... pedig érdekes...Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
pohár
félisten
válasz trassher #22082 üzenetére
hát vegyél!
egy 20 alatt tudsz venni parfümös csopiban is még belőle, majdnem onnan vettem meg elsőre
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
niof
addikt
válasz Elektrosokk #22080 üzenetére
Mondjuk amennyibe kerül, azért ajándék. Ha elfér a táskában, 3-4 óra múlva mehet az első után 8-10 új fújás. Úgy "élhető". Abszolút office friendly!
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz Elektrosokk #22078 üzenetére
De. Épp tegnap, vagy tegnapelőtt fújtam kicsit belőle. Az illat nagyon jó, de sajnos nem tartós... Pedig bejön!
-
Misogi
aktív tag
Afnan Supremacy Not Only Intense-t lehet elcserélném valami másra. Nagyon jó és nagyon tartós, viszont rájöttem hogy beleuntam az Aventusba és a klónokba. Kevesebb mint 1 hete van nálam, doboz, minden megvan hozzá.
Ha bárkit érdekel, csak írjon rám nyugodtan.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz Elektrosokk #22070 üzenetére
Szerintem a Yuqawam elnyomja az Aventus-t... Bár a 2012-es batch-et nem vágom...
-
ToBeY
nagyúr
válasz Elektrosokk #22070 üzenetére
Nem akarom belinkelni mert annyi talán nincs benne,de nem rossz hogy valaki 3percben pikk-pakk véleményt mond a parfümről magyarul.Ilyen alap alap-nak jó kezdőknek.
-
ToBeY
nagyúr
Valaki szokta még nézni Giaj mini parfüm review-t tiktokon?
Szerintem jól összefoglalja pár percben, hogyan mit érdemes tudni a parfümről.
Azt hogy mennyire expert nem tudom megítélni,mivel annyira nem értek hozzá. -
kk831228
addikt
válasz jocoka75 #22067 üzenetére
Igen, tartós, bár mem tudom változtattak - e rajta mostanában. Édes, zöldes, füves illat... Nekem az első verzió jobban tetszett, de a tartósságával nincs probléma az újnak sem...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
jocoka75
tag
Sziasztok!
A Zoologist Panda parfüm milyen illat ,tartós? Használ e vki ilyen parfümöt? Ezt szeretném kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz bbdzyx #22063 üzenetére
Én kaptam ajándékba a megjelenéskor ebből a rózsás botrányból. Nem is értettem, hogy hogy lehet egy ilyen gyenge löttyöt kiadni! A kezdeti illata mint öreganyám rózsás szappanja, ami kb. olyan tempóban veszít is az illatából, mint a sima kézmosó szappan. Ahhoz képest, hogy az pl. az APOM mennyire tartós, ezt a rózsás illatot piacra sem szabadott volna dobni.
-
-
bbdzyx
senior tag
válasz bbdzyx #22000 üzenetére
Na közben kipróbáltam a mintákat, amik jöttek a csomival. A L’Homme á la Rose az elején éles, hivalkodó, de nőiesen rózsás, amiből nem sok marad meg, 2 óra múlva a leszáradása olyan mintha vennénk az Office For Men erős ambroxanját és egy lehelletnyi Hermés H24-hez hasonló zsályával bolondítanánk meg.
A sima OUD jött még, ezt már szagoltam, most jobban tetszik. A nyitánya a Baccarat-hoz hasonló fogorvosi rendelő/betadin, de csak egy pár perc kell neki és egy megfoghatatlanul egyedi, enyhén púderes, kerek és meleg illat alakul ki. Ez annyira well-blended, hogy egy jegyet sem tudok kiemelni, de nagyon kellemes.
A Grand Soir és az oud kollekción kívül igazán nincs is hideg idős illata a háznak. Tudom, hogy a friss cuccokat kedveli, de előrukkolhatna Francis barátunk valami tökös őszi, fás illattal is. Na majd talán a Dior orraként kapunk egy ilyet. Mondjuk arra is kíváncsi vagyok, hogy a kinevezése milyen hatással lesz a saját neve alatt futó brandre.“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
niof
addikt
válasz rushty #22058 üzenetére
Nem, nekem tényleg viszketett a fejem. Biztos, hogy a sampon miatt, mert mikor különböző gyártók termékeit próbálgattam, változott az intenzitása. Érdekes módon, pont azzal volt a legrosszabb a helyzet, amelyiket ezzel reklámoznak, hogy megszünteti (H&S). Egy Garnier meg majdnem ilyen jó volt, mint a Syoss. Ez meg sosem irritált. Más bőrallergiám is van, szóval úgy gondolom ez a magyarázat. Biztos, hogy nem jó, ha sok erős vegyszer van tusfürdőben/samponban.
-
niof
addikt
-
Paddington
csendes tag
válasz -secret- #22054 üzenetére
Félre ne értsd, de szerintem a Balea mehet a kukába. Kb. 5 használat után nálam is azt tette, máig nem értem eleve hogy vehettem meg.
Az összes, de tényleg az összes szakállolaj alapja szőlőmag-kókusz-jojoba-édes mandula-ricinus különböző arányokban. Ha olcsósítják akkor bejön a képbe napraforgómagolaj.
Minden, ami ezen túl van az sértés és gyalázat.
Értelemszerűen attól függ, hogy ZZ Top/ éppen csak borostás vagy. Előbbinél 8-12 csepp, utóbbinál 3-4, ráadásul elsősorban a bőrőd miatt kell, nem is feltétlen magának a szakállnak (bár nyilván annak is jót tesz). Tehát sokáig elég.
niof: Kéretlen tanács, de ha már veszel olajat/balzsamot/vajat akkor mindenképp vegyél beard wash-t is. Ha le is növeszted, kelleni fog a fésű és egy vezetéknélküli hajnyíró is.
Ha illatmentes, akkor Aromax édes mandula olaj, 50 ml aprópénzért. Nem kérdés.
[ Szerkesztve ]
Steinhart Nav B Chrono II 44 mm és Davosa Argonautic eladó
-
niof
addikt
válasz -secret- #22055 üzenetére
Én csak azt tudom a Syoss-ról, hogy mióta azt használom, nem viszket a fejbőröm. Próbáltam mindenféle olcsó/drága sampont, mindegyik után viszketett valamennyire. Aztán valahol olvastam erről a márkáról, előtte nem is vettem észre sosem a boltokban, aztán kipróbáltam, és azóta csak ez van.
-
Arcképgyáros
válasz Paddington #22052 üzenetére
Köszi! Én amúgy a hivatkozott Balea-ról nem hallottam sok rosszat, meg olvasni sem olvastam sok rosszat. Na mindegy.
Kérdésem. Egy ilyen 30-50 ml mennyi ideig elég belőle?
Ha esetleg lesz BF-kor az Adrican olaj akkor dobd már be ide pls!
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz Paddington #22052 üzenetére
Köszönöm szépen!
Mindenképpen illatmentes érdekelne. A mosásra szerintem jó az a sampon is, amit a hajamra használok (Syoss Pure Smooth).
Megkereshetsz a témával priviben, ha a topiktól túl elrugaszkodottnak érzed.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Paddington
csendes tag
Nagyon sok félét próbáltam, olcsót-drágát vegyesen. Nekem az African Spa vált be, ha már vedd a hazait/támogasd a hazait. Szoktak Black Friday-zni, azt mindenképp kivárnám, ha majd úgy van. Nincs közöm a céghez.
Ha konkrét illatok érdekelnek privátban szívesen kifejtem (a legújabb kiadáson kívül megvolt a teljes szortiment), de a ténylegesen általuk kreált illatokat ajánlom, nem a készen kapható, semmi hozzáadott értékkel nem bíró "fejlesztéseiket". A szakállmosójuk világbajnok, a samponjuk tragédia.
A hivatkozott Balea undorító állagú és hitvány dolgok vannak benne, aminek semmi keresnivalójuk ott, a Brisk viszont a kész, polcról levehetők között rendben van, az illatprofil meg olyan amilyen.
Ha nagyon olcsón kell kiváló termék, akkor jojoba olaj (ez sajnos kicsit büdi) vagy édes mandula-olaj (illatmentes) bioboltból/drogériából.
Fésűnek pedig csakis Kent.
Steinhart Nav B Chrono II 44 mm és Davosa Argonautic eladó
-
Arcképgyáros
Használtok szakállolajat?
-
Elektrosokk
veterán
válasz kk831228 #22041 üzenetére
Lehet én beszélek hülyeséget, illetve meg csak papíron van... de valami olyan finom illatt hogy egész nap szagolgatnám, ölelném ha lehetne.
A 16-ot nem ismerem, yukawam van két üveggel, az egyik 2015 a másik 21 év eleje, ezek hasonlóak, de messze nem ugyanolyanok. Fragranticán azt írják az új yukawam inkáb OL mint TF.
-
kk831228
addikt
válasz Elektrosokk #22037 üzenetére
Mondani akartam, hogy vedd meg és kérnék belőle, de így hogy ajándék... Esetleg mondhatnád neki, hogy mostanában nem töltik tele az üveget, ez az új niche trend, egész áron fele annyi... 🤔 🤡
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
válasz Elektrosokk #22020 üzenetére
16 - ot szagoltam, na az nem igazán nőibe hajlik... 😅 nem tzdom a sima milyen de ha tényleg nőies akkor ez is kilőve... 😞
-
Misogi
aktív tag
Egyébként az Afnan Supremacy Not Only Intense kb. 95%-ban ugyanaz mint a Swiss-Arabian Shawq.
Van olyanom is nagyon régről és szinte egy és ugyanaz. :(
Bár lehet csak nekem, ettől függetlenül az Afnan mérföldekkel jobb mert sokkal minőségibb és erősebb cucc.[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
veterán
Most már úgy vagyok vele hogy veszek egy ombre leather parfümöt barátnőmnek, szerintem szuper karácsonyi ajándék lenne. Magamnak meg egy edp verziót. De vajon kell a yuqawam mellé?
-
tobias40
veterán
Notino-ra nincs vmi kupon az ingyen szállításon kívül?
Montale Roses Musk kellene.[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
Megjött az Afnan Supremacy Not Only Intense. A doboz, csomagolás, üveg nagyon korrekt, szép.
Az illat egy édesebb, kicsit füstös, természetesnek ható cucc. Nagyon jó, nincs értelme CDNIM-nek ha van ilyened, mert ez sokkal jobb, minden tekintetben.
Nagyon tartós is és a projection is frankó.
Van benne egyébként valami ami miatt egyedinek tűnik, miközben tudjuk hogy ez egy Aventus clone.
Mintha kevernénk a Cedrat Boise-t, Aventus-al.
Ajánlom mindenkinek, nagyon adja!
-
Jhonny06
veterán
válasz estikornel #22019 üzenetére
Nem véletlen, mindig ezt csinálja a Notino. Hirdetnek valami bullshit akciót és azzal együtt felemelik az árakat. Meg kiírják, hogy 15%-os kupon minden bőrápolási termékre, aztán ráraknak egy 5%-os akciót mindenre, hogy ne tudd felhasználni a kupont, mert ugye akciós termékekre nem vonatkozik Vicc..
-
tobias40
veterán
Nekem vannak Montale tesztereim amit korábban rendeltem,5-6 fújás hiányzik belőlük.
Ha érdekel vkit írjon akár PÜ-t is![ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
A Montale teszterek csomagolása miben tér el a nem teszter változatoktól?
-
niof
addikt
-
Elektrosokk
veterán
aki próbálta az új ombre leather parfümöt mit gondol? Nekem nagyon nagyon tetszik, de van egy olyan érzésem hogy ez már inkább női oldalra hajlik.
vagy ne agyaljak ennyit, csak fújjam ész nélkül ?[ Szerkesztve ]
-
estikornel
tag
válasz -secret- #22018 üzenetére
Cserébe minden átlag 2 ezerrel drágább. Eros kb 14-16 ezer volt /100ml most meg 19e. Lehet, hogy csak alapból drágultak mostanában a parfümök és nem pont az ingyenes kiszállítás miatt nőttek az árak, de fura.
Plusz rég óta nézegetek egy illatot a visszaküldött termékek közt, de sokszor egyszerűen nem ugrik rá a kedvezményes árra, és ki se engedi választani ha megnyitod, csak az új bontatlan változatot. Na mindegy, a 2000 ft-os kupont letudtam egy szintén visszaküldött 100 ml-s Burberry Londonnal 6200-ért, legalább nem töröm a fejem mire használjam fel.
Viszont inkább sérült csomagolásosnak mondanám mintsem kipróbáltnak mert a ruháján (biztos tudjátok) elengedte a ragasztás és már csak alul tartja. Mivel tudnám megragasztani? Ragasztópisztolyom pont nincs, de az nem ártana az üvegének ha márr forró ragasztóval működik? Pillanatragasztó tuti hamar lejönne ha hurcibálom a táskámban.
-
Arcképgyáros
Notino-n ingyen szállítás van mindenre.
#akció
-
Putyin90
senior tag
Parfümbirodalom.hu oldallal van valakinek tapasztalata?
-
pohár
félisten
válasz Elektrosokk #22010 üzenetére
érdekes illat lehet a JPG, bár nem igazán közkedvelt, ahogy látom a pontok alapján
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Elektrosokk
veterán
Én a kokorico-ra lettem volna kíváncsi. Pont vehettem volna egy üveggel 20K, pár fújás hiánnyal, de már így is túltoltam a havi parfümkeretet...
Amúgy Ti kaptatok a Spicebombra extremre olyan bókot hogy : hol dugdosod az almás rétest ?!
-
pohár
félisten
válasz tibbike01 #22008 üzenetére
mert discontinued (az EDP verziója legalábbis, az EDT még fut javában)
nekem sosem volt, mindenhol ódákat zengtek róla, hát lecsaptam egy alkalmi üzletre, rohadt jó cucc
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Misogi #22003 üzenetére
nekem múlt héten egy félig teli üveg Kajal Homme jött, mellé meg még behúztam egy portugál sráctól egy tele üveg Boss Bottled Intense EDP-t, sehol nem lehet már kapni ezt a verziót... eddig nem ismertem, de nagyon kellemes darab
-
Misogi
aktív tag
Holnap jön a parfüm amit rendeltem: [link]
Vivantis-on volt belőle 1 db, 12 ezer volt, 100ml, kommentek alapján nagyon jó lesz.
Nagy mákom volt hogy pont észrevettem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest