Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
válasz kk831228 #20599 üzenetére
nem gondoltam volna, hogy a dízelbotrány begyűrűzik a parfümiparba is
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
kk831228
addikt
válasz tibbike01 #20556 üzenetére
Már rég azt hittem, hogy lecsengett ez a "diesel botrány" , erre megint új dolgok kerülnek elő... 🤔 Mem gobdoltam volna, hogy még a DM is érintett a témában...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #20596 üzenetére
a Layton (szerintem) egy kellemes, még a "reggel hideg van, napközben pedig napos 15 fok" féle időre a legjobb, szerintem olyan májusig hordható, annál melegebb időben már kicsit fullasztó/tömény lehet
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
40 perfumes described in 3 words, under 3 minutes. Enjoy! (női parfümök)
-
KisTücsök
addikt
-
buci30
addikt
válasz Jhonny06 #20594 üzenetére
Misogi
Hát én évek óta vettem a Neroli oldalon de egyszer csak nem lehetet többet kapni, azt mondták fel mondták a szerződést velük vagy ilyesmi....
Aztán próbáltam más oldalakon volt is még jó minőség néha de most fél éve mint írtam 3 oldalról is vettem de közel nem olyan tartós és erős már!Jhonny06
Melyik az az Aventus amiről szó van?CDNIM-ből edp most rendeltem egy 10ml-est kíváncsi leszek ha bejön akkor erre váltok fájó szívvel.
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Misogi
aktív tag
A Cedrat Boise - nak köze nincs az Aventushoz..
Egyébként a CB az egyik kedvenc parfümöm, szerintem teljesen jó még mindig az ereje.
Egyébként az új EdT batch-ek a CDNIM-ből borzalmasan gyengék, nem vennék. :D max EdP-t, az elvileg még erős.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #20587 üzenetére
melegebb időben Xerjoff Uden/Uden Overdose, PdM Layton, Nishane Hacivat, MEMO Ocean Leather, Amouage Beloved Man, MFK Amyris Homme EDT/Extrait
amíg dzsekis/pulcsis, kicsit cidribb idő van, addig mehet a Nishane Ani, YSL Tuxedo, PdM Herod, Initio Rehab (van án kiadóm is belőle ) , MFK Oudelső nekifutásra ennyi
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KisTücsök
addikt
válasz buci30 #20586 üzenetére
Engem egyáltalán nem zavart. Tavaly nyáron az egyik alap volt nálam, valszeg idén is fogom használni azért. Olcsó cucc amúgy, vakon is mehet akár. Főleg ha decantot néznél.
_______Pár tipp tavaszi parfümre? Főleg niche vonalon.. Téliekből televagyok, nyáriak is vannak, bár főleg designerek, de kéne néhány komolyabb is. Elsőnek akkor tavasziak. Mindenevő vagyok...
-
buci30
addikt
Itt is régen ajánlották a Armaf Club de Nuit Man Intense
De neztem van belőle EDT es EDP is
Nagy a különbség?Néztem minek a klónja de azt én nem ismerem így nekem ez sokat nem segített.
Nagyon rossz az a pár perc citromos illatta amit többen írtak más oldalon?
Vélemény végülis mint tartósság és illatfelhő téren?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
pohár
félisten
válasz buci30 #20584 üzenetére
sokan árulnak decantot belőle, vegyél 10ml-t próbának, ez az a fajta parfüm, amiből elég 2-3 spricc, és még a legmelegebb nyári nap sem mossa le a bőrödről... ár/érték aránya kiváló
-
törölt tag
Találtam egy olyan Aventus klónt aminek jobb illata van mint az eredetinek. Frapin The Orchid Man. Hátránya, hogy gyenge de az illata jobb mint az Aventus. Érezni, hogy nem annyira összetett de itt most a kevesebb több. Éreztétek már a klónokon azt a szintetikus citrus fejjegyet? Ebben az összehasonlításban döbbenetes módon az Aventusnak volt ugyanaz a szintetikus citrus illata a Frapinhoz képest mint amikor pl. egy L'Aventure-t hasonlítottam a Creedhez és természetesen ott fordítva éreztem ugyanezt.
-
pohár
félisten
válasz buci30 #20580 üzenetére
Nishane Hacivat nem fog cserben hagyni, ha friss illatot keresel
-
buci30
addikt
No eljött az idő, hogy parfümöt váltsak 😬😞
Harmadszor rendeltem Mancera Cedrit Boise parfümöt, három különböző megbízható boltból...
De tényleg azt vettem észre, hogy rontottak a minőségén sajnos 🤬Nekem nagyon bevált 4éven keresztül 2havonta csak ezt használtam.
Egész nap érezhető volt azaz nem csak test közelből hanem tartós erős és nagy illat felhője volt.Így aki ismeri és tetszik/tetszet neki is attól szeretnék ajánlatot kérni mire érdemes váltani ami úgyszintén tartós és nagy illat felhővel rendelkezik?
Köszi előre is!iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Mercutio_
félisten
Egy időre elbúcsúzom skacok, ha valami kihagyhatatlan vétel van, egy privit dobjatok
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Jhonny06
veterán
Ebben a csoportban árul most valaki új Black Afgano-t 30k-ért, ha valakit érdekel.
-
pohár
félisten
válasz ökörvagyfiam #20571 üzenetére
nyehehe
-
El Gringo
senior tag
válasz ökörvagyfiam #20571 üzenetére
legalább laktózmentes?
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
ökörvagyfiam
újonc
a dieselt sajnos reformulálták, ez lett belőle:
(rosmannban kapható )
-
pohár
félisten
válasz #86564352 #20563 üzenetére
vannak night shopjaik is bizonyos érték felett -30%-kal, az is jóféle
-
törölt tag
LOL elnézést beraktam egy 20% kupont... írtam attól függ...
Mindenesetre példának írom amivel szemezek mostanában még szimatolás függvényében Dior Homme (2020, az új, az írisz mentes, kupakon van a név különbség) említett Douglas kuponnal 100 ml 26 ezer ingyenes szállítással raktáron, nekem nem az jön ki, hogy nem éri meg körülnézve:
itt 15% kuponnal 29 ezer + szállítás ha jól látom
itt azt írják doboz nélkül 33 ezer + szállítás
itt nincsen
itt sem látom
itt sem
itt 1 munkanap alatt raktáron 31 ezer csak régi képpel és leírással, bár legalább írják az újat küldik
arukereso kidobott egy szlovák webshopot 26K, árban ez versenyez a kuponos Douglas árral, viszont onnan én nem rendelnék ilyen véleményekkelSzóval attól függ ki mit keres éppen, ha valaki tud ebből a fajtából jó helyről ennél olcsóbban, ne tartsa magában. Vagy hagyom a Dior érdeklődést és veszek egy újabb üveg régi kedvenc Allure Homme-ot, oszt jóvan.
-
El Gringo
senior tag
-
törölt tag
Nem a reklám helye, de 20% az 20% [kép]
-
-
törölt tag
Ez a videó jópofa, vakon vásárláshoz akár:
40 colognes described in 3 words, under 3 minutes. Enjoy! -
Mercutio_
félisten
válasz tibbike01 #20556 üzenetére
Ezen röhögtem én is
A régebbi topic tagok vélhetően általánosságban az "a mostani parfüm nem olyan mint 10 éve, biztos hamis" rendszeresen felbukkanó friss beírók hsz-ei miatt írták le a reformulálást mint ismert okot, aztán hogy ebből ki mit vont le...
A "színvonalas" panaszkönyv műsort inkább hagyjuk ( egyik részét linkelték a bestbuy topicban, a "szakértő" finoman szólva nem volt teljesen képben, mondhatni csacskaságokat mondott...)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Misogi
aktív tag
Valakinél nincs eladó Cedrat Boise?
-
Jhonny06
veterán
válasz Laca19 (a) #20553 üzenetére
Azért vette le, mert vizsgálatot kezdeményezett, melynek időtartama alatt illik levenni (vagy le kell) a terméket. Minden más csak találgatás, amíg nem mondanak hivatalosan valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
válasz Laca19 (a) #20550 üzenetére
Tehát, te úgy gondolod hogy több, több mint 5-10 webáruház ugyanattól a HAMIS parfümöket előállító cégtől szerzi be a Diesel parfümöket? Szerinted hol érné meg bárkinek is egy 3-4 ezer forintos áron értékesített parfümöt hamisítani és aztán veszélyeztetni az üzletüket azzal hogy bármikor lebukhatnak azért mert hamis terméket árulnak?
-
Málni
csendes tag
válasz Laca19 (a) #20542 üzenetére
De én anno DM-ben vettem a Dieselt, nem a neten
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz Jhonny06 #20545 üzenetére
"Ha visszaolvasol a topicban, amúgy pont a Dieselről is rengeteg komment van, hogy már messze nem ugyanolyan, mint a régi."
Pont ez a baj, mivel, hogy nem kellene létezniük (talán nem eredetiek ezek a webáruházas cuccok?)2006 környékén tárgyaltak a LOreal és a Procter & Gamble cégekkel, végül a Diesel kozmetikai termékek feletti jogot a LOreal nyerte el. Egyszerű a feladat, ha felmegyek a Loreal Paris hivatalos oldalára, akkor az emlegetett termék nincs ott a Loreal termékek között.
http://www.diesel.com
-
Misogi
aktív tag
válasz Laca19 (a) #20546 üzenetére
Ah nem, csupán feleslegesnek tartom hogy magyarázzak neked bármit is. Milyen kitalált meséről beszélsz? Jézusom, az a baj hogy ilyen szövegekre nehéz is érdemben reagálni.
Az lenne még nagyobb poén ha kiderülne hogy te szerepeltél ebben: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Málni
csendes tag
válasz Laca19 (a) #20542 üzenetére
Nem hiszem, hogy minden parfüm hamisított lenne csak azért mert gyenge El kellene azt is fogadni, hogy reformálják őket és egyre kevésbé tartósak. Nem szoktam hamisított parfümöket használni, de legtöbbször ez a fő problémám velük, h rohadt gyengék. Pl. Lolita Lempicka Au Masculin jó példa rá, az első kiadást nem ismerem, de írták többen is, hogy az mérföldekkel erősebb, mint az utóbbi kiadások...igaz már megszűnt illat lett sajnos, pár helyen aranyáron adják...
Diesel plus plus-ra visszatérve:
"1- higher quality that the price!! doesn't smell like an 11 euros fragrance.
2- Performance is where they saved money. I spray 7-8 sprays on skin and clothes to notice this after an hour!!! poor. "
"I owned this about 10 years ago and figured I'd revisit it. No idea why,but it doesnt last at all in comparison to my original bottle. It's barely a skin scent after an hour or 2. Glad it's a cheapie now,I'll just go heavy on the sprays."
Lehet már nem gyártják, de maradhatott még vissza, pl. Mugler oldalon sincs már fent a Pure Havane, de mégis lehet még kapni, akár a Douglasban is... -
Laca19 (a)
aktív tag
válasz Misogi #20543 üzenetére
Én úgy látom, hogy Te nem tudsz reagálni/válaszolni a kérdéseimre. Elhiszem, hogy rosszul érint, hiszen az embert ezek az áruházak átverik.
Én nem harcolok Veled sem, és mással sem...feltettem 1-2 kérdést, amire nyilvánvalóan semmit nem tudsz Te sem válaszolni. Egy kitalált mesével csapod be saját magadat, mert el akarod hinni. Nekem mindegy mire költöd el a pénzedet, hidd el, nem engem károsítasz meg, hanem saját magadat.http://www.diesel.com
-
Jhonny06
veterán
válasz Laca19 (a) #20531 üzenetére
Azért megvárnám a kimenetelét a dolognak, mert olyan létezik, hogy az eredeti gyártónak már nem éri meg forgalmazni az adott parfümöt és eladják a jogát, pl. a Burberry London esetében is ez történt. Az, hogy egy random ember utána nézett és nem találta az új gyártót, nekem nem túl meggyőző, de majd meglátjuk. Azért valahogy bekerült a termék a dm hivatalos ellátási láncába, akik nem a sarki piacról veszik a parfümöket, szóval..
Ha visszaolvasol a topicban, amúgy pont a Dieselről is rengeteg komment van, hogy már messze nem ugyanolyan, mint a régi. Ez teljesen általános jelenség régóta gyártott parfümöknél, hogy megváltozik az összetétel.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Laca19 (a) #20538 üzenetére
-
[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
válasz Laca19 (a) #20536 üzenetére
Nem akarok semmit sem igazolni vagy megcáfolni mert full felesleges mert láthatóan nem érdekel téged.
-
Málni
csendes tag
Diesel Plus plust most is lehet még kapni a webáruházakban. Én kb 10 éve használtam el pár üveggel, de már akkor sem volt egy erős parfüm, sőt inkább bőrközelinek mondanám, ezért nem is nagyon vettem már később...
-
Málni
csendes tag
Parfimo.hu-ra tud vki kupont?
-
törölt tag
Akkor sem hinnék el ha olyan videót mutatnál amiben TEK-esek térdelnek az eladók nyakán. Döbbenet.
-
Laca19 (a)
aktív tag
-
pohár
félisten
válasz El Gringo #20535 üzenetére
baaaaazz... emlékszem, hogy ősszel/télen volt valami gebasz vele, amiért kórházba került, de helyrerakták pár nap alatt
Laca19 (a)... a Douglas valószínűleg csak az eredeti importőrrel dolgozik, és ezért nincs olyan illatuk már, ami megszűnt (ha csak mondjuk pár hónapja, akkor is), ahogy kipörög az importőr készlete, leveszik a készletről ők is... a többi webshop más nagykerből szerzi be, azért nem egy hűde népszerű illat (inkább már akkor a fehér, ha már régi Diesel), simán maradhatott készleten országonként itt-ott párszáz darab
az meg, hogy gyengébb az újabb, mindig ez van... idővel mindig ez történik az illatok nagy részével
[ Szerkesztve ]
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz Misogi #20534 üzenetére
Hmmm? Nem vettem Zero Plust, amit linkeltem képet csak azért linkeltem, hogy egy 11 éve nem gyártott parfümöt érdekes módon több webáruház is árul. A Diesel Plus Plus pedig ha tetszik ha nem, egy népszerű illat volt.
Én Diesel Plus Plust vettem, még régebben a DM-ben, amiről írtam is anno, hogy nagyon gyenge minőség, köze nincs a régi verzióhoz. Most belinkeltem, hogy valóban igazam van, mivel a boltok polcairól is visszavették, erre Te továbbra is állítod, hogy eredetiek....furcsa. A kérdés adott továbbra is, akkor miért vette le a DM a polcairól?
További kérdés: miért nem árulja ezeket a Notino, Müller, Marionnaud és Douglas áruházak?
Ugye ezt Te sem hiszed el, hogy szinte az össze parfümwebáruháznak több ezres raktárkészlete van( vagy ahonnan vásárolja nagyker), de a legnagyobbaknak, amiket felsoroltam, azoknak pedig nincs.... gondolom Te is érintett vagy, nehéz elfogadni, hogy bizony ezeknek a netes webáruházaknak a többsége sajnos hamis terméket árul.http://www.diesel.com
-
El Gringo
senior tag
-
Misogi
aktív tag
válasz Laca19 (a) #20533 üzenetére
Ez sose volt egy nagyon népszerű illat, az hogy Magyarországon vették mert nagyon olcsó volt, még nem jelenti azt hogy egyébként siker illat volt. Érthető miért nem gyártják már. Ja és attól még hogy nincs gyártásban, még a világ különböző pontjain lehet raktáron. Amit vettél Diesel Zero Plus valószínűl eredeti, csak már nem az az OG 2003-as batch.
[ Szerkesztve ]
-
Laca19 (a)
aktív tag
11 éve? remélem ezt csak viccnek szántad...főleg az egyik legnépszerűbb parfüm esetében? Miért vették le a bolt polcairól, ha tudják igazolni az eredetiséget?
Persze, ha ezen helyekről vásároltál megértelek, hogy nem akarod elfogadni, de sajnos ez van[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Laca19 (a) #20531 üzenetére
nem fogyott még el a nagykerekből, ilyen egyszerű a dolog... sok parfümnél van ez így
-
Laca19 (a)
aktív tag
Sziasztok!
[Előzmény]
[És valóban így van, ahogyan feltételeztem]
Még most is árulják amúgy a 10 éve nem gyártott parfümöt, árukeresőn jelenleg 9 ajánlat.De amúgy a Diesel Zero Plus is Marbert termék volt anno, és jelenleg az árukereső 14 találatot ír ki rá, érdekes Jelenleg jó pár webshop [szerepel benne], amik itt ebben a fórumban is szóba kerültek már: parfumcenter.hu, parfum.hu stb...
Durva, hogy így megmerik csinálni...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #20527 üzenetére
sajnos nem volt még szerencsém az Enigma parfüm, és Elysium cologne változatán kívül egyikhez sem, de előbbit nagyon imádom, iszonyat mély és összetett illat, nem tudom mennyivel tud kevesebbet a cologne verziója
Misogi... ha nem vettem volna meg a Rehab/OfG kombót, lehet behúztam volna...
-
-
pohár
félisten
na jó, utóbbit behúztam gyorsan, mielőtt elfogyna a készlet, kívánja a készletem
-
pohár
félisten
ROJA Dove Enigma parfum elhozható 15%-os kuponnal 112k környékén, bitang ár érte
és amíg van, addig 23k körül van ugyanezzel a kuponnal Gucci Intense Oud, amit már nem gyártanak sajnos
-
KisTücsök
addikt
Viszont ha már itt tartunk. Mit mivel szoktatok kombinálni? Ha egyáltalán.. Valami jó párosításokat dobhattok.
-
KisTücsök
addikt
Nah... pedig már megörültem..
-
Mercutio_
félisten
válasz hdanesz #20520 üzenetére
Jaja, emlékszem lehet tavasszal meglátogatom Debrecent, úgy is rég jártam arra teszek egy kört a piacon
-
hdanesz
őstag
válasz Mercutio_ #20519 üzenetére
Azért írta, mert anno egy nő a CB miatt a zöldségosztályon követett egy ideig...hogy kiderítse tényleg tőlem jön-e az illat.
Így jutnánk el a gyümölcsosztálytól a parkolóig....kombinálva a CB és Black Afgano hatását....mivel pár napja a parkolóban kérdezte meg egy csaj,hogy mi ez...a BA-ra. -
El Gringo
senior tag
ha már tartósság. Oud Ispahant nem látott valaki valamerre?
-
-
Misogi
aktív tag
parfimo-n nagyon jó dealek vannak egyébként. Nézzetek rá ha van időtök. Nem rég vettem egy light blue intense-t 9k-ért, 100ml. Nem a kedvenc illatom de ennyiért jó az.
Egy jó cedrat boise akciónak örülnék nagyon...all time kedvenc.
-
tobias40
veterán
Most van kupon a notino-n ,viszont kicsit emeltek az árakon és nincs ingyenes szállítás sem!
-
pohár
félisten
ha valakinek kellene ebben a hideg, téli időben, állok szolgálatára
-
hdanesz
őstag
válasz #86883328 #20503 üzenetére
Tegnap valami más lehetett. Mert ma is használtam a Black Afgano-t és semmi bajom.
Viszont rengeteg embernek tetszik. Egyetlen nap alatt 5 nő kérdezte meg, hogy mi ez.
Ebből 3 ismeretlen. Az egyik konkrétan így jött utánam a parkolóban: Úúúúúristen, mi ez az isteni illat? -
iatti
aktív tag
guerlain oldalán nem látom a homme-t meg a homme boisset. megszüntették? érdekes a habi rouge maradt. pedig az már nekem is nagypapis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból