Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HurkaLES
tag
Sziasztok.
Esetleg valakinek Nyíregyházán van Rassassi Daarej parfüm amit egy pici teszteren megtudnék szaglaszni? Nincs sehol már sok helyen néztem. Viszont megrendelni nem merem amíg nem tudom milyen, viszont nagyon kíváncsi vagyok rá. -
Misogi
aktív tag
Vivantisrol általában milyen évi batch jön CDNIM-ből? Tegnap rendeltem. Vagy ez full random?
-
pohár
félisten
válasz Mercutio_ #19097 üzenetére
hát elvileg megszűnt illat, boltokban nem tudom, hogy van-e még, talán akad... használtpiacon akad még belőle pár
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Mercutio_
félisten
Pár hónap?
Nem ez volt amit tavaly tavasszal vadasztunk, de már egyik offline boltban sem volt?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
pohár
félisten
válasz bump3r111 #19090 üzenetére
igen, pár hónapja discontinued az illat, aki szereti, most vegyen belőle, míg lehet kapni, és az árak nem az egekben vannak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bump3r111
tag
Bvlgari Aqua Amara-t már nem gyártják? Most akartam megnézni mennyiért tudnám elpasszolni és eléggé meglepődtem.
[ Szerkesztve ]
-
iatti
aktív tag
melyik bótba van? még a télen a fehérvári müllerben fújtam a homme edp?--L'instant edp?--L'instant edt? valamelyiket. az tetszett,tartós volt,napok múlva is érezni lehetett a ruhán. a kezdeti enyhe "édes"illat után beállt egy lineáris,nem tolakodó,nem orbabaszós illatra,de mégis halkan duruzsolt. nem tudom megmondani mi tetszett benne,talán ez lehetett mohito illatjegy? az a baj hogy nem jövök rá,hogy melyik volt .néztem már több müllerben. a ma próbált L'instant-ot se néztem meg hogy edt vagy edp volt. igaz ez se az volt,ami tetszett
-
Misogi
aktív tag
100ml Pure Havane is 13k, ingyenes szállítással: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
válasz AH-Thfrstmkd #19084 üzenetére
Igen, nagyon jó árban van, látom nagyon istenítik, viszont 23 vagyok és félek hogy "koros" illat lenne számomra. Mit gondolsz?
-
Misogi
aktív tag
Müllerben vannak Mugler illatok, nem tudjátok? Érdekelne ez a Pure Malt 13-ért, viszont nem akarom berendelni vakon.
-
iatti
aktív tag
válasz tibbike01 #19073 üzenetére
gondolom pár üveg guerlain hommet vettél már. érzel esetleg változást az újabbaknál,vagy egyenletes a minőség? az egerszegi müllerben nem volt guilty absolute. helyette fújtam a L'instant de guerlainból. ez picit édesnek tűnik nekem. a sima homme szárazabb ha jól emlékszem. szerinted?
-
Misogi
aktív tag
Ha valakit érdekel, szerintem egy nagyon jó deal: [link]
-
Mercutio_
félisten
válasz hdanesz #19074 üzenetére
Cedrat, TdH, Bulgari Man Extreme/Pour Homme Extreme, Lalique White/Encre Noir Sport
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
tibbike01
őstag
válasz Citroware #19068 üzenetére
Itt van 16 office scent, amikkel nagyjából egyet is értek. Én valami vetiveres, frissítő fás illatot ajánlanék irodába, nem pedig egy cukros, nőcsábító "éjszakai szépfiú" illatot.
Én speciel Guerlain Homme és Mancera Cedrat Boise-t használok irodába + néha egy kis Terre D Hermes.
-
addikt
A Paco Rabanne 1 million EDT szerintetek irodába illetlen lenne?
Végigszagoltam 3 parfüméria kis túlzással egész kínálatát és semmi nem tudta ezt felülmúlni. Még a Hugo Boss Bottled volt az, ami bejön és gondolkodtam rajta, és talán az jobban is illene a munkahelyre, de aztán mégsem azt választottam, nem voltam hajlandó lemondani az édes aranyról.
[ Szerkesztve ]
-
iatti
aktív tag
szerintem mi egy húron pendülünk megnézem egerszegen,hátha lesz.most próbáltam pár caron mintát,amit a encre noir-ok mellé rendeltem,hát kalap k.kik ezek is. komolyan mondom negyed óra azt semmi,elpárologtak. ez a royal bain de caron meg nőies,esetleg a szivárványos fiuknak jöhet be. pedig férfi p-nek irja. vicc az egész. még holnap jön a yatagan minta,hátha.
-
hdanesz
őstag
válasz Vamos92 #19057 üzenetére
Megérkezett. Első benyomások: (úgy hogy totál nem vagyok szakértő ) Kifújás után elég érdekes, tényleg púderes, édeskés tucatillatnak tűnik. Sőt, kissé femininnek. Most kb. 45-50 perc elteltével már érdekes, erősebb, borsosabb hatást érzek...de elvileg ilyesmi nincs benne. Nem tudom mi lehet az. De sokkal férfiasabbnak tűnik ennyi idő után mint az elején.
Aki ért hozzá, elmagyarázhatná ezek közül melyiket érezhetem borsosnak... (Lehet a bergamott-ot?) :
Fej
angelikafű
Szív
pacsuli, bergamott
Alap
benzopyron, borostyán, pézsma -
pohár
félisten
válasz hdanesz #19054 üzenetére
jó, mondjuk egy Pradáért tényleg sok 22e, annyiért már bármit tudsz venni, ha nem is 100ml-t, hanem 20-50ml decantokat
-
Misogi
aktív tag
Ha jól emlékszem valaki innen már írt erről a parfümről: [link] vagy van esetleg bárki aki próbálta már? Fragranticán nagyon durván jó értékeléseket kapott és ennyiért megérné nekem a blind buy ha jó.
[ Szerkesztve ]
-
hdanesz
őstag
Én is rápillantottam a többi bolt áraira, ezért is gondoltam, hogy ez az ár nem olyan rossz...pont amit te is leírtál. Ennyire nem vagyok képben az árakkal...kivéve azoknál a parfümöknél amiket már legalább 1-2 alkalommal vettem. Általában megnézek mindent az árukeresőn, legyen szó műszaki cikkről, parfümről....stb. mielőtt megvenném.
-
-
pohár
félisten
válasz Mercutio_ #19050 üzenetére
máshol sem olcsóbb a cuccos, csak 1 helyen, de ott is csak 2000ft-tal, valószínűleg egy szállítási költség még rájönne erre, úgyhogy az ott nyert különbséget fel is emésztené egyből
-
Misogi
aktív tag
Ezt akarom megvenni, Neroliban láttam, nagyon bejövős, ismeritek? [link]
Btw, maga az oldal legit?
-
Mercutio_
félisten
válasz hdanesz #19047 üzenetére
Attól, hogy kiírják"AKCIÓ" még lehet drágább mint előző héten normál áron. Náluk is divat az eMAG/eDigi felemelem az árat és máris van miből engedni.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
El Gringo
senior tag
válasz hdanesz #19047 üzenetére
23-ért egy gyenge tucatillatot? Nice...
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
hdanesz
őstag
Végül a Prada Luna Rossa Black mellett döntöttem. Vakon...
Holnap kiderül jól döntöttem-e... -
Jannn
aktív tag
Notinon 49000 a 125-ös PdM Layton. Aki szereti annak jó deal
-
pohár
félisten
válasz hdanesz #19040 üzenetére
a Luna Rossát imádom, de tényleg nem a legtartósabb dolog a világon
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Prada Luna Rossa Black EDP vagy Prada Luna Rossa EDT? Melyiket ajánlanátok? Sok jót olvastam mindkettőről, elsősorban az illatáról...a tartósságát pár helyen leszólják.
Illetve ezt láttam még meglepően olcsón...ehhez mit szóltok?
[ Szerkesztve ]
-
AH-Thfrstmkd
csendes tag
válasz dellfanboy #19035 üzenetére
Valaki elhasználta.
-
pohár
félisten
válasz dellfanboy #19035 üzenetére
hááát, ha hiányzik a fele, akkor az bizony valahol szelelt
vannak ilyenek néha, de nem tudom, hogy ennél a típusnál voltak-e ilyen gondok...
-
ToBeY
nagyúr
Egy ismerős lánynak mutattam a MB explorer-t,azt mondja tök jó olyan mint az az axe dezodor régen
Mondtam neki ez azért kicsit sértő.Ok hogy nem egy niche kategória, de azért axe-hoz hasonlítani gáz.[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
az letezhet, hogy 2eve nem hasznaltam 1 million parfumomet [szekrenyemben pihent ], es mintha a fele elparolgott volna?kifolyni nem folyt mert allitva taroltam meg talan eszre is vettem volna
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Vamos92
csendes újonc
Sziasztok. Vettem kéztől egy olyan A&F Fierce-t (50ml)amelyen nincs a test csak sötét üveges. Az illattal semmi gond, csak gondoltam megkérdezem hallott-e már valaki ilyen kiadásról?
Egy darab cikket találtam róla, hogy 14 környékén a Keleti(Arab) piacra szánt üvegeken nem lehetett rajta vallási nézetek miatt egy ideig.😁 -
pohár
félisten
válasz tibbike01 #19029 üzenetére
és még olcsóbb is, mint direktbe megvenni az Amouage oldaláról
-
tibbike01
őstag
Mától kóstolható az új Interlude Black Iris a Neroliban.
-
Misogi
aktív tag
Ezek a "mostani" CDNIM-ek megerik az arukat? Sosem volt meg de vivantis-rol 13-ert lehet kapni. Meger annyit?
-
tibbike01
őstag
-
mortison
csendes tag
Ha jól emlékszem van egy parfüméria, talán az is valahol a Váci u. környékén, ami nem a Neroli, de ott is árulnak mindenféle niche-t. Nem jut eszembe a neve... Nem a Madison, nem a Cherry és nem is a Zólyomi.
-
Vamos92
csendes újonc
Ugyanez a véleményem a Pradaval kapcsolatban. A valentino UI-nek nagyon felment az ára azt hiszem 2019. tavasszal vettem 50ml-t 13ért futárplázán, most legalább 20.
A Dior homme intense 2011-es verziójának 2017 utáni gyártásai nem tudom olyan brutálisak-e mint voltak korábban, sok rossz véleményt olvastam az elmúlt 1-2 évben róluk. -
jolti
senior tag
válasz Vamos92 #19019 üzenetére
Köszönöm szépen!
Prada L'homme és az Intense-e is van itthon! Sajnos mondjuk az pont elfogyott! De majd télére veszek egyet újra! Imádom.
Mondjuk nekem az Intense sokkal jobban tetszik, kár is volt megvenni az edt verzióját, mert az én orromnak annyival nem nyáribb illat, mint az edp. Pár helyen írták. Sőt azt vettem észre, hogy az edp a melegebben sokkal jobban projektál, mint az edt. A nagy meleg kivételével, 15-20fokig simán hordható szerintem. Sőt ott az igazi szerintem. A téli hideg kicsit megfolytja. Pont ezt beszéltük egy cimborámmal. Neki is van és neki is ez a véleménye.
A Valentino csak tervbe van véve. Unokatesómnak volt , ő imádta! Én még nem szagoltam.
Mondjuk azt mondják, hogy tiszta Dior Homme Intense , amit szintén imádok, csak az kicsit a fájdalom küszöböt cseszegeti nálam...
De mondjuk, ha annyival jobb, vagy tartósabb, akkor talán jobban megéri. -
Misogi
aktív tag
Ebben a 10-20 ezer forintos kategóriában annyi jó parfüm van, választani is nehéz. 🤣
-
ak76
senior tag
válasz benczeb #19015 üzenetére
Kisfiúknak való édes, ragacsos, szintetikus csacskaság.
Kb 2x volt rajtam de semmiféle pozitív reakciót nem kaptam a hölgyek részéről, ez nagyon nem egy Allure homme sport, vagy egy Fahrenheit edt, amit a legutóbb dicsért rajtam szénné egy kellemes harmincas a K&h fiókban....
Nekem a One Millión Lucky, meg a Gaultier le male essence edp keveréke ugrott be, illetve szerintem ilyen lenne ha ezt a kettőt összekeverné valaki. -
benczeb
aktív tag
Carolina Herrera Bad Boy van valakinek? Mi a visszajelzés a nők köréből?
-
ak76
senior tag
válasz hdanesz #19013 üzenetére
íme ez 120 ml-es.
A hely garantáltan megbízható sokszor rendelem már tőlük.[ Szerkesztve ]
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
A Vivantis-nál épp nincs Cedrat Boise...honnan tudnék rendelni? Megbízható hely érdekelne. Lehetőleg Magyarországról. 120ml-est vennék. Notino-n van...de kb. másfélszeres áron mint a Vivantis-nál volt.
-
jolti
senior tag
Tegnap bementem Szolnokra és útba ejtettem a Müllert.
Kíváncsi voltam a Bvlgari Wood Nerolira, mert olyan sokan dicsérték itt.
Még jó, hogy nem vettem meg vakon.
Úgy jártam volna vele, mint a Guerlain Homme - al és a Lalique White-al, hogy borzalmas csalódás volt mind a kettő. Az itt olvasottak alapján rendeltem meg vakon. (Sajnos Kisújon nincs semmi, ahol próbálni lehetne bármit is. Egy roszi van, de az is gyengébbik fajtából. Így 50km Szolnok, vagy 80km Debrecen, ha illatolni akarok.)
Viszont a sima Wood Essence változata nem volt olyan rossz.
Ami nagyon tetszett az YSL L'nuit L'Homme Intense változata. Meg a Dior Homme Intense, meg a Givenchy Gentleman.
Szeretem az íriszes illatokat. A nejem ek is nagyon tetszettek. -
-
bbdzyx
senior tag
válasz Misogi #19006 üzenetére
Az egyetlen Sauvage, amit próbáltam magamon többször, mert egy haver tévedésből ilyet rendelt magának.(lol) Ez olyan mint egy dezodor, ugyanolyan szórófejet képzelj el. Egy másik üvegben fel tudod ugyan fogni, ami lecsapódik, de készülj fel: hatalmas a szórása. Ebből kifolyólag - válaszolva az előző kérdesedre - nagyon gyorsan is fogy.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
ak76
senior tag
Megérkezett a Gucci Guilty Absolute EDP-m amit egy parfümblogos cimborámtól vettem aprópénzért....nos.....
Atom, és vegyi fegyver, a feleségem majdnem lehányt (szó szerint) inzulinos gázolajba áztatott bőrkabát az elejétől a végéig, kb 12 órás élettartam, (fürdés után is érezni) 3 méteres projekció, stb, gyanakodva és megdöbbenve néztek rám a kasszánál, mert óvatlanul, és megszokásból 3 fújást engedtem magamra....nem kellett volna, egy is bőven, mindenre elég.
Ettől függetlenül nézhet bárki hülyének, ez egy mestermunka, tökéletesen hordhatatlan cucc, niche kategória egy mainstream gyártótól, brutális karakter kell hozzá, hogy az illat ne nyomja agyon a gazdáját, és mégis nagyon tetszik, a kedvenceim közé katapultált a Fahrenheit edt, meg a Kouros mellé, lehet hogy beteg dolog, de már most imádom, úgy is, hogy kb esélytelen viselnem, mert a feleségem ugyan tolerálja a hobbimat, de a vadabb példányok után (Lorenzo Villoresi Piper Nigrum) rendre kiakad, ez pedig lefejelte nála a namostaztánbazmeg' lécet, nem szeretném idő előtt kiábrándítani magamból.... -
Misogi
aktív tag
Ezt a Sauvage Very Cool Spray-t lehet decantolni?
-
Mercutio_
félisten
válasz szaki04 #18999 üzenetére
Ismerem az illatot, van itthon 30ml split még tavalyról
Most ezt a Montale Embruns d'Essaouria-t próbálgatom, erős citrommal nyit, de az szerencsére háttérbe kerülés kellemes nyári illat lesz, de ennek se gyenge a projekciója
-
Misogi
aktív tag
Ezt: [link] valaki próbálta már? Mennyire gyenge, vagy erős, illatban milyen? Sajnos nem tudom kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest